PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب ویندوز xp در hp 4520s

ghasemweb
10-12-2010, 19:12
سلام دوستان عزیز

من به تازگی نوت بوک اچ پی مدل 4520s خریدم سیستم عامل روش لینوکس بود که من به 7 تبدیلش کردم ولی دوست دارم در کنار سون از xp هم استفاده کنم ولی نه با استفاده از نرم افزارهای ویندوز مجازی ، به صورت جداگانه. متاسفانه در ابتدای نصب xp یک صفحه آبی که مطمئنا همه دیدید بالا میاد و نمیذاره ادامه نصب رو برید! من این مشکل رو تو dell 1530 برطرف کردم که از طریق تنظیمات بایوس بود ولی تو hp تین روش جواب نمیده. کسی میتونه کمکم کنه؟

H@mid-Vista
11-12-2010, 18:40
باید اكس پی مخصوص بسازی:

نصب اكس پی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vmkarami
13-01-2011, 21:28
سلام
تورو خدا يكي كمكم بكنه!!!
من ي hp 4520s كه core i5 هستش خريدم
روش win7 نصب كردم!در اولين بالا اومدن اگر ميرفتي تو control panel ويندوز ميپريد و بعد دوباره بالا ميومد و در دفعات بعد اينطور نميشه
اگر esset smart security 4 نصب بكني با اولين restart ديگه نمياد تو ويتدوز تا بري سيستم restore بكني!
دادم رفت گارانتي عوض شد!دومي اومده اونم همينطوره!
مشكل كجاست؟

H@mid-Vista
16-01-2011, 18:06
خوب دوست عزیز شما یك كاری كن
كلا" از نو فرمت كن كل هاردو و بعد نصب كن
ممكن یك ویروسی چیزی باشه

در ضمن حتما" دمای سیستمو چك كن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

0armin0
25-02-2011, 21:17
سلام
تورو خدا يكي كمكم بكنه!!!
من ي hp 4520s كه core i5 هستش خريدم
روش win7 نصب كردم!در اولين بالا اومدن اگر ميرفتي تو control panel ويندوز ميپريد و بعد دوباره بالا ميومد و در دفعات بعد اينطور نميشه
اگر esset smart security 4 نصب بكني با اولين restart ديگه نمياد تو ويتدوز تا بري سيستم restore بكني!
دادم رفت گارانتي عوض شد!دومي اومده اونم همينطوره!
مشكل كجاست؟

ما هم خریدیم همینطوره . میخایم بفرستیم گارانتی . ولی در کل پشیمون شدیم از hp . اکثرا خراب میشن زود . sony یا dell بخرین. حداقل hp نخرین یه تعمیرگاه لپتاپ برین بیشتر لپتاپای اونجا hp

jonerex
16-03-2011, 01:50
متاسفانه ققط از ویندوز 7( 64 بیتی) بابد استفاده کنین جتی 32 بیتی هم مشکل داره

jonerex
16-03-2011, 15:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از آدرس بالا میتونین تمام دریواهای سخت اقزاری رو دانود کنید تمام مشکلات با ویندوز 7( 64 بیتی) و نصب درایوها حل میشه ......ولی غجب کیغیت تصویری داره فوق الغاده است مانیتوزم lg هست تفاوت کیفیت تصویر انگار یک صفخه زرد کدر در مقابل صفحه سفید مثل برف!!!!

amir_14
23-03-2011, 12:17
متاسفانه ققط از ویندوز 7( 64 بیتی) بابد استفاده کنین جتی 32 بیتی هم مشکل داره

سلام به همه
حرف دوستمون (حداقل در مورد لپ تاب من) صحت نداره
من دو هفته است 7 (32 بيتي) و بدون هيچ مشكلي دارم
لطف كنيد بي جهت هيچ برندي رو زير سوال نبريد