مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک برای رفع هنگ کردن کامپیوتر من
Dariushtanha
10-12-2010, 18:30
سلام اساتید گرامی
چند وقتیه کامپیوترم هر از گاهی(گاهی هفتهای یک بار و گاهی روزی 3-4 بار!!) در شرایط مختلف بدون ظاهر شدن هیچ پنجره اروری!! کاملا قفل میشه(هنگ میکنه) و ساعت شنی و...راهی جز ریاستارت با دکمه موجود روی کیس باقی نمیمونه.
ویندوزم را هم عوض کردم ولی مشکلم همچنان باقیه...
تنها کاری که میشه کرد اینه که دکمه ریست را از کیس فشار بدم تا سیستم ریاستارت شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتیویروسم آپدیته و مشکل ویروسی ندارم
حالا میخوام بدونم وقتی یه کامپیوتری بدون هیچ اروری هنگ میکنه نشان از مشکل مشخصی(مثلا مشکل کم آوردن پاور برای برقرسانی) نیست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اساتید گرامی
چند وقتیه کامپیوترم هر از گاهی(گاهی هفتهای یک بار و گاهی روزی 3-4 بار!!) در شرایط مختلف بدون ظاهر شدن هیچ پنجره اروری!! کاملا قفل میشه(هنگ میکنه) و ساعت شنی و...راهی جز ریاستارت با دکمه موجود روی کیس باقی نمیمونه.
تنها کاری که میشه کرد اینه که دکمه ریست را از کیس فشار بدم تا سیستم ریاستارت شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخوام بدونم وقتی یه کامپیوتری بدون هیچ اروری هنگ میکنه نشان از مشکل مشخصی(مثلا مشکل کم آوردن پاور برای برقرسانی) نیست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام5 سال پیش این مشکل شمارو داشتم
سی پی یو مشکل داشت عوض کردم درست شد
ضمنا ماوس و کیبورد هم ممکنه ایراد داشته باشن
shahab-rayane
11-12-2010, 13:47
مشکل از رم سیستم هست شاید رم سیستم کم باشه
Dariushtanha
11-12-2010, 15:20
مشکل از رم سیستم هست شاید رم سیستم کم باشه
4Gig رم داره.مشکل از رم نمیتونه باشه:41:
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
سلام5 سال پیش این مشکل شمارو داشتم
سی پی یو مشکل داشت عوض کردم درست شد
ضمنا ماوس و کیبورد هم ممکنه ایراد داشته باشن
cpu های Intel خرابی اینجوری نمیدن.ضمنا مدلهای قدیمی cpu ها شاید ولی ماله من core 2 Duo
lموس و کیبرد هم با هم خرابیشون غیر منطقیه.تازه اگه هم اینطور باشه نمیتونه این مشکل را بوجود بیاره:41:
p30 arman
11-12-2010, 16:57
تحویه سیستمتون مناسبه ؟
Dariushtanha
11-12-2010, 18:24
تحویه سیستمتون مناسبه ؟
بله کاملا مناسبه.توجه داشته باشید که در پست اول به چه نکاتی اشاره کردم
دوست من مشگل شما از موارد لوپ باینریها هست که در سخت افزار از قسمت های مختلف میتونه باشه
هنگام هنگ کردن ببین کلید del+ctrl+alt را بزن اگر تسک منیجر امد لوپ رم هست وهمین لوپ در سی پی یو هم میتونه باشه
یکبار قطعات سیستم را بازکن تمیز کن وببند مخصوصا پایه های رم وکارتها را
موفق باشی
Dariushtanha
11-12-2010, 23:46
دوست من مشگل شما از موارد لوپ باینریها هست که در سخت افزار از قسمت های مختلف میتونه باشه
هنگام هنگ کردن ببین کلید del+ctrl+alt را بزن اگر تسک منیجر امد لوپ رم هست وهمین لوپ در سی پی یو هم میتونه باشه
یکبار قطعات سیستم را بازکن تمیز کن وببند مخصوصا پایه های رم وکارتها را
موفق باشی
دوست عزیز
معنی (لوپ باینریها) چیه؟
ضمنا من در پست اول هم عرض کردم وقتی هنگ میکنه دیگه هیچی کار نمیده(از جمله موس و کیبرد)تا بتونم تسک منیجر بگیرم.:41:
Ship Storm
12-12-2010, 06:07
سلام اساتید گرامی
سلام
در صورتی که با نصب مجدد سیستم عامل همچنان مشکل پابرجاست مشکل دیگه نرم افزاری نیست و سخت افزاری میتونه باشه
یکبار ویندوز رو مجدد نصب کنید و نرم افزاری روش نصب نکنید و با همون حال کار کنید ببینید باز هم هنگ میکنه یا نه ( چون ممکنه نرم افزاری خاص نصب کردید که باعث بروز این اشکل شده)
از وجود سیلیکون بر روی cpu مطمئن بشید
اگه پاور سیستم چندین ساله داره استفاده میشه باید بررسی بشه تا از صحت ولتاژ مورد نیاز مطمئن بشید
بیشترین علت مربوط به cpu میشه در این زمینه حالا باز هم اگه مطمئن بودید که مشکل نرم افزاری نیست در انجمن سخت افزار هم مطرح کنید اونجا دقیق تر علل و عولمل هنگ کردن سیستم در شرایطی که سخت افزار دچار مشکله رو براتون مطرح می کنند.
سلام
شاید ویندوزت قلابیه
با یه ویندوز دیگه امتحان کن ببین درست میشه یا نه
Dariushtanha
13-12-2010, 22:13
اساتید نظری ندارند؟
shabe.saket
13-12-2010, 22:49
احتمال زیاد رم ه.
شما یکی از رمها رو در بیار و اونجوری کار کن. اگه بازم شد اسلات رم ها رو عوض کن. نتیجه رو بگو.
Dariushtanha
14-12-2010, 16:23
احتمال زیاد رم ه.
شما یکی از رمها رو در بیار و اونجوری کار کن. اگه بازم شد اسلات رم ها رو عوض کن. نتیجه رو بگو.
نه مشکل از رم نیست:41:
shabe.saket
14-12-2010, 18:16
ببینید هنگ ناگهانی سیستم بطوری که موس و کیبرد و هیچ چیز دیگه ای کار نکنه فقط میتونه دو علت داشته باشه.
هارد.
ناسازگاری رم و مادر برد.
اگه هارد دیگه ای داری با اون امتحان کن.
ویروس اینا نمیتونه اونجوری کنه. مشکل سخت افزاریه.
شما مارک رم و مادربرد و بگو ببینم چه جوریه؟
مثلا گیگابایت ها با رمهای Spestec ناسازگارند و این مشکل عینا واسشون پیش میاد.
ice boys
14-12-2010, 18:27
سلام به همه..
خوب این مشکل رو منم تا یه هفته پیش داشتم...
دوست عزیز اگه مادربردت قدیمیه(3 .4 سال پیش) ممکن خازن هاش باد کرده باشه و باعث میشه که cpu خوب کار نکنه و سیستم هنگ کنه....شما به خازن هایی که در اطراف فن cpu هست نگاه کن . احتمالا از اونها هست
water_lily_2012
14-12-2010, 18:31
من این چنین مشکلی دارم. از هاردم هست. وقتی فشار زیادی بهش میاد کاملا قفل می کنه و قفط باید ریست بشه.
shabe.saket
14-12-2010, 22:41
سلام به همه..
دوست عزیز اگه مادربردت قدیمیه(3 .4 سال پیش) ممکن خازن هاش باد کرده باشه و باعث میشه که cpu خوب کار نکنه و سیستم هنگ کنه....شما به خازن هایی که در اطراف فن cpu هست نگاه کن . احتمالا از اونها هست
آقا ایشون میگه 4 گیگ رم دارم. یعنی مادربردش قدیمی نیست و جدیده.
Dariushtanha
15-12-2010, 02:59
ببینید هنگ ناگهانی سیستم بطوری که موس و کیبرد و هیچ چیز دیگه ای کار نکنه فقط میتونه دو علت داشته باشه.
هارد.
ناسازگاری رم و مادر برد.
اگه هارد دیگه ای داری با اون امتحان کن.
ویروس اینا نمیتونه اونجوری کنه. مشکل سخت افزاریه.
شما مارک رم و مادربرد و بگو ببینم چه جوریه؟
مثلا گیگابایت ها با رمهای Spestec ناسازگارند و این مشکل عینا واسشون پیش میاد.
مادربردم ASUS P5B و رم SUPER TALENT
این را هم اضافه کنم که 2 سال بود استفاده میکردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی حالا....
جالب اینه که الان 10 روزه اصلا هنگ نکرده!!!!
---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------
من این چنین مشکلی دارم. از هاردم هست. وقتی فشار زیادی بهش میاد کاملا قفل می کنه و قفط باید ریست بشه.
ولی واسه من وقتی باری رو هارد نبوده هم شده که هنگ کنه.
حالا با فرض اینکه مشکل از هارده پیشنهادتون چیه؟
Dariushtanha
15-12-2010, 03:05
سلام به همه..
ظاهرا که سالمن...شما چیکار کردی؟مادربردت را عوض کردی؟
shabe.saket
15-12-2010, 12:33
مثل اینکه رم و مادربرد سازگارند با هم.
شما خودتون باید کشف کنید ایراد از چیه. کاش یه هارد دیگه داشتید 2-3 روز اونو میبستید میدیدید بازم اونجوری میشه یا نه؟
کابلهای برق هارد رو هم چک کنید. ببینید درست جا افتادند یا نه؟
water_lily_2012
15-12-2010, 16:05
یک هارد دیگه ببندید ببینید چی میشه.
hoorepoor
14-01-2011, 18:30
سلام دوستان منم دقیقا همین مشکلو دارم ولی از این سیستمه دوستمون شدیدتره ! من ویندوزم ایکس پی بود عوض کردم الان 7 هست هر 30/40 دقیقه هنگ میکنه و اگه اسپیکر روشن باشه یه صدایه ناهنجار ازش میاد بیرون چند بار ویندوز عوض کردم هنوزم همینجوری هست !:41:
سلام دوستان من هم این مشکل رو دارم ولی مال من لپ تاپه
و هر 2 دقیقه یک بار هنگ می کنه و غیر از کلید پاور با هیچی نمی شه دوباره راه اندازی کرد مدل لپ تاپم del vostra 1015 هست و 7 ماه خریدم البته بگم ادوب فتوشاپ و چند تا پلاگین نصب کردم اگه فکر می کنید با نصب ویندوز مجدد درست می شه این کار رو بکنم ممنون
voOroOjak0090
21-01-2011, 13:01
شما ها یا مین بوردتون اختلال داره یا cpu وگرنه سیستم که نباید هر 2 دقیقه هنگ کنه !!
شاید هم مشکل از فتو شاپه باشه چون خیلی خیلی برنامه سنگینیه حالا 1 ویندوز عوض کن ولی برنامه نصب نکن !!
بعد بگو چی شد!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.