ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دز صحیح مصرف ریتالین برای بزرگسالان بیش فعال

aliarya
10-12-2010, 15:59
با سلام
از دوستانی که بیش فعالی و نقص توجه دارن و پزشکان و متخصصین عزیز میخوام دز صحیح مصرف ریتالین در بزرگسالان بیش فعال از نظر خودشون یا نسخه پزشک شون بنویسن
و داروی جدیدی برای جایگزینی ریتالین در ایران هست ؟

لطف کنن تجربه خود در مصرف دز های متفاوت بیان کنن.

eMer@lD
10-12-2010, 16:36
سلام

ریتالین برای بزرگسال به هیچ عنوان تجویز نمیشه این دارو سوء مصرف بالایی داره که دانشجویان به عنوان داروی شب امتحان شناختنش و بسیار بسیار اعتیاد اوره .
اثرات فارماکولوژیک ان نیز تقریبا مانند کوکایئن هست. که با نام متیل‌فنیدیت هیدروکلراید شایع شده
تشخیص مصرف آن فقط برای کودکان کاربرد داره
باید بزرگسالان رو با تقویت حافظه شان یاری کرد امروزه یک سیستم نوروفید بک طراحی شده که به بیماران آلزایمری کمک شایانی کرده البته بنده دقیق از نوع کار این با خبر نیستم .

aliarya
10-12-2010, 17:22
سلام

ریتالین برای بزرگسال به هیچ عنوان تجویز نمیشه این دارو سوء مصرف بالایی داره که دانشجویان به عنوان داروی شب امتحان شناختنش و بسیار بسیار اعتیاد اوره .
اثرات فارماکولوژیک ان نیز تقریبا مانند کوکایئن هست. که با نام متیل‌فنیدیت هیدروکلراید شایع شده
تشخیص مصرف آن فقط برای کودکان کاربرد داره
باید بزرگسالان رو با تقویت حافظه شان یاری کرد امروزه یک سیستم نوروفید بک طراحی شده که به بیماران آلزایمری کمک شایانی کرده البته بنده دقیق از نوع کار این با خبر نیستم .

پس در بزرگسالان از چه دارویی استفاده میشه . من ترجیح میدم وابسته بشم ( در ضمن من 3 ماه مصرف کردم و هیچ وابستگی نداشتم ) تا اینکه از درس و دانشگاه و زندگی عقب بمونم . متاسفانه کسی که به این مشکل دچار نشده هیچ درکی از این بیماری ندارن . بقیه روشها جز دارو به معنای واقعی چرت و پرت و حتی 10 درصد هم تاثیر ندارن . دوما حافظه مشکل بزرگی نیست . بخاطر مشکلات دیگه دارو مصرف میشه که اگه این مشکلات حل بشه حافظه هم خوب کار میکنه .

از دوستان میخوام دزی که استفاده کردن و شنیدن و یا تجویز میکنن بیان کنن تا به دوستان دیگه کمکی بشه

kiarash3500
10-12-2010, 19:54
دز صحیح مصرف ریتالین برای بزرگسالان بیش فعال

همچين چيزي امكان نداره چون بدن خيلي زود بهش تحمل پيدا ميكنه و براي رسيدن به اثرات اوليه لازمه دز دارو مرتب بالا ببرين و اين يعني مسموميت و اعتياد

aliarya
10-12-2010, 20:15
منبع این که بدن بهش مقاوم و مجبور به افزایش دز مصرف میشیم کجاست . لینک مقاله معتبر خارجی و یا داخلی دارید. پس چرا کودکان به این صورت عمل نمیکنن.

kiarash3500
10-12-2010, 20:22
منبع این که بدن بهش مقاوم و مجبور به افزایش دز مصرف میشیم کجاست . لینک مقاله معتبر خارجی و یا داخلی دارید. پس چرا کودکان به این صورت عمل نمیکنن.

عزيزم مطمعن باش كه اينجوريه شما اگه روز اول با يه قرص تمركزت ميره بالا بعد از يه ماه يه قرص هيچ اثري روت نداره بايد بيشتر مصرف كني تا بتوني تمركز اوليه رو بدست بياري منبع العان يادم نيست ولي بهت اطمينان ميدم اينجوريه در ضمن از بحث اعتياد و تحملش بگذريم ريتالين باعث شيزوفرني و پارونوييد ميشه حالا شما اگه دوست داري مصرف كن

aliarya
10-12-2010, 20:33
خب دارو برای بیش فعالی بدون مواد محرک چیه ؟ اصلا بدون ریتالین باید چکار کنم . منم عاشق ریتالین نیستم و از استفادش بعضی وقت ها متنفر میشم .

kiarash3500
10-12-2010, 20:35
خب دارو برای بیش فعالی بدون مواد محرک چیه

فك كنم شناخت درماني و رفتار درماني بتونه خيلي بهتون كمك كنه به اين مطب اينترنتي سر بزن خيلي دكتر خوبيه از راه دور هم معالجه ميكنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید