مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیبی در گلو !
arash7960
10-12-2010, 03:11
مدتیه به علت فشاری که به گردن و گلوم اومده (در اثر یک بی احتیاطی) ، موقع بلعیدن مخصوصآ مایعات صدای عجیبی از سمت چپ گلوم تولید میشه و اعصابم رو به هم ریخته.آیا غضروفی چیزی جابه جا شده؟
در کل علت چیه؟
آیا نیازی به دکتر رفتن هستش؟
اگر همراه با درد نباشه چیزی نیست .
شنیدن صدای خوردن جرعه های اب بیشتر به خاطر حساسیت به اون صداست یعنی اگر منتظر صدا باشی این صدا میاد یه جور رفلکس هست.
arash7960
10-12-2010, 17:23
اگر همراه با درد نباشه چیزی نیست .
شنیدن صدای خوردن جرعه های اب بیشتر به خاطر حساسیت به اون صداست یعنی اگر منتظر صدا باشی این صدا میاد یه جور رفلکس هست.
اون صدا رو نمیگم که! میدونم منظورت چیه.ولی اون که عادیه.
واقعآ یه چیزی داره جابه جا میشه. و درست بعد فشاری که به گلوم اومده ایجاد شده. خودم حدس میزنم به خاطر فشاریه که به غضروفها اطراف حلقم وارد شده.
حرکت رو کاملآ احساسش میکنم. انگار زیر پوستم یه چیزی تکون میخوره . و بعصی وقتا انگار میخواد بزنه بیرون!
تازه فقط یه طرف اینطوریه.امیدوارم منظورم رو کامل رسونده باشم.
کسی علتش رو میدونه ؟
اون صدا رو نمیگم که! میدونم منظورت چیه.ولی اون که عادیه.
واقعآ یه چیزی داره جابه جا میشه. و درست بعد فشاری که به گلوم اومده ایجاد شده. خودم حدس میزنم به خاطر فشاریه که به غضروفها اطراف حلقم وارد شده.
حرکت رو کاملآ احساسش میکنم. انگار زیر پوستم یه چیزی تکون میخوره . و بعصی وقتا انگار میخواد بزنه بیرون!
تازه فقط یه طرف اینطوریه.امیدوارم منظورم رو کامل رسونده باشم.
کسی علتش رو میدونه ؟
شاید غضروفها کمی منقبض و ملتهب شده باشند ولی این اتفاق همراه درد هم هست که شما درد ندارید
با این تفاسیر بهتره که به پزشک مراجعه کنید و ممنون میشیم برای ما هم بگید که چه موردی پیش اومده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.