مشاهده نسخه کامل
: یه سوال خیلی کوچیک در مورد ظاهر #c
samadsam
09-12-2010, 12:06
سلام
ببخشید امروز c# 2008 رو حذف کردم c# 2010 رو نصب کردم اصلا از ظاهرش خوشم نیومد :41: و اگه به خاطر ظاهرش هم شده همون 2008 رو نصب می کنم !!!
می خواستم بدونم میشه ظاهر رو تغییر داد (خیلی مزخرفه)؟
:11:
سلام.
خوب این چه کاریه...
شما خودت داری میگی ویژوال استادیو اونوقت میگی از ظاهرش خوشت نیومد؟مگه شما با ظاهرش برنامه مینویسید؟
از امکاناتش استفاده کنید اگه خوشتون نیومد 2008 رو نصب کنید...
البته دیگه 2011 نزدیکه بهتره دست از سر 2008 بردارین:31:.
موفق باشید.
samadsam
09-12-2010, 13:48
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بازم شما :18: ممنونم
اینجور بود می یومدم با dos می نوشتم نوع خطش شبیه به ویندوز سون 7 هستش حتما یه تنظیماتی براش گذاشته !
برنامه به این بزرگی اگه انعطاف پذیر نباشه ! رنگ ظاهرش ، فونتش مخصوصا رنگ فونتش یه جوریه :2: (اینا می خواستن دست خالی نباشن فقط ظاهر رو تغییر دادن باگ هم که زیاد داره)
نمیشه حالا؟
M.Hashemi
09-12-2010, 14:24
با سلام
من حدود 3 ماه است دارم از visual studio 2010 استفاده میکنم و تا کنون هیچ باگی ندیدم.
اگر ممکنه چندتا از باگ های که این IDE دارد را نام ببرید.
با تشکر
god of war 2
09-12-2010, 14:36
اینجور بود می یومدم با dos می نوشتم نوع خطش شبیه به ویندوز سون 7 هستش حتما یه تنظیماتی براش گذاشته !
برنامه به این بزرگی اگه انعطاف پذیر نباشه ! رنگ ظاهرش ، فونتش مخصوصا رنگ فونتش یه جوریه :2: (اینا می خواستن دست خالی نباشن فقط ظاهر رو تغییر دادن باگ هم که زیاد داره)
تمام این مواردی که شما گفتی در VS 2010 قابل تنظیم هست و بنده هم تا حالا هیچ مشکلی در ظاهر این IDE ندیدم و حتی چندتا از مشکلات ورژن قبلی هم برطرف شده.
سلام
برای تغییر سریع سایز فونت و دید بهتر در بخش های متنی و کدنویسی میتوانید از نگه داشتن Ctrl و چرخش دکمه وسط ماوس استفاده کنید.
برای تغییر رنگ و فونت جزء به جزء بخش های مختلف برنامه VS هم میتوانید از مسیر زیر اقدام کنید:
Tools->Options->Environment->Fonts and Colors
در صورت مشاهده یا برخورد با هر نوع باگ هم میتوانید مطلب را به بخش بازخورد سایت مایکروسافت به آدرس connect.microsoft.com اطلاع دهید.
موفق باشید.
ویرایش گر تم ویژوال استادیو 2010
بعد از دانلود و نصب منو Theme به منوهای VS افزوده می شود که می توانید تم های ساخته شده رو انتخاب کنید...
و نحوه ساختن تم-آموزش ساختن تمی شبیه Expression Studio
samadsam
10-12-2010, 22:32
ویرایش گر تم ویژوال استادیو 2010
بعد از دانلود و نصب منو Theme به منوهای VS افزوده می شود که می توانید تم های ساخته شده رو انتخاب کنید...
و نحوه ساختن تم-آموزش ساختن تمی شبیه Expression Studio
دوست عزیز ممنونم دانلود کردم اما اجرا نمیشه ، اموزشم درست توضیح نداده
بازم امتحان میکنم
ممنونم از کمکتون :11:
samadsam
21-12-2010, 09:53
سلام کسی می دونه چجور این برنامه رو باید روی وِزوال نصب کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alireza_1363
29-12-2010, 18:53
دوست عزیز یه پیشنهاد براوتن دارم اونم اینکه اگه VS2010 رو برای آزمایش نصب کردی که هیچ اگه می خوای باهاش کار کنی زیاد وقتت رو اینکارا تلف نکن 2011 هم که نزدیکه احتمالا ورژن جدید از راه برسه
samadsam
30-12-2010, 09:23
دوست عزیز یه پیشنهاد براوتن دارم اونم اینکه اگه VS2010 رو برای آزمایش نصب کردی که هیچ اگه می خوای باهاش کار کنی زیاد وقتت رو اینکارا تلف نکن 2011 هم که نزدیکه احتمالا ورژن جدید از راه برسه
ممنونم برای زمایش نصب نکردم من با ورژن 2005 ، 2008 و 2010 کار کردم و کلا شبیه همن فقط اگه تغغیر چندانی بوده توی ظاهرو بعضی از منو ها .کد نویسیش همون کد نویسی یه و 2011 هم همینجوره
:11:
سلام
... اگه می خوای باهاش کار کنی زیاد وقتت رو اینکارا تلف نکن 2011 هم که نزدیکه احتمالا ورژن جدید از راه برسه ...
اگر کسی بخواهد برای یادگیری و کار با چیزی منتظر نسخه جدید بماند، بنظرم اشتباه است.
اگر قرار باشد منتظر نسخه 2011 بمانید چرا یکدفعه منتظر نسخه 2012 نباشد؟ و...
ضمن اینکه بعید است نسخه جدیدی در 2011 عرضه شود، نسخه های VS عموماً دو یا سه ساله و بیشتر عرضه شده اند...
2003, 2005, 2008, 2010 و... احتمالاً باید در حوالی 2012 یا 2013 نسخه بعدی عرضه شود.
Alireza_1363
31-12-2010, 12:35
منظورم از وقت تلف کردن منتظر ورژن های جدید نبود منظورم اینه که وقتی یه برنامه نویس تو یه IDE مسلط میشه انوقت میتونه راه تر و کاربردی تر کارش رو راه بندازه مثلا خود من با VS2008 خیلی راحت تر از VS2010 کار می کنم و ابزارهاش خیلی راحت تر در دسترسم هست برای همین به دوستمون گفتمن که اگه می خواد تازه شروع کنه یدفعه با ورژن جدید شروع کنه و هر چند وقت یه بار نخواد خودشو با یه ابزار جدید آپدیت کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.