مشاهده نسخه کامل
: چجور می تونم تند صحبت کردنمو اصلاح کنم ؟؟؟
samadsam
09-12-2010, 09:18
سلام خسته نباشید .
یه سوال من توی گویش (لفظ صحبت کردنم) مشکل دارم یعنی مثل لکنت ولی من تند صحبت می کنم و می خوام اصلاح کنم ! نمی دونم چجور :19: لطفا اگه کسی می تونه راهنماییم کنه! برای استخدام باید اصلاح شه .
روزنامه دستت بگیر و تمرین کن
با لحن آرام و شمرده بخون
وقتی صحبت میکنی ریلکس باش
علاوه بر مورد بالا من پیشنهاد میکنم صداتون رو ضبط کنید و گوش بدید. در حین تمرینتون برای شمرده صحبت کردن این کار رو انجام بدید تا خودتون متوجه اشکالات و تغییرش بشین
samadsam
09-12-2010, 11:30
روزنامه دستت بگیر و تمرین کن
با لحن آرام و شمرده بخون
وقتی صحبت میکنی ریلکس باش
علاوه بر مورد بالا من پیشنهاد میکنم صداتون رو ضبط کنید و گوش بدید. در حین تمرینتون برای شمرده صحبت کردن این کار رو انجام بدید تا خودتون متوجه اشکالات و تغییرش بشین
ممنونم باور کن چند بار امتحان کردم اما نتونستم .
من دانشجوم و باید روزانه بیشتر اوقاتمو برا درس خوندن برازم و نمی تونم تمرکزم رو روی هر دو بزارم اگه بخوام هنگام درس خوندن تمرین کنم اون درسو به هیچ وجه متوجه نمیشم :31: صدامم ضبط کردم واقعا تا حدودی تاثیر گذاشت ولی به خاطر کمبود وقت نتونستم امتحان کنم...
kiarash3500
09-12-2010, 12:04
برین جلوی آینه صحبت کنین...
ممنونم باور کن چند بار امتحان کردم اما نتونستم .
من دانشجوم و باید روزانه بیشتر اوقاتمو برا درس خوندن برازم و نمی تونم تمرکزم رو روی هر دو بزارم اگه بخوام هنگام درس خوندن تمرین کنم اون درسو به هیچ وجه متوجه نمیشم :31: صدامم ضبط کردم واقعا تا حدودی تاثیر گذاشت ولی به خاطر کمبود وقت نتونستم امتحان کنم...
چند ساله تند حرف میزنی و این به یک عادت تبدیل شده نباید انتظار داشته باشی در عرض چند ساعت و یک روز درست بشه
باید زیاد تمرین کنی درست میشه
samadsam
09-12-2010, 14:10
درست میگید ولی نمیدونم چور تو این برهه از زمان این تغییر رو صورت دهم حالا تمام تلاشم رو می کنم شاید...
ممنونم
سلام.
منم یک پیشنهاد دارم. با کسی دوستی کنید که بسیار آروم صحبت میکنه، یعنی حروفو میکشه. اگه ارتباطتتون زیاد باشه خیلی زود اثر میذاره.
وقتي مطالعه ميكني يا وبگردي ميكني مطالب و بلند بخون وگرنه هرچي مطالب رو تو ذهنت بخوني بدتر ميشي.
منم مشكل تو رو دارم جوري كه يك مدت بچه ها بهم ميگفتند مثل چيني ها حرف ميزنم(البته مثل اكبر ميثاقيان خودمون نشده بودم) ولي تونستم مشكلم رو حل كنم.
اما از وقتي دوباره سركار ميرم اينترنت و مجبورم مطالب رو تند بخونم دوباره تند حرف ميزنم
zahedy2006
11-12-2010, 17:32
سلام
به نظر من سعی کن مطالب زیاد و متنوع بلد باشی چون کسانی که حین صحبت کردن سریع هستند و دقیقا می دونند که چی می گویند قدرت انتقال بالایی دارند - مخصوصا اگه مقداری تنوع توی لحن صحبت داشته باشند
يكي از هم كلاسي هاي سابقم اين مشكل رو داشت و رفته بود پيش يك دكتر (حقيقتش نميدونم دكتر چي بود !!) بهش گفته بود آواز بخون ! البته راههاي زيادي براي رفع اين مشكب انجام داد از جمله مواردي كه دوستان گفتن و تاثير هم داشت . شما هم امتحان كنيد .
smock-74
11-12-2010, 18:35
دوست عزيز سعي كن موقع حرف زدن اروم و شمرده حرف بزني ممكن اول سخت باش ولي پس از چند ماه تمرين درست مي شه:11:
آره، درست میگید، چون به نظر میاد با آواز خوندن روی هرکلمه خیلی بیشتر معطل کنیم، و تک تک حروف کامل تلفظ میشه. اینطوری سرعت کلام هم یکمقدار میتونه کاهش پیدا کنه............
Molibden
12-12-2010, 15:51
اگه موقع حرف زدن استرس داشته باشید باعث میشه وقتی بایکی حرف میزنید تند تند صحبت کنید که زودتر تموم بشه جمله تون
شاید مشکل شما این باشه
Lady parisa
12-12-2010, 15:55
با عرض سلام به همه دوستان .من نظر دوستان رو نخوندم
اما
ببین به نظرم این یه مهارته!!!!!
باور کن جدی می گم!به شرطی که بتونی جمله ای رو که می خوای بگی ،بگی و مطلب رو برسونی !بعضی ها انگار هول می شن
قاطی پاتی حرف می زنن
من خودم عادتمه که تند حرف می زنم.دوستای صمیمیم کاملا متوجه می شن اما بعضی ها نه!!!!
ولی خیلی مواقع و خیلی جاها می تونی سوء استفاده کنی .من که خیلی این کار رو می کنم.
اما
باور کن جدی می گم!به شرطی که بتونی جمله ای رو که می خوای بگی ،بگی و مطلب رو برسونی !بعضی ها انگار هول می شن
قاطی پاتی حرف می زنن
من خودم عادتمه که تند حرف می زنم.دوستای صمیمیم کاملا متوجه می شن اما بعضی ها نه!!!!
ولی خیلی مواقع و خیلی جاها می تونی سوء استفاده کنی .من که خیلی این کار رو می کنم.
بچه این چی میگه؟:13:
Muhammad Ali
28-08-2013, 09:13
اما
قاطی پاتی حرف می زنن
منم با نظرت موافقم. من خودم خیلی تند صحبت میکنم و خیلی مشکل دارم و البته خیلی جاها از این ویژگیم سوءاستفاده کردم مثل جواب دادن به استاد و خیلی جاهای دیگه.
ولی اگه میخوای این مشکل رو حل کنی بهترین کار وراجعه به یک گفتار درمانه که با آموزش های خاص خیلی سریع مشکلت حل میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.