مشاهده نسخه کامل
: کمک برایه خرید کارت گرافیک
با سلام دوستان مادر بردم گیگا 945 پی ال اس تری هست رم 2 گیگ DDR2 و سی پیو اینتل دو هسته ای کارت گرافیکی که الان رو سیستم نصبه 512 جی فورسه. حالا میخوام یه کارت گرافیک بالاتر نصب کنم. بنظره شما چه کارت گرافیکی بهتره نصب کنم ؟ یعنی چه گرافیکی نصب کنم که برایه این سیستم ارزششو داشته باشه؟ ممنون.
Dj_aghamajid
09-12-2010, 10:07
شما اگه میخوای هم سی پی یو و هم کارت گرافیکت رو عوض کنی بهتره بفکر سیستم جدید باشی چون مادربردت قدیمیه و قطعات جدید مثل کارت گرافیک نمیتونن روش با حداکثر قدرت کارکنن! شما فکراتو بکن و سیستم قدیمیت رو بفروش ( مادربرد +سی پی یو + رم + کارت گرافیک+ پاور) ببین چقدر بودجه داری بعد بیای اینجا تا برات یه راهنمایی بکنیم تا برای یه مدت راحت برات کار کنه و دوباره خرج نکنی!
با سلام دوستان مادر بردم گیگا 945 پی ال اس تری هست رم 2 گیگ DDR2 و سی پیو اینتل دو هسته ای کارت گرافیکی که الان رو سیستم نصبه 512 جی فورسه. حالا میخوام یه کارت گرافیک بالاتر نصب کنم. بنظره شما چه کارت گرافیکی بهتره نصب کنم ؟ یعنی چه گرافیکی نصب کنم که برایه این سیستم ارزششو داشته باشه؟ ممنون.
بنظرم یدونه 4670 به قیمت حدود 80-90 بهترین گرافیکیه که میشه رو این سیستم استفاده کرد :11:
H.A.M.E.D
09-12-2010, 11:20
سلام
NVIDIA GAINWARD GT240 1GB GDDR3 هم گزینه ی مناسبیه حدود 100
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.