PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با مودم TP-Link TD-W8901G

Atropates
09-12-2010, 02:46
دوستان من این مودم TP-Link TD-W8901G رو امروز خریدم , با دفترچه ی راهنماش تنظیماتش رو انجام دادم و اینترنت رو به وسیله کابل الان میتونم استفاده کنم رو PC , ولی مشکلی که هست نمی تونم تنظیمات Wireless رو درست انجام بدم و با گوشیم از اینترنت این مودم استفاده کنم !

توو دفترچه گفته شده برید به قسمت Interface Setup بعد قسمت Wireless بعد جلو SSID یک نام دلخواه وارد کنید تا اسم شبکتون اون باشه , منم یه نام وارد میکنم , بعد میگه یه پسورد هم بزارید , منم یه پسورد میزنم , آخرشم Save . حالا وقتی میام از گوشیم میزنم پیدا کنه مودم رو , مودم رو پیدا میکنه , اسمشم میاره , پسورد رو که میزنم قبول میکنه و وصل میشه به مودم و علامت Wi-Fi بالای صفحه نمایش گوشیم میاد ولی حالا وقتی میرم مرورگر اینترنت گوشیم رو باز میکنم هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه ! انگار به اینترنت وصل نیست ! همون لحظه با PC صفحه باز میکنم صفحه باز میشه !

دوستان اگه کسی سر در میاره لطفا کمک کنه چون دقیقا برا همین کار این مودم رو رفتم خریدم . یه دنیا ممنون :11:

پ.ن : گوشیمم Samsung Galaxy S هستش که مشخصات WLAN اش اینه : Wi-Fi 802.11 b/g/n

ویرایش:

اینم عکس از تنظیماتی که گذاشتم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parmida00
24-12-2010, 14:20
احتمالا نوع رمزگذاری که انتخاب می کنید برای گوشی قابل قبول نیست .یک روش رمزگذاری دیگه را انتخاب کنید.

roteal2007
24-12-2010, 16:37
با سلام چک کنيد مودم در حالت pppoe به نت کانکته?
چراغ e روى مودم روشنه?

elvin_1987
19-01-2011, 10:07
hame tanzimateton dorroste faghat bayd to tanzimat moro gar goshiton canekshen ro maefi konin chon chand ta conition dare GPARS WLAN ... hala begardidi bebinin kojas in tanzimat tanzim konid ya dar forum goshi khodeton begin rahat javab migirin

mohamad skystar
02-02-2011, 00:27
من تا الان با این مودم هیچ مشکلی نداشتم و حالشو میبرم.خیلی خوبه راضیم.

EXTREME
02-02-2011, 10:06
من اصلا برای وایرلسش تنظیماتی انجام ندادم شما اگه مودم رو درست کانفیگ کرده باشین از وایرلسش هم میتونید استفاده کنید

saeed774
03-02-2011, 23:47
حالت رمز گذاري رو از قسمت Authentication Type روي WPA AES بزار و در کادر پايينيش يه رمز دلخواه وارد کن. بعد در تنظيمات وايرلس گوشي هم حالت رو AES بزار و همون کد رو در گوشي وارد کن . براي من که اين روش جواب داده ، اگه براي شما اين حالت جواب نده حالت هاي مختلف رمزگذاري رو امتحان کن يا بکل رمز رو غيرفعال کن که توصيه نميشه.
البته در بعضي گوشي ها بايد Mac ادرس هم تنظيم بشه که در حالت پيش فرض مک آدرس تماما صفر هست . چک کن ببين مک گوشيت در تنظيمات وايرلس صفر باشند

mohamad skystar
04-02-2011, 00:21
من اصلا برای وایرلسش تنظیماتی انجام ندادم شما اگه مودم رو درست کانفیگ کرده باشین از وایرلسش هم میتونید استفاده کنید

بله منم با شما موافقم.خیلی خوبه.

alil1369
04-02-2011, 05:10
تو بخش SSIDs Setting گزینه Authentication Type رو به گزینه اول تغییر بده و خاموشش کن ( None ,Disable ,Open ) !! بعد تنظیمات رو تایید کن و مودم رو خاموش روشن کن و دوباره تست بزن با گوشی !
اگه حل شد بگو تا بگم بعدش چی کار کنی !؟

ALI MOSAYEBI
23-03-2011, 21:36
سلام
دوستان من یک مودم TP LINKتازه خریدم اما نمیتونم با موبایل به اینترنت وصل بشم لطفا من رو راهنمایی کنید
لطفا خیلی جز به جز راهنمایی کنید چون من خیلی حرفه ای نیستم

djpashmak20
17-08-2011, 01:13
دوستان كسي اينجا هست ما يه سوال بپرسيم؟

EXTREME
17-08-2011, 08:40
دوستان كسي اينجا هست ما يه سوال بپرسيم؟
تاپیک جدید بزنید