ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آنت دهی ایرانسل

c30tehran
08-12-2010, 17:24
من تو انقلاب تهران هستم و چند بار شده sms اومده که ۶ دفعه گوشی شما تماس ناموفق داشته و من هم مجبور شدم خودم تماس بگیرم که گاهی هم اشتباهی شده بود

یک سری هم به همرا اول sms نمی رفت و مجبور شدم که با خط همراه اول دوستم sms بزنم (حتما باید sms می زدم)

irinn65
09-12-2010, 01:52
شما حتی اگه انتنت پر باشه گولشو نخور چون خیلی وقتا با اینکه انتنم پر بوده اما اصلا نمیشه گرفت...یه عاملش بخاطر اینه که 6تا6تا دارن سیمکارت میدن به مردم شبکه قاط زده...درسته خیلی وقتا تماس به مقصد نمیرسه برای همین پیغام تماس ناموفق میاد...

Help118
11-12-2010, 05:10
درسته چندوقتیه ایرانسل بهبود یافته ولی اصلا راضی کننده نیست! من هم همون سرویس ور واسه یکی آن کرده بودم ولی میدید گاهی اصلا کار نمی کرد.
گاهی پیامک نمیره گاهی نمیاد گاهی تکه تکه و ناقص میاد. گاهی بزور میشه تماس گرفت و از این جور حرفا. شایان ذکره که همراه اول به این سادگی ها همراه اول نشده! اونم اولش قاط میزد. الان 13-14 ساله که همراه اول تاسیس شد و ایراداتش برطرف شده. ایرانسل تازه راه افتاده و زیاد چوب لاچرخش گذاشته میشه همراه اول هم شاید اذیتش کنه. میشه نظر داد که از سهامدارانش چند مورد خارجی دیده میشه و بعضی وقتها از لحاظ امنیتی زیاد بهش گیر دادن تا همراه اول این موثقه!
زیاد دل خوشی با ایرانسل ندارم