مشاهده نسخه کامل
: فیلتر شدن واژه ی لیون هنگام ارسال خبر
سلام ، البته تاپیک سوالات و اشکالات راجع به انجمنهای پی سی بسته شده اما یک مسئله ای که مدتها قبل باید مطرح می شد رو مطرح میکنم :
هنگامی که یک متنی که واژه ی لیون رو داره از دیگر صفحات وب کپی میکنیم و برای ارسال در تاپیک ها پیست می کنیم ، پس از اینکه اون پست ارسال میشه واژه ی لیون به صورت ---- نوشته می شه ( که البته با ویرایش کردن و نوشتن این واژه مشکل برطرف میشه ) .
به هرحال هدف اطلاع رسانی بود که حاصل شد .
با تشکر .
بی باک بی بال
13-12-2010, 13:07
سلام ، البته تاپیک سوالات و اشکالات راجع به انجمنهای پی سی بسته شده اما یک مسئله ای که مدتها قبل باید مطرح می شد رو مطرح میکنم :
هنگامی که یک متنی که واژه ی لیون رو داره از دیگر صفحات وب کپی میکنیم و برای ارسال در تاپیک ها پیست می کنیم ، پس از اینکه اون پست ارسال میشه واژه ی لیون به صورت ---- نوشته می شه ( که البته با ویرایش کردن و نوشتن این واژه مشکل برطرف میشه ) .
به هرحال هدف اطلاع رسانی بود که حاصل شد .
با تشکر .
کپی پیست پست شما
فرق:
Shift+X
ي
D
ی
... دلیل فیل/تر شدن لی.ون تبلیغات گسترده فروشگاه آنلاین "ل.ی.و.ن کامپیوتر" در انجمن "مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" بوده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HoJJaT_007
17-12-2010, 19:11
من یه سوال دارم.
این هیلترا چه فایده ای داره ؟
وقته من میتونم لیون رو بنویسم L-I-O-N یا L.I.O.N یا اصلا بگم به جای ---- لیون رو قرار بدید .
یکم مسخره نیستش که بیایم فرومای دیگه رو فیلتر کنیم ؟
(منظورم لیون نیست کلا منظورم همه فرومای که فیلتر شدن مثل بازیسنتر یا ....
mahdi7610
17-12-2010, 21:38
سلام
یک مورد هم این که من وقتی با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد انجمن میشم فیلــــتر هستش .
الان ساعت 4:28 بعداز ظهره و تالار سرویسهای دانلود و آپلود قیلطره. با پ روکسی رفتم فکر کنم مشکل از یکی از فیلمهای تاپیک رپیدباز باشه .
Electronic-Arts
28-12-2010, 23:16
من نمیدونم این همه زور زدین ورداشتین انجمن دانلود فیلم و بازی رو پاک کردین که چی بشه؟ الان هم دیدم که چه قدر سایت رو از فیلتر در اوردن دامنه net که کلا فیلتر هست ir هم انجمن سرویس دانلود و آپلود فیلتره فقط com هست که بازه
Hadi King
28-12-2010, 23:57
من نمیدونم این همه زور زدین ورداشتین انجمن دانلود فیلم و بازی رو پاک کردین که چی بشه؟ الان هم دیدم که چه قدر سایت رو از فیلتر در اوردن دامنه net که کلا فیلتر هست ir هم انجمن سرویس دانلود و آپلود فیلتره فقط com هست که بازه
سلام . اگـه زور نزده بودن انجمنـــی وجود نداشـــت , و همچین پستی از شما ایجــاد نمیشـــد :20:
موفق باشید!:40:
Facon_Archi
29-12-2010, 00:53
واقعا چرا .net فیلتره؟
مگه برای رفع فیلتر هر دامین باید پول بدن یا دوباره مجوزی چیزی بگیرن؟!
*Shayan*
29-12-2010, 07:29
واقعا چرا .net فیلتره؟
مگه برای رفع فیلتر هر دامین باید پول بدن یا دوباره مجوزی چیزی بگیرن؟!
فکر نکنم باشه.(قبلا بود ولی الان نیست)
برای من هر دوتای این 2 آدرس الان به راحتی باز شد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سیستم فیلترینگ مشکل دارد !
دوستان این تاپیک مربوط به مسائل فیلترینگ سایت و اعتراض نسبت به محو شدن انجمنها نیست ، به عنوان تاپیک دقت کنید لطفا ،
فیلتر شدن واژه ی لیون هنگام ارسال خبر
با تشکر.
سلام
موضع تاپیک رسیدگی خواهدشد. ( در صورت امکان واژه مورد نظر از فیلتر خارج میشه)
و برای اطلاع دوستان خیلی خیلی با ادب فروم:
من نمیدونم این همه زور زدین
هیچ دامینی فیلتر نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.