PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفآ با رهیافت نیرو تحلیل کنید.

arash7960
08-12-2010, 15:28
در هر ماده ای ، چه گاز چه مایع و چه جامد، طبیعتآ مولکولها همواره حرکت میکنن. این حرکتها توسط چه نیرویی به وجود آمده؟ اگر جسمی گرم شه، چه نیروی سبب بیشتر شدن این حرکات میشه؟ و انتقال انرژی توسط چه نیرویی انجام میشه؟ آیا "برخود" مولکولهای منبع حرارت به مولکولهای جسم ، علت آن است ؟ اگر اینطوره خود مولکولهای منبع حرارت توسط چه نیرویی این انرژی را کسب کرده اند. اگر از واکنش شیمیایی مثل سوختن ،لطفآ با مثالی توضیح دهید. اگر منبع ما تابش بود چگونه؟

هدفم تحلیل این مسئله با رهیافت نیرو است نه انرژی! .(یعنی با کمیتهایی همچون سرعت و شتاب و ... و نه با کمیتهایی مثل انرژی درونی و جنبشی و... متلآ تغییر انرژی درونی گاز یعنی تغییر در سرعتهای ذرات گاز. حتی اگر سرعتها ثابت باشن، تغییر در سرعت حتی برای یک لحظه احتیاج دارد به وارد کردن نیرو،چگونه این نیرو از منبع حرارت وارد میشه و ... ).

time prince
08-12-2010, 22:03
تغییر انرژی جنبشی به معنی تغییر سرعته و تغییر سرعت هم به معتی تغییر تکانه ! تغییر تکانه هم نیرو ایجاد می کنه !
پس حتما نیرویی هست !
اما من تا حالا ندیدم جایی درباره ی این نیرو صحبت بشه !
به احتمال زیاد این نیرو به دلیل فاصله گرفتن الکترون و ابر الکترونی از هسته ایجاد میشه که هنگام برخورد دو اتم به هم این بر هم کنش شکل میگیره !
فکر کنم بحث کوانتومیه ! ( هر وقت گفتیم هنگام برخورده دو اتم با هم چه اتفاقی میفته میشه در بارش بحث کرد )
این اون چیزی بود که به ذهن من رسید !

amin666
11-12-2010, 22:07
منطقی ترین چیزی که به ذهنم می رسه اینه:
گرما یعنی انر÷ی.حالا این انر÷ی از کجا می اد؟از تابش الکترو مغناطیسی.حامل نیروی الکترومغناطیسی هم که فوتونه.یعنی در واقع گرما همون تابش فوتون هست.خب این فوتونها دارای حرکت و اندازه حرکت هستند که وقتی به مولکولها بر خورد می کنند می تونن به مولکولها نیرو وارد کنن و در واقع قسمتی یا تمام نیروشون رو به مولکول انتقال بدن