مشاهده نسخه کامل
: دي هيدرو تستسترون
سلام بر دوستان ... همونطور كه ميدونيد اين هرمون يكي از علل اصلي ريزش مو هست
من مدتي هست كه موهام ريزش داره... و طبق مطالبي از گوگل به اين نتيجه رسيدم كه ريزش مو من احتمالا از اين همين هست ... چون من مدتي ريزش داشتم كه با تقويت مو حل شد ولي الان ديگه اثري ندارن
سن منم 22 هست به نظر شما ريزش مو تو اين سن و بخاطر اين هورمون طبيعي هست؟ ايا راهي براي كم كردن ريزش مو هست؟! من فعلا دكتر نرفتم چون شنيدم اگر هورموني باشه بايد دارو مصرف كرد و وقتي دارو قطع بشه دوباره ريزش مياد!
از طرفي بازهم شنيدم برخي از داروها ممكنه باعث عقيمي بشن!
يعني واقعا راهي براي كم كردن اثر اين هورمون روي موها نيست؟! ممكنه بعد از مدتي ريزش قطع بشه؟
الان رشد موهاي منم خيلي كم شده!
ريزش در حد روزي 20 30 تا در حمام !
سلام بر دوستان ... همونطور كه ميدونيد اين هرمون يكي از علل اصلي ريزش مو هست
من مدتي هست كه موهام ريزش داره... و طبق مطالبي از گوگل به اين نتيجه رسيدم كه ريزش مو من احتمالا از اين همين هست ... چون من مدتي ريزش داشتم كه با تقويت مو حل شد ولي الان ديگه اثري ندارن
سن منم 22 هست به نظر شما ريزش مو تو اين سن و بخاطر اين هورمون طبيعي هست؟ ايا راهي براي كم كردن ريزش مو هست؟! من فعلا دكتر نرفتم چون شنيدم اگر هورموني باشه بايد دارو مصرف كرد و وقتي دارو قطع بشه دوباره ريزش مياد!
از طرفي بازهم شنيدم برخي از داروها ممكنه باعث عقيمي بشن!
يعني واقعا راهي براي كم كردن اثر اين هورمون روي موها نيست؟! ممكنه بعد از مدتي ريزش قطع بشه؟
الان رشد موهاي منم خيلي كم شده!
ريزش در حد روزي 20 30 تا در حمام !
معیار اصلی ریزش مو کم پشت شدن و خالی شدن سر می باشد .
ریزش موها در آقایان بصورت ارثی و ژنتیک می باشد و معمولا ریزش مو آندروژنیک بوده به این معنا که تاثیر هورمونهای مردانه بر روی موها می باشد .
برای کاهش اثر این هورمونها می توان از داروی فیناسترید استفاده کرد . کاهش میل جنسی از عوارض آن می تواند باشد ولی عقیمی خیر .
معیار اصلی ریزش مو کم پشت شدن و خالی شدن سر می باشد .
ریزش موها در آقایان بصورت ارثی و ژنتیک می باشد و معمولا ریزش مو آندروژنیک بوده به این معنا که تاثیر هورمونهای مردانه بر روی موها می باشد .
برای کاهش اثر این هورمونها می توان از داروی فیناسترید استفاده کرد . کاهش میل جنسی از عوارض آن می تواند باشد ولی عقیمی خیر .
يعني منظور شما اين است كه ريختن اين مقدار مو ممكنه است طبيعي باشد؟
در حالت خشكي اصلا مو نميريزه ولي وقتي حمام ميرم ريزش داره!
و اينكه در صورت عدم مصرف اين دارو ممكنه دوباره ريزش برگرده؟ يعني مادام العمر بايد مصرف كرد؟
يعني منظور شما اين است كه ريختن اين مقدار مو ممكنه است طبيعي باشد؟
در حالت خشكي اصلا مو نميريزه ولي وقتي حمام ميرم ريزش داره!
و اينكه در صورت عدم مصرف اين دارو ممكنه دوباره ريزش برگرده؟ يعني مادام العمر بايد مصرف كرد؟
ریزش مو تا حدود 100 عدد در روز می تواند طبیعی باشد .
ریزش موی آندروژنیک یا همان تاسی مردانه درمان قطعی ندارد ولی با درمانهای ذکر شده قابل کنترل می باشد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.