مشاهده نسخه کامل
: به نظر شما دوستان لپ تاپ قوجیستو ah-530 چه جور لپ تاپیه؟
amirsajjadi
08-12-2010, 12:25
با سلام
به نظر شما دوستان لپ تاپ قوجیستو ah-530 چه جور لپ تاپیه؟
آیا خرابی زیاد داره یا نه؟
ممنون
كيفيت بدنه ضعيف ( به خصوص كيبرد )
كيفيت مانيتور افتضاح
خرابي متوسط
چيني 100 درصد . گول آلماني بودن اونو نخوريد .
amirsajjadi
08-12-2010, 13:18
كيفيت بدنه ضعيف ( به خصوص كيبرد )
كيفيت مانيتور افتضاح
خرابي متوسط
چيني 100 درصد . گول آلماني بودن اونو نخوريد .
واقعا چینیه !!؟؟؟؟؟
به نظر شما اگه بخام لپ تاپ بگیرم چی بگیرم بهتره؟
توی رنج قیمت 900 تا 1100
tiyam 01
08-12-2010, 13:29
واقعا چینیه !!؟؟؟؟؟
به نظر شما اگه بخام لپ تاپ بگیرم چی بگیرم بهتره؟
توی رنج قیمت 900 تا 1100
به نظر من hp 3140 یا hp 3150
چینی رو که همه چینی هستند ، چینی بودن هم دلیل بر بی کیفیتی نیست و تمامی نوت بوک ها ساخت برند مورد نظر و مورد تایید آنها و استاندارد ها هست...
سونی و HP و دل و........................... همه در چین اسمبل میشوند.
به نظرم از برند هایی غیر از Fujitsu انتخاب کنید بهتره !
amirsajjadi
08-12-2010, 21:31
به نظر من hp 3140 یا hp 3150
ممنون از پاسختون ولی میگن درب اچ پی زود خراب میشه و گارانتی درست و حسابی هم نداره
آیا درسته ؟
دوستان عزيز فقط چند مدل از لپ تاپهاي فوجيتسو ساخت آلمان هستند و مابقي ساخت چين هستن ولي متاسفانه زيرشون ليبل زده ساخت آلمان .
اين مدلو دادشم داره كيفيت مانيتور يعني شوت سنگيني يغوري قيافه افتضاح ولي خرابي خيلي كمي داره اين حرفو من نميزنم كسايي كه تو تعمير لپ تاپ ها هستن ميگن
mh.aramesh
12-12-2010, 15:56
جناب امیر عزیز ، به نظر من به حرف کسایی که تعصب الکی به برندهای مختلف دارن گوش نده،
من خودم بیشتر از 6ساله که از لپ تاپ با برندهای مختلف استفاده میکنم.تا چند ماه پیش وایو f11dgx داشتم که فکر میکردم بهترین برند وایو هست و هیچ رقیبی نداره!
ال سی دی به خاطر یه ضربهء شدید خورد شد و مجبور شدم بفروشم و یه فوجیتسو a530 core i5 ram 4gig بگیرم.روزهای اول میترسیدم خراب بشه واسه همین روزی 3 یا 4 ساعت بیشتر مصرف نمیکردم. الان حداقل روز 8 ساعت بازی و اینترنت و کار میکنم،واقأ هم ازش راضی ام.
هیچ تعصبی هم نسبت به برند و آلمانی بودن یا چینی بودنش ندارم اگر بخوایید عکس و فیلم از بدنه و کیبرد میزارم تا زیبایی و استحکام رو ببینید!
بازی بلک اوپس (کال آف دیوتی 7)رو هم نصب کردم راحت بازی میکنم،اگه بخوای تست از قدرت کانفیگش هم بزارم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.