ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : DVD Writer لپ تاپ

sin2x=2sinxcosx
07-12-2010, 22:26
سلام .
DVD Writer لپ تاپ من کار نمی کنه . این تعویض می شه ؟ اگه تعویض میشه قیمتش چنده ؟ تعمیر هم میشه ؟
کشویی هست .

H@mid-Vista
08-12-2010, 16:16
درایوهای نوری نوت بوك دارای اپتیك ضعیفی هستند و معمولا اگر مدام استفاده بشن زودتر از یك سال می شینن زمین
اگر قرار باشه عوض بشه حدود 40 تومن خرج داره

fishdilo
10-12-2010, 01:32
سلام
کلا" از وقتی که لپ تاپ خریدم، با DVD Writer اش حال نکردم.
لپتاپ سونی vgn,780n5 هست.
البته مشکلی نداره، فقط تا دلتون بخواد برام cd , dvd سوزونده. الان هم که خواستم باهاش cd رایت کنم، با رایت win xp که error داد، با nero6 هم که رایت کردم Unspecified target error داد. هر چی هم اینترنت گشتم، نتونستم راه حلشو پیدا کنم. 3 تا cd دیگه هم سوزوند:19:
Unspecified target error یعنی چی؟ ایراد چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم؟:41:

Pami
10-12-2010, 01:40
Unspecified target error از اسمش معلومه دیگه ! ارور نامشخص ! سیستم عامل نمیتونه تشخیص بده مشکل از کجا هست ، احتمالا یا مشکل بافر داره یا اپتیک ضعیف شده ، معمولا هم DVD درایو رو تعمیر نمیکنن ، صرف نداره ، یکی دیگه بخرید

fishdilo
11-12-2010, 01:00
سلام
کلا" از وقتی که لپ تاپ خریدم، با DVD Writer اش حال نکردم.
لپتاپ سونی vgn,780n5 هست.
البته مشکلی نداره، فقط تا دلتون بخواد برام cd , dvd سوزونده. الان هم که خواستم باهاش cd رایت کنم، با رایت win xp که error داد، با nero6 هم که رایت کردم Unspecified target error داد. هر چی هم اینترنت گشتم، نتونستم راه حلشو پیدا کنم. 3 تا cd دیگه هم سوزوند:19:
Unspecified target error یعنی چی؟ ایراد چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم؟:41:

Unspecified target error از اسمش معلومه دیگه ! ارور نامشخص ! سیستم عامل نمیتونه تشخیص بده مشکل از کجا هست ، احتمالا یا مشکل بافر داره یا اپتیک ضعیف شده ، معمولا هم DVD درایو رو تعمیر نمیکنن ، صرف نداره ، یکی دیگه بخرید

البته رایتر من کار میکنه! وقتی میرم safe mode شروع به رایت می کنه، فیل ها رو cd میزنه، ولی نهایتن کار رو نیمه تمام میزاره و error میده. آنتی ویروسم هم کومودو هستش، حالا موندم چیکار کنم؟!
چه جوری مشکل رو حل کنم، البته راه حل خرید آخرین راه حل است. رایتری که فقط رایت نمیکنه و خیلی هم کار نکرده رو آدم که دلش نمی آد عوض کنه. تازه پولش هم ندارم!:41:

shahab-rayane
13-12-2010, 11:54
بهتره دی وی دی رایتر خارجی بگیری