مشاهده نسخه کامل
: پیدا کردن نوع کد شدن فایل
SNOW PATROL
07-12-2010, 16:18
دوستان سلام
من تعداد زیادی فایل rar دارم که کد شده هستند و برای انپک شدن نیاز به دکودر مخصوص داره که من ندارم
حالا میخواستم بدونم این فایل ها به چه شیوه ای پک شدن و چه جوری میشه بدونه دکودر مخصوص بازش کرد
حتماً اونا رو با آفلاین گرفتید:31:... خودمم یه مدّت دنبال پیدا کردن راه باز کردنشون بودم ولی آخرش هم به نتیجه نرسیدم چون که هر گروهی که دانلود ماهواره ای پولی راه میندازه ، [طبق اونچه که زیاد هم شنیدم] هر گروه واسه خودش برنامه ی کدینگ و دیکدینگ طرّاحی میکنه تا به این راحتی نشه از فایل هاشون استفاده کرد...واسه همینه که تاحالا راهی واسش پیدا نشده.
به هرحال اگه نتیجه ای گرفتید ما رو هم بی خبر نذارید :10:
ممنون و موفّق باشید
SNOW PATROL
08-12-2010, 08:25
سلام ؛
حتماً اونا رو با آفلاین گرفتید:31:... خودمم یه مدّت دنبال پیدا کردن راه باز کردنشون بودم ولی آخرش هم به نتیجه نرسیدم چون که هر گروهی که دانلود ماهواره ای پولی راه میندازه ، [طبق اونچه که زیاد هم شنیدم] هر گروه واسه خودش برنامه ی کدینگ و دیکدینگ طرّاحی میکنه تا به این راحتی نشه از فایل هاشون استفاده کرد...واسه همینه که تاحالا راهی واسش پیدا نشده.
به هرحال اگه نتیجه ای گرفتید ما رو هم بی خبر نذارید :10:
ممنون و موفّق باشید
اره رفیق ولی حتما یه راهی هست منم حتما یه راهی پیدا میکنم فقط اگه میفهمیدم با چه نرم افزاری کد شدن
میتونستم راهش رو پیدا کنم
خداییش خیلی زور داره اینهمه فیلم و بازی و برنامه تو هاردت داشته باشی نتونی بازش کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.