ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در خصوص منتال ري

abbasa
07-12-2010, 15:36
با سلام خدمت اساتيد عزيز
دوستان من تازه 3 الي 4 ماه كه با نرم افزار قدرتمند تري دي مكس كار ميكنم و ـآن هم چون نرم افزارهاي ميكس و مونتاژ بطور كامل روياهاي منو رو براورده نميكرد و تري دي مكس:40: تا حد زيادي ميتونه
از وقتي با تري دي اشنا شدم خيلي در خصوص منتال ري ميشنوم از چندتا از دوستان هم پرسيدم و سيستمم رو نشان دادم گفتند منتال ري رو سيستمت نصب نيست و براي شما فعلا نور حرفه اي زوده و ....
چندتا سوال داشتم تري دي مكس من 2009 و از مجموعه كينگ نصبش كردم
1 از كجا بدونم منتال ري رو سيستمم نصبه يا نه
2 اگه نصب نيست از كجا گيرش بيارم
3 چطور ي نصبش كنم
4 كلا منتاي ري چيه
5 كتاب جامع و كامل براي يادگيرش رو بغير از سايت از كجا بخرم
دوستان يا پاسخ ندن و اگر محبت كرده پاسخ دادن كامل جواب اين حقير رو بدن

ذكات علم پخش ان است

smspersia
07-12-2010, 16:27
پست چهارم این ادرسو بخون فقط بجای ویری - منتال ری رو انتخاب کن

سوالات متداول گرافیک سه بعدی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3d-meysam
07-12-2010, 17:28
. منتال ری هم نیاز به نصب نداره چون همراه نرافزار تردی مکس نصب میشه و فقط باید فعالش کنی.که smspersia گفت میتونی نحوه را اندازی منتا ری رو ببینی.ولی وی ری رو باید نصب کنی.
منتال ری هم یه متور رندر قویه که شامل نورپردازی و متریال های حرفه ای میشه. تو نورپردازی از نورهای غیرمستقیم استفاده میکنه و تو متریال هم از امکانات بالایی برخورداره تا بتونی یه متریال حرفه ای بسازی. کلاً من خودم در حال ترجمه یه کتاب مرجع درمورد منتال ری هستم :27:

abbasa
07-12-2010, 19:30
ممنون از جوابتون منتال ري رو فهميدم حالا اگر امكان داره در خصوص vry نحوه نصش و اينكه از كجا ميتونم تهيه اش كنم بفرماييد

3d-meysam
07-12-2010, 20:01
خوب وی ری رو باید طبق ورژن مکسی که نصب کردی نصب کنی. اگه مکست 2009 باشه باید واسه 2009 نصب کنی. Vray هم کارش مثل منتال ری هست. فقط انتخاب با خودته که از کدوم میخوای استفاده کنی. یا با کدوم راحت تری. در مورد توانایی های هردوشون اطلاعات زیاد هست، هر کدوم رو خواستی انتخاب کن :27:

این ماله 3ds max 2009 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wolf of area
08-12-2010, 07:12
حالا این رویا هایتان چه هست ؟
بیخواستی انمیشن کار حرفه ای باشی یا این که بری در یه استدیوی کار کنی ؟
چرا مایا رو انتخاب نکردی ؟
در مایا نمیخواست برای فعال کردن پلاگینی بری پلاگین دیگری واسطه کنه خیلی با حال تر از مکس هستش هنوزهم
دیر نشده بیا مایا رو انتخاب کن . در کشورمون ایران هرکسی میگه مکس چو ن مکس چند سالی قبل از مایا به ایران اومد
اما برای رویاهای تان باید مایا رو انتخاب کنی از منکه گفتن است باقیشم به دوش خودت هستش که کدوم انتخاب میکنی.

abbasa
08-12-2010, 09:21
دوست عزيز ممنون فقط يك سوال فايل رو دانلود كردم دقيقا در كدام قسمت مكس كپي كنم مثل پلاگين فتوشاپه يا طريق ديگري داره لطفا راهنمايي كنيد با تشكر

3d-meysam
08-12-2010, 11:34
خودش تو مسیر پیش فرض نصب میشه، فقط برو از داخل مکس فعالش کن :46:

abbasa
08-12-2010, 13:24
اقا ممنون نصبش كردم فقط اين فايل كركش ناخوانا و نوشتهاش عجب وجق بود من تو محل نصب مكس كپيش كردم درسته اگه اشتباه چكار كنمش با تشكر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3d-meysam
08-12-2010, 14:58
اگه کرک نشده باشه یه تب V-Ray و Indirect illumination و Settings چیزی نشون نمیده. فعالش کن بعد ببین گزینه هاش رو نشون میده یا نه.

abbasa
08-12-2010, 15:39
با تشكر فكر كنم درست باشه منابع اموزشي در اين خصوص ميشه معرفي كنيد با تشكر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3d-meysam
08-12-2010, 23:07
با تشكر فكر كنم درست باشه منابع اموزشي در اين خصوص ميشه معرفي كنيد با تشكر

من آموزش درست حسابی ازش سراغ ندارم، ولی واسه شروع تو پست های تمرینات و آموزش بگردی یه آموزش گذاشته بودن. خوبیش اینه که فارسی توضیح داده و واسه آموزش های زبان اصلی دیگه مشکل نداری، چون به تعریف های اولیه نیاز داری.

mortezaon
08-12-2010, 23:19
سلام لینک اموزشش تو امضام هست

.

abbasa
09-12-2010, 08:31
اين مرتضي وان خوب شروع كرد ولي ديگه خبري نيست قرار بود پي دي اف بگذاره و ... فكر كنم سرش شلوغه