مشاهده نسخه کامل
: دوربین فیلمبرداری Full HD تا ۸۰۰ هزار تومان
Pedram_IR
07-12-2010, 14:38
سلام
من یک دوربین فیلمبرداری برای استفاده خانگی با کیفیت خوب و Full HD می خوام و قیمتش هم کمتر از 800 تومن باشه.
چون بیشتر برای استفاده در فضای بسته و کم نور می خوام کیفیتش در نور کم خیلی برام مهمه، شما چه دوربینی رو پیشنهاد می دید که کیفیت فیلمبرداریش خوب باشه و در نور کم نسبت به دوربین های هم رده بهتر عمل کنه؟
Pedram_IR
08-12-2010, 08:28
کسی پیشنهادی نداره؟
Sony HDR-XR150
گرچه من مدل ایکس ار 550 را پیشنهاد میکنم
die my darling
08-12-2010, 22:37
بودجتو تقویت کن پاناسونیک hs700 بخر واقعا پدیدس.
Pedram_IR
09-12-2010, 01:42
بودجتو تقویت کن پاناسونیک hs700 بخر واقعا پدیدس.
من خودم hs700 دارم، برای یکی از فامیلامون دارم تحقیق می کنم، پدر خودم رو درآوردم راضیش کنم که یکی مثل من بخره میگه نمی تونه بیشتر هزینه کنه، دیگه ما هم که از دوربینهای دیگه اطلاعی نداشتیم گفتیم از اساتید راهنمایی بخوایم.
Sony HDR-XR150
گرچه من مدل ایکس ار 550 را پیشنهاد میکنم
این دوربین چه مزایایی نسبت به دوربین های کنون و پاناسونیک یا جی وی سی هم رده یا هم قیمتش داره؟
mehr1362
09-12-2010, 03:58
برای فیلمبرداری در محیط های کم نور جی وی سی و سونی بهترین دوربین ها هستند.
جی وی سی رو اصلا دست کم نگیر.در بین دوربینهایی با فیلمبرداری SD که قیمتی بین 400 تا 500 دارند جی وی سی ها بهترین دوربین ها هستند.و در شب فیلم هایی با نویز پائین و عالی میگیرند.
شما باید چند مدل خاص رو با توجه به مشخصات انتخاب کنید و بعد برای تحقیق بیشتر به ریویوهایی خارجی مراجعه کنید.
پیشنهاد من به شما این هست که یک سر به سایت رسمی جی وی سی بزنید.
و اگر فکر خرید سونی بودید اگر لنز اون مدل از سری G سونی باشه در کیفیت فیلم ها تردید نکنید.
---------- Post added at 05:58 AM ---------- Previous post was at 05:57 AM ----------
جی وی سی رو اصلا دست کم نگیر.در بین دوربینهایی با فیلمبرداری SD که قیمتی بین 400 تا 500 دارند جی وی سی ها بهترین دوربین ها هستند.و در شب فیلم هایی با نویز پائین و عالی میگیرند.
شما باید چند مدل خاص رو با توجه به مشخصات انتخاب کنید و بعد برای تحقیق بیشتر به ریویوهایی خارجی مراجعه کنید.
و اگر فکر خرید سونی بودید اگر لنز اون مدل از سری G سونی باشه در کیفیت فیلم ها تردید نکنید.
Pedram_IR
09-12-2010, 06:20
---------- Post added at 05:58 AM ---------- Previous post was at 05:57 AM ----------
میشه چند مدل جی وی سی رو که با بودجه من جوره و کیفیتشون از Sony HDR-XR150 بهتر هست ( این مدل سونی لنزش کارل زایسه) معرفی کنید؟
mehr1362
09-12-2010, 17:34
سلام.من نمیتونم مدل خاصی رو بگم چون روی مدلهاش تحقیق نکردم.
من یک مدل جی وی سی SD خریدم که قابلیتی داره به نام LOW Light که البته تمام مدلهای جی وی سی این قابلیت رو دارند.
موقعی که من دوربین رو خریدم سری جدیدی در حال ساخت داشت که به بازار نیومده بود و قابلیت Super Low Light داشت.
به همین علت میگم جی وی سی ها روی این قبلیت کار کردند و حداقل در دوربین هایی 400 تا 500 تومنی از این لحاظ بهترین ها هستند.
Pedram_IR
09-12-2010, 17:38
سلام.من نمیتونم مدل خاصی رو بگم چون روی مدلهاش تحقیق نکردم.
من یک مدل جی وی سی SD خریدم که قابلیتی داره به نام LOW Light که البته تمام مدلهای جی وی سی این قابلیت رو دارند.
موقعی که من دوربین رو خریدم سری جدیدی در حال ساخت داشت که به بازار نیومده بود و قابلیت Super Low Light داشت.
به همین علت میگم جی وی سی ها روی این قبلیت کار کردند و حداقل در دوربین هایی 400 تا 500 تومنی از این لحاظ بهترین ها هستند.
تا 800 تومن چه دوربینی هست که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم فول اچ دی باشه؟
Pedram_IR
12-12-2010, 17:38
کسی نظری نداره؟
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک دوربین عکاسی دیجیتال کانن دارم که دو سه سال پیش خریدم و کار عکاسی رو برام راه می ندازه حالا قصد خرید یک دوربین فیلمبرداری هم دارم...مدل های سونی و کانن رو یک نگاهی انداختم...چون عکاسیم کانن،همچین مشکوکم به این که سونی بگیرم هرچند سونی قیمتاش مناسبتره...
می خواستم بدونم از لحاظ کیفیت فیلمبرداری و آنچه که در خروجی مشاهده می شه روی تلویزیون تفاوت کیفیتی بین سونی و کانن هست؟؟؟
برای همین رنج قیمت چه مدل هایی رو پیشنهاد می کنید؟؟؟
برای من کیفیت فیلم برداری Full Hd بودن و خروجی با کیفیت و شارژ خوب باطری در اولویت هستند و در وهله ی بعد مسئله ی هارد و مموری...
لطفاً مدل های پیشنهادیتون رو بگید ...
ممنون
سلام.
شما رنج قیمت مشخص نکردید.
پیشنهاد من دوریبین فیلمبرداری Panasonic TM700 هستش.کیفیت فیلمبرداریش از دوریبین های همرده از سایر برند ها بهتره! (بصورت Progressive فیلمبرداری میکنه!)
گول 1080 رو نخورید. دقت کنید دوربین کیفیت 1080p داشته باشه.
khozestaniam
25-01-2011, 15:44
فیلمبرداری فقط سونی. اگه من بودم یا XR550 سونی یا XR350 سونی که قیمتشم تقریبا 900 تومن هست رو میخریدم
گول 1080 رو نخورید. دقت کنید دوربین کیفیت 1080p داشته باشه.
کاملا درسته!
دوربین های پاناسونیک با کیفیت 1080p رکورد میکنن در حالیکه دوربین های سونی با کیفیت 1080i رکورد میکنن!
میشه بگید تفاوت دقیق 1080P با 1080i در چیه ؟
masoud glx
29-01-2011, 23:12
تفاوت اینها خودش یک مقاله ای هستش واسه خودش ... دوستان اگر منبع خلاصه و مفیدی در اختیار دارن لطف کنن .
اما در مورد رکورد 1080 ... اصلا برای استفاده خونگی هیچ تفاوتی دیده نمیشه دوستان !! لطفا حساسیت بیش از حد بخرج ندید . من XR150 سونی رو توی این رنج پیشنهاد میدم و تا این قیمت بهترین هستش البته تاکید میکنم تا این قیمت .
تصاویرش رو غیر از PC روی انواع LED و LCD تا سایز 46 چک کردم و کاملا جوابگوست و عالی . هرچند امکانات نرم افزاری چندانی نداره و مثل بعضی پاناسونیک ها و . . . منو های پرباری نداره :31:
من یک دوربین فیلمبرداری برای استفاده خانگی با کیفیت خوب و Full HD می خوام و قیمتش هم کمتر از 800 تومن باشه.
چون بیشتر برای استفاده در فضای بسته و کم نور می خوام کیفیتش در نور کم خیلی برام مهمه، شما چه دوربینی رو پیشنهاد می دید که کیفیت فیلمبرداریش خوب باشه و در نور کم نسبت به دوربین های هم رده بهتر عمل کنه؟
زومش زیر 20X نباشه
Canon PowerShot SX160 IS چطوره به نظرتون؟
سلام
sx160 دوربین عکاسی هست نه فیلمبرداری ! البته فیلمبرداری هم میکنه
شما دقیقا چی میخواهید ؟
فک کنم slr میخوام؛شناخت زیادی ندارم،یه دوربین میخوام باهاش عکس بگیرم و فیلم،خانگی،زوم زیادی داشته باشه با کیفیت فیلم خوب
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.