مشاهده نسخه کامل
: خاموش کردن فایر وال ویندوز ایراد داره ؟!
SA.JJ.AD
07-12-2010, 14:20
سلام خدمت شما عزیزان ..:10:
من وقتی فایر واله ویندوز رو رو حالت روشن میزارم - وقتی که چند تا صفحه باز میکنم و تو نت چرخ میزنم ! حدود 10 مگ همش کم میشه !در صورتی که غیر عادیه و حتی از 2 مگ هم نباید رد شه - اما وقتی خاموشش میکنم ! خیلی عادی میشه و هم سرعتم کمی بیشتر میشه و هم حجم کمتری از ترافیکم کم میشه و الان که 1 ساعت وب گردی کردم . 3 مگ فقط کم شده !:21:
حالا میخواستم بدونم واسه همه اینطوره - و ایا خاموش کردن همیشگی فایر وال موردی داره ؟ و روشن بودنش یا نبودنش چه فواید و ضرر هایی داره ؟!
ممنون:11:
SA.JJ.AD
08-12-2010, 13:08
هیچکی راهنمایی نمیخواد کنه ؟!:13:
Karkas20
08-12-2010, 13:18
سلام خدمت شما عزیزان ..:10:
من وقتی فایر واله ویندوز رو رو حالت روشن میزارم - وقتی که چند تا صفحه باز میکنم و تو نت چرخ میزنم ! حدود 10 مگ همش کم میشه !در صورتی که غیر عادیه و حتی از 2 مگ هم نباید رد شه - اما وقتی خاموشش میکنم ! خیلی عادی میشه و هم سرعتم کمی بیشتر میشه و هم حجم کمتری از ترافیکم کم میشه و الان که 1 ساعت وب گردی کردم . 3 مگ فقط کم شده !:21:
حالا میخواستم بدونم واسه همه اینطوره - و ایا خاموش کردن همیشگی فایر وال موردی داره ؟ و روشن بودنش یا نبودنش چه فواید و ضرر هایی داره ؟!
ممنون:11:
درود.
دوست عزیز.
وقتی فایروال روشن است برای چک کردن صفحات ترافیک بیشتری را مصرف میکند.
شما باید فایروال حتما داشته باشید.
اگر فایرووال شما خاموش باشد دچار مشکل میشود.
مانند -- شدن و دزدیدن اطلاعات از طریق تروجان هایی که در سیستم شما مینشینند.
شما چر از یک انتی ویروس با فایروال استفاده نمیکنید.
چون فایروال ویندوز را نمیشود زیاد بهش اعتماد کرد.
موفق وپیروز باشید
SA.JJ.AD
09-12-2010, 09:37
ممنون دوست عزیز - اخه 1. ماهه که اکثرا خاموشش میکنم ! کدوم بیکاری میاد منو -- کنه اخه :27:؟
خوب به نظرتون از کدوم فایر وال استفاده کنم ؟! و اینکه از لحاظ در اوردن پدر ترافیک نرم افزار های فایر وال چه جورین ؟! مثه این فایر وال ویندوز که نیستن ؟!وقتی روشن میکنمش حداقل 3 برابر بیشتر حجم ترافیکمو کم میکنه و از اونجایی که ترافیک ماهیانه ام فقط 3 گیگه ! اصلا به نفعم نیست و مجبورم خاموشش کنم !:13:
Karkas20
09-12-2010, 10:26
ممنون دوست عزیز - اخه 1. ماهه که اکثرا خاموشش میکنم ! کدوم بیکاری میاد منو -- کنه اخه :27:؟
خوب به نظرتون از کدوم فایر وال استفاده کنم ؟! و اینکه از لحاظ در اوردن پدر ترافیک نرم افزار های فایر وال چه جورین ؟! مثه این فایر وال ویندوز که نیستن ؟!وقتی روشن میکنمش حداقل 3 برابر بیشتر حجم ترافیکمو کم میکنه و از اونجایی که ترافیک ماهیانه ام فقط 3 گیگه ! اصلا به نفعم نیست و مجبورم خاموشش کنم !:13:
درود.
دوست عزیز.
یا -- شدن شما و گرفتن بدافزار.
یا قید ترافیک را بزنید و یک فایروال نصب کنید.
دوما سیستم من که نیست از شماست.
هرچه میلتان است انجام دهید.
SA.JJ.AD
09-12-2010, 12:18
یعنی با نصب فایر والهای دیگه هم بازم ترافیکم همینجوری تخیلی نابود میشه ؟! یا اینکه درصدش کم میشه !؟بهترین فایر وال چیه ؟!
یعنی با نصب فایر والهای دیگه هم بازم ترافیکم همینجوری تخیلی نابود میشه ؟! یا اینکه درصدش کم میشه !؟بهترین فایر وال چیه ؟!
من فایروال دارم.زیادم کاری به ترافیکم نداره.بهترین و قویترین فایروال comodo هست.بهتره از اینترنت سیکیوریتی کمودو استفاده کنی.رایگان هم هست.در یک جمله میتونم بگم فوق عالیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.