مشاهده نسخه کامل
: این دو تارو چجوری با مکس بسازم ؟ کمک !
night lord
06-12-2010, 01:06
سلام .
چنتا کار از evermotion دارم , که نیاز دارم اینارو که پایین میگم بسازم تو طرحم . لطفا هر کدومو بلدین بگین مرسی
1. این سطحو چجوری باید بسازم که دقیقا اینجوری بشه؟ ارتفاع و پستی بلندی داشته باشه اینجوری , برای یه تپه خاک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.پرده بلدم بسازم با cv curve و uloft . ولی این خیلی طبیعی تر هستش , چجوری اینو میسازن و بهش این شکلو میدن .؟
این از رندر شدش
عزیزام لطفا هر کدومو بلدین بگین! مخصوصا اولیه چون کارم گیره . اگه میشه یه چی نزدیک به اینم در بیاد بازم خوبه مرسی .:11:
من خیلی وقته که با 3dmax کار نکردم ولی فکر کنم برای اون عکس اول یه گزینه توی modify هستش به نام Cloth --
برای عکس دوم هم از داینامیک استفاده میشه...
یعنی باید یه Plane درست کنی و به اون حالت داینامیک پارچه ای بدی...
ییه سری object به شکل گیره باید درست کنی که به بالا های پرده وصل کنی و با یه انیمیت گیره هارو به هم نزدیک کنی...
و باید یه wind هم روش بندازی که حالت باد خورده بهش بده...
کاره همچین ساده ای نیست ولی سخت هم نیست..من با مکس اینو درست کردم ولی الان چون خیلی وقته که باهاش کار نمیکنم دستم نیست که گزینه هاش دقیقا چیه...ولی روند کار همینه....
اینم یه سری آموزش برای ساخت پرده ..
خودتم خاستی آموزش پیدا کنی تو google سرج کن making create curtain 3dmax
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
night lord
07-12-2010, 10:56
واقعا ممنون . والا من خودم دو سه تا آموزش برای پرده دارم و دو راه رو هم بلدم ولی هیچکدوم انقدر طبیعی نیستن .
ببینم با آموزشای شما میتونم بسازم! مرسی:11:
ولی در مورد cloth فکر نکنم بشه یه زمین اونجوری ساخت باهاش . ولی بازم سعی میکنم شاید شد .
Mehran-King
07-12-2010, 11:19
3dmax برنامه خوبی هست اما آموزش کاملش رو از کجا پیدا کنم ؟ ( به زبان فارسی ) ؟؟؟
night lord
07-12-2010, 13:34
اگه اینترنت پر سرعت داری این آموزشو دانلود کن .
از ابتدا در سطح مبتدی و خیلی سلیس آموزش میده .
اگه اینترنت پر سرعت داری این آموزشو دانلود کن .
از ابتدا در سطح مبتدی و خیلی سلیس آموزش میده .
دقيقتر نميشه ادرس بدي هم **** بازاره هم يك دنيا مطلب دقيقا براي ادم مبتدي از كجاش شروع كنه و به گجا ختم كنه من اينترنت پرسرعت دارم و ميتونم دانلودش كنم
Mehran-King
10-12-2010, 18:03
آره راست میگه یه لینکی چیزی نداری ؟
night lord
11-12-2010, 14:04
آره راست میگه یه لینکی چیزی نداری ؟
بهتر بود یه تاپیک جدید میزدید .
بفرمایید:
Lynda.com Autodesk 3DS Max 2010 Essential Training DVD - FS Links.
H264(ffh264) 640 kbps 880 x 660 | MP4A(faad) 136 kbps 48000 Hz Stereo
Trainer: Steve Nelle | Running Time: 15:36 (hrs:min) | ISO: 1,93 GB
younes ebrahimi
11-12-2010, 14:38
اون زمین هم پستی و بلندی هاش با ابزار Pull&Push تو EditablePoly ساخته شده .... البته همونطور که تو شکل میبینی باید تعداد ورتکس هات بالا باشه..
موفق باشی
3d-meysam
11-12-2010, 15:31
پستی و بلندی رو میشه راحت با اصلاح کننده Noise ساخت اما اگه بخوای به دلخواه خودت بسازی باید Pull و Push یا استفاده از Soft Selection و جابجایی ورتکس ها استفاده کنی.
night lord
11-12-2010, 16:37
اون زمین هم پستی و بلندی هاش با ابزار Pull&Push تو EditablePoly ساخته شده .... البته همونطور که تو شکل میبینی باید تعداد ورتکس هات بالا باشه..
موفق باشی
خوب همین مشکل من اینجاست که ورتکسهارو به صورت ضربدری در بیارم ؟ که تو تصویر میبینید .
خیلی وقت پیش با یه دستوری این کارو میردم ولی الان یادم نیست که چی بود.tesselation این کارو میکرد ولی یه دستور دیگه هم بود که یادم نیست .
younes ebrahimi
12-12-2010, 20:45
خوب همین مشکل من اینجاست که ورتکسهارو به صورت ضربدری در بیارم ؟ که تو تصویر میبینید .
خیلی وقت پیش با یه دستوری این کارو میردم ولی الان یادم نیست که چی بود.tesselation این کارو میکرد ولی یه دستور دیگه هم بود که یادم نیست .
با همون Tesselate بزن ... تو Editable poly میگم:11:
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
meysam 3d
26-12-2010, 23:41
اجسام مش فیس هاشون سه ضلعی میشه پلن رو به مش تبدیل کن
شما با چی اون پردهه مشکل داری میخای چین هاش رو در بیارید؟ اگه مشکل سر اوناس تا بگم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.