ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با خواندن اطلاعات cd یا فلش !

aliqq
04-12-2010, 21:00
عرض ادب

خیلی برام عجیبه !!

یه cd اومد دستم گذاشتم تو دستگاه که بخونه زد خالیه و 702 مگش free !

توی هر دستگاه دیگه ای که میذارمش پخشش میکنه و محتویاتشو نشون میده ! چند تا cd دیگه امتحان کردم با اونا

مشکل نداشتم و کامل محتویاتشونو نشون میده و پخش میکنه اما با این cd که اومده دستم مشکل داره !!

چند وقت پیشم فلش مموری پسر عمومو نمیخوند،یعمی اصلا بازش نمیکرد ! بعد همون فلشو بردیم رو هر

سیستمی خوندنش ! چند تا فلش دیگه ام با سیستمم امتحان کردم مشکلی نداشت !!

کاملا گیج کنندس !:41:

kortol
04-12-2010, 22:21
عرض ادب

خیلی برام عجیبه !!

یه cd اومد دستم گذاشتم تو دستگاه که بخونه زد خالیه و 702 مگش free !

منم همین مشکل رو درم ..حدود یک سال پیش یه پک مجموعه لرد گرفتم ولی هر کاری می کنم سیستم خودم DVD شماره 6 رو که مربوط به محصولات شرکت Adobe و windows update tool و recovery tools هستش رو نمی خونه ............حتی روی فکش هم Image رو ریختم و توی هارد کپی کردم بازم بازش نکرد کلا می زاری توی سیستم ، سیستم هنگ می کنه .............جالبیش اینه که روی 3 تا لپ تا و بیشتر از 5 تا سیستم دیگه تست کردم و همشون DVD رو راحت خوندن ....!!!!!!!

DVD Writer من : ایسوس لایت اسکریپ هستش ....یه 4 سال پیش گرفتمش و کلا باهش مشکلی ندارم جز این مورد !!!!!!!

aliqq
04-12-2010, 23:23
dvd رایتر hitachi هست مال من !

البته بعید میدونم از سخت افزار باشه چون همونطور که عرض کردم دقیقا همین رفتارو با بعضی فلش مموریا داره !!

aliqq
05-12-2010, 17:15
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟!!

FAR_FA
05-12-2010, 19:43
بعضی از DVD رایتر ها با بعضی از CD ها و DVD ها مشکل دارند . هم رایتر و هم سی دی یا دی وی دی سالمند ولی
بازشون نمیکنند . بهر حال کاریش هم نمیشه کرد .
گاهی برای من هم این مشکل پیش میاد و دراین حالت ، بعضی ها ، با چند بار باز و بستن درب رایتر مشکل برطرف میشه ،
ولی بعضی ها اصلا" باز نمیشن .
بهترین کار اینه که DVD لرد یا CD رو ببرید بیرون براتون دوباره رایت کنند یا با رایتر یه سیستم دیگه که DVD رو راحت باز میکنه ،
اون رو رایت کنید .

xeNociDe
05-12-2010, 20:09
معمولاً اینجور مشکل هــا مربوط به آپدیت نبودن سخت افزار هــاست
مثلاً وقتس DVD یا USB رو حواب نمیده به این خاطر هست که نمیشناسش !
شما آپدیت جدیدو بگیر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

joe_satriani
05-12-2010, 20:45
با سلام
سی دی رو با نرم افزار ISO BUSTER باز کنید و یا ایمیج ازش بگیرید

موفق باشید.