مشاهده نسخه کامل
: مشکل با خواندن اطلاعات cd یا فلش !
عرض ادب
خیلی برام عجیبه !!
یه cd اومد دستم گذاشتم تو دستگاه که بخونه زد خالیه و 702 مگش free !
توی هر دستگاه دیگه ای که میذارمش پخشش میکنه و محتویاتشو نشون میده ! چند تا cd دیگه امتحان کردم با اونا
مشکل نداشتم و کامل محتویاتشونو نشون میده و پخش میکنه اما با این cd که اومده دستم مشکل داره !!
چند وقت پیشم فلش مموری پسر عمومو نمیخوند،یعمی اصلا بازش نمیکرد ! بعد همون فلشو بردیم رو هر
سیستمی خوندنش ! چند تا فلش دیگه ام با سیستمم امتحان کردم مشکلی نداشت !!
کاملا گیج کنندس !:41:
عرض ادب
خیلی برام عجیبه !!
یه cd اومد دستم گذاشتم تو دستگاه که بخونه زد خالیه و 702 مگش free !
منم همین مشکل رو درم ..حدود یک سال پیش یه پک مجموعه لرد گرفتم ولی هر کاری می کنم سیستم خودم DVD شماره 6 رو که مربوط به محصولات شرکت Adobe و windows update tool و recovery tools هستش رو نمی خونه ............حتی روی فکش هم Image رو ریختم و توی هارد کپی کردم بازم بازش نکرد کلا می زاری توی سیستم ، سیستم هنگ می کنه .............جالبیش اینه که روی 3 تا لپ تا و بیشتر از 5 تا سیستم دیگه تست کردم و همشون DVD رو راحت خوندن ....!!!!!!!
DVD Writer من : ایسوس لایت اسکریپ هستش ....یه 4 سال پیش گرفتمش و کلا باهش مشکلی ندارم جز این مورد !!!!!!!
dvd رایتر hitachi هست مال من !
البته بعید میدونم از سخت افزار باشه چون همونطور که عرض کردم دقیقا همین رفتارو با بعضی فلش مموریا داره !!
دوستان کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟!!
بعضی از DVD رایتر ها با بعضی از CD ها و DVD ها مشکل دارند . هم رایتر و هم سی دی یا دی وی دی سالمند ولی
بازشون نمیکنند . بهر حال کاریش هم نمیشه کرد .
گاهی برای من هم این مشکل پیش میاد و دراین حالت ، بعضی ها ، با چند بار باز و بستن درب رایتر مشکل برطرف میشه ،
ولی بعضی ها اصلا" باز نمیشن .
بهترین کار اینه که DVD لرد یا CD رو ببرید بیرون براتون دوباره رایت کنند یا با رایتر یه سیستم دیگه که DVD رو راحت باز میکنه ،
اون رو رایت کنید .
xeNociDe
05-12-2010, 20:09
معمولاً اینجور مشکل هــا مربوط به آپدیت نبودن سخت افزار هــاست
مثلاً وقتس DVD یا USB رو حواب نمیده به این خاطر هست که نمیشناسش !
شما آپدیت جدیدو بگیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
joe_satriani
05-12-2010, 20:45
با سلام
سی دی رو با نرم افزار ISO BUSTER باز کنید و یا ایمیج ازش بگیرید
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.