مشاهده نسخه کامل
: clay render
MountainGnome
04-12-2010, 20:51
سلام کسی میدونه چطور میشه مثله این عکس رندر گرفت
ممنون میشم کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Borhan72
04-12-2010, 21:20
Clay Render يه اسكريپت برای V-Ray هست كه با يه كليك، خودش صحنه رو نور پردازی ميكنه و همينطوری اتوماتيك رندر ميكنه...
لينكش رو تو قسمت دانلود اسكريپت های همين سايت ميشه پيدا كرد...
اونجا به چشمم خورده...
البته چيز كميابی نيست، فكر كنم سرچ كنی هم پيدا شه...
MountainGnome
05-12-2010, 04:25
ممنون اقا برهان
میشه اسمه اسکریپت یا لینکشو بزاری؟
ممنون
راستی به همون خوبی بالا خروجی میده؟واسه xsi که نیومده احتمالا؟
night lord
06-12-2010, 01:01
اقا میشه لینک و آموزشش رو بزارید . من با منتال ری بلدم clay render بگیرم با overal material ولی با ویری و اینکه اسکریپتی باشه اصلا نشنیده بودم .
:40::11: مرسی
Borhan72
06-12-2010, 06:25
ببخشيد، راستش خيلی گشتم...
ولی پيداش نكردم...
حتمآ لينكشو پيدا كردم خبر ميدم... :46:
N O V A L I S
06-12-2010, 09:29
من این رو پیدا کردم. هر موتور رندری رو انتخاب کنید موقع رندر از Scanline استفاده می کنه.. تو یه صحنه ی ساده جواب داد، ولی تو یه صحنه ی پیچیده تر یه اروری داد که پیگیرش نشدم..
اسکریپت رو اجرا کنید، برای اینکه ببینیدش Customize User Interface... رو باز کنید، تو تب Menus از Category ،
LiamDavis رو پیدا کنید و تو یه دونه از Menu های سمت راست به دلخواه drag کنید، بعد از اون جا اجراش کنید..
هیچ تنظیمی نداره..
به نظر من بهتره کلا clay render رو با هر موتوری که هست دستی انجام بدیم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
night lord
06-12-2010, 11:45
در مورد کارکرد اون بالایی باید آبجکتی که ساختی متریال نداشته باشه اصلا تا رندر بگیره
من اینجا یه چیزی برا clay render با ویری پیدا کردم سه تا اسکریپت هستش . یکی برا متریال . یکی برا ایمیج . یکی برا پس .
ببینید اینا نیست؟ البته فکر نکنم بشه از این سایت دانلود کنیم , ولی میشه تو اینترنت پیدا کرد .
تو این صفحه هم یه آموزش clay با ویری هست . من که نتونستم ببینم . اگه کسی تونست ویدئو رو بگیره بزاره تا ما هم ببینیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.