ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تیم منتخب UEFA سال 2010 (اعلام نتیجه)

charlize
04-12-2010, 19:16
دوستان میتونید به سایت یوفا برید و به نفرات منتخب خودتون در پست های مختلف رای بدید و مربی تیم رو هم انتخاب کنید و بعد از انتخاب کاپیتان تیمتون، رای خودتون رو ثبت کنید.
تا 7 ژانویه (30 و خورده ای روز دیگه) وقت شرکت دارید تویه این نظر سنجی...

اسامی هم اینا هستن(سیستم 2-4-4):
دروازبان:
کاسیاس
خ.سزار
دی گیا
استکلنبرگ
ادواردو

دفاع راست:
مایکون
راموس
ف.لام
ایوانوویچ
وان در ویل

دفاع وسط:
پیکه
لوسیو
پویول
ساموئل
لوئیز
بونوچی
هانگلند
لوگانو
دیاوارا
داگلاس

دفاع چپ:
کونترائو
فان برونکهورست
اشلی کول
ریسه
باستوس

هافبک راست:
روبن
ک.رونالدو
زانتی
جانسون
کویت

هافبک وسط:
شوان اشتایگر
ون بومل
ژاوی
خدیرا
کامبیاسو

هافبک تهاجمی:
اسنایدر
اوزیل
فابرگاس
مولر
هوندا

هافبک چپ:
اینیستا
مالودا
کاسانو
دی ماریا
گریت بل

مهاجم:
مسی
فورلان
داوید ویا
میلیتو
سوارز
دروگبا
هیگواین
اتوئو
لوکاکو
توز

مربی:
مورینیو
دلبوسکه
فلورس
مارویچ
ون گال
-------------
برای دادن رای به اینجا برید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه دوست داشتید، رای خودتون رو اینجا هم بگید...

بردیا
04-12-2010, 19:34
چه دلیلی برای کاندید نبودن یواخیم لو و مانوئل نویر هست؟

pcforlife
05-12-2010, 00:35
نظر من :20::

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidgame
05-12-2010, 03:33
به به
چه کردی حسین جان! : دی
نظر من مثل پست قبلیه فقط من اینیستا رو جای مالودا انتخاب می کنم
می دونم اینیستا پست اصلیش هافبک چپ نیست ولی با توجه به اینکه در این لیست اون هافبک چپ هستش من اونو برای این پست انتخاب می کنم...

davy jones
05-12-2010, 12:24
چه دلیلی برای کاندید نبودن یواخیم لو و مانوئل نویر هست؟

انصافا راست میگی بردیا جان! تو این یه مورد باهات هم عقیده ام:31: واقعا چرا نیستن؟

یه سوال دیگه: چرا فرگوسن رو آدم حساب نکردن؟

---------------------------

ویرایش: اینم تیم منتخب من:

موفق باشین.
89/9/14

وین رونی
05-12-2010, 13:21
چرا من نبودم؟منظورم آواتارمه
اتوئو باشه من نباشم؟!

این هم تیم من:

malkemid
05-12-2010, 14:05
اینم تیم من

B3HZ@D
05-12-2010, 14:44
این هم تیم منتخب من:8:

errmii
05-12-2010, 16:54
واقعا که!
چرا یواخیم لو و نویر رو نذاشتن!؟

اینم تیم منتخب من

malkemid
06-12-2010, 13:46
واقعا که!
چرا یواخیم لو و نویر رو نذاشتن!؟

اینم تیم منتخب من

یهو یک کلمه می گفتی بایرن مونیخ دیگه!!:31:

errmii
06-12-2010, 14:00
یهو یک کلمه می گفتی بایرن مونیخ دیگه!!:31:
یعنی تیم بایرن مونیخ 4 نفره؟!
از اینتر هم 3 تا گذاشتم از بارسا هم 3 تا
ضمنا چقدر خوبه که به نظرات هم احترام بذاریم.

xeNociDe
06-12-2010, 14:35

flatrish
06-12-2010, 15:35
چجوری میشه ژاوی رو در تیم منتخب قرار نداد؟:31:

malkemid
06-12-2010, 17:01
یعنی تیم بایرن مونیخ 4 نفره؟!
از اینتر هم 3 تا گذاشتم از بارسا هم 3 تا
ضمنا چقدر خوبه که به نظرات هم احترام بذاریم.

اولا که 5 تا...فن خال رو یادت رفت:46:

بعدشم..منظورم این بود که هرچی بایرنی بود رو گذاشتی...واقعا گذاشتن شواینی بجای ژاوی و روبن جای رونالدو چیزیه که بهش میگن تعصب تیمی...فکر کنم اگه اولیچ هم بود جای مسی میذاشتی...

به هر حال بنده مزاح کردم و اگه ناراحت شدی من حرفمو پس می گیرم..:46:

بردیا
06-12-2010, 20:17

بعدشم..منظورم این بود که هرچی بایرنی بود رو گذاشتی...واقعا گذاشتن شواینی بجای ژاوی و روبن جای رونالدو چیزیه که بهش میگن تعصب تیمی...فکر کنم اگه اولیچ هم بود جای مسی میذاشتی...

به نظر من که روبن از رونالدو خیلی خیلی موفق تر بوده
روبن هم کمک کرد بایرن به 2قهرمانی توی بوندسلیگا و جام حذفی آلمان برسه هم با گلاش بایرنو به فینال جام باشگاهای اروپا رسوند،توی جام جهانی هم با وجود مصدومیت بازی های نسبتا خوبی انجام داد
ولی رونالدو در هر 4زمینه ناکام بوده

malkemid
06-12-2010, 20:26
به نظر من که روبن از رونالدو خیلی خیلی موفق تر بوده
روبن هم کمک کرد بایرن به 2قهرمانی توی بوندسلیگا و جام حذفی آلمان برسه هم با گلاش بایرنو به فینال جام باشگاهای اروپا رسوند،توی جام جهانی هم با وجود مصدومیت بازی های نسبتا خوبی انجام داد
ولی رونالدو در هر 4زمینه ناکام بوده

اگه تو بوندسلیگا هم تیمی مثل بارسلونا بود بله...میشد اینطوری مقایسه کرد.

لابد شواینی هم بهتر از ژاوی بوده؟یا فیلیپ لام بهتر از مایکون؟یا فن خال بهتر از مورینیو؟

بر نخوره بهتون...ولی بعضی حرفها پایه ای غیر از تعصب ندارن...من قبول دارم که هرکی نظری داره...ولی بعضی چیزا رو نمیشه بهش گفت نظر فردی...

بردیا
06-12-2010, 21:01
اگه تو بوندسلیگا هم تیمی مثل بارسلونا بود بله...میشد اینطوری مقایسه کرد.

لابد شواینی هم بهتر از ژاوی بوده؟یا فیلیپ لام بهتر از مایکون؟یا فن خال بهتر از مورینیو؟

بر نخوره بهتون...ولی بعضی حرفها پایه ای غیر از تعصب ندارن...من قبول دارم که هرکی نظری داره...ولی بعضی چیزا رو نمیشه بهش گفت نظر فردی...

بوندسلیگا بر خلاف لالیگا یه لیگ 2قطبی نیستش که سالها فقط 2تا تیم باهم دیگه سر قهرمانی بجنگن
الان حوصله بحث سر لالیگا و بوندسلیگا رو ندارم
بعدشم ژاوی و شواینی باهم قابل مقایسه نیستن چون کلا سبک بازیشون باهم فرق داره و خصوصیات متفاوتی دارن
ولی فیلیپ لام درخشش درازمدت تری داشته نسبت به مایکون.مایکون فصل قبل بازیکن خیلی خوبی بود و در کنار فیلیپ لام و دنی آلوز 3مدافع برتر کناری دنیا بودن به نظر من ولی این فصل به شدت افت کرده
مورینیو هم سال قبل موفق تر از فنخال بوده

بعدشم خودت بحث اینارو کشیدی وسط
من فقط روبن رو گفتم که از رونالدو بهتر بوده ولی تو جزئی ترش کردی:31:

malkemid
06-12-2010, 21:35
نرود میخ آهنین در سنگ...هرچی فکر می کنم نمیشه شواینی از ژاوی بهتر باشه! به هر حال اینم نظریه...بیخیال:46:

errmii
06-12-2010, 22:01

راستی اگه من 5 تا گذاشتم این دوستمون M.Saadat 7 تا از رئال گذاشته بهش گیر بده بگو یه دفعه بگو رئال دیگه :31:
تازه رئال پارسال به هیچ جا نرسید ولی بایرن دو جام و یک نایب قهرمانی اورد.
فن خال رو من به این دلیل بهش رای دادم که بایرن رو متحول کرد و بعد از 9 سال به فینال لیگ قهرمانان رسوند و بد شانسی و دست های پشت پرده(مثل محرومیت ریبری)باعث قهرمان نشدن بایرن شد.
روبن هم که نقش اصلی رو داشت در موفقیت های بایرن همین الان هم خیلی ها علت نتایج بد بایرن در بوندسلیگا رو نبود روبن می دونن.بقیه رو هم که بردیا توضیح داد.:46:

manreza71
06-12-2010, 22:06
اینم تیم من

بردیا
06-12-2010, 22:25
نرود میخ آهنین در سنگ...هرچی فکر می کنم نمیشه شواینی از ژاوی بهتر باشه! به هر حال اینم نظریه...بیخیال:46:

حاجی من میگم از نظر من شواینی و ژاوی قابل مقایسه نیستن به خاطر خصوصیات متفاوتشون تو اینو میکشی وسط:31:
ولی حالا چون جفتشون اسما هم پست هستن یکی شواینی رو میزاره تو تیم منتخب یکیم ژاویو میزاره وگرنه سبک بازی این 2تا جوری نیست که بخوای یکیو از بینشون انتخاب کنی

pcforlife
06-12-2010, 23:04
بوندسلیگا بر خلاف لالیگا یه لیگ 2قطبی نیستش که سالها فقط 2تا تیم باهم دیگه سر قهرمانی بجنگن
البته بوندسلیگا هم کلا لیگ تک قطبی ای هستش! دیگه شما باید بهتر بدونی 47 دوره بوندسلیگا، بایرن به تنهایی 21 دوره قهرمان شده!:20:

بردیا
06-12-2010, 23:21
البته بوندسلیگا هم کلا لیگ تک قطبی ای هستش! دیگه شما باید بهتر بدونی 47 دوره بوندسلیگا، بایرن به تنهایی 21 دوره قهرمان شده!:20:

فکر کنم خودت هم قبول داری که توی بوندس لیگا تیمی که شایسته تر هستش قهرمان میشه نه تیم قوی تر(از نظر اسمی)و پولدارتر

nafas
06-12-2010, 23:25
اینم ماله من !
کاملا شخصیه : دی

کریس کلا بی شخصیت هست من نمیزارمش تو تیمم : دی

باستین هم کلا دوس دارم :دی

pcforlife
06-12-2010, 23:31
فکر کنم خودت هم قبول داری که توی بوندس لیگا تیمی که شایسته تر هستش قهرمان میشه نه تیم قوی تر(از نظر اسمی)و پولدارتر
من یه جا دیگه هم فکر کنم در نقل قول از حرف خودت بود که این جمله بالات رو تائید کردم!:20:
اما فکر کنم خودت هم قبول داشته باشی که قهرمان شدن یه تیم (غیر از بایرن) تو بوندسلیگا (علاوه بر شایسته بودن این تیم) منوط بر قدرتمند نبودن بایرن تو اون فصل هم هست...:20:
یاعلی:11:

manreza71
06-12-2010, 23:34
بهترین بازیکن این تیم منتخب بدون شک ژاوی هست .امثال باید به حقش که توپ طلاس هست برسه

بردیا
07-12-2010, 09:53
من یه جا دیگه هم فکر کنم در نقل قول از حرف خودت بود که این جمله بالات رو تائید کردم!:20:
اما فکر کنم خودت هم قبول داشته باشی که قهرمان شدن یه تیم (غیر از بایرن) تو بوندسلیگا (علاوه بر شایسته بودن این تیم) منوط بر قدرتمند نبودن بایرن تو اون فصل هم هست...:20:
یاعلی:11:

بزرگترین مشکل بوندسلیگا اینه که تیما به جز بایرن ثبات ندارن
من همین الانشم مطمئن نیستم دورتموند که این فصل داره میترکونه فصل بعد هم بتونه همینجوری ادامه بده
در کل آلمان هنوز توی اروپا نماینده دومش رو هم نشناخته
تیمایی مثل دورتموند و هامبورگ حتی قهرمان اروپا هم شدن ولی در ادامه بر خلاف بایرن نتونستن راهشونو ادامه بدن
این مشکل آلمان هم حل بشه فوتبال آلمان در رده باشگاهی هم خیلی میتونه بالاتر بره
هر چند همین الانشم روند کسب امتیازش جوریه که برای فصل بعد حتی اسپانیا رو هم پشت سر میزاره

malkemid
07-12-2010, 10:51
حاجی من میگم از نظر من شواینی و ژاوی قابل مقایسه نیستن به خاطر خصوصیات متفاوتشون تو اینو میکشی وسط:31:
ولی حالا چون جفتشون اسما هم پست هستن یکی شواینی رو میزاره تو تیم منتخب یکیم ژاویو میزاره وگرنه سبک بازی این 2تا جوری نیست که بخوای یکیو از بینشون انتخاب کنی

عزیزم من منظورتو گرفتم...ولی اگه اینطوری که تو میگی باشه دیگه انتخاب بهترین، معنایی نداره...چون هیچ دو بازیکنی رو نمیتونی پیدا کنی که عین هم باشه خصوصیاتشون.

بردیا
07-12-2010, 19:21
عزیزم من منظورتو گرفتم...ولی اگه اینطوری که تو میگی باشه دیگه انتخاب بهترین، معنایی نداره...چون هیچ دو بازیکنی رو نمیتونی پیدا کنی که عین هم باشه خصوصیاتشون.

آره ولی این قضیه درباره شواینی و ژاوی بیشتر صادقه

مثلا رونالدو و روبن و مسی رو میشه با هم دیگه مقایسشون کرد چون همشون بازیکنای تهاجمی هستن و دریبلر و شوت زن و خلاقن ولی این 2تا رو هیچ رقمه نمیشه با هم مقایسه کرد
انتخابشون هم برای تیم منتخب سلیقه ای درمیاد

ghermezeteh
07-12-2010, 21:01
این سایت
واسه من اسامی و عکس بازیکنا لود نمیشه
واسه شما هم همینطوره؟
البته من adsl دارم.

LiverBarca
08-12-2010, 01:58
جناب بردیا شما خیلی زحمت کشیدین!!!!!!!!!
ژاوی رو با شواین مقایسه میکنی:18::18::18:
واقعآ که:13:...

---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------

آره ولی این قضیه درباره شواینی و ژاوی بیشتر صادقه

مثلا رونالدو و روبن و مسی رو میشه با هم دیگه مقایسشون کرد چون همشون بازیکنای تهاجمی هستن و دریبلر و شوت زن و خلاقن ولی این 2تا رو هیچ رقمه نمیشه با هم مقایسه کرد
انتخابشون هم برای تیم منتخب سلیقه ای درمیاد
سلیقه ای نیست دوست عزیز،انتخاب شما کاملآ با تعصب هستش:46:
وگرنه کی میاد این دوتا رو با هم مقایسه کنه؟؟؟:13:

nw_nk
19-01-2011, 18:00
شش بازيكن بارسلونا در تيم منتخب سال 2010 يوفا

در اين راي گيري كاربران سايت يوفا شركت كردند.

سايت گل- در تيم منتخب سال 2010 اروپا كه توسط كاربران سايت يوفا انتخاب شد، شش بازيكن از تيم بارسلونا در كنار ايكر كاسياس، دروازه بان و ژوزه مورينيو، سرمربي رئال حضور دارند.

شش بازيكن بارسلونا كه در اين تيم قرار دارند، خرارد پيكه، كارلس پويول، ژاوي، آندرس اينيستا، مسي و داويد ويا هستند كه پنج نفر آنها همراه با تيم ملي اسپانيا قهرماني در جام جهاني 2010 را جشن گرفته اند.

در اين راي گيري كه 400 هزار نفر شركت كردند، ايكر كاسياس به عنوان دروازه بان برتر و مورينيو نيز به عنوان مربي اين تيم انتخاب شد. كارلس پويول نيز عنوان كاپيتان اين تيم را از آن خود كرد.

اين ششمين بار است كه پويول در اين تيم قرار مي گيرد. يوفا براي هر بازيكن چكي به مبلغ 100 هزار يورو خواهد فرستاد تا به انتخاب خود صرف امور خيريه شود.

تيم منتخب يوفا:

دروازه بان: ايكر كاسياس
مدافعان:‌ مايكون (اينتر) خرارد پيكه (بارسلونا) كارلس پويول (بارسلونا) اشلي كول (چلسي)
هافبك ها: كريس رونالدو (رئال مادريد) ژاوي (بارسلونا) اينيستا (بارسلونا) وسلي اشنايدر (اينتر)
مهاجمان: مسي (بارسلونا) ويا (بارسلونا)
سر مربي: ژوزه مورينيو (رئال مادريد)

2011/1/19

nw_nk
19-01-2011, 18:38
جالبه. کاربران سراسر جهان هم بهترین ها رو همون تیم منتخب فیفا می دونن. فقط اشلی کول جایگزین لوسیو شده.

UEFA Team of the Year 2010
4-4-2
Spain Iker Casillas Spain Real Madrid
Brazil Maicon Italy Internazionale
Spain Gerard Piqué Spain Barcelona
Spain Carles Puyol (c) Spain Barcelona
England Ashley Cole England Chelsea
Portugal Cristiano Ronaldo Spain Real Madrid
Spain Xavi Spain Barcelona
Netherlands Wesley Sneijder Italy Internazionale
Spain Andrés Iniesta Spain Barcelona
Argentina Lionel Messi Spain Barcelona
Spain David Villa Spain Barcelona

FIFA/FIFPro World XI 2010
4-3-3
GK Iker Casillas
Brazil DF Maicon
Brazil DF Lúcio
Spain DF Gerard Piqué
Spain DF Carles Puyol
Spain MF Andrés Iniesta
Spain MF Xavi
Netherlands MF Wesley Sneijder
Portugal FW Cristiano Ronaldo
Spain FW David Villa
Argentina FW Lionel Messi

nw_nk
08-03-2011, 22:06
کارلس پویول جایزه‌اش را به قربانیان مین در افغانستان تقدیم می‌کند

او به عنوان کاپیتان تیم یوفا دات کام برگزیده شده است.

سایت گل – کارلس پویول، پیش از دیدار بارسلونا و آرسنال چکی به مبلغ 100 هزار یورو از طرف یوفا دریافت خواهد کرد. او از سوی کاربران سایت یوفا به عنوان کاپیتان تیم سال 2010 برگزیده شده است. پویول این پول را به صلیب سرخ اهدا خواهد کرد.

او 230 هزار رأی گرفت تا کاپیتان تیم سال 2010 شود. ویلیام گایار، مشاور میشل پلاتینی این چک را پیش از دیدار مقابل آرسنال به پویول اهدا خواهد کرد و او هم آن را به صلیب سرخ می‌دهد.

این چهارمین سال پیاپی است که پول کاپیتان تیم سال، به صلیب سرخ می‌رسد. این پول برای پروژه توانبخشی فیزیکی قربانیان مین در افغانستان استفاده خواهد شد.

پویول گفت: «این افتخار بزرگی است که کاپیتان تیم سال یوفا دات کام شده‌ام. من خوش‌اقبالم چون فوتبال را تنها برای سلامتی بازی نمی‌کنم و چون دو پا دارم. خوشحالم این پول را به افرادی می‌دهم که شانس من را نداشته‌اند، و امیدوارم این به نحوی زندگی آنها را بهتر کند.»

هلن آلدرسن، مدیر منابع مالی صلیب سرخ هم گفت: «کارلس پویول تنها به ما کمک مالی نمی‌دهد، بلکه کمک معنوی هم می‌دهد که برای ما مهم است چون او طرفداران بسیاری در افغانستان دارد.»

2011/3/8

sAeEd_kHaAn
10-03-2011, 18:54
كلا بعضي از دوستان كه اكثرا هم الماني هستند فقط با تعصب نظر ميدن اينو از روي پستاشون كاملا ميشه قهميد با دليل هاي بي اساس
خوبه كلا بايرنو نذاشتن تيم منتخب خدا خيرشون بده