ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دلیل لاغر بودن...برای کمک وارد شوید

meha
03-12-2010, 16:35
با عرض سلام و خسته نباشید

بنده مشکل لاغر بودن دارم که اصلا ازش راضی نیستم...وزنم 57 هست و قد هم 167 آزمایش تیروئید رو دادم و مشکلی نداشتم پیش دکتر تغذیه هم رفتم چیز خاصی نگفت

کلا استخوان بندی بدن من ریز هست و مشکل ارثی هم ندارم میخواستم ببینم راهی برای این مشکل هست؟!آیا اصلا راهی برای بزرگ کردن استخوان بندی هست؟!

در ضمن 17 سال دارم....

shervin83
03-12-2010, 17:33
دوست عزیز استخوان بندی فرد کلا ارثی هستش و راهی برای افزایش یا کاهش آن وجود نداره. اگه اندازه دور مچ دست از اندازه خاصی نسبت به قد کمتر باشه در رنج اسکلت بندی ریز حساب میشی.من خودم کارشناس تغذیه هستم و تو زمینه افزایش وزن مقداری تجربه دارم.حالا اندازه دور مچتو بگو تا بعد بهت بگم برای افزایش وزن چیکار باید بکنی.

meha
03-12-2010, 17:46
مرسی...

والا پدرم که اینطور نیست...برادرم هم همینطور...مچ دور دستم هم تقریبا 15.5 هست...

hamid_diablo
03-12-2010, 21:56
میتونی از پودرهای چاق کننده استفاده کنی

meha
03-12-2010, 22:04
زیاد بهم گفتند ولی خب اینا شیمیایی هست و اصلا نمیخوام از اینجور چیزا استفاده کنم ولی اگر یک چیزی باشه که واقعا موثر باشه و کاملا بدون ضرر استفاده میکنم یکی از بچه ها 7گیاه رو بهم پیشنهاد کرد ولی اونم میگن ضرر داره

shahab_f
03-12-2010, 22:15
آخه 57 کیلو برای 167 لاغر به حساب نمیاد .:23:

Mahdi/s
03-12-2010, 22:16

بنده مشکل لاغر بودن دارم که اصلا ازش راضی نیستم...وزنم 57 هست و قد هم 167 آزمایش تیروئید رو دادم و مشکلی نداشتم پیش دکتر تغذیه هم رفتم چیز خاصی نگفت

کلا استخوان بندی بدن من ریز هست و مشکل ارثی هم ندارم میخواستم ببینم راهی برای این مشکل هست؟!آیا اصلا راهی برای بزرگ کردن استخوان بندی هست؟!

در ضمن 17 سال دارم.... پیش دکتر رفتی نپرسیدی چقدر کمبود وزن داری..؟؟یه فرمولی داری که محاسبه میکنه امانپرسیدی هم مشکلی نیست..باید دستگاه هایی رو بیرون دیه باشی که به صوررت کامپیوتری قد وزن و فشار خون رو محاسبه میکنه و پرینتش رو میده......اینو پرسیدم چون قد و وزنت رو گفتی به نظر نمیاد بیشتر از 1-2 کیلو کم داشته باشه....آخه من قد ام 177 هست.....با 63 کیلو.......توی پرینت اون دستگاه نوشته بود .1 کیلو کم دارم....برای رسیدن به وزن معمولیم.....به نظر ام بگیری بد نیست...شاید لاغر نباشی نسبت به قدت.........البته چون 17 سالته هنوز جای رشد رو داره....رشد کامل رو کردی..؟؟
از پودر و قرص هم تا جایی که میتونی استفاده نکن..جز عوارض چیزی برات نداره....حالا میخواد هرچی هم مجاز باشه...

meha
03-12-2010, 23:11
چرا از کاغذ عکس گرفتم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته من بهمن ماه پارسال رفتم این رو گرفتم...

از لحاظ استخوان بندی واقعا استخوان بندی ریزی دارم نسبت به بقیه دوستانم....

basketball
03-12-2010, 23:21
نه دوست عزیز
بدون اطلاعات دنبال پودر نرو مخصوصا اینایی که عطاری ها دارند
گفتند هزارتومن هم میدیم بیا ببر نخری ها!
به سایت ما سر بزن مطالب بسیار خوبی گیرت میاد
موفق باشی
اینم چندتا لینک مفید
بیشتر بگردی چیزهای بهتری پیدا می کنی سوالتم اونجا مطرح کن

Mahdi/s
03-12-2010, 23:24
چرا از کاغذ عکس گرفتم:دیدی گفتم نباید کمبود وزن داشته باشی....دیدی که تو نمودار طبیعی هستی پس غصه الکی نخور.....تازه باید کلی خوشحال باشی که ....
..استخوان بندیت هم خوب ریزه....این برمیگره به ژنتیکت.......کاری نمیشه بکنی..البته به نظر من بد هم نیست..خودت الکی سخت میگیری...

soheilsh
03-12-2010, 23:34
اقا طبیعی ترین روش چاغ شدن خوردن دنبه در حد زیاده ....
من در عرض 2 سال وزنم از 75 به 100 افزایش پیدا کرده ، حالا نمیتونم لاغز کنم ....

shabe.saket
03-12-2010, 23:50
آقا یه چیز درست حسابی بگو شما هم. دنبه چیه! اونم به مقدار زیاد.
طرف بره دنبه بخوره بالا بیاره:2: فردا معدش هم به هم بریزه. حالا بیا درستش کن.
شما اول جنسیت خودت و مشخص کنید. دختر یا پسر؟

meha
04-12-2010, 08:45
راست میگه دنبه رو مگه میشه به راحتی خورد؟!:|

آقا خب توی عکس که اسمم رو نوشته...عماد اسم دختر نیست که!:دی

پسر هستم...

kiarash3500
04-12-2010, 13:03
اقا طبیعی ترین روش چاغ شدن خوردن دنبه در حد زیاده ....
من در عرض 2 سال وزنم از 75 به 100 افزایش پیدا کرده ، حالا نمیتونم لاغز کنم ....

اینطوری فقط چربی اضافه میشه نه عضله
دور قلب و بیشتر امحای بدن رو هم چربی میگیره
هیکل هم زشت میشه

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------

در ضمن 17 سال دارم....

!آیا اصلا راهی برای بزرگ کردن استخوان بندی هست؟!

هنوز تو سن رشد هستین با هورمون درمانی هورمون رشد میشه استخون بندی رو درشت کرد

---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

بهترین راه ورزش بدنسازی با یه رژیم غذایی مناسب زیر نظر دکتر متخصصه...

dragon-fly
04-12-2010, 13:14
سلام
منم با ورزش کاملا موافقم.
توی سن شما که بودم میخواستم چاق شم (البته قدم کمی بلندتر بوداما وزنم 40 )یه مدت از این پودر های عطاری استفاده کردم که عوارض بدی داشت.
اونو ول کردم دو ماه رفتم بدنسازی با تغذیه معمولی 20 کیلو چاق شدم.
برو ورزش کن اگه دوست داری چاق شی ولی به نظرم وزنت مناسبه.

meha
04-12-2010, 13:19
والا من خودم تا 2سال پیش کانگ فو کار میکردم مثلا تابستان رو کاملا کار کردم...نه از این رزمی های تخیلی ما بدن سازی میکردیم مثلا 1 ساعت دو داشتیم 120تا تخته شنا و 120تا دراز نشست و... اون موقع بدنم خوب شده بود نسبت به قدم و استخوان بندی ولی خب دیگه رشد کردم و ادامه ندادم

بدنسازی هم اگر برم و بعدش دیگه نرم واقعا بد میشه هیکلم و به هم میریزه...

dragon-fly
04-12-2010, 13:36
بدنسازی هم اگر برم و بعدش دیگه نرم واقعا بد میشه هیکلم و به هم میریزه...
ببین دوست عزیز اگه بخوای با پودر و هورمون و این چیزا چاق شی اره به هم میریزه ولی اگه طبیعی کار کنی چرا بهم بریزه ؟
الان من خودم یه چهار سالی میشه از بدنسازی رفتنم میگذره بعدشم دیگه ورزش نکردم تو همون وزن با همون استیل بودم تا اینکه فعالیتم به شدت کم شد و شکم اوردم همین.
خلاصه هر کاری میکنی پودر نخور.

tired friend
04-12-2010, 13:48
کلسیم بخور

در ضمن برا رشدت باید پروتویین مصرف کنی که ما 20تا آمینه اسید داریم که 10تاشو بدن می سازه و 10تا رو باید از بیرون تامین کنی که فک کنم تنها ماده ای که هر 10تا رو داشته باشه تخم مرغ و شیر مادر باشه بنابراین تخم مرغ اون سفیدشو روزی 1دونه بخور

meha
04-12-2010, 14:28
ببین دوست عزیز اگه بخوای با پودر و هورمون و این چیزا چاق شی اره به هم میریزه ولی اگه طبیعی کار کنی چرا بهم بریزه ؟
الان من خودم یه چهار سالی میشه از بدنسازی رفتنم میگذره بعدشم دیگه ورزش نکردم تو همون وزن با همون استیل بودم تا اینکه فعالیتم به شدت کم شد و شکم اوردم همین.
خلاصه هر کاری میکنی پودر نخور.

والا دوستانم که به طور طبیعی میرفتند رو دیدم هیکلشون رو از دست دادند

tired friend
04-12-2010, 16:55
والا دوستانم که به طور طبیعی میرفتند رو دیدم هیکلشون رو از دست دادند
بعضیا ناشیانه می زنن.
مثل خودم:27:
رفتم زیاد کنم آب شد

meha
04-12-2010, 20:41
نه دوستام که میگم 1 یا 2 نفر نیستند

شاید 8 نفر بودند از دوستام که اینطور شدند تازه زیر نظر مربی و....

البته بعضی ها الان برام تعریف میکنند که مربی خصوصی میگیرند 50هزار تومان و تضمین میکنه که هیکل رو خوب میسازه...

malaki_mall
04-12-2010, 21:27
زوجه اختیار کردی؟

meha
04-12-2010, 21:38
نه هنوز...شرایطش رو هم دارم ولی خب باید حداقل 18 ساله بشم....

برای چی؟

malaki_mall
04-12-2010, 21:58
نه هنوز...شرایطش رو هم دارم ولی خب باید حداقل 18 ساله بشم....

برای چی؟

آخه گفتم شاید تازه زوجه اختیار کرده باشی و اوایل هم داغی واسه همین لاغری.:21:

tired friend
04-12-2010, 23:09
آخه گفتم شاید تازه زوجه اختیار کرده باشی و اوایل هم داغی واسه همین لاغری.:21:
لفظتو دوس دارم:40:
یه سوال منی ترکیباتش چیاست؟

meha
04-12-2010, 23:21
لفظتو دوس دارم:40:
یه سوال منی ترکیباتش چیاست؟

چه ربطی به تاپیکی که من ایجاد کردم داره این سوال شما؟!:|:|

خود اسپرم، اسید سیتریک ، آمینو اسید های آزاد، فسفریل کولین ،آنزیم ،پروستاگلاندین ،پتاسیم و روی

دوستان یکی از حرفهای دکتر یادم آمد

دکتر بهم گفت ورزش کنم نه هر ورزشی...مثلا پیاده روی نه...گفت ورزشی مثل فوتبال و... که سر مفاصل ضربه بخوره

آیا واقعا توی افزایش وزن تاثیر داره؟!اگر داره که برنامه ریزی کنم دوباره برم کانگ فو....

Hessam_7800gtx
04-12-2010, 23:52
از نظر باشگاه برو من خودم توی یه ماه شاید باورتون نشه از 68 رسیدم به 78! الانم 77 هستم البته قدم 193 هستش :دی