مشاهده نسخه کامل
: Optimus 2X » گوشي LG با پردازشگر دو هسته ای 1 گیگاهرتز و فیلمبرداری فول اچ دی
در واقع این صفحات در رنگ مشکی .. کنتراست بی نهایت دارند ! و به صورت کلی هم کنتراست چند هزار برابر بیشتر از ال سی دی هاست ! و همین مسئله جبران برایتنس رو میکنه .
مثلا با اینکه ایفون 4 مجموعه ای از تکنولوژی ها رو در خودش جمع کرده کنتراست 1 به 800 رو تونسته بده !
این قسمت رو زیاد دقت نکردم تا الان ، در واقع شما دارید اشتباه میکنید
اگر نسبت کنتراست یک صفحه نمایش 1:n هم باشه دلیلی بر روشن بودن فوق العاده صفحه نمایش نمیشه
اصلا نسبت کنتراست مقایسی برای سنجش روشنایی نیست معیار سنجش اختلاف روشنایی هست نه مقدار اون ، معیار اصلی Brightness هست .
کنتراست نسبت بیشتریین نور تولید شده یک پانل نسبت به کمترین نور تولید شده هست ، در واقع پیکسل هایی که مشکی خالص رو نشون میدن و پیکسل هایی که سفید خالص رو نشون میدن
مشکی عبارت است از 3 رنگ RGB = 000 و سفید هم RGB=255,255,255
نور تولید شده در این دو حالت و تقسیم این دو اندازه به هم تشکیل دهنده مقدار کنتراست هست
حرف شما در مورد کنتراست بی نهایت SAMOLED درست هست ولی دلیل بر روشن بودن میشه ، علت اینکه کنتراست در این صفحه بسیار زیاد هست روشنایی متمایل به صفر در نمایش رنگ مشکی هست و تمام .
در واقع روشنایی در نور سفید تقسیم بر عدد صفر میشه و هر عدد تقسیم بر صفر بشه متمایل به بی نهایت میشه
البته باید بگم که اون 0 که GSMArena تو این عکس پایین گفته 0 مطلق نیست و اندازه گیری دقیق بشه مشخص میشه که SAMOLED در نمایش رنگ مشکی باز هم روشنایی بسیار اندکی داره ولی صفر مطلق نیست .
نسبت کنتراست اصلا ربطی جبران کمبور روشنایی صفحه نداره حالا میخواد 1 به بی نهایت باشه یا 1 به 100 .
خیلی از برندها مخصوصا همین سامسونگ همیشه از این حربه تبلیغاتی استفاده میکنن و میزان کنتراست رو فوق العاده بالا میزنن برای جذب بیشتر مشتری . نمونه های زیادی از این قبیل هست که در این تاپیک جاش نیست گفته بشه
منصف باشیم معیار اصلی سنجش روشنایی مخصوصا برای تشخیص بهتر زیر منبع نور و یا نور آفتاب میزان Brightness هست که هرچی بیشتر باشه به معنی پرنور بودن نور سفید هست .
به میزان روشنایی نور SAMOLED دقت کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pulp_152
14-04-2011, 02:20
این قسمت رو زیاد دقت نکردم تا الان ، در واقع شما دارید اشتباه میکنید
اگر نسبت کنتراست یک صفحه نمایش 1:n هم باشه دلیلی بر روشن بودن فوق العاده صفحه نمایش نمیشه اگر ال سی دی دارید تو خونه امتحان کنید !...
برایتنس رو روی 60 درصد بزارید .. کنتراست(اگه زبان فارسی هست درخشندگی) رو ببرید بزارید رو 10 و بعد یک بار روی 90 بزارید ! اگر تصویر به نظرتون روشنتر نشد حرف شما صحیح !...
هنوز خودم گوشی از لحاظ روشنایی و شفاففیت صفحه نمایش در حد سوپر امولدی ندیدم ... چه تو شب چه تو روز . ایفون 4 هم مقایسه کردم.
شدی مثل خودشون بی ادب شما حالت خوبه ؟!
برایتنس رو روی 60 درصد بزارید .. کنتراست(اگه زبان فارسی هست درخشندگی) رو ببرید بزارید رو 10 و بعد یک بار روی 90 بزارید ! اگر تصویر به نظرتون روشنتر نشد حرف شما صحیح !...
هنوز خودم گوشی از لحاظ روشنایی و شفاففیت صفحه نمایش در حد سوپر امولدی ندیدم ... چه تو شب چه تو روز . ایفون 4 هم مقایسه کردم.دوست عزیز ، ین چیزی که گفتی ربطی چندانی حرف من نداره !
کنتراست معیار مستقیم تعیین روشنایی نیست در حالی که از تقسیم دو واحد روشنایی حداکثر و حداقل بدست میاد ، این هم حرف من نیست ، تو صدها سایت معتبر و علمی سرچ کنید بهتون میگه .
شما که دارید کنتراست یک TV رو پایین میارید در واقع دارید نسبت روشنایی رو کم میکنید و باید تصویر تلویزیون تاریک بشه ، در واقع شما با کم کردن کنتراست دارید Brightness رو کم میکنید .
دقت کنید با کم کردن کنتراست یک منبع تصویر کاملا به سمت سیاه شدن میره ، ولی با کم کردن روشنایی نه ، چون در کنتراست شما نسبت رو دارید کم میکنید ولی در Brightness مقدار رو ، امیدوارم متوجه منظورم بشید چون از این واضح تر نمیتونم بگم
بحث اصلی ما هم تو گوشی ها هست نه TV .
من علت این که کنتراست SAMOLED خیلی زیاد هست رو گفتم و اینکه کاملا تو مقایسه روشنایی با IPS و LCD ها بی اثر هست و معیار سنجش مستقیم روشنایی نیست
pulp_152
14-04-2011, 12:01
دوست عزیز ، ین چیزی که گفتی ربطی چندانی حرف من نداره !
کنتراست معیار مستقیم تعیین روشنایی نیست در حالی که از تقسیم دو واحد روشنایی حداکثر و حداقل بدست میاد ، این هم حرف من نیست ، تو صدها سایت معتبر و علمی سرچ کنید بهتون میگه .
شما که دارید کنتراست یک TV رو پایین میارید در واقع دارید نسبت روشنایی رو کم میکنید و باید تصویر تلویزیون تاریک بشه ، در واقع شما با کم کردن کنتراست دارید Brightness رو کم میکنید .
دقت کنید با کم کردن کنتراست یک منبع تصویر کاملا به سمت سیاه شدن میره ، ولی با کم کردن روشنایی نه ، چون در کنتراست شما نسبت رو دارید کم میکنید ولی در Brightness مقدار رو ، امیدوارم متوجه منظورم بشید چون از این واضح تر نمیتونم بگم
بحث اصلی ما هم تو گوشی ها هست نه TV .
من دارم براتون مثال عینی میزنم !>..
کنتراست شاید به خودی خود یا به تنهایی معیاری برای سطح روشنایی نباشه !
اما اگر برایتنس صفحه رو در یک سطح معمول قرار بدید ! با افزایش و کاهش کنتراست تصویری متفاوت از لحاظ روشنایی و شفافیت میبینید ...
من علت این که کنتراست SAMOLED خیلی زیاد هست رو گفتم و اینکه کاملا تو مقایسه روشنایی با IPS و LCD ها بی اثر هست و معیار سنجش مستقیم روشنایی نیست
خیلی خوب ! کاری نداره خودتون برید ! یک مغازه موبایل فروشی بهشون بگید که یک i9000 تقدیم کنند سپس گوشی رو در اخر روشنایی بزارید ببینید صفحه به این روشنی و شفافیت دیدی یا خیر !
خیلی خوب ! کاری نداره خودتون برید ! یک مغازه موبایل فروشی بهشون بگید که یک i9000 تقدیم کنند سپس گوشی رو در اخر روشنایی بزارید ببینید صفحه به این روشنی و شفافیت دیدی یا خیر !
:31: آفرین ! پیشنهادت عالی بود ولی نه برای من !
مسلما همچین کاری نمیکنم حتی اگه I9000 مفتی بهم بدن !
بهتره با منطق و دلیل درست بحث کنیم ، شما هم در اولین فرصت همون I9000 رو با O2X زیر نور آفتاب مقایسه کنید تا پی به عملکرد دقیق Brightness و Contrast ببرید .
:-؟
Michael Ropy
14-04-2011, 19:06
مرسی امیررضا!!! بابا بعد عمری قیافه گوشی رو تازه یادمون اومد که چه شکلی بود!!! :دی :دی
آخه توکه شونصدتا گوشی الجی خریدی و خودت یکبار سر star مار گزیده شدی بودی, رفتی کدوم بدبختو بهش ازین Super Mobileها انداختی...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چه کنم برادر.....باور کن گول تبلیغات بیش از اندازه رو خوردم!!! نمی دونی چقدر تو گوشش خوندم بابا بهتر از ویو نیست تو این رنج، حالا جالب اینجاست، یکی از اشکالات این گوشی اینه: طرف عدم وجود محدودیت از مهم ترین فاکتور هاش بود!!! مثل محدودیت تعداد اس ام اس و.....منم گفتم بابا گوشی سیستم عامل داره و از این حرف ها!!!
هنوز باورم نمیشه یکی سیستم عامل بزنه تو تعداد اس ام اس محدودیت بزاره!!!!!! :18: و مشکلات دیگه ای که الان جا و مکانش نیست که بگم.....
Michael Ropy
14-04-2011, 19:15
راستی آپدیت 2.3 برای این گوشی قراره ماه جون یا جولای بیاد....
hamed malekpour
14-04-2011, 21:26
خیلی گوشی خوبییه الان قیمتش تو بازار چنده وبه نظرتون ایراد عمده ی این گوشی چییه؟
به نظرم ایراد خاصی نداره....ولی احساس می کنم LG می تونست به جا 8Gb یه 16Gb مینداخت رو گوشی.... فکر کنم با 30Min به صورت Full HD ضبط کردن در حد 4-5Gb حجم برداره: دی
T-Mobile's Android roster is growing in number and sheer benchmarking virility today with the launch of the LG-produced G2X. This handset runs bone stock Android (Froyo today, Gingerbread in the future) atop a dual-core NVIDIA Tegra 2 system-on-chip, and just like its international twin the Optimus 2X, eschews the physical flair and focuses on being the best damn 4-inch smartphone that it can be. It costs $199.99 on a two-year contract and can be bought online today or in stores starting April 20th. Also scheduled for general availability on that date is the QWERTY slider-equipped Sidekick 4G, though that sleepyhead is missing out on any early web availability -- it's probably too busy adjusting its tricked-out Android skin and checking that its magenta accents are all spotless. Links are below, whether you're feeling inquisitive or acquisitive.
offlineinternet
15-04-2011, 17:08
سلام
میشه یه قیمت از LG Optimus 2X بهم بدید
اصلا تا امروز وارد بازار جهانی شده
و ببین من میخوام از چین بخرم یه دو تا شو
و اینجا بفروشم
به نظرتون هر کدومش به پول ایران اونور چقدر پام در میاد و اینجا چند میتونم بفروشم
اصلا اونجا اومده این گوشی
و آیاایران اومده
ممنون میشم زود جوابمو بدید
Michael Ropy
15-04-2011, 17:39
گوشی که اومده.....ولی در مورد تجارتتون (یعنی خرید از یه کشور دیگه و فروش تو اینجا) نمی تونم راهنمایی کنم.....
سایت sgbest.com هم داره ماله سنگاپوره که قیمتش + هزینه ارسال میشه 550+78 دلار.....
golmohammadi
15-04-2011, 22:22
سلام
تعدادی از پستها پاک شدند
لطفا رعایت کنید
en8800gt
17-04-2011, 08:58
این سایت رسمیه smart benchmark هست.من از تو advanced filter گوشی های optimus 2x و galaxy s2 و moto atrix و htc pyramid(senssation رو انتخاب کردم.خودتون نتایجو ببینید و نظرتونو بگید.لازم که بگم این سایت خودش گوشیها رو هم با فرکانس default و هم اورکلاک شده تست کرده.htc تو صفحه دومشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
victor203
17-04-2011, 15:10
این سایت رسمیه smart benchmark هست.من از تو advanced filter گوشی های optimus 2x و galaxy s2 و moto atrix و htc pyramid(senssation رو انتخاب کردم.خودتون نتایجو ببینید و نظرتونو بگید.لازم که بگم این سایت خودش گوشیها رو هم با فرکانس default و هم اورکلاک شده تست کرده.htc تو صفحه دومشه.
خوب به نظرم اگه این سایت معتبر باشه دیگه o2x حرفی در برابر gs2 نداره
چون گالاکسی در حالت عادی امتیاز بیشتری نسبت به اپتیموس اور کلاک شده داره:27:
Mohammad Yek110
17-04-2011, 15:51
خیلی گوشی خوبییه الان قیمتش تو بازار چنده وبه نظرتون ایراد عمده ی این گوشی چییه؟
بیشتر به زاویه دید صفحه نمایش ایراد میگیرن.ضمنا من یه ویدیو دیدم مقایسه مرورگر sgs2 و o2x الجی حرفی برای گفتن نداشت
Majid-6120
17-04-2011, 15:51
سلام بکس ال جی !
از پورتال Tegra Zone چه خبر؟ آپدیت میشه اصلا ؟ یا همین جوری واسه بازار گرمی یه چیز درست کردن ؟
امیر چرا باز تعلیق شدی ؟ باز با این سامسونگی ها زدین به تیپ هم ؟
offlineinternet
18-04-2011, 12:21
دوستان هفته دیگه دو تا این گوشی دستم میرسه
هر کی خواست بگه
قیمتشم {قیمت گوشی+مالیات+گمرک}
فکر کنم بالای ۷۰۰ در بیاد
دقیق قیمت ندارم
ولی برا کسی که اصفهان باشه تخفیف داره
Mohammad Yek110
18-04-2011, 12:55
من تو اصفهانم.ولی حیف کهsgs2 نیست؟
تخفیفش چقد هست؟!
offlineinternet
18-04-2011, 13:24
حدود ۳۰ هزار تومان تخفیف داره برا اصفهان
gs2 که هنوز نمیومده که ؟
Mohammad Yek110
18-04-2011, 14:38
فکر کنم اگه sgs2 بود بهتر می خریدن.از چین میاری چینی هست یا کره ای؟!!!!!!!!!
offlineinternet
18-04-2011, 16:54
نمیدونم والا
almgti_79
20-04-2011, 11:44
چه کنم برادر.....باور کن گول تبلیغات بیش از اندازه رو خوردم!!! نمی دونی چقدر تو گوشش خوندم بابا بهتر از ویو نیست تو این رنج، حالا جالب اینجاست، یکی از اشکالات این گوشی اینه: طرف عدم وجود محدودیت از مهم ترین فاکتور هاش بود!!! مثل محدودیت تعداد اس ام اس و.....منم گفتم بابا گوشی سیستم عامل داره و از این حرف ها!!!
هنوز باورم نمیشه یکی سیستم عامل بزنه تو تعداد اس ام اس محدودیت بزاره!!!!!! :18: و مشکلات دیگه ای که الان جا و مکانش نیست که بگم.....
ایول, عجب مشاوره ای دادی, مطمئنم دفعه بعد که بخواد گوشی بخره, بازم میاد ازت مشاوره میگیره:31:
جالب بود, الان که کامنتتو خوندم منم تعجب کردم, هنوز باورم نمیشه یکی سیستم عامل بزنه تو تعداد اس ام اس محدودیت بزاره!!!:18:
البته فکر کنم سامی ها هم برای این مورد هم یه دلیلی بتراشند و بگن شرکت از عمد اینکارو کرده تا همه نوع گوشی ای برای هر سلیقه ای توی بازار داشته باشه و این از ابتکارات و نوع آوری های شرکته و برای اولین بار توی جهان اینکارو سامسونگ کرده که گوشی سیستم عامل دار بزنه ولی محدودیت بذاره روش...:27:
tiyam 01
24-04-2011, 22:34
خوب به نظرم اگه این سایت معتبر باشه دیگه o2x حرفی در برابر gs2 نداره
چون گالاکسی در حالت عادی امتیاز بیشتری نسبت به اپتیموس اور کلاک شده داره:27:
سیستم عامل گلکسی اس2 Android 2.3.3 هست و ال جی Android 2.2.2 .. سیستم عامل تاثیر داره تو تستها
آقا کسی تو این کشور به این بزرگی این گوشی رو نخریده هنوز ؟ کسی جایی ندیده ؟
aRThaS_08
25-04-2011, 14:59
سیستم عامل گلکسی اس2 Android 2.3.3 هست و ال جی Android 2.2.2 .. سیستم عامل تاثیر داره تو تستها
والا من هرچی دیدم تاثیر منفی بوده چون برای آندروید 2.3 بهینه نشدن این نرم افزار ها!
با 2.2.1 امتیاز 1350 میگیرم با گلکسی اس و با 2.3.3 امتیاز 900 !
و جالب اینجاس که کاملن لگ زدن ها و سرعت بهتر شده توی 2.3.3 اما بنچمارک ...!
البته این مال رام های استوک هست و رام های کوک شده تا 2500 هم میرن!
mehdi30nema
07-05-2011, 17:29
این گوشی موفق شد به عنوان اولی گوشی دوهسته ایی که در اختیار عمم مردم قرار گرفته وارد کتاب رکورد های جهانی گینس شود .
منبع :
iranvest
11-05-2011, 15:02
دوستان هفته دیگه دو تا این گوشی دستم میرسه
هر کی خواست بگه
قیمتشم {قیمت گوشی+مالیات+گمرک}
فکر کنم بالای ۷۰۰ در بیاد
دقیق قیمت ندارم
ولی برا کسی که اصفهان باشه تخفیف داره
چرا واسه اصفهانیا تخفیف داره؟
یک سال گذشت !!
کسی نخریده هنوز ؟ تو ایران دیده نشده ؟
PersiAndroid
18-05-2011, 14:35
آقا اين عكس ركورد گينس رو بردار يه وقت سيناپس مياد ميبينه ميگه از اين گوشيا ميخوام...:31:
اينجا هم كه گير نمياد... از كجا بريم واسش گير بياريم :19:
ميگم اين موسسه گينس هم چيزي حاليش نيستا:13: نميان اين دور قاب گواهينامه هاشونو يكم گرد تر بسازن آخه
نميگن شايد يك خانم متشخصي بخواد بزاره رو زانوش :20:
و هنوز هم اثری از این گوشی نیست ؟ مگه چشه که نمیارند ؟
واقعا با قیمت 450 دلار می ارزه نه ؟
.:PAR3A:.
11-06-2011, 23:13
با آرک هم قیمته ، در نتیجه زیادی میارزه :دی
آرک رو تو همه چی قورت میده
من از سربازی برگردم میخرم ، الان فایده نداره خریدنش
از سربازی برگردی پیشنهاد میکنم galaxy S3 رو بخری تا اون موقع اومده :27:
دقیقا نقش گارانتی LG تو ایران چیه؟ فقط گوشی های ارزون قیمت رو ساپورت میکنه!!!! که می خوام نکنه!
بدبختی همینجاس که پشتیبان کننده قوی نداره ال جی ، وگرنه اگه یکی مثل مایکروتل یا چه میدونم شرکت های دیگه بود الان همین O2X رو تو بازار زیر 700 میخریدیم .
پیام در بلاد کفر آشنا نداری بیاره ؟ :دی
چند در میاد از اونجا بیاریم ؟
داشتم Xda رو می خوندم مثل اینکه مشکلی برای روت شدن و رام های کاستوم نداره ، استقبال ازش تقریبا خوب شده تو خارج!
آدم هست که بیاره ، فروم ایران دلیور گفته میتونه دور و بر 700 بیاره ولی باز هم گرون داره میگه
من میگم یه 1-2 ماهی صبر کن شاید اومد ایران
دوستان ظاهرا گوشی در علاالدین مشاهده شده با قیمت دور و بر 850
همچنین اپتیموس بلک هم مشاهده شده ، راست و دروغش رو فردا صبح برم اونجا خبر میدم
amir200812
19-06-2011, 08:36
سلام دوستان
امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!
سلام دوستان
امتیاز این گوشی با تست Quadrant Advanced چقدر هست؟ اگه عکس از صفحه نتیجه تست باشه عالی میشه!
گوشی دیگه عرضه شده...این همه ریوو...تو همشونم این تست هستش !
Majid-6120
20-06-2011, 19:07
گوشی دیگه عرضه شده...این همه ریوو...تو همشونم این تست هستش !
چقدر خسیس .... واااااااای ! :دی
اینم بنچمارک ! همچین مالی هم نیست ! : دی
: |
از یه منبع معتبر بزار !
.
Majid-6120
20-06-2011, 19:47
: |
از یه منبع معتبر بزار !
اولا که عکس بنچی که گذاشتم از GSM Arena هست ... دیگه نمیدونم از کی تا حالا اعتبارش رو پیش تو از دست داده ! : دی
دوما ... تویه برنامه Quadrant حداقل 200 امتیاز تویه بنچمارک متغیره ... زیاد فرقی نمیکنه ! ; )
سوما ... زیاد جوش نزن ، همه قبول کردیم گوشیه خوبیه ! :31:
pour-homme
21-06-2011, 13:38
سلام دوستان
شما تویی تمام تاپیک ها این پست را دادی
mehrdadb3
29-06-2011, 11:02
خبری از این گوشی نشد دوستان
01-07-2011, 15:14
رم پایین این گوشی دردسر نمیشه؟؟؟ وسوسه شدم به جای اینکه خدا تومن بالای GS2 بدم اینو بگیرم :دی
error_erroriyan
01-07-2011, 20:08
قیمت های ایران دلیور
------------------------------------------------------------
LG Optimus Black
حدود 765 هزار تومان
LG Optimus 2X
حدود 695 هزار تومان
LG Optimus 3D
حدود 895 هزار تومان ( پیش خرید )
LG Optimus 7 E900 > Windows Phone 7
حدود 420 هزاز تومان
منبع :
rhamid_esf
10-07-2011, 23:48
کسی از دوستان تو بازار گوشی رو ندیده
قیمتی از این گوشی برای خرید دارید؟
rhamid_esf
15-07-2011, 12:50
کسی از دوستان تو بازار گوشی رو ندیده
قیمتی از این گوشی برای خرید دارید؟
خبری نیست؟
باید صبر کرد !
LG کلا دیر وارد میشه !
16-07-2011, 20:03
یا تقریبا وارد نمیشه :دی این زودتر اومد یا GS2؟؟؟ الان جی اس 2 مث چی ریخته تو بازار :دی
mehrdadb3
16-07-2011, 22:48
فعلا یکسری از gs2 داره که ناراضیند
فعلا یکسری از gs2 داره که ناراضیند
یکسری هم (من جمله خودم) خیلی راضین
فقط باید موقع خرید گالاکسی 2 همه چیزو تست کنید ....
بنچمارکش هم رو گوشی خودم (اس2) با کواردانت تا 3500 - 3600 میره ...
اگه قیمتش کمتر از گالاکسی 2 نباشه به نظر من اپتیموس ارزش خرید نداره .....
17-07-2011, 12:28
هه... کمتر نباشه؟؟؟ قیمت جی اس ۲ حدودای ۶۸۰ و o2x حدودای ۴۸۰ در میاد :دی حالا ارزون تر نباشه؟؟؟
بنچمارکش هم رو گوشی خودم (اس2) با کواردانت تا 3500 - 3600 میره ...
فقط صبر کنین Android 2.3 برای Optimus 2X بیادش !
همین !
17-07-2011, 14:14
خیلی گوشی خوبیه ، فقط رمش :|
mehrdadb3
17-07-2011, 17:55
به نظر من هم از لحاظ قیمت واقعا خیلی بیشتر از gs2 میارزه
فقط نمیدونم چرا ال جی دست دست میکونه و گوشی رو به بازار ایران نمیده
ایران دلیور:620 تومن ! .... فقط 80 تومن بیشتر از Galaxy S !
ایران دلیور:620 تومن ! .... فقط 80 تومن بیشتر از Galaxy S !
و فقط 90تومن کمتر از گالکسی اس2
بعله !
و اینو هم در نظر بگیرین GS2 افت قیمتش رو کرده !
NIMA.GNI
03-08-2011, 10:45
خیلی شبیه htc wildfire s هستش
:|
.
03-08-2011, 13:30
من هر چی فکر کردم نه قیافش شبیه وایدفایر اس بود نه مشخصاتش : دی
pour-homme
03-08-2011, 15:32
والا ما هم که شباهتی نمی بینیم
PersiAndroid
16-08-2011, 02:22
تو بازار هر چي گشتم پيدا نكردم.
كسي قيمت بازار رو نداره؟
mohamad h
19-08-2011, 23:24
هنوز تو بازار نيست؟
بلك اومده برا چي اين نيومد:41:
خودمم نمیدونم 3D و Black به اون زودی اومدن تو بازار !
بعد این هنوز وارد نشده !
باید بازم صبر کنیم مثل این که
دوستان این گوشی وارد بازار میگن شده!!!! درسته؟؟ قیمت کسی داره؟
دوستان این گوشی وارد بازار میگن شده!!!! درسته؟؟ قیمت کسی داره؟
من از نماینده کامتل پرسیدم گفت این گوشی با گارانتی رسمی اصلا وارد بازار نمیشه ، جالبه نمیدونم چرا
اپتیموس 2x هم گوشی خیلی خوبی هست حیفه که نمیارن
L.A.M.P.A.R.D
01-10-2011, 18:26
سلام دوستان ...کسی قیمتی از این گوشی نداره ؟
01-10-2011, 18:50
توی ایران باید زیاد باشه و اصلا صرفه نداره...
تا چند وقت پیش خارج ایران 460 - 480 در میومد ، الان دلار رفته بالا میشه 530 !!!
mehrdadb3
04-10-2011, 18:06
من دیروز بازار بودم اونجا از چنتا مغازه پرسیدم نداشتن ولی یکی 2 نفر میگفتن اومده یکیم گفت قیمتش 580 هست ولی وقت نکردم دیگه برم بالا طبقه 6 بپرسم ببینم واقعا اومده یا نه
اگر کسی اطلاعات درست و حسابی گیر اورد اینجا بگه ممنون
mehrdadb3
08-10-2011, 12:03
گویا واقعا این گوشی اومده یکی تو فروم ... داره میفروشه 630
08-10-2011, 15:44
630 سنسیشن که به صرفه تره !!!
mehrdadb3
08-10-2011, 17:13
اره به نظر من هم قیمتش بالاست ولی فکر کنم تو بازار بشه زیر 600 پیدا کرد ولی بازم بالاست
فکر میکنم قیمتش با optimus black یکی بود الان بلک رو 430 اتینطورا با گارانتی میدن
kalepoook
08-10-2011, 17:59
سلام
امرزو دنبال اپتیموس وان بودم فروشنده گفت اپتیموس ایکس 2 دام ، منم گفتم قیمت چنده گفت 595
نمیدونم گارانتی کامتل بو یا نه!
آقا قیمت این توی آمریکا 250 دلاره و ارزون ترین گوشی دو هسته ای در جهان هست . امان از دست این فروشنده های بی انصاف . تقریبا دارن به قیمت دوبرابر به خورد مردم می دن . آقا نخرین !
PersiAndroid
29-10-2011, 11:39
واسه O2X هم آیس کریم رسمی نمیاد
LG Optimus 2X will not be getting a taste of Ice Cream Sandwich
29-10-2011, 12:54
عجیبه... چرا نمیاد؟؟؟ ال جی واقعا مسخره کرده ما رو...
واقعا این ال جی شوت میزنه هااااا :31:
mehrdadb3
31-10-2011, 11:53
کسی از دوستان این گوشی رو گرفته ؟
الان قیمتش چنده/؟
P I R A N H A
31-10-2011, 19:57
کی گفته Gingerbread واسه این گوشی نمیاد:31:
LG Optimus Black - update rolls out in the week commencing November 28
+
2x 3d واسه اینام میاد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+
2x 3d واسه اینام میاد
2.3 ؟؟؟؟؟
الان بحث همه سر ice هست اونوقت اخه 2.3 دیگه به چه دردی میخوره؟
گوشی های LG بد نیست اما بدون ساپورت به هیچ جا نمیرسه
+
2x 3d واسه اینام میاد
آقا خوشحالمون کردی برای بلک ما 2.3 میاد :31::31:
01-11-2011, 14:47
ال جی گوشیاش عالیه ، ولی ساپورت = 0... موتو هم تا جایی که ما دیدیم اینطوره ، ببینیم جدیداش چه طورن...
آقا این حرفی که پخش شده رو گویا ال -جی تکذیب کرده و گقته برای این گوشی اندروید 4 میاد ....
milad_takjoo
02-11-2011, 19:02
توی gsmarena هم تایید شد که براش میاد.....
PersiAndroid
27-12-2011, 11:06
این گوشی جزء اولین سری هست که تو سه ماهه ی دوم 2012 براش ics میاد
27-12-2011, 13:17
موندم چرا 2ایکس زودتر از 3دی آپ میشه :|
PersiAndroid
02-02-2012, 13:37
Samsung Galaxy R vs. LG Optimus 2X: Affordable dual-cores ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohamadsa
03-02-2012, 01:19
سلام
الان اين گوشي تو بازار چه قيمتي داره؟
اين بهتره يا optimus black ?
سلام
الان اين گوشي تو بازار چه قيمتي داره؟
اين بهتره يا optimus black ?
صد در صد Optimus 2X بهتر از Optimus Black هستش. حتی در مواردی بهتر از Galaxy R هستش.
در مورد قیمت ، قبل از گرونی ارز ، کمی بالاتر از 500 تومن بود ، الان رو نمیدونم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.