مشاهده نسخه کامل
: درخواست محتویات یکی از کلیدهای رجستری
سلام.
دوستانی که ویندوز 7 دارید (32 بیتی)، لطفا محتویات این کلید رجستری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو واسم بفرستید. بی زحمت فایل رجستری باشه.
:40::40::40::40::40:
Dew Drop
03-12-2010, 12:07
سلام
من هم Explorer و هم shell folder رو براتون آپلود کردم ولی نگفتین ویندوزتون چی بود...اینایی که گذاشتم برای ultimate بود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من هم Explorer و هم shell folder رو براتون آپلود کردم ولی نگفتین ویندوزتون چی بود...اینایی که گذاشتم برای ultimate بود.
ممنون _sharifdorsa جان. ببخشید که نوع ویندوز رو نگفتم. البته قوانین رو خونده بودم، اما چون سوالم به ورژن و نوع ویندوز چندان ارتباط نداشت، مطرح نکردم.
ویندوزم اینه:
Windows 7 Ultimate, x86 - Version: 6.1.7600 Build 7600
سطحم هم فکر کنم حرفه ای باشه... :31:
Shell Folders شما هم خالی بود. انگار مشکل از اینجا نیست. مشکلم رو دقیق توضیح میدم.
تقریبا از 4 روز پیش چند تا از شورتکات های استارت منوم (نه همشون) ناپدید شد. کاملا اتفاقی. شورتکات هایی مثل Notepad و Magnifier و ... و یه تعداد شورتکات هایی که خودم تو سطح اول استارت منو ایجاد کرده بودم.
وقتی میرم به این مسیر:
C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows \Start Menu
میبینم که همه ی شورتکات های داخل این فولدر، جزو حذف شده ها هستن (مثل همین Notepad و Magnifier).
حالا سوال اول: آیا لینک های یوزر Default (مسیر بالا) تو استارت منو نمایش داده میشن؟ اگه نمیشن که باید ببینم چرا شورتکات هام خود به خود اومدن اینجا!
ادامه...
یه تعداد از شورتکات هام کاملا حذف شدن. یعنی نه تو مسیر Public هستن، نه تو مسیر یوزر خودم و نه تو مسیر یوزر Default. مسیرهای زیر؛
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu
C:\Users\---\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu
یوزر دیگه ای ندارم...
سوال دوم: ویندوز مسیر دیگه ای برای شورتکات های استارت منو به جز مسیرهای بالا داره؟
سوال سوم: مسیرهای استارت منو تو کدوم کلیدهای رجستری ثبت میشن؟ به جز Shell Folders ها که تو پست قبلیم محتوای یکیش رو خواسته بودم.
شاید بتونم این شورتکات ها رو خودم دوباره ایجاد کنم، اما این اتفاق اذیتم میکنه. منی که صبر و عادت ندارم ویندوزم کوچیکترین مشکلی داشته باشه...
احتمال ویروس یا تروجان رو هم دادم. اما ویروس یاب کامپیوترم (NIS) همیشه آپدیته و کنارش از Malwarebytes هم استفاده می کنم که اونم همیشه آپدیته. بعد این اتفاق با هر دو کامپیوترم رو اسکن کردم، مشکلی نبود.
البته حوالی همین اتفاق من Malwarebytes قبلی رو حذف و نسخه ی جدید 1.5 رو نصب کردم (که از سایت رسمی خودش دانلود کردم). بعید میدونم مشکل از این باشه. حتی تروجان یا ویروس هم احتمالش کمه. آخه پاک کردن چندتا شورتکات نسبتا بی مصرف به چه دردی میخوره؟!
و بالاخره یه اتفاق دیگه که همزمان با این مشکل بود و من بیشترین احتمال رو به این موضوع میدم...؛
من با Microsoft Visual Studio 2008 برنامه نویسی هام رو انجام میدم. همزمان با حذف شورتکات هام وقتی میخواستم یه Solution رو باز کنم، یه هشدار امنیتی میومد که میگفت VS2008 نمیتونه به یکی از فولدرهای سیستمی دسترسی پیدا کنه. گوگل کردم، تو stackoverflow.com (که بهش ایمان دارم) به جواب رسیدم. نوشته بود این مشکل عجیب گاهی اوقات پیش میاد و چارش هم اینه؛ (اینجا رو دقت کن)
باید تو مسیر استارت منو یوزری که VS2008 روش نصب شده و مسیر استارت منوی public، فولدر Startup وجود داشته باشه! همون استارت منویی که شورتکات های من ازش حذف شدن!!! حالا بماند این که solution های VS2008 اصلا چه ربطی به فولدر استارت آپ دارن؟!!!
به هر حال... من فولدرها رو ایجاد کردم (یادمه یکیش بود، یکیش نبود) و مشکل VS2008 حل شد. تو همون stackoverflow نوشته بود که VS2008 وقتی این اتفاق می افته، یه کلیدهایی از مسیرهای استارت منو رو از رجیستری حذف می کنه.
تقریبا مطمئنم که مشکل از همینجاست، چون هر دو به فولدرهای استارت منو مربوطن. اما یه مقدار گیج شدم.
مسئله هام الان اینان؛ که 1- آیا یه سری از شورتکات هام خود به خود جابجا شدن (همونایی که اومدن تو یوزر Default)؟ اصلا جابجا شدن یا نه؟ و 2- چرا یه تعداد کاملا حذف شدن؟
البته سه سوال اول پست به نظرم جواب همه ی این مسئله ها رو میدن.
ممنون میشم کمک کنید... :10::11:
سلام
شما مسیر Explorer رو که _sharifdorsa عزیز گذاشت رو هم import کردین !؟
چون برای من هم مسیر shell folders خالی بود !
Dew Drop
05-12-2010, 23:31
خواهش می کنم,صرفاً برای راهنمایی بیشتر نسخه ویندوزتون رو پرسیدم که البته شما خیلی حرفه ای تر از این هستین که بخوایم راهنمایی کنیم...
Shell Folders شما هم خالی بودبله,چون دیدم خالیه برای همینexplorer رو هم براتون export کردم چون تو همین مسیر کلید User Shell Folders
وجود داره که مسیرهایی که شما میخواستین توش بود.
لینکهای یوزر default تو start menu نمایش داده نمیشه.
ویندوز مسیر دیگه ای برای شورتکات های استارت منو به جز مسیرهای بالا داره؟
این مسیر رو هم ببینید
ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu
مسیرهای استارت منو تو کدوم کلیدهای رجستری ثبت میشن؟ به جز Shell Folders ها که تو پست قبلیم محتوای یکیش رو خواسته بودم.این مسیر ها رو هم ببینید.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Shell Folders
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Shell Folders
HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Shell Folders
سلام مجدد.
سلام
شما مسیر Explorer رو که _sharifdorsa عزیز گذاشت رو هم import کردین !؟
چون برای من هم مسیر shell folders خالی بود !
آره، hmoprt کردم، ولی مشکلم حل نشد.
خواهش می کنم,صرفاً برای راهنمایی بیشتر نسخه ویندوزتون رو پرسیدم که البته شما خیلی حرفه ای تر از این هستین که بخوایم راهنمایی کنیم...
اختیار دارین. دیگه به پای شما که نمیرسم... :10:
بله,چون دیدم خالیه برای همینexplorer رو هم براتون export کردم چون تو همین مسیر کلید User Shell Folders
وجود داره که مسیرهایی که شما میخواستین توش بود.
لینکهای یوزر default تو start menu نمایش داده نمیشه.
آره، خالی بود. اما من نمیدونستم که خالی بودنش عادیه، که با دیدن کلیدهای رجستری شما متوجه این موضوع شدم. بعد این اتفاق من اول رفتم فولدر استارت منو رو بررسی کردم. وقتی دیدم که لینک های داخل استارت منو یوزر Default همه شون جزو حذف شده ها هستن، و با مراجعه به رجستری و دیدن اینکه Shell Folders یوزر Default خالیه، حدس زدم مشکل این باشه.
این مسیر رو هم ببینید
ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu
این مسیر ها رو هم ببینید.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Shell Folders
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Shell Folders
HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Shell Folders
ممنون، البته به اینا تو پست خودم اشاره کرده بودم. انگار مسیر دیگه ای نیست...
علت این اتفاق مثل یه علامت سوال واسم مونده... لینک های داخل استارت منو Default رو ریختم تو استارت منو Public و یه بخش قضیه حل شد. اما این که چرا لینک ها خود به خود رفتن تو فولدر استارت منو Default و چرا بعضی ها کلا حذف شدن، واسم حل نشد.
به عنوان آخرین درخواست، لطفا مسیر فولدر استارت منو یوزر Default تون رو نگاه کنید و ببینید که خالیه یا نه؟ این مسیر؛
محتویات همین فولدر برای ویندوز من با این اتفاقی که افتاده؛
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا جزو حذف شده بودن که انگار خود به خود اومدن اینجا. Startup رو خودم ایجاد کردم (به خاطر اون مشکل VS2008).
Dew Drop
06-12-2010, 08:44
لطفا مسیر فولدر استارت منو یوزر Default تون رو نگاه کنید و ببینید که خالیه یا نه؟ این مسیر؛
سلام
دقیقاً مثل ما شماست!!!
سلام
دقیقاً مثل ما شماست!!!
پس شورتکات هام خود به خود جابجا نشدن. خود به خود حذف شدن!... در هر حال ممنون... :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.