ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برق پاور بعد از یک ثانیه قطع میشه

mehrdad254
03-12-2010, 03:33
باسلام مشکلی که من با کامپیوتر م دارم و قبلا هم چند بار اتفاق افتاده و خود به خود درست شده اینه که وقتی کلید 0 و 1 پشت کیس یا همون پاور رو روشن میکنم یه لحطه کوتاه فن های بدنه کیس و CPU و چراغ سبرز هارد روشن می شه و بعد از کار میفته و چراغ سبز، چشمک زن میشه .
این وسط کلید روشن خاموش جلوی کیس نقش چغندر رو بازی میکنه ! ! ! و دوباره باید کلید پشت پاور رو حداقل 3 ثانیه خاموش کنم تا دوباره موقع روشن (یک) کردن فن ها دوباره برا یه لحظه روشن بشن .
با ولت متر که برق یکی از کانکتورهای Molex رو اندازه گرفتم انگار یه لحطه برق میاد و میره . و در ضمن اصلا به اون مرحله که صدای بوق دربیاد اصلا نمیرسه
اگه از دوستان کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم. در ضمن قطعه برا جایگزین کردن و امتحان کردن ندارم . :41:
بانشکر

EXTREME
03-12-2010, 14:47
الان شما وقتی دکمه ی 1 پاور رو میزنید و بعدش کلید پاور کیس رو بزنید سیستم روشن میشه یا نه؟

mehrdad254
04-12-2010, 16:34
سلام من که تو پستم اشاره کردم اصلا کلید پاور جلوی کیس هیچ کاره هستش نمیدونم چرا اینطور شده
همین که کلید 0 و 1 پشت کیس رو میزنم 1 ثانیه برق میاد و فن ها کار میکنن بعد برقش انگار از همون پاور قطع میشه .
به نظر شما اتصال پاور به مادر برد و بقیه جاها ایراد دارن
البته همینطور من 3 سال باهاش کار کردم .

shahab-rayane
10-12-2010, 21:06
این مشکل صد در صد برای پاور سیستم هست
برو پاور رو عوض کن و بعد ببین چی میشه اگر دوست داشتی این کار را بکن چون برای من هم این اتفاق میافتاد.

pooria-ir
10-12-2010, 21:18
دوست عزیز فن سی پی یو وصله ؟
رم ها سالمن ؟

kappa2000
29-12-2010, 14:20
برای من هم هفتة پیش دقبقا همین مشکل روی کامپیوتری که ۲-۳ سال باهاش کار می‌کردم اتفاق افتاد :19: . حتی وقتی همة قطعات جانبی رو از مادربوردم جدا می‌کنم همچنان مشکل ادامه داره.
پاور Green 380 و مادربورد K8n-neo4-f و CPU AMD Athlon 3000 دارم.
وقتی پاورم رو روی یه سیستم دیگه امتحان کردم درست کار می‌کرد.
به علاوه مادربوردم هم مشکلی نداشت چون با یه پاور دیگه (یه گرین قدیمیتر که مدلش یادم نیست) درست کار می‌کرد.
یکی می‌گفت احتمالا یه خازنی،‌ چیزی رو مادربودم سوخته که به پاور فشار میاره و این باعث میشه پاور جدیده برقش رو قطع کنه ولی پاور قدیمیه مثل اسب به کارش ادامه می‌ده.
حالا من مشکلم رو موقتا با تعویض پاورم با پاور قدیمیه حل کردم ولی می‌ترسم یه بلایی سر مادربوردم بیاد.
به نظرتون طرف درست می‌گفت؟ جای مطمپنی میشناسید که بتونه مادربوردم رو عیب‌یابی کنه؟

aliasgharzarei
29-12-2010, 14:31
ایرا از پاورته هر چه زودتر برو پاورتو عوض کن