ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبیه ساز كنسول

rahafrooz
02-12-2010, 23:50
درود بر دوستان
راستش نمی دونم این موضوعو کجا باید مطرح می کردم.شاید باید تو بخش برنامه نویسی می گفتم.
دوستان شما در مورد شبیه سازهای کنسول های فعلی مثل پلی3 یا ایکسباکس360 خبری دارید؟
من چیزی ندیده ام و می خواهم بدانم که تا حالا سعی شده و به نتیجه نرسیده؟
مگه وقتی این کنسولها رو ه ک می کنند دسترسی به سیستم عامل ندارند؟
آیا در تطابق سیستم عامل ها مشکلی هست یا مشکلات امنیتی؟یا اصلا صرف نمی کنه؟
ایا این کار الان عملی هست؟
خیلی ممنون از شما سروران.

saeed_cpu_full
03-12-2010, 10:56
درود بر دوستان
راستش نمی دونم این موضوعو کجا باید مطرح می کردم.شاید باید تو بخش برنامه نویسی می گفتم.
دوستان شما در مورد شبیه سازهای کنسول های فعلی مثل پلی3 یا ایکسباکس360 خبری دارید؟
من چیزی ندیده ام و می خواهم بدانم که تا حالا سعی شده و به نتیجه نرسیده؟
مگه وقتی این کنسولها رو ه ک می کنند دسترسی به سیستم عامل ندارند؟
آیا در تطابق سیستم عامل ها مشکلی هست یا مشکلات امنیتی؟یا اصلا صرف نمی کنه؟
ایا این کار الان عملی هست؟
خیلی ممنون از شما سروران.

در همین حد میدونم که یه تیم روسی روی شبیه ساز X360 کار کرده و گفته ساخت شبیه ساز برای این کنسول غیر ممکن هست

parvizamd
03-12-2010, 11:16
دوست عزیز ساختن شبیه ساز برای کنسول ها تقربیا کار بی ارزشی هست برای مثال بهترین شبیه ساز برای PS2 شبیه ساز
PCSX2هست که دچار مشکلات زیادی هست . معمولا افرادی شبیه ساز می نویسند در زمان بیکاری می نویسند.چرا بهتر نسخه کامپیوتر را خریدی کنیم مگر بازی های مثل GOD OF WAR که نسخه کامپیوتر ندارند!

RatAtouille
04-12-2010, 12:51
نه متاسفانه GOD OF WAR نسخه کامپیوتر نداره و آن هایی هم که بیرون هست همون نسخه PlayStation2 هست و با مبدل اجرا میشه .

malaki_mall
04-12-2010, 13:14
آخه مگه یه کنسول چقد قیمت داره؟:13:

ehsan_wwe
04-12-2010, 14:02
به اين لينك يه نگاه كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tovamohammad
04-12-2010, 14:39
به اين لينك يه نگاه كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

احسان جان این لینکی که دادی ایمولاتور کنترلر XBox هست. همون دسته ی XBox. البته نمی دونم چرا طرف اینو درست کرده، کنترلر هایی که بیرون می خری روی خودشون برای PC نرم افزار دارن.

-----

دوستان دنبال ایمولاتور یا سیمولاتور برای XBox و PS3 نباشید. با توجه به سیستم عاملی که توشون استفاده شده و مهمتر از اون سیستم مدیریت منابع این سیستم عامل ها، هیچ نرم افزاری روی PC نمی تونه کار شبیه سازی رو انجام بده.

بحث امنیت نیست، بحث فنیه. در حقیقت سیستم عامل هایی که روی PC هست، همچین اجازه ای نمی دن.

بای.:8:

lord arthas
04-12-2010, 17:08
حالا آلان که کینکت -- شده و ازش تو لینوکس استفاده میکنند

tovamohammad
04-12-2010, 17:22
حالا آلان که کینکت -- شده و ازش تو لینوکس استفاده میکنند

کسی نگفت -- نمی شه. یه بار دیگه پستو بخون. دقیقا گفتم

بحث امنیت نیست، بحث فنیه.

شونصد هزار هکر هم جمع بشن نمی تونن کاری کنن که ویندوز بتونه با CPU ایکس باکس یا PS3 کار کنه. چون اصلا بحث کاملا فنی هست و فقط سازنده ی سیستم عامل همچین امکانی رو داره.

در ثانی شما همچین گفتی "-- شده" انگار -- شاهکاره. دوست عزیز برنامه ی غیر قابل -- وجود نداره. فقط و فقط چیزی -- نشده که نخواستن --ش کنن.:5:

هر چیزی که بخوان -- کنن ممکنه زمان ببره ولی بالاخره این اتفاق براش می افته. دلیلشم منطقیه: برنامه ی X رو یه برنامه نویس نوشته، یه برنامه نویس دیگه میاد با مهندس معکوس یا Deassmble یا هر روش دیگه --ش می کنه. همون طور که گفتم برنامه ی غیر قابل -- وجود نداره.

rahafrooz
04-12-2010, 23:41
سلام

احسان جان این لینکی که دادی ایمولاتور کنترلر XBox هست. همون دسته ی XBox. البته نمی دونم چرا طرف اینو درست کرده، کنترلر هایی که بیرون می خری روی خودشون برای PC نرم افزار دارن.

-----

دوستان دنبال ایمولاتور یا سیمولاتور برای XBox و PS3 نباشید. با توجه به سیستم عاملی که توشون استفاده شده و مهمتر از اون سیستم مدیریت منابع این سیستم عامل ها، هیچ نرم افزاری روی PC نمی تونه کار شبیه سازی رو انجام بده.

بحث امنیت نیست، بحث فنیه. در حقیقت سیستم عامل هایی که روی PC هست، همچین اجازه ای نمی دن.

یه سوال : این مشکل فنی سخت افزاریه یا نرم افزاری؟یعنی نمیشه با استفاده از برنامه نویسی سطح پایین معماری سی پی یو را مث xbox برا pc تعریف کرد؟هر جوری باشه پس یعنی می توان سیستم عامل کنسول را با یک واسط مترجم مدیریت منابع که می شه یه سیستم عامل دیگه برا پی سی ترجمه کرد.فکر نکنم این جوری نشدنی باشه. :21:
من این فکر وقتی به ذهنم رسید که شنیدم وزارت دفاع امریکا یکی دو هزار تا ps3 خریده برای اینکه یه ابر کامپیوتر درست کنه!! پس همچنین نشدنی نیست که شما این قدر با قطعیت حرف میزنید:20:

MARTIN
05-12-2010, 00:39
سلام.
ببین عزیز چرا این قدر گیر دادی حالا.

تجربه نشون داده که وقتی شبیه ساز یه کنسول در می اد(البته اگه قراره در بیاد) و روی پی سی ها روون قابل اجراست که دیگه دورش تموم شده و دیگه چیزی ازش نمونده(یه علتش اینه که برای شبیه سازیش چند برابر کنسول قدرت سخت افزاری پی سی نیاز است).
این pcsx هم یه جا شنیدم که مجبور شدن برای سرعت بعضی جاهاش و با اسمبلی برن که دیگه ودت حساب کن کار چقدر کند و سخت می شه.

پس اگه بشه هم فقط بدرد می خوره که چند تا بازی شاهکار رو باهاش بازی کنی و کارایی دیگه ای ندارد(کی می اد بازی های 5تا 7 سال (البته قدیمیاش میره بالاتر از 7 سال)پیش و بازی کنه اونم با دردسر و بگیر نگیر و قفل و افت و فریم مگر این که استثنا باشه).

بعدشم تو این کارا فک نکنم پولی باشه که طرف خودشو منفجر کنه که این کارو حتما انجام بده.

tovamohammad
05-12-2010, 00:46
یه سوال : این مشکل فنی سخت افزاریه یا نرم افزاری؟یعنی نمیشه با استفاده از برنامه نویسی سطح پایین معماری سی پی یو را مث xbox برا pc تعریف کرد؟هر جوری باشه پس یعنی می توان سیستم عامل کنسول را با یک واسط مترجم مدیریت منابع که می شه یه سیستم عامل دیگه برا پی سی ترجمه کرد.فکر نکنم این جوری نشدنی باشه. :21:

خیر. دوست عزیز اگه شما درس سیستم عامل خونده بودی این حرفو نمی زدی. ارتباط با CPU مربوط به قسمت Resource Management (یا مدیریت منابع) سیستم عامل میشه. این قسمت توی پایین ترین سطح سیستم عامل قرار داره.

این قسمت از سیستم عامل حداقل توی ویندوز و مک هیچ گونه دسترسی به شما نمی ده حالا هر چقدر هم که بخوای سطح پایین کار کنی.

اگه اینو متوجه نمی شی یه مثال برات می زنم. ببین قابلیت HT یا Hyper Treading سیستمیه که اینتل 4-3 سال پیش توی یه سری از CPU هاش اضافه کرد. این قابلیت میومد با کمک سیستم عامل یک هسته ی CPU رو به دو هسته ی مجازی تقسیم می کرد، به صورتی که از نظر برنامه ها سیستم واقعا دو هسته داره.

ولی این قابلیت فقط وقتی قابل استفاده هست که سیستم عامل شما هم ساپورتش کنه. در غیر این صورت همون یه هسته باقی می مونه. در حال حاظر هم اینتل از یه همچین قابلیتی توی یه سری از پردازنده های i5 و یه سری از پردازنده های i7 استفاده می کنه. که باز دوباره اینا زمانی فعال می شن که روی سیستمی قرار بگیرن که سیستم عاملش این رو ساپورت کنه.

من این فکر وقتی به ذهنم رسید که شنیدم وزارت دفاع امریکا یکی دو هزار تا ps3 خریده برای اینکه یه ابر کامپیوتر درست کنه!! پس همچنین نشدنی نیست که شما این قدر با قطعیت حرف میزنید:20:

اولا که من همچین چیزی نشنیدم، بی زحمت اول لینکشو بده ما هم ببینیم.

ثانیا با فرض اینکه حرف شما درست باشه:

خوبه خود شما داری می گی وزارت دفاع امریکا. عزیز این سازمان فناوری هایی با بش از 30 سال سن داره که هنوز توی هیچ جنگی ازشون استفاده نشده.

مطمئن باش زمانی که این سازمان یه خرید انجام میده، تا 7 پشت از اطلاعات مربوط به اون جنس رو از شرکت سازنده گرفته. تو این مورد هم قطعا تمامی اطلاعات مورد نیاز رو توی قرارداد خریده. شک نکن.

ثالثا با فرض اینکه باز حرف شما درست باشه:

وزارت دفاع که نمی خواد بشینه با اینا God Of War بازی کنه.:13: خوبه خودتم گفتی واسه سوپرکامپوتر می خواد.

تنها چیزایی که از PlayStation توی یه کامپیوتر استفاده میشه CPU ، رم و گرافیکه اونه. اینا هیچ ربطی به ایمولاتور نداره عزیز. صرفا یه سری سخت افزاره که همه ی اطلاعات مورد نیاز برای مدیریتشون به صورت عمومی شرکت های سازنده دادن.

سیستم عاملشم یا خودش می نویسه یا با توجه به روابط حسنه ای که با مایکروسافت داره میده مایکروسافت واسش بنویسه. یادت باشه کلا سری سیستم عامل های سوپرکامپیوتر متفاوته.

هر چند اینی که گفتی اصلا ربطی به بحث ما نداشت، بازم میگم تازه اگه درست باشه.

-----

من از جنبه ی فنی قضیه داشتم بحث می کردم، که همون دلیل اول که بالا گفتم واسش بسه. اگه نه، مطمئن باش بنده نه از سونی پولی گرفتم نه از مایکروسافت.:31:

rahafrooz
05-12-2010, 18:17
دوست عزیز من هیچ ادعایی ندارم و شاگرد همه شما هستم. اما منظور من سیستم عامل ویندوز یامک نیست.من می گویم که سیستم عامل ایکس باکس را روی پی سی نصب کنیم.تنها کاری که باید بکنیم، تعریف همان مدیریت منابع و در ان صورت مثل این می مونه که ایکسباسمونو ارتقای سخت افزاری دادیم.اگه شبیه ساز داشته باشیم که تو ویندوز ران بشه سرعت پایین می یاد چون یه واسطه سرعت گیر به نام سیستم عامل داریم.الان وقتی ایکسباکس را -- می کنند به سیستم مدیریت منابعش دست پیدا نمی کنند؟ این سوال من است.
ممنون

silsin
05-12-2010, 18:54
عزیز این وسط دوتا سوال می مونه .
1- شما می دونی سیستم عامل ایکس باکس چیه ؟
2- این سیستم عامل حکم سیستم عامل های شرکت مکینتاش رو داره شما می تونی اونا رو نصب کنی.
شما مگه نمی خوای جواب کارت رو بگیری یه سری به سایت Emulator Zone بزن

ALt3rnA
06-12-2010, 22:55
سلام
این تاپیک مربوط به بخش کنسول هست و به اینجا ربطی نداره .
تو بخش کنسول چند تا تاپیک برای شبیه ساز داریم .
نمونش :
مهم : تمامی شبیه سازها به انضمام بازی های مربوط به هر کنسول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

قفل شد