ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : I7 950 یا AMD 1090

HOOSEIN 105
02-12-2010, 20:03
با سلام
دوستان من چند وقته قصد خرید سیستم I7 دارم ولی الان نظرم به این 6 هسته های ای ام دی هم جلب شده .
الان دقیقا موندم که I7 950 رو بخرم یا 6 هسته ای ای ام دی 1090
من کاربردم یه جورایی زیاده.
یعنی تو خونه هم با کتیا / مایا / فوتوشاپ/ و... سایر نرم افزارهای مهدسی کار میککند و هم انواع بازی روز رو انجام میدن.یعنی اینطور بگم که من سی پی یویی رو میخوام که در کل بهتر باشه .
بازم دوستان اگه میشه چندتا بنچ مارک از مقایسه این دو سی پی یو بذارند خیلی ممنون میشم.

ali_ign
02-12-2010, 20:45
با سلام
دوستان من چند وقته قصد خرید سیستم I7 دارم ولی الان نظرم به این 6 هسته های ای ام دی هم جلب شده .
الان دقیقا موندم که I7 950 رو بخرم یا 6 هسته ای ای ام دی 1090
من کاربردم یه جورایی زیاده.
یعنی تو خونه هم با کتیا / مایا / فوتوشاپ/ و... سایر نرم افزارهای مهدسی کار میککند و هم انواع بازی روز رو انجام میدن.یعنی اینطور بگم که من سی پی یویی رو میخوام که در کل بهتر باشه .
بازم دوستان اگه میشه چندتا بنچ مارک از مقایسه این دو سی پی یو بذارند خیلی ممنون میشم.

crysis Warhead v1.2 64bit

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Modern Warfare 2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Warhammer II v1.5

DiRT2

GTR Race ON!

Resident Evil 5 benchmark

این جا برو

i7 رو در کارایی های مختلف میبینی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

HOOSEIN 105
02-12-2010, 21:11
خیلی ممنون؛ دوستان این بنچ ها ار ۹۲۰ بود ولی من از ۹۵۰لازم دارم؛
دوستان با دید اور و اینده نگری بگند که کدوم با ارزش تره؛من این سیستم را تا ۵سال لازم دارم؛

pasargadd
02-12-2010, 23:03
اگر برای مدت طولانی میخوای amd

omidbooter
02-12-2010, 23:56
سلام.
برای بازی تقریبا برابر هستن ولی بعضی بازی ها مثل کرایسیس 950 کمی بهتر بوده ت تست ها.
کارهای سه بعدی مثل تری دی مکس 1090 بهتر بوده.
تو فتوشاپ هم برابر هستند کمی 950 بهتره.

با این حساب و در نظرگرفتن قیمت که 1090 حدود 45 ارزونتره نسبت به 950 و 6 هسته داره که در اینده برای نرم افزار ها و بازی ها که برای هسته های بیشتر کارایی بهتر دارن به نظرم 1090 بگیرید و 45 تومن رو کمی بزارید روش یه فن توپ بگیرید برای 1090 که اور هم بتو نین بکنید.

Davood21
03-12-2010, 10:30
سلام

به این آدرس برید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از پنل سمت راست، دو نوع CPU مورد نظر رو انتخاب كنید.
و فراموش نكنید كه از پنل سمت چپ، كاربردتون رو مشخص كنید. مثلا رندر یا گیم یا آفیس و ...

HOOSEIN 105
03-12-2010, 18:19
با تشکر فراوان از دوست عزیزمون اقا داود اینطور که من متوجه شدم در همه ی حالات i7 950 بهتر عمل کرده و فکر کنم با توجه به سوکت 1366 مادربرد این سی پی یو ارزش بیشتری داشته و در اینده دستم برای ارتقا بیشتر بازه