مشاهده نسخه کامل
: I7 950 یا AMD 1090
HOOSEIN 105
02-12-2010, 20:03
با سلام
دوستان من چند وقته قصد خرید سیستم I7 دارم ولی الان نظرم به این 6 هسته های ای ام دی هم جلب شده .
الان دقیقا موندم که I7 950 رو بخرم یا 6 هسته ای ای ام دی 1090
من کاربردم یه جورایی زیاده.
یعنی تو خونه هم با کتیا / مایا / فوتوشاپ/ و... سایر نرم افزارهای مهدسی کار میککند و هم انواع بازی روز رو انجام میدن.یعنی اینطور بگم که من سی پی یویی رو میخوام که در کل بهتر باشه .
بازم دوستان اگه میشه چندتا بنچ مارک از مقایسه این دو سی پی یو بذارند خیلی ممنون میشم.
با سلام
دوستان من چند وقته قصد خرید سیستم I7 دارم ولی الان نظرم به این 6 هسته های ای ام دی هم جلب شده .
الان دقیقا موندم که I7 950 رو بخرم یا 6 هسته ای ای ام دی 1090
من کاربردم یه جورایی زیاده.
یعنی تو خونه هم با کتیا / مایا / فوتوشاپ/ و... سایر نرم افزارهای مهدسی کار میککند و هم انواع بازی روز رو انجام میدن.یعنی اینطور بگم که من سی پی یویی رو میخوام که در کل بهتر باشه .
بازم دوستان اگه میشه چندتا بنچ مارک از مقایسه این دو سی پی یو بذارند خیلی ممنون میشم.
crysis Warhead v1.2 64bit
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Modern Warfare 2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Warhammer II v1.5
DiRT2
GTR Race ON!
Resident Evil 5 benchmark
این جا برو
i7 رو در کارایی های مختلف میبینی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HOOSEIN 105
02-12-2010, 21:11
خیلی ممنون؛ دوستان این بنچ ها ار ۹۲۰ بود ولی من از ۹۵۰لازم دارم؛
دوستان با دید اور و اینده نگری بگند که کدوم با ارزش تره؛من این سیستم را تا ۵سال لازم دارم؛
pasargadd
02-12-2010, 23:03
اگر برای مدت طولانی میخوای amd
omidbooter
02-12-2010, 23:56
سلام.
برای بازی تقریبا برابر هستن ولی بعضی بازی ها مثل کرایسیس 950 کمی بهتر بوده ت تست ها.
کارهای سه بعدی مثل تری دی مکس 1090 بهتر بوده.
تو فتوشاپ هم برابر هستند کمی 950 بهتره.
با این حساب و در نظرگرفتن قیمت که 1090 حدود 45 ارزونتره نسبت به 950 و 6 هسته داره که در اینده برای نرم افزار ها و بازی ها که برای هسته های بیشتر کارایی بهتر دارن به نظرم 1090 بگیرید و 45 تومن رو کمی بزارید روش یه فن توپ بگیرید برای 1090 که اور هم بتو نین بکنید.
Davood21
03-12-2010, 10:30
سلام
به این آدرس برید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از پنل سمت راست، دو نوع CPU مورد نظر رو انتخاب كنید.
و فراموش نكنید كه از پنل سمت چپ، كاربردتون رو مشخص كنید. مثلا رندر یا گیم یا آفیس و ...
HOOSEIN 105
03-12-2010, 18:19
با تشکر فراوان از دوست عزیزمون اقا داود اینطور که من متوجه شدم در همه ی حالات i7 950 بهتر عمل کرده و فکر کنم با توجه به سوکت 1366 مادربرد این سی پی یو ارزش بیشتری داشته و در اینده دستم برای ارتقا بیشتر بازه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.