ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید LED

Dr.FANOOS
02-12-2010, 16:52
سلام دوستان....:20:
برای خرید LED می خواستم اقدام کنم اما متاسفانه اطلاعاتم در حد صفر هست:31:
این تالار هم انقدر تاپیک داره که آدم گیج می شه.....:19:
1-اگر امکانش هست تاپیک هایی که می تونه در این راستا من رو راهنمایی کنه رو معرفی کنید...
2-اگر هم امکانش هست در این تاپیک بهترین برند های موجود در بازار به همراه قیمت هاشون رو معرفی کنید....
.................................................. .................................................. .................................................. ...........
مسلما هر کسی در هنگام خرید لوازم صوتی تصویری دوست داره بهترین ها رو خرید کنه پس من هم از این قاعده مستثنی نیستم....:46:
ممنون:11:

t_tanhayam
02-12-2010, 17:40
1-اگر امکانش هست تاپیک هایی که می تونه در این راستا من رو راهنمایی کنه رو معرفی کنید...
2-اگر هم امکانش هست در این تاپیک بهترین برند های موجود در بازار به همراه قیمت هاشون رو معرفی کنید....
.................................................. .................................................. .................................................. ...........
مسلما هر کسی در هنگام خرید لوازم صوتی تصویری دوست داره بهترین ها رو خرید کنه پس من هم از این قاعده مستثنی نیستم....:46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

swamp
02-12-2010, 18:50
سلام
اگه اون تاپیکهایی که دوستمون داد رو مطالعه کنی یه سری مطالب کاملا برات مشخص میشه!
نسل تلویزیون از crt به lcd کاملا متحول شد و الان دیگه کسی سراغ تلویزیون crt نمیره از همه نظر تکنولوژِی lcd پیشرفته تره ولی در مورد تکنولوژی led که بعد از lcd اومد همچین اتفاقی نیفتاد که بخواد کاملا بر lcd ها غلبه پیدا کنه!
led ها ظاهر شکلیتری دارن به خاطر باریکتر بودنشون(بعضی از led ها کمتر از یک بند انگشت قطرشون هست که واقعا این امر اون ها رو شکیل کرده) و همچنین برق کمتری هم مصرف میکنن و این دو عامل فکر نکنم اونقدر حیاتی باشه که بخوایم فقط محدوده انتخاب ها رو به led محدود کنیم!
در ضمن این نکته رو هم بگم که اگر شما یک lcd 42 اینچی در محدوده 1200000 انتخاب کنی مطمینا اگه بخوای بری سراغ led باید سراغ اینچهای پایین تر بری!
حالا همه چی بر میگرده به نوع عقیده ای که خودت داری!
هر چی میخری پیشاپیش مبارکت باشه!:10:

poonel
02-12-2010, 20:05

LED چیز بیخودیه . نسبت به LCD چیز خارق العاده ای نیست و همش تبلیغه الکیه . شما با قیمت خیلی کمتر می تونید یه تلویزیون LCD خوب بخرید. مدلهای پیشنهادی من :
SONY EX500
SAMSUNG C690
LG LCD660
هر کدوم از این مدلها بهترین LCD برند خودشونند. سونی EX500 گیرنده داخلی دیجیتال نداره و آنالوگه و اون دو تای دیگه رو نمی دونم. در این مورد یه سوالی از دوستان کن.
با توجه به سلیقه ات یکیشونه انتخاب کن.

Dr.FANOOS
02-12-2010, 21:22
سلام
اگه اون تاپیکهایی که دوستمون داد رو مطالعه کنی یه سری مطالب کاملا برات مشخص میشه!
نسل تلویزیون از crt به lcd کاملا متحول شد و الان دیگه کسی سراغ تلویزیون crt نمیره از همه نظر تکنولوژِی lcd پیشرفته تره ولی در مورد تکنولوژی led که بعد از lcd اومد همچین اتفاقی نیفتاد که بخواد کاملا بر lcd ها غلبه پیدا کنه!
led ها ظاهر شکلیتری دارن به خاطر باریکتر بودنشون(بعضی از led ها کمتر از یک بند انگشت قطرشون هست که واقعا این امر اون ها رو شکیل کرده) و همچنین برق کمتری هم مصرف میکنن و این دو عامل فکر نکنم اونقدر حیاتی باشه که بخوایم فقط محدوده انتخاب ها رو به led محدود کنیم!
در ضمن این نکته رو هم بگم که اگر شما یک lcd 42 اینچی در محدوده 1200000 انتخاب کنی مطمینا اگه بخوای بری سراغ led باید سراغ اینچهای پایین تر بری!
حالا همه چی بر میگرده به نوع عقیده ای که خودت داری!
هر چی میخری پیشاپیش مبارکت باشه!:10:

LED چیز بیخودیه . نسبت به LCD چیز خارق العاده ای نیست و همش تبلیغه الکیه . شما با قیمت خیلی کمتر می تونید یه تلویزیون LCD خوب بخرید. مدلهای پیشنهادی من :
SONY EX500
SAMSUNG C690
LG LCD660
هر کدوم از این مدلها بهترین LCD برند خودشونند. سونی EX500 گیرنده داخلی دیجیتال نداره و آنالوگه و اون دو تای دیگه رو نمی دونم. در این مورد یه سوالی از دوستان کن.
با توجه به سلیقه ات یکیشونه انتخاب کن.

با توجه به صحبت های این دو دوست عزیز یعنی من از خرید LED منصرف بشم ؟؟؟؟:5:

soo14
27-12-2010, 00:31
معمولا کیفیت تصویر LED حدود 4 درصد بهتر از LCD است ولی قیمتش40 درصد بیشتر است مثلا 40EX700 نسبت به 40EX500
( خب البته چند امکان به EX700 اضافه شده است مثل پورت اترنت و گیرنده دیجیتال و امکان WIFI)
اولی 1800 دومی 1300

nima_7121
27-12-2010, 14:18
سلام.
با اجازه از FANOSS_AK .
من ميخوام يه lcd يا led بخرم بودجم بين 1.5 تا 2.5 البته اگه از 2 بيشتر نشه بهتره تا يه سينما خانگی خوب هم بخرم.
کيفيت تصويرش خوب باشه مارکش برام مهم نيست.
چه مدل هايی پيشنهاد ميکنيد؟

ouranous
29-12-2010, 14:59
lk [,hf nhvl

ouranous
29-12-2010, 15:00
من میخوام از تجربه خودم در خصوص شارپ 820بگم

ouranous
29-12-2010, 15:13
من از تجربه خودم در خصوص le820m ldo,hl f'l . lk من مدل le700شارپ را برای خرید انتخاب کرده بودم که سری جدید شارپ را آشنا شدم .اولش کلی حال کردم و قصد خریدش را کردم تا اینکه روز بعد در یک نمایشگاه تصویر یکسان و همزمان را در هردو مدل توانستم مشاهده کنم که باید بگم متاسفانه سری le820شارپ در نمایش رنگ قرمز بسیار ناتوان است شما هم میتوانید این تست را با تیزر تبلیغی خود شارپ ببینید در تیزر اصلی تصویر با نمایش پیست مانژ سوارکاری شروع میشود که سوارکار یک کت قرمز برتن دارد که در حال حاظر گویا شرکت تعمدا این تیزر را با یک انیمیشن که این عیب درآن مستتر است عوض کرده به هر حال شما کافیست یک تصویر از یک گل قرمز را با فلش یا هر طور که امکانش باشد توسط این نمایشگر ببینید. شاید در نمایش رنگهای دیگر موفق است اما در قرمز فاجعه است برای شارپ

ouranous
02-01-2011, 16:39
دوستا عزیز سلام حتما سری pfl 9704 فیلیپس را ببینید به نظر من بسیار بسیار خوب میباشد .