ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا نیامدن ویندوز در لپ تاپ Vaio

KAMYK
01-12-2010, 22:29
با سلام

دوستان من یک لپ تاپ Vaio FW با ویندوز 7 اورجینال دارم. دیروز ویندوز گیر کرد و من مجبور شدم سخت افزاری لپ تاپ رو خاموش کنم. امروز موقع روشن کردن وقتی اون صفحه مشکی شروع ویندوز با پیغام Starting Windows میاد در همون حالت می مونه و گیرمیکنه و ویندوز بالا نمیاد. از CD ریکاوری ویندوز هم برای Repair کردن استفاده کردم ولی پیغام میده که نمیتونه اشکال ویندوز رو پیدا کنه. Safe mode کمکی نمی کنه و System recovery هم ارور میده خلاصه به هر دری میزنم بسته است. از طرف دیگه چون اطلاعات با ارزشی در درایو C دارم نمی خوام از Vaio Care برای برگردوندن درایو C به حالت اولیه استفاده کنم.
از اساتید و دوستان خواهش میکنم راه حلی رو بگن که یا ویندوز درست بشه یا به روشی بتونم به اطلاعات درایور C دسترسی پیدا کنم.

Perpetual
01-12-2010, 23:30
سخت افزاری منظورتون اینه که باتری رو در آوردید یا دکمه پاور رو زدید؟؟
قبل از این کار نرم افزار خاصی نصب کردید؟؟
موقع بالا اومدن ویندوز وقتی f8 رو زدید یه گزینه هست مربوط مشه به آخرین باری که ویندوز سالم بوده اونو امتحان کنید.

KAMYK
02-12-2010, 00:12
سخت افزاری منظورتون اینه که باتری رو در آوردید یا دکمه پاور رو زدید؟؟
قبل از این کار نرم افزار خاصی نصب کردید؟؟
موقع بالا اومدن ویندوز وقتی f8 رو زدید یه گزینه هست مربوط مشه به آخرین باری که ویندوز سالم بوده اونو امتحان کنید.

دکمه پاور رو زدم چون گیر کرده بود و هیچ عکس العملی هم نشون نمیداد.
خیر نرم افزار خاصی نصب نکردم.
همین کار رو کردم و اون گزینه رو هم امتحان کردم ولی نتیجه نداد.

یه سوالی هم که برام پیش اومده اینه که اگر مجبور به پاک کردن درایو C و نصب مجدد ویندوز بشم باید حتمآ از Vaio Care برای برگردوندن ویندوز به حالت اولیه استفاده کنم یا اینکه گزینه های دیگه ای هم دارم؟
من حدالامکان میخوام بدون پاک شدن محتویات درایو C مشکلم حا بشه

Pami
02-12-2010, 05:06
زمانی که لپ تاپ شما هنگ کرده بوده در همون حین حتما دسترسی به فایلهای سیستمی باز بوده و شما با خاموش کردن خسارت جدی به سیستم عامل وارد کردید و به همین دلیل دسترسی به اطلاعات پایه برای سیستم عامل مقدور نیست ، راهش عوض کردن سیستم عامل هست ، مسلما برخی فایلها در اون زمان در دسترسی بودن و با خاموش کردن به صورت نیمه تمام رها شدن و این یه مشکل جدی هست ، شما با برنامه های Explore کردن هارد که بصورت Bootable اجرا میشن اطلاعات رو بیرون بکشید و بعد ویندوز رو ریکاوری کنید

Perpetual
02-12-2010, 05:41
در ادامه گفته های دوستمون باید بگم که برای نجات اطلاعاتتون می تونید از ویندوز بوتیبل hiren boot استفاده کنید.

KAMYK
02-12-2010, 12:19
زمانی که لپ تاپ شما هنگ کرده بوده در همون حین حتما دسترسی به فایلهای سیستمی باز بوده و شما با خاموش کردن خسارت جدی به سیستم عامل وارد کردید و به همین دلیل دسترسی به اطلاعات پایه برای سیستم عامل مقدور نیست ، راهش عوض کردن سیستم عامل هست ، مسلما برخی فایلها در اون زمان در دسترسی بودن و با خاموش کردن به صورت نیمه تمام رها شدن و این یه مشکل جدی هست ، شما با برنامه های Explore کردن هارد که بصورت Bootable اجرا میشن اطلاعات رو بیرون بکشید و بعد ویندوز رو ریکاوری کنید

ضمن تشکر فکر میکنم نظر شما درست هست و همین اتفاق برای ویندوز افتاده فقط می خواستم بدونم برای ریکاور کردن ویندوز از اونجایی که ویندوز اورجینال بوده بجز استفاده Vaio care و برگردوندن درایو C به حالت اورجینال راه دیگری وجود دارد؟ کدوم روش بهتر است؟

Perpetual
02-12-2010, 15:20
ضمن تشکر فکر میکنم نظر شما درست هست و همین اتفاق برای ویندوز افتاده فقط می خواستم بدونم برای ریکاور کردن ویندوز از اونجایی که ویندوز اورجینال بوده بجز استفاده Vaio care و برگردوندن درایو C به حالت اورجینال راه دیگری وجود دارد؟ کدوم روش بهتر است؟
اطلاعات ضروریتون رو نجات بدید و بعدش از همون دی وی دی های ریکاوریتون استفاده کنید.