ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 5 ماشین شاسی بلند برتر

Zelatco
01-12-2010, 21:58
با سلام
میخواستم از دوستان بپرسم 5 ماشین برتر شاسی بلند زیر 100 میلیون تومن موجود در ایران از نظر فنی کدوم ماشینا هستن.بحث نرم بودن ماشین و هندلینگ اون هم اینجا مطرحه بنابراین از دوستانی که تجربه شخصی هم دارن درخواست می کنم که نظراتشونو بگن.با سپاس

Namdarian
01-12-2010, 23:40
با سلام . برای چه کاری میخواهی ؟
برای آمد و شد خیابان و جاده هر چی جنبه ی رفاهی و کم مصرف بودن را در نظر بگیری بهتر است . مثل مورانو و x6 و تا حدی پرادو , x3 و موهاوی و......
ولی برای امور offroad فقط پرادو و نیز لندکروزر . البته در تستها رنجرور رودست ندارد ولی خوب قیمتش بالاست و گیر نمی آید .

farshad bugatti
02-12-2010, 17:07
لطفا دوستان هر نظری که میدن با دلیل و مدرک باشه!
یک کلمه اسم ماشین رو گفتن کار سختی نیست!
حتما نظراتتون رو با دلیل و مدرک ذکر کنید...
ممنون.

با سلام
میخواستم از دوستان بپرسم 5 ماشین برتر شاسی بلند زیر 100 میلیون تومن موجود در ایران از نظر فنی کدوم ماشینا هستن.بحث نرم بودن ماشین و هندلینگ اون هم اینجا مطرحه بنابراین از دوستانی که تجربه شخصی هم دارن درخواست می کنم که نظراتشونو بگن.با سپاس

اگه میخواین نتیجه گیری خوبی داشته باشید حتما انتظارات خودتون رو کامل بگید.
میتونید از اینجا کمک بگیرید:

برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید.
اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، راحتی، لذت سواری و ... )
دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .

Namdarian
02-12-2010, 19:51
مدرک اینجانب برای نظراتم فیلمهای بسیار زیادی است که از کارایی SUV ها در شرایط سخت در یوتیوب آپلود شده است . حتی یکبار که توارگ دچار واماندگی شده بود پرادو به دادش رسید ! باور نکردنی بود ! در یکی از تستهای فنی که x6 دچار واماندگی ترکشن کنترل شده بود رنجرور خاکش داد و رفت !

armin_punisher6
02-12-2010, 22:07
با سلام . برای چه کاری میخواهی ؟
برای آمد و شد خیابان و جاده هر چی جنبه ی رفاهی و کم مصرف بودن را در نظر بگیری بهتر است . مثل مورانو و x6 و تا حدی پرادو , x3 و موهاوی و......
ولی برای امور offroad فقط پرادو و نیز لندکروزر . البته در تستها رنجرور رودست ندارد ولی خوب قیمتش بالاست و گیر نمی آید .
مگه x6 زیر 100 میلیونه؟

farshad bugatti
03-12-2010, 00:47
مگه x6 زیر 100 میلیونه؟
نه عزیز ارزونترین مدلش 250 میلیون تومان در ایران هست.

Gilopa
03-12-2010, 01:47
نه عزیز ارزونترین مدلش 250 میلیون تومان در ایران هست.

آقا طراحی داخلی bmw x6 به نظرم یکم سادست و میتونست بهتر باشه ! بر عکس طراحی فوق العاده خارجیش

به عکس نگاه کنید ..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Zelatco
03-12-2010, 13:00
با سلام و سپاس از توجه دوستان
والا من بحث مصرف واسم مطرح نیست فقط با یه یکی از دوستام در این مورد بحثمون شد و چون من بهش قول دادم که دفعه ی بعدی که همدیگرو دیدیم با دلیل و سند بهش بگم که مثلا پرادو از سانتافه به لحاظ فنی سرتره.البته ممکنه نظر من هم اشتباه باشه چون خودم هم اطلاع خیلی کمی از ماشینا از لحاظ فنی دارم.با تشکر

Namdarian
03-12-2010, 13:07
والا من بحث مصرف واسم مطرح نیست فقط با یه یکی از دوستام در این مورد بحثمون شد و چون من بهش قول دادم که دفعه ی بعدی که همدیگرو دیدیم با دلیل و سند بهش بگم که مثلا پرادو از سانتافه به لحاظ فنی سرتره.البته ممکنه نظر من هم اشتباه باشه چون خودم هم اطلاع خیلی کمی از ماشینا از لحاظ فنی دارم.با تشکر
پرادو را با سانتافه مقایسه میکنید ؟ ! سانتافه جز یک رانندگی بسیار معمولی با مصرف بسیار زیاد در کنار قیمت بیجهت بالای خود هیچ چیز دیگری ندارد . اصلاً نصف پرادو نیز کارایی آفرود یا ارزش توجه ندارد .

farshad bugatti
03-12-2010, 14:27
اگه بخواهیم 5 شاسی بلند برتر زیر 100 میلیون رو مقایسه کنیم بستگی داره که از چه لحاز مقایسه بشن!
الان بیش از 10 - 15 تا شاسی بلند زیر 100 میلیون داریم که مقایسه اونا از هر لحاز کار بسیار دشوار و طولانی و نیاز به تجربه و ازمایش عملی میخواد! حالا اگه منظور شما مقایسه بین پرادو و سانتافه باشه من یه مقایسه ای میکنم
از لحاز زیبایی ظاهر بدنه پرادو کمی سرتره! داخل کابین هم میشه گفت هردوتاشون در یک حد هستن!
از نظر رفت و امد شهری سانتافه به خاطر ابعاد هپخوبش نسبت به پرادو برتری داره و در عوض پرادو برای بیرون جاده خوبه! قدرت و گشتاور خیلی خوب پرادو تو جاده و بیابان خیلی به کمک ادم میاد و کلا پرادو یک ماشین بیرون شهری هست! امکاناتش هم نسبت به سانتافه خوبه اما خب هزینه نگهداریش و استهلاکش نسبت به سانتافه بالاست!
اگه کلی بگیم پرادو برتری داره به سانتافه اما خب سانتافه هم مزیت هایی داره که پرادو نداره!

Hamed0012
19-07-2012, 15:22
به نظر من موهاوي يك شاسي بلند همه چي تمومه و از پرادو و سانتافه و حتي ix55 خيلي بهتره:46:

armin_punisher6
19-07-2012, 17:14
به نظر من موهاوي يك شاسي بلند همه چي تمومه و از پرادو و سانتافه و حتي ix55 خيلي بهتره:46:
از سانتافه که صد در صد سر تره از پرادو هم شاید باشه ولی شما پشت ix55 نشستی؟