مشاهده نسخه کامل
: ← این فایلها رو میتونم با خیال راحت پاک کنم؟ →
سلام
هر بار وین 7 میریزم یه فولدر ایجاد میشه و کلی فایل با اسم های عجیب و غریب توش هست
احتمال دادم چیزی شبیه temp باشه ، میتونم این فایلها رو با خیال راحت پاک کنم؟
(حجم خیلی زیادی هم اشغال کرده ، حدود 6 گیگ)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون:11:
aliupdate
01-12-2010, 13:40
سلام
هر بار وین 7 میریزم یه فولدر ایجاد میشه و کلی فایل با اسم های عجیب و غریب توش هست
احتمال دادم چیزی شبیه temp باشه ، میتونم این فایلها رو با خیال راحت پاک کنم؟
(حجم خیلی زیادی هم اشغال کرده ، حدود 6 گیگ)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این پوشه تمام فایل های DLL ضروری برای اجرای برنامه ها و حتی فایلهای خود ویندوز رو ذخیره میکنه و یکی از پوشه های سیستمی هست نیاید حذف بشه هر چقدر برنامه نصب کنید حجم پوشه زیاد تر میشه
ebicross
01-12-2010, 13:55
نه کاملا کار اشتباهیه و اصلا این پوشه Temp نیست.
این پوشه sXs یا همون Windows Side by Side هستش.
تمام چیزهایی که توش نگه داری میشه برای سیستم نیازه و دائم در حال استفاده. میتونید از نرم افزارهای بررسی کننده ی فولدر استفاده کنید و ببینید خیلی از فایلهای موجود در sxs گاهی تا حدود 10 درصد استفاده میشن.
برای کاهش حجم این پوشه راههای زیادی هست.
نرم افزارهای اضافی رو از سیستمتون حذف کنید. از Disk Cleanup خود ویندوز استفاده کنید.
براحتی با حذف نرم افزارهای اضافی و سنگین و بعدش Clean کردن ویندوز کلی از اطلاعات این پوشه حذف میشه و سبک میشه.
نه کاملا کار اشتباهیه و اصلا این پوشه Temp نیست.
این پوشه sXs یا همون Windows Side by Side هستش.
تمام چیزهایی که توش نگه داری میشه برای سیستم نیازه و دائم در حال استفاده. میتونید از نرم افزارهای بررسی کننده ی فولدر استفاده کنید و ببینید خیلی از فایلهای موجود در sxs گاهی تا حدود 10 درصد استفاده میشن.
برای کاهش حجم این پوشه راههای زیادی هست.
نرم افزارهای اضافی رو از سیستمتون حذف کنید. از Disk Cleanup خود ویندوز استفاده کنید.
براحتی با حذف نرم افزارهای اضافی و سنگین و بعدش Clean کردن ویندوز کلی از اطلاعات این پوشه حذف میشه و سبک میشه.
ممنونم :40::46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.