مشاهده نسخه کامل
: مشکل با هارد 1 ترابایت وسترن
Golbarg01
01-12-2010, 03:33
سلام دوستان
راستش مدتی هست یک هارد یک ترابایت وسترین دیجیتال سری black خریدم منتها ویندوز روش نصب نیست و به عنوان هارد دوم ازش استفاده می کنم و الان 200 گیگش رو فعلا پارتیشن بندی کردم دو درایو 100 گیگی.منتها یه مشکلی که هست اینه که موقع کپی پست کردن گاهی سرعت خیلی میاد پایین جوری که سیستم هم کند میشه طوری که از خیر کپی پیست کردن میگذرم و کنسل می کنم.
یا وقتی برنامه یا فایل صوتی و تصویری که روی اسن هارد هست رو اجرا می کنم همین اتفاق کمابیش میفته
البته همیشه اینطور نیست گاهی پیش میاد و در اکثر مواقع سرعتش عادیه
مثلا دارم یک فایل 1 گیگابایتی رو روش کپی می کنم تا وسطاش خوب پیش میره و در عرض چند ثانیه کپی می کنه بعد یهو کند میشه جوری که 20 دقیقه طول می کشه تا بقیش کپی بشه به همراه کند شدن سیستم.
مشکل از چی می تونه باشه چون خیلی کلافم کرده.البته در هارد اولم که IDE هست این مشکل وجود نداره.
Golbarg01
01-12-2010, 17:08
لطفا جواب منو بدید.
ata.royalfalcon
01-12-2010, 22:36
سلام
شما از XP استفاده میکنین یا سون چون اگه XP باشه احتمالا و فکر کنم باید الاین کنی
بعد توضیح بده چرا فقط قسمتی از آن را پارتیشن بندی کردی
پس بهتره که تمام فضای آن را پارتیشن بندی کنی و نوع پارتیشنهارو NTFS انخاب کن
ضمنا اگر ویندوزت ویستا یا سون هست با استفاده از برنامه مدیریت پارتیشنی که در ویندوز موجود هست پارتیشن بندی کنی
control panel\administrative tools\computer management\disk management
ضمنا با استفاده از نرم افزار کنترل کننده از سلامت هارد هم مطمئن شو
به این تایپیک هم مراجعه شود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Golbarg01
01-12-2010, 23:06
سلام
شما از XP استفاده میکنین یا سون چون اگه XP باشه احتمالا و فکر کنم باید الاین کنی
بعد توضیح بده چرا فقط قسمتی از آن را پارتیشن بندی کردی
پس بهتره که تمام فضای آن را پارتیشن بندی کنی و نوع پارتیشنهارو NTFS انخاب کن
ضمنا اگر ویندوزت ویستا یا سون هست با استفاده از برنامه مدیریت پارتیشنی که در ویندوز موجود هست پارتیشن بندی کنی
control panel\administrative tools\computer management\disk management
ضمنا با استفاده از نرم افزار کنترل کننده از سلامت هارد هم مطمئن شو
به این تایپیک هم مراجعه شود
ویندوزم ایکس پی هست.
اون تاپیک align کردن رو هم خوندم منتها اونجا گفته شده که وسترن سبز نیاز به align داره نه سیاه.
همش رو پارتیشن بندی نکردم چون نیازی بهش نداشتم فعلا.
ضمنا align کردن دردسر داره فکر کنم ممکنه باعث پاک شدن برخی اطلاعات هم بشه ضمن اینکه امکان بکاپگیری هم ندارم.
نرم افزار کنترل کننده مثل چی؟معرفی می کنید؟
پارتیشن ها هم ntfs هست.
مشخصات سیستم هم Asus P5PV800-VM CPU: 2.80 GHz. intel celeron RAM: 512 Mb
ata.royalfalcon
01-12-2010, 23:28
ویندوزم ایکس پی هست.
اون تاپیک align کردن رو هم خوندم منتها اونجا گفته شده که وسترن سبز نیاز به align داره نه سیاه.
همش رو پارتیشن بندی نکردم چون نیازی بهش نداشتم فعلا.
ضمنا align کردن دردسر داره فکر کنم ممکنه باعث پاک شدن برخی اطلاعات هم بشه ضمن اینکه امکان بکاپگیری هم ندارم.
نرم افزار کنترل کننده مثل چی؟معرفی می کنید؟
پارتیشن ها هم ntfs هست.
مشخصات سیستم هم Asus P5PV800-VM CPU: 2.80 GHz. intel celeron RAM: 512 Mb
سلام خوبی
تقریبا مطمئن هستم بخاطر ویندوز XP هست
چون این هاردها دارای تکنولوژی هستندکه XP براشون قدیمیه
پیشنهادم اینه که اول ویندوز سون نصب کنی شاید مشکلت حل بشه (البته با این سیستمت امکان نصب سون هم وجود نداره
متاسفانه ، 512 مگ رم خیلی کمه بعبارت دیگه سیستمت خیلی ضعیفه)
نرم افزار کنترل کننده Hard Disk Sentinel
Golbarg01
02-12-2010, 14:24
سلام خوبی
تقریبا مطمئن هستم بخاطر ویندوز XP هست
چون این هاردها دارای تکنولوژی هستندکه XP براشون قدیمیه
پیشنهادم اینه که اول ویندوز سون نصب کنی شاید مشکلت حل بشه (البته با این سیستمت امکان نصب سون هم وجود نداره
متاسفانه ، 512 مگ رم خیلی کمه بعبارت دیگه سیستمت خیلی ضعیفه)
نرم افزار کنترل کننده Hard Disk Sentinel
ویندوز سون هم نصب کردم اتفاقا امروز در ویندوز سون امتحان کردم همچین مشکلی مشاهده نکردم.
که البته همونطور که گفتید به خاطر ضعف سیستم نمی تونم به طور دائم از سون استفاده کنم.
فقط هاردهای وسترن این مشکل رو با ایکس پی دارند یا همه هاردها؟
راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد مثلا نصب نرم افزار خاصی؟
ویندوز دیگری هست غیر از ایکس پی که هم با این هارد ها سازگار باشه هم سیستم من؟
ata.royalfalcon
02-12-2010, 14:47
ویندوز سون هم نصب کردم اتفاقا امروز در ویندوز سون امتحان کردم همچین مشکلی مشاهده نکردم.
که البته همونطور که گفتید به خاطر ضعف سیستم نمی تونم به طور دائم از سون استفاده کنم.
فقط هاردهای وسترن این مشکل رو با ایکس پی دارند یا همه هاردها؟
راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد مثلا نصب نرم افزار خاصی؟
ویندوز دیگری هست غیر از ایکس پی که هم با این هارد ها سازگار باشه هم سیستم من؟
خوب پس خدارو شکر که علت اصلی شناسایی شده همانطوری که قبلا هم گفتم این هاردها دارای تکنولوژی هستندکه XP براشون قدیمیه
شما دو راه دارین
1. سیستمو ارتقا بدین و سون نصب کنین
2. یا اگر امکانش نیست پس اجبارا بایدالاین کنین
ظاهرا فقط هاردهای وسترن هستند که این مسائل رو دارند و ضمنا این مشکل هارد نیست این مشکل قدیمی بودن XP هست
ویستا که خیلی سنگینه پس فقط سون
Golbarg01
08-01-2011, 06:06
آخه در اکثر مواقع سرعت این هارد جدیدم در ویندوز ایکس پی عادی هست.
فقط گاهی اوقات یه دفعه موقع کپی پیست کردن روی هارد جدید سیستم کلا کند میشه و مجبور میشم اون کپی پیست رو کنسل کنم.یا سیستم رو ریستارت کنم تا شاید در دوباره بالا امدن بعدی ویندوز این اتفاق دیرتر بیفته تا بتونم اون فایل های مورد نظر رو کپی یا جابجا کنم.
غیر از سون در ویندوز سرور 2003 هم امتحان کردم مشکلی به وجود نیومد پس فقط در ایکس پی اینطور هست.ویندوز سرور 2003 هم فکر نمی کنم خیلی مدرن تر از ایکس پی باشه!گیج شدم نمی دونم مشکل چیه!!
ata.royalfalcon
08-01-2011, 09:49
آخه در اکثر مواقع سرعت این هارد جدیدم در ویندوز ایکس پی عادی هست.
فقط گاهی اوقات یه دفعه موقع کپی پیست کردن روی هارد جدید سیستم کلا کند میشه و مجبور میشم اون کپی پیست رو کنسل کنم.یا سیستم رو ریستارت کنم تا شاید در دوباره بالا امدن بعدی ویندوز این اتفاق دیرتر بیفته تا بتونم اون فایل های مورد نظر رو کپی یا جابجا کنم.
غیر از سون در ویندوز سرور 2003 هم امتحان کردم مشکلی به وجود نیومد پس فقط در ایکس پی اینطور هست.ویندوز سرور 2003 هم فکر نمی کنم خیلی مدرن تر از ایکس پی باشه!گیج شدم نمی دونم مشکل چیه!!
سرعت كپي پيست چقدره اگه در نهايت به 30 ميرسه كه ماله منهم همينطوره (البته ماله من مكستور ساتا 2 هست)
عكس زيرو نيگاه كن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Golbarg01
09-01-2011, 02:08
سرعت كپي پيست چقدره اگه در نهايت به 30 ميرسه كه ماله منهم همينطوره (البته ماله من مكستور ساتا 2 هست)
عكس زيرو نيگاه كن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید نمی دونم چرا نمی تونم مشکلمو خوب بیان کنم.
من اصلا مشکلم با سرعت کپی پیست نیست.سرعت اولش عادیه بعد بهو کل سیستم کند میشه و به طبعش سرعت کپی پیست هم میاد پایین و باید سیستم رو ریستارت کنم تا عملیات روی هارد جدید بدون مشکل انجام بشه.
ata.royalfalcon
09-01-2011, 10:27
من اصلا مشکلم با سرعت کپی پیست نیست.سرعت اولش عادیه بعد بهو کل سیستم کند میشه و به طبعش سرعت کپی پیست هم میاد پایین و باید سیستم رو ریستارت کنم تا عملیات روی هارد جدید بدون مشکل انجام بشه.
شايد اصلا ربطي به هارد نداشته باشه
شايد رمت كم باشه آخه 512 خيلي كمه !!!
چيزي بيشتر از اين نميدونم
ببخشيد واقعاً
Golbarg01
25-01-2011, 11:49
از این مشکلم یک فیلم گرفتم حدود 1 دقیقست اپلود کردم:
حدود 900 کیلوبایت هست لطفا دانلود کنید.
یک فایل رو روی هاردم کپی می کنم از یک درایو روی یک درایو دیگه دفعه اول در عرض چند ثانیه بدون مشکل کپی میشه و دفعه دوم تا وسطاش خوب پیش میره ولی یه دفعه 15 ثانیه کم کم تبدیل میشه به 4 دقیقه و کند میشه!
البته این فایل چون کم حجم بود تقریبا حدود 500 مگابایت بود 4دقیقه شد تازه از نصفش ولی اگر مثلا 2 گیگی بود حداقل یه نیم ساعت طول می کشید!و البته همونطور هم که گفتم این مشکل فقط در ویندوز ایکس پی وجود داره!
در اینجور مواقع باید سیستم رو ریستارت کنم و دوباره بعد از بالا ومدن ویندوز اقدام به کپی دوباره کنم شاید این دفعه این اتفاق نیفته هر چند اولش اینججوریه یه ذره که کپی پیست کنم دوباره همونجوری میشه.
سلام دوستان
راستش مدتی هست یک هارد یک ترابایت وسترین دیجیتال سری black خریدم منتها ویندوز روش نصب نیست و به عنوان هارد دوم ازش استفاده می کنم و الان 200 گیگش رو فعلا پارتیشن بندی کردم دو درایو 100 گیگی.منتها یه مشکلی که هست اینه که موقع کپی پست کردن گاهی سرعت خیلی میاد پایین جوری که سیستم هم کند میشه طوری که از خیر کپی پیست کردن میگذرم و کنسل می کنم.
یا وقتی برنامه یا فایل صوتی و تصویری که روی اسن هارد هست رو اجرا می کنم همین اتفاق کمابیش میفته
البته همیشه اینطور نیست گاهی پیش میاد و در اکثر مواقع سرعتش عادیه
مثلا دارم یک فایل 1 گیگابایتی رو روش کپی می کنم تا وسطاش خوب پیش میره و در عرض چند ثانیه کپی می کنه بعد یهو کند میشه جوری که 20 دقیقه طول می کشه تا بقیش کپی بشه به همراه کند شدن سیستم.
مشکل از چی می تونه باشه چون خیلی کلافم کرده.البته در هارد اولم که IDE هست این مشکل وجود نداره.
سلام
همانطور که دوستان فرمودند رم سیستم کم است. لطفا قبل از شروع کپی Task manager را فعال کنید و در قسمت
performance وضعیت ram و cpu را ملاحظه نمایید. اگر 100% استفاده نشده بود مشکل دیگری وجود دارد.
اگر سرویس پک ویندوز کمتر از 3 است آن را به 3 ارتقاع دهید دوباره امتحان کنید.
موفق باشید
Golbarg01
25-01-2011, 17:52
سلام
همانطور که دوستان فرمودند رم سیستم کم است. لطفا قبل از شروع کپی Task manager را فعال کنید و در قسمت
performance وضعیت ram و cpu را ملاحظه نمایید. اگر 100% استفاده نشده بود مشکل دیگری وجود دارد.
اگر سرویس پک ویندوز کمتر از 3 است آن را به 3 ارتقاع دهید دوباره امتحان کنید.
موفق باشید
ویندوزم سرویس پک سه هست.
سی پی یو و رم رو هم چک کردم کمتر از 100 درصد استفاده شده بود.
ویندوزم سرویس پک سه هست.
سی پی یو و رم رو هم چک کردم کمتر از 100 درصد استفاده شده بود.
هنگام کپی و در مواقعی که سیستم در کپی کند میشود چک کردین که ram و cpu چقدر استفاده میشود؟
mr bahram
31-01-2011, 22:10
سلام دوستان من هم یه هارد wd 2mb ترا گرفتم رم من 4g هست ولی من هم همین مشکله دوستمونو دارم فکر کنم کلا این هاردا مشکل دارن
سلام دوستان من هم یه هارد wd 2mb ترا گرفتم رم من 4g هست ولی من هم همین مشکله دوستمونو دارم فکر کنم کلا این هاردا مشکل دارن
هاردتون چه سری هستش؟
گرین بلو یا بلک
کلا هارد های وسترن باید align بشن تا سرعتشون بهتر بشه
از نرم افزارهایی مثل teracopy یا fastcopy استفاده کردید؟
Golbarg01
01-02-2011, 22:18
شما در چه ویندوزی این مشکل رو دارید؟
از نرم افزارهایی مثل teracopy یا fastcopy استفاده کردید؟
مشکل با نرم افزار نیست کلا عملیات روی هارد جدید کل سیستم رو کند می کنه نه فقط سرعت کپی پیست رو
mathunter
25-02-2011, 11:16
سلام.
من هارد وسترن 1ترا سبز دارم.ویندوزمم سونه.سرعت کامپیوتر پایینه زیاد گیر میکنه و همینطور موقع ریختن سون حدود 2 ساعت طول میکشه.سونای مختلفیم استفاده کردم درست نشد.هارد ماکستور 250 گیگ دوستمو گذاشتم رو سیستم 20 دقیقه ای ویندوز ریختم.به نظر شما مشکل از چیه و چجوری حلش کنم.
سیستمم اینه
cpu:amd phenom 4x 2800
ram:4d ddr3
mb:gb 770 usb3
Golbarg01
26-02-2011, 18:22
سلام.
من هارد وسترن 1ترا سبز دارم.ویندوزمم سونه.سرعت کامپیوتر پایینه زیاد گیر میکنه و همینطور موقع ریختن سون حدود 2 ساعت طول میکشه.سونای مختلفیم استفاده کردم درست نشد.هارد ماکستور 250 گیگ دوستمو گذاشتم رو سیستم 20 دقیقه ای ویندوز ریختم.به نظر شما مشکل از چیه و چجوری حلش کنم.
سیستمم اینه
احتمال زیاد هاردتون نیاز به align داره اینجا رو بخونید :
سلام.
سیستمم اینه
سری گرین وسترن کلا سرعتش پایینه و بیستر به درد آرشیو میخوره تا کار دائمی
همونطور که دوستمون گفتن باید هارد رو align کنید
desirulez
24-03-2011, 23:42
سلام من هم همین مشکلو دارم
هاردم رو نمشناسه چراغش روشنه ولی نمیشناسه هاردم اکسترنال seagate 500 gb هست
mojtaba007h
26-03-2011, 23:45
سلام
من هم هارد 1 ترابایت اینترنال وسترن دیجیتال گرین دارم ولی این مشکلاتی رو که توی بقیه قسمت ها خوندم برای من پیش نیمده که بخوام الاین کنم
ویندوزم هم سون هست
این جوری که شما گفتین یعنی فقط توی ویندوز XP اینجوری سرعت میاد پایین؟
arianmohsen
29-03-2011, 01:45
با سلام به این دوست عزیز و همه برو بچ این تاپیک
دوست عزیزم مشکل شما اینها نیست چون منم همچین دردی رو حتی بیشتر دارم:41:
مشکل از کل هارد هایی است که وارد شده این وسترنهای جدید که با همه جور گارانتی از سازگار بگیر تا... همه تقلبی هست و اونطور که زده ساخت مالزی نیست اینها چینی هست.
شما اصل وسترن رو در سایتش ببینید چقدر فرق میکنه.
منم گول همینو خوردم سیستم دارم این است
cpu 1055 6 core amd
ram 6 gb ddr 3 1600 oc
grafic card ati 5830 1 g
hdd 2 tb sam soung+1tb western black ke badan ezafe kardam behesh
power 1030 green
mb 790fx gd 70 msi
بعد رفتم بازار دیدم اینها اومده گفتم بگیرم بزارم 1 ترا رو درایو سی و 2 سام رو به 9 تا 200 گیگ با خود ویندوز 7 پارتیشن کردم.
این اشکالو که داره هیچی صدای زیادی هم داره.
کول اعداد و ارقام نرم افزارهای بنچ مارک رو نخوری
هارد یا یک اس اس دی برای سی بگیر یه هارد مکانیکی هم برای فضا بگیر یا بهتر از اوون 2 تا سامسونگ 1 ترا بگیر بده برات رید 0 کنن محشر میشه سیستمت میشه فانتوم:18:
من که همین کارو میخوام بکنم.
در پایان اگه بازم سوالی چیزی در مورد سخت افزار و نرم افزار هست من در خدمتم
09361089048
mohsen6662001@yahoo.com
خدا نگهدار
mehran gorji
29-03-2011, 10:55
یه رفع بدسکتور بذار.احتمالا مشکلت حل میشه اگر بدسکتور نداشت. Low Level Format ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کن باید درت بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.