مشاهده نسخه کامل
: ارسال پی ام به یاهو یا ارسال ایمیل
سلام دوستان
من یه کد می خواستم برای لاگین کردن یاهو و فرستادن پی ام به یه آیدی دلخواه.خیلی ساده.(جون هرکی دوس داری)
یه کد هم برای ارسال ایمیل.راستی برای ارسال ایمیل سورس هایی که دارم ازم پسورد نمی خوان.بعدش هم کا نمی کنند.واقعا پسورد نمی خواد بدی؟
می دونم تکراریه سوالم.
واسه این کار Component ها و ActiveX های زیادی وجود داره... که می تونید ازشون استفاده کنید...!؟! :27:
با یه سرچ می تونید کلی پیدا کنید...!؟! :21:
روش استفاه ازشون هم خیلی ساده ست... معمولاً همراه خودشون چند تا مثال هم دارن...!؟! :13:
موفق باشید...!؟! :46:
god of war 2
01-12-2010, 16:25
تمام کاری که شما باید انجام بدی اینه که شما به یک SMTP server متصل بشی و اقدام به ارسال ایمیل کنی.
برای اینکار هم باید چند تا دستور ساده SMTP رو بلد باشی و حتی میتونی از سرویس Telnet هم استفاده کنی که در اونصورت نیاز به نوشتن برنامه نداری!
برای دریافت ایمیل هم میتونی از سرویس pop3 استفاده کنی.
البته همونطور که دوستمون !Plus هم در پست قبل گفت میتونی از ActiveX ها هم استفاده کنی البته ActiveX ها هم همین کارو انجام میدن یعنی اول به یک SMTP server متصل میشن و بعد اقدام به ارسال میکنند ولی کارو بسیار ساده تر میکنند.
ازتون ممنونم.به خاطر اینکه بهم پیشنهاد جستجو دادید.ولی من هم گشتم پیدا هم کردم.ولی سوالم اینه که این برنامه ها پسورد نم خواهند که وارد ایمیل بشند.مشکلم با اینه.مگه میشه؟بدون پسورد.
راستیتش من می خوام یه برنامه تبلیغاتی درست کنم.اگه همون لاگین کردن آیدی و فرستادن پی ام رو برام بزارید ممنون میشم.خیلی هم نمی خوام پیچیده باشه.توی چت روم هم نمی خوام بره.فقط یه جایی واسه آیدی نوشتن طرف رو داشته باشه بعلاوه نوشتن متن.تمام.با یه دکمه برای ارسال.
من خودم لیست ایمیل ها رو دارم.
دستتون درد نکنه.اگه هم سوال تکراریه بحث قبلیش رو بهم معرفی کنید.مرسی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.