ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن کارن گرافیک NVIDIA GeForce 9400 GT روی ویندوز 7

tomy73
30-11-2010, 20:38
درود

دوستان در ویندوز سون درایور گرافیکم رو نصب می کنم ، نصب میشه و reset هم میشه ولی وقتی وین میاد بالا اصلا تغیری نکرده و گرافیکم نصب نشده
داخل device manager هم وقتی روی گرافیکم گزینه properties رو میزنم اینا رو نوشته :

This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)

If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

دوستان لطفا راهنماییم کنید

با سپاس

pasargadd
30-11-2010, 20:49
درایو جدید نصب کنین.
سون32 Bit

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

64bit

tomy73
01-12-2010, 02:19
این درایو رو دانلود کرده بودم قبلا
نصب هم کردم. باز هم هیچ اتفاقی نیوفتاد
اینی که توی device manager نوشته :

This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)
If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

را چجوری میشه درستش کرد

مادربورد: MSI 945GCM5 (MS-7267 v4.0)
رم : 2 گیگ
سی پی یو : پنتیوم دی 3 گیگاهرتز

nightmare
01-12-2010, 02:45
سلام.

1. قبل از هر چیر از نصب آخرین ورژن درایور های مادربوردتون مطمئن بشید. ( ورژن جدید اونها رو برای ویندوز 7 از سایت MSI دانلود کنید و نصب کنید. ضمنا در سایت MSI نسخه جدید Intel INF Drivers برای ویندوز 7 موجود نیست که می تونید از اینجا اونهارو بگیرید :

)

2. بایوس مادربورتون چه ورژنی هست ؟ توی وب سایت MSI چک کنید ببینید با آخرین ورژن هم خوانی داره ؟
اگر ورژن بایوس درست بود یا ارتقا دادید، درصورتی که مادربوردتون کارت گرفیک آنبورد داره ، اون رو از بایوس غیر فعال کنید. میتونید پورت های COM ی که استفاده نمیشن هم در بایوس غیر فعال بکنید.
بعد ببینید آیا نتیجه میده ؟

( البته از داخل Device Manager هم فکر کنم بشه سخت افزار ها یا پورتهای بلااستفاده رو غیر فعال کرد. )

---------------------------------------------------
ظاهرا قبل از شما هم افرادی با این مادربورد و این کارت گرافیک مشکل داشتن (منبع) :

ebicross
01-12-2010, 08:43
این خطا نمونه ی بارز یک Conflict یا تداخل سخت افزاریه.
به این صورت که غیر از این کارت گرافیک شما یک دستگاه دیگه داره از همین Input/Output استفاده میکنه.

در ابتدا پیشنهاد میشه آخرین ورژن Bios رو نصب کنید. تنظیمات Bios رو Default کنید و اگر حل نشد مراحل زیر رو ادامه بدین:

در Device Manager به Properties سخت افزارتون برین و در سربرگ Resource در انتها لیست Conflict رو ببینید.
در اونجا دستگاهی که تداخل داره نمایش داده میشه.
اگر گزینه ی Use Automatically settings روشن نبود شما روشن کنید و OK کنید و سیستم رو ریست کنید و دوباره به همین محل برین و ببینید تداخل هست یا نه.
اگر روشن بود با تغییر تنظیمات با زدن Change Settings خودتون تداخل رو از ابین ببرید.
راستش من نمیتونم آموزش تصویری بزارم چون نمیتونم خودم این تداخل رو ایجاد کنم تا ازش عکس بگیرم. توی اینترنت هم زیاد منابعی ندیدم. ولی براحتی میتونید از همین قسمت تداخل رو از بین ببرید.

(دوستان انجمن سخت افزار بهتر میتونند جواب شما رو بدن. این مشکل فقط مربوط به ویندوز 7 نیست)
موفق باشید

amd>intel
01-12-2010, 09:21
از چه ورژني از ويندوز استفاده ميكنيد .

tomy73
01-12-2010, 14:16
از چه ورژني از ويندوز استفاده ميكنيد .

درود

windows 7 ultimate

tomy73
01-12-2010, 14:53
اینم یک عکس از device manager :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این VgaSave فکر کنم تدخل ایجاد میکنه
چجوری این تداخل رو از بین ببرم؟

tomy73
01-12-2010, 16:52
این خطا نمونه ی بارز یک Conflict یا تداخل سخت افزاریه.
به این صورت که غیر از این کارت گرافیک شما یک دستگاه دیگه داره از همین Input/Output استفاده میکنه.

در ابتدا پیشنهاد میشه آخرین ورژن Bios رو نصب کنید. تنظیمات Bios رو Default کنید و اگر حل نشد مراحل زیر رو ادامه بدین:

در Device Manager به Properties سخت افزارتون برین و در سربرگ Resource در انتها لیست Conflict رو ببینید.
در اونجا دستگاهی که تداخل داره نمایش داده میشه.
اگر گزینه ی Use Automatically settings روشن نبود شما روشن کنید و OK کنید و سیستم رو ریست کنید و دوباره به همین محل برین و ببینید تداخل هست یا نه.
اگر روشن بود با تغییر تنظیمات با زدن Change Settings خودتون تداخل رو از ابین ببرید.
راستش من نمیتونم آموزش تصویری بزارم چون نمیتونم خودم این تداخل رو ایجاد کنم تا ازش عکس بگیرم. توی اینترنت هم زیاد منابعی ندیدم. ولی براحتی میتونید از همین قسمت تداخل رو از بین ببرید.

(دوستان انجمن سخت افزار بهتر میتونند جواب شما رو بدن. این مشکل فقط مربوط به ویندوز 7 نیست)
موفق باشید

با سپاس از شما دوست گرامی
گزینه ی Use Automatically settings غیر فعال هست و نمیشه هم فعالش کنم . چکار کنم؟

ebicross
01-12-2010, 17:21

از View حالت نمایش رو روی Device by Type بزارید و یک عکس کلی بگیرید.

ببینید اونهایی که به صورت ستاره هستند اضافه نیستند و در حقیقت Non Plug and Play ها هستند.

از ابتدا شروع میکنیم.

(اول درخواست میکنم مدیران و ناظران محترم اگر لازمه تاپیک رو به انجمن سخت افزار انتقال بدن تا باعث ناراحتی دیگران نشه چون بحث کاملا سخت افزاریه.)

اول شما باید Bios رو آپدیت کنید.
وقتی بایوس آپدیت باشه دیگه تداخل IRQ و یا I\O از طرف مادربرد نخواهید داشت.

با این تاپیک شروع کنید: (آموزش آپدیت بایوس)

بعد از آپدیت بایوس سیستم رو خاموش میکنید.
از برق میکشید.
باتری روی مادربرد رو خارج میکنید.
جامپرهای کنار باتری با نام CL_CMS یا Clear_CMOS و یا هرچیزی که کنارش نوشته شده بود اگر دو تا بودند:

بله اگر مثل تصویر بالا دو تا بودند (همون سوزن ها) بعد از خارج کردن باتری اون دو جامپر رو با یک وسیله ی رسانا به مدت 10 ثانیه به هم اتصال بدین و بعد رها کنید و باتری رو جا بزنید و ادامه ی قضایا.

اما اگر مثل تصویر زیر 3 تا بودند و دوتاشون بهم وصل بودند:

شما اتصال دومی و سومی رو قطع میکنی و (با کشیدن جامپر) و دومی و اولی رو وصل میکنی. به مدت 10 ثانیه و بعد برمیگردونی سر جاش و بعد باتری رو جا میزنی.

این کار CMOS رو پاک میکنه.

بعدش که سیستم روشن شد به احتمال 90 درصد مشکل حل میشه.
احتمالا سیستم شما یک IRQ به چندین سخت افزار اختصاص داده که مشکل حل میشه.

tomy73
02-12-2010, 14:45
درود

ebicross جان کارهایی که گفتی را انجام دادم مشکلم حل شد

با سپاس از شما و همه ی دوستانی که کمک کردند : (amd>intel , ebicross , nightmare , pasargadd)

از همتون ممنونم

با سپاس