مشاهده نسخه کامل
: رفتار پرخطر
kiarash3500
30-11-2010, 11:54
این آزمایش لعنتی بانک خون چه خاصیتی داره وقتی تا شیش ماه ویروس نهفته هست پس این آزمایش سر کاریه؟
اگه الکی نیست چرا خودشون تا شیش ماه از افراد مشکوک حتی با جواب نگاتیو خون نمیگیرن؟
Old_Chater
30-11-2010, 13:18
اگه الکی نیست چرا خودشون تا شیش ماه از افراد مشکوک حتی با جواب نگاتیو خون نمیگیرن؟
كلا از افرادي كه تو مشاوره قبل از خون دادن بگن رفتار پر خظر داشتيم بندرت خون ميگيرن چون ممكنه تو دوره پنجره باشن و تست اچ آي وي منفي كاذب در بياد
در ضمن جريان نگاتيو چيه؟
kiarash3500
30-11-2010, 13:19
جواب منفی منظورمه
amd>intel
30-11-2010, 13:23
احتياط واجبه . چون ممكنه كسي آلوده بشه . به خاطر همين بايد احتياط كنند .
Old_Chater
30-11-2010, 13:27
احتياط واجبه . چون ممكنه كسي آلوده بشه . به خاطر همين بايد احتياط كنند .
خوب ممكنه طرف به دروغ بگه رفتار پر خطر نداشتم و توي دوره پنجره هم باشه اون وقت تكليف چي ميشه؟
ببخشيد من نمي دونم چرا اينجا همه ميان در مورد چيزي نظر ميدن كه تو تخصصشون نيست.
این آزمایش لعنتی بانک خون چه خاصیتی داره وقتی تا شیش ماه ویروس نهفته هست پس این آزمایش سر کاریه؟
اگه الکی نیست چرا خودشون تا شیش ماه از افراد مشکوک حتی با جواب نگاتیو خون نمیگیرن؟ دوست عزيز براي بسياري از آزمايشات تاخير لازمه چون طيف وسيعي از بيماري ها مي تونن علايم مشابهي داشته باشن .
جواب آزمايش صرفا نمي تونه به پزشك كمك كنه.بايد چند وقت ديگه بياين تا باز چك كنه
مثلا در مورد آزمايش wright اگه جواب + گزارش بشه فرد ممكنه بروسلوزيس داشته باشه يا دچار عفونت شده باشه.اگه چند وقت ديگه بياين و تست بدين خيلي به پزشك معوم ميشه.
در مورد اون 6 ماه:از اونجايي كه براي تشخيص hIV بايد تعداد گبول هاي سفيد تعيين بشه(كاهش از يه مقدار معين مي تونه نشون دهنده ايدز باشه) و كاهش تعداد گلبول ها هم به اين سرعت انجام نميشه اين تاخيرات بوجود مياد
Old_Chater
02-12-2010, 09:42
در مورد اون 6 ماه:از اونجايي كه براي تشخيص hIV بايد تعداد گبول هاي سفيد تعيين بشه(كاهش از يه مقدار معين مي تونه نشون دهنده ايدز باشه) و كاهش تعداد گلبول ها هم به اين سرعت انجام نميشه اين تاخيرات بوجود مياد
كاملا اشتباه در ايران بر اساس آنتي بادي تيولدي شده بر عليه اچ آي وي تست ايدز رو انجام ميدن هيچ ربطي به شمارش گلبول هاي سفيد نداره اين شمارش گلبول هاي كه شما ميگين مال موقعي كه تست ايدز محرز مثبت شده و براي درمان كه تعداد گلوبولهاي سفيد رو شمارش ميكنن چون ممكنه 6 ماه يا حتي بيشتر طول بكشه تا بدن آنتي بادي مورد نظر براي مقابله با آچ آي وي رو بسازه ممكنه تست منفي بشه
kiarash3500
02-12-2010, 10:47
چرا طرف رو نمیگن برو شیش ماه دیگه بیا آزمایش بده
خوب این طوری منفی کاذب در میاد طرف هم ناغافل میره رفتار پرخطر انجام میده
Old_Chater
02-12-2010, 13:27
چرا طرف رو نمیگن برو شیش ماه دیگه بیا آزمایش بده
خوب این طوری منفی کاذب در میاد طرف هم ناغافل میره رفتار پرخطر انجام میده
خوب يه ادم هميشه بايد مواظب باشه چون ممكنه هميشه خطر انتقال وجود داشته باشه حتي وقتي تستشم منفي شد هرگز نبايد رفتار پرخطر داشته باشه البته خوب بعضيا ايدز رو هنوزم باور ندارن كه بحث اونا جداگانس
كاملا اشتباه در ايران بر اساس آنتي بادي تيولدي شده بر عليه اچ آي وي تست ايدز رو انجام ميدن هيچ ربطي به شمارش گلبول هاي سفيد نداره اين شمارش گلبول هاي كه شما ميگين مال موقعي كه تست ايدز محرز مثبت شده و براي درمان كه تعداد گلوبولهاي سفيد رو شمارش ميكنن چون ممكنه 6 ماه يا حتي بيشتر طول بكشه تا بدن آنتي بادي مورد نظر براي مقابله با آچ آي وي رو بسازه ممكنه تست منفي بشه
دوست عزيز اولا ايدز درمان نداره.دوما نوعي از گلبول هاي سفيد هستند كه آنتي بادي توليد مي كنند(لنفوسيت B)
پس ميشه از طريق گلبول هاي هم به اين مشكل پي برد(البته تعداد cd4ها مهمه)
در مورد اين مساله بايد بگم كه يه تستي هست به نام الايزا كه همه انواع آنتي بادي رو اندازه گيري مي كنه.ولي چون هزينه اون بالاست معمولا آزمايشگاه ها اينو ندارن.
Old_Chater
02-12-2010, 13:58
در مورد اين مساله بايد بگم كه يه تستي هست به نام الايزا كه همه انواع آنتي بادي رو اندازه گيري مي كنه.ولي چون هزينه اون بالاست معمولا آزمايشگاه ها اينو ندارن.
بازم اشتباه كردي دو.ست عزيز تو ايران از تست اليزا استفاده ميشه اينم لينك اصلي ميتونين مطالعه كنين:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تستهاس بررسی آنتی بادی بر علیه ویروس متفاوت می باشند که شایعترین و راحت ترین الیزا می باشد بنابر این این تست نیز بررسی آنتی بادی می باشد پس می تواند در ابتدای بیماری منفی باشد .
برای بررسی کردن این بیماری قبل از ظهور آنتی بادی در خون باید دنبال خود ویروس و یا ذرات آن بود بنابر این می توان دنبال آنتی ژن اختصاصی ویروس یا P24 گشت که این آنتی ژن در ابتدای بیماری می تواند مثبت باشد و بسیار اختصاصی نیز هست .
البته رشهای دیگری نیز وجود دارد مانند بررسی لود ویروس و یا بررسی DNA ویروس .
Old_Chater
02-12-2010, 23:30
العان تو ايران بعد از سه ماه از رفتار پرخطر تست كه ميگرن چقدر درسته؟
العان تو ايران بعد از سه ماه از رفتار پرخطر تست كه ميگرن چقدر درسته؟
آمارشو ندارم ولی اگر مثبت گزارش بشه حتما مجددا و در یک آزمایشگاه دیگر باید تکرار بشه تا اطمینان حاصل بشه .
بازم اشتباه كردي دو.ست عزيز تو ايران از تست اليزا استفاده ميشه اينم لينك اصلي ميتونين مطالعه كنين:
دوست عزيز مثل اينكه ملطفت نيستي.من نگفتم اصلا از الايزا استفاده نميشه,گفتم به دليل هزينه بالا معمولا استفاده نميشه
Old_Chater
07-12-2010, 13:16
دوست عزيز مثل اينكه ملطفت نيستي.من نگفتم اصلا از الايزا استفاده نميشه,گفتم به دليل هزينه بالا معمولا استفاده نميشه
من منظورم آزماشيگاه هاي انتقال خون ايران بود كه همهشون تست اليزا انجام ميدن با خارج از كشور كاري ندارم
kiarash3500
10-12-2010, 01:33
من منظورم آزماشيگاه هاي انتقال خون ايران بود كه همهشون تست اليزا انجام ميدن با خارج از كشور كاري ندارم
موقعي كه آزمايش ايدز ميديم بهمون برگه ميدن يا فقط به صورت گفتاري جواب رو بهمون ميدن؟اخه يكي از دوستاي من تو مركز انتقال خون تست ايدز داده بود فقط بهش گفته بودن منفيه ديگه برگه بهش نداده بودن
Old_Chater
17-12-2010, 13:57
یه سوال :
به ایدذی ها چه خدماتی میدن؟
kiarash3500
17-12-2010, 14:15
به ایدذی ها چه خدماتی میدن؟
فك كنم بهزيستي يه بيمه رايگان بهشون بده
Old_Chater
17-12-2010, 16:30
بیمه که سالی 40 تومن بیشتر نیست خدمات مهمتری نمیده؟
hamidras
17-12-2010, 16:41
بیمه که سالی 40 تومن بیشتر نیست خدمات مهمتری نمیده؟
سربازیم معافن !! :31:
Old_Chater
17-12-2010, 16:45
اکثر ایدزی ها از محیط کارشون اخراج میشن
دولت فکری واسه امرار معاششون میکنه؟
kiarash3500
17-12-2010, 19:30
سربازیم معافن !!
از زندگيم معافن دوست عزيز
hamidras
17-12-2010, 19:39
نباید با این دید نگاه کرد ولی...!:20:
یه چیزی اون بالا هم هست....!
kiarash3500
17-12-2010, 19:41
نباید با این دید نگاه کرد ولی...!
تا موقعي كه يه داروي قطعي براي درمانش پيدا نشه واقعيت همينه دوست عزيز
بعدش از كجا معلوم كه خود من ايدز نداشته باشم؟حدود يك ماه ديگه نوبت ازمايش دارم اين جمله رو اول به خودم ميگم رفيق
Old_Chater
17-12-2010, 19:42
خیلی از ایدزی ها هستن که به خوبی و خوشی تحت نظر پزشک زندگی آروم و شادی دارن....
kiarash3500
17-12-2010, 19:47
خیلی از ایدزی ها هستن که به خوبی و خوشی تحت نظر پزشک زندگی آروم و شادی دارن....
واسه من كه قابل قبول نيست همين كه آدم ميدونه به زودي قراره بميره دست و دلش به زندگي نميره
Old_Chater
17-12-2010, 19:51
ایدز حدود 20 سال با آدم بازی میکنه بعد جونش رو میگیره!!!1
kiarash3500
17-12-2010, 19:54
ایدز حدود 20 سال با آدم بازی میکنه بعد جونش رو میگیره!!!1
نه اين درست نيست ايدز بين 7 تا 10 سال آدمو ميكشه تازه در صورتي كه تو اين مدت بيمار دارو مصرف كنه كه اين داروها خيلي گرون و نايابن و عوارض شديدي دارن در صورت مصرف نكردن دارو حدود 3 تا 5 سال ميميرن
من يكي از دوستام تو زندان آلوده شد حدود 2 سال تموم كرد
Old_Chater
17-12-2010, 19:57
نه اين درست نيست ايدز بين 7 تا 10 سال آدمو ميكشه تازه در صورتي كه تو اين مدت بيمار دارو مصرف كنه كه اين داروها خيلي گرون و نايابن و عوارض شديدي دارن در صورت مصرف نكردن دارو حدود 3 تا 5 سال ميميرن
چرا؟؟؟؟....
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
دولت داروها رو رایگان میده...
kiarash3500
17-12-2010, 20:02
چرا؟؟؟؟....
به خاطر دعوا 1 ماه براش زنداني بريده بودن اونجا با يكي از زنداني هاي آلوده دعواش ميشه طرف گردنشو گاز ميگره همون جا آلوده ميشه
دولت داروها رو رایگان میده...
نه گلم اشتباه ميكني من كل سايت رسمي ايدز رو خوندم همچين چيزي نديدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.