PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سلا کسی میدونه کدوم مادربرد بهتره

ali4561m
29-11-2010, 23:19
سلام بین این دو تا؟اخه هر دو یه قیمتن
1-elite gruop 750g

CHIPSET º AMD® 740G & AMD® SB710
º North Bridge: AMD® 740G
º South Bridge: AMD® SB710

2-elite gruop mcp61m-m3

Dj_aghamajid
30-11-2010, 18:35
سلام
هر جفتشون داغونن!
اصلا پیشنهاد نمیکنمشون!
کارایی نزدیک هم دارن یکی با چیپست 740 AMDو دیگری با چیپست 6150 جیفورس!
کاربردت چیه؟ تا بتونیم برات یه مدل بهتر و بدرد بخورتر پیدا کنیم!

ali4561m
03-12-2010, 18:32
سلام دوست من اما من فکر میکنم شما شاشتباه میکنید این دو مادر بورد رو من خیلی میبندم هم از ddr3 پشتیبانی میکنه هم کارت گرافیکشون خیلی خوبه و هم کمپانی الایت میزنتشون و گارانتی معتبر سازگار و تنها 51000 تومان قیمت دارن. سوالم این بود چیپ کدوم قوی تره 740 یا جیفورس6150 همین؟

amd>intel
04-12-2010, 09:03
چرا اين برد رو نميگيري . foxconn m61pmp-k
DDR3 SUPPORT

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

lol_1029
04-12-2010, 19:02
دوست عزیز مادر بورد ثمل بدن اصلی کاپیوتره خواهشن از هر چی می زنین از این نزنین...هیچ وقت به خاطر 30-40 ارزونتر دنبال الیت گروپ نرو
دایی من این اشتباه رو کرد و4 تا فلش مموری و چند قطعه دیگش به فنا رفت.........
من که تجربه میگم
اول گیگا بعد اسوس

ali4561m
05-12-2010, 12:32
دوست خوبم کی میگه مادربرد الایت گروپ بده شما دو مدل یکسان مثل g31m رو که هم الایتش هست و هم گیگا مقایسه کن جز اینه که گیگا 20 تومن گرونتره و با همون امکانات من خیلی وقته الایت میبندم خدا رو شکر هیچ کدوم مشکلی ندارن. و اینم بگم که خرابی مادربورد خیلی خیلی به پاورتون بستگی داره پس تو مقایسه دو مادربورد با شرایط پاور رو هم یکسان فرض کنید

dehghani1375
13-12-2010, 18:22
اول گیگا بعد اسوس
میشه معنی این جمله رو بکین؟؟؟ز این سایت بعیده این حرف! شما باید بگی این مدل گیگا ار این مدل گیگا تو این مورد بهترهو نه اینکه اول گیگا بعد ایسوس! مثلا ud9 گیگا در برابر Rampage lll extreme سوسکه!گیگا تو خیلی موارد فقط ادعا داره! مثلا میگه usb 3 های من ار همه سریع تره فرداش تامزهاردویر میگه چرا چرت می گی ایسوس یهتره و....به هر حال به دوستمون بگم که دنیا فقط ایسوس و گیگا نیست asrock aliteو... هم خوبن

t-38
13-12-2010, 19:25
میشه معنی این جمله رو بکین؟؟؟ز این سایت بعیده این حرف! شما باید بگی این مدل گیگا ار این مدل گیگا تو این مورد بهترهو نه اینکه اول گیگا بعد ایسوس! مثلا ud9 گیگا در برابر Rampage lll extreme سوسکه!گیگا تو خیلی موارد فقط ادعا داره! مثلا میگه usb 3 های من ار همه سریع تره فرداش تامزهاردویر میگه چرا چرت می گی ایسوس یهتره و....به هر حال به دوستمون بگم که دنیا فقط ایسوس و گیگا نیست asrock aliteو... هم خوبن

متاسفانه تو کشور ما خیلی از برندها ناشناخته اند ویا مردم فقط به سوی یک برند خاص سوق پیدا میکنند :41:.مردم

فقط برندهای محدودی را میشناسند مثلا مادربوردهای DFI خیلی در ایران ناشناخته است وکمتر کسی به طرفش

میره درحالی که یکی از بهترین مین بورد هاست .

Dj_aghamajid
13-12-2010, 19:41
بله منم همین نظر رو دارم!
الان دیگه تفاوت کیفیت ساخت مادربرد ها بسیار کمه! فقط تو سری های حرفه ای میشه برند ایسوس و گیگا رو بدون در نظر گرفتن قیمت برتر دونست! ولی اگه بخوایم نگاهی هم به قیمت بکنیم متوجه خواهید شد که برند هایی مثل: ازراک، الایت گروپ، فاکسکان، بایواستار و... هم کاملا قدرت رقابت با هم رده های (گیگا و ایسوس) را دارند!
نکته دیگه هم که تو قیمت تاثیر گذاره: تعداد پورت ها ،اسلات ها و خروجی های مادربرده! و در آخر هم توانایی مادربرد در حفظ ثبات موقع اورکلاک و...!
شما اگه به تعداد پورت ،اسلات و خروجی خاصی نیاز ندارید و همچنین اهل اور نیستید میتونید با خیال راحت از محصولات برندهای ازراک، الایت گروپ، فاکسکان، بایواستار و... استفاده کنید!

Erfan.
13-12-2010, 21:12
مثلا ud9 گیگا در برابر Rampage lll extreme سوسکه!

UD9 هم در مواردی از Rampage III بهتره ... مثلا تعداد PCI -E و ...

ولی نظر من اینه که اگه دنبال پورت بیشتر.slot بیشتر . توانایی آور بالاتر و ... هستید و پولشو :21: دارید میارزه از Asus و Gigabyte تهیه کنید ... وگرنه Asrock و Biostar و ... هیچ کم و کسری ندارن ...

alghadir1389
04-02-2011, 21:50
سلام
اگه از کمپانی ایلایت می خوای من M.B E-Lite 785 رو پیشنهاد می کنم
هم ِ DDR3 رو ساپورت می کنه
هم گرافیک 1G از نوع ATI داره که تو پیم نت بستم و یک ساله داره کار می کنه
4 تا جای PCI داره
6 عدد جای Sata داره
و فوق العاده است - قیمتش هم حدود 80 هستش