مشاهده نسخه کامل
: Form Validation Please Help!
masooodj67
29-11-2010, 10:14
با سلام من یه فرمی طراحی کردم که در اون اگر مثلا تکس اولی نامی را وارد نکرد در زیر فرم پیغامی مبنی بر پر کردن اون فیلد میده تا اینجا رو که رفتم ، حال میخام این پیغامم 1 درش اسم اون فیلد یا فیلدها هم بیاد و 2 این پیغام بعد از چند ثانیه کمرنگ و از بین بره.خواهشا از اون جایی که من جاوا رو تازگی درست حسابی شروع کردم کامل با کد مورد نظر توضیح دهید.
ممنون.:11:
neopersia
01-12-2010, 21:51
برای قسمت اول سوالتون بهتره کدتون رو بزارید تا همون ویرایش بشه
در مورد قسمت دوم هم که باید به صورت انیمیشن fade out بشه. راحتتر هستید اگر با کتابخانه های موجود این کار رو انجام بدید چون با جاوا اسکرپت نوشتنش یه مقدار پیچیده هست و تجربه نیاز داره
masooodj67
02-12-2010, 19:10
سلام ممنون دوست من در مورد قسمت اول راهش انداختم ولی راه دوم الگوریتم کارو نمیدونم اگر میتونی بگو باید چه کار کنم.اگر منبعی هم سراغ داری البته فارسی که منو از حالت مبتدی بتونه سوغم بده به حالت متوسط معرفی کنی . بازم ممنون .
یه سوال شخصی هم دارم این آواتورت عکس خودته اگه هست ماشاالله سفت دختر کش هست.خوش باشی
(شرمنده ناراحت نشی!)
neopersia
02-12-2010, 21:20
الگوریتمش که ساده هست ولی اجرا کردنش ریزه کاری داره!
باید opacity المنت را به تدریج کم کنید تا صفر بشه. با استفاده از setTimeout و یا setInterval میتونید فاصله این کاهش تدریجی شفافیت رو مشخص کنید تا به صورت انیمیشن نمایش داده بشه
آواتارم اینه: :دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.