مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید قویترین سیستم
peserism
29-11-2010, 09:11
سلام . من به کامپیوتر علاقه ی زیادی دارم به خصوص برنامه نویسی و بازی سازی و انمیشن سازی . اما فعلا زیاد از سخت افزارهای کامپیوتر نمی دونم . می خوام بدونم قویترین سیستم که می شه تو ایران بست ، چه خصوصیاتی داره ؟ چه کارایی می شه باش انجام داد ؟ مثلا برا رندر کردن یا بازی کردن چطوره ؟ پردازندش حداکثر می تونه تا چند گیگا هرتز کار کنه ؟ و ... . لطفا قیمتش هم بگین . سقف قیمت هم اصلا مهم نیست حتی اگه بالای 15 میلیون باشه . البته فعلا قصد خرید ندارم ولی فکر کنم تابستون بخرم . لطفا راهنمایی کنید . می خوام یه ابررایانه داشته باشم .
peserism
29-11-2010, 20:19
در ضمن می خواستم بدونم آیا می شه رو ی یک کامپیوتر چند تا سی پی یو نصب کرد ؟ در مورد کارت گرافیک چطور ؟
PrimeP30Master
29-11-2010, 23:45
دوست عزيز شما بايد بري سراغ سيستمهاي Server & Workstation :3:
و اگه سقف بودجتون بالا بالاست،يه چند تا راهنمايي بهت ميكنم::27:
M.B=SuperMicro يا مدلهاي سري Server از ماركهاي ديگه
CPU=Intel Core i7 980x Extreme كه فعلا بالاترين محصول اينتله و خب مسلما ز اون بهتر و جديدتر و بالاترش هم مياد و يك نكته،
اينكه مادربوردهاي سرور قابليت نصب چند سي پي رو هم دارند كه با اين مزيت شما ميتوني با سيستمت به فضا بري!!!!!:1:
VGA=Nvidia Quadro FX 5600 و اگه مايه ات بيشتر بود،يه RenderFarm بگير كه ديگه تركونده باشي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:32:
RAM=Crusial-Adata-corsair-Gskill-Patriot اين برند ها سرترينها هستند كه البته ظرفيت و فركانسشون براي انتخاب كردن ،بستگي به مادربردتون داره كه ببيني چي و چقدر ساپورت ميكنه و يه نكته:اينكه مادربردهاي سرور حتي تا بالاي 48GB هم ساپورت ميكنند!!!!!:24:
HDD=Segate , Western 1000GB to Up_for server with 15000rpm
SSD=A-Data , Patriot & ...256GB
ODD=DVD R/RW+Blueray
PSU=Green,CoolerMaster,zalman,Memonex,Enermax_Real Power Pro-1250W
Case=Full Tower-CoolerMaster-HAF X
Coolling=CoolerMaster-Aquagate Max
Mouse & Keyboard=Logitech
Speaker=arbitrary
Total=above15,000,000:26:
و در پايان اگه مايه ات بالا بود و با خريد چنين سيستمي بازم برات مايه موند،يه لطفي كن و بدش به من تا من يه سيستمي تو اين مايه ها جمع كنم؟!!!:27::15:
peserism
30-11-2010, 08:25
ببخشید این renderfarm که نوشتین آیا نوعی خاص از کارت گرافیکه ؟ چه قدرتی دارن 0 در مقایسه با کارت های گرافیکی عادی ) و معمولا قیمتشون چنده ؟ ایا تو ایران پیدا می شه ؟
داداش این براوردت به تومن یا ریال؟
وای سرم گیج رفت...
PrimeP30Master
30-11-2010, 12:45
به تومانه دوست عزيز، كه در برآورد حدودي قيمت،گزينه RenderFarm در نظر گرفته نشده كه اگه يك مدل با رنج متوسط از اون رو هم در نظر بگيريم ميشه:
Total=above 20,000,000:31::27:
peserism
30-11-2010, 17:40
ببخشید
من عضو جدید هستم بنابراین پست هام دیر تایید می شن و بالای پست های جدید قرار می گیرن . :41: پس لطفا به پست های دیر تایید شده هم یه نگا بندازین:46: ممنون می شم
PrimeP30Master
01-12-2010, 00:16
ببخشید این renderfarm که نوشتین آیا نوعی خاص از کارت گرافیکه ؟ چه قدرتی دارن 0 در مقایسه با کارت های گرافیکی عادی ) و معمولا قیمتشون چنده ؟ ایا تو ایران پیدا می شه ؟
RenderFarm خودش به عبارتي يك سيستم جداگانست كه بسته به نوعش و قيمتش داري چندين تا پردازندست كه از لحاظ كاركرد هم 2 حالت داره ،يه حالت اينكه تمام پردازنده ها با هم روي يك فريم كار ميكنند و يه حالت ديگه اينكه هر چند تا پردازنده كه باشن،هر پردازنده به تنهايي روي يك فريم كار ميكنه!!!
براي مثال:در حالت اول اگه 8 تا پردازنده داشته باشيم،هر 8 تا روي يك فريم كار ميكنند و 1فريم خروجي ميدن!
و در حالت دوم هر پردازنده روي يك فريم كار ميكنه كه در هر مرحله 8فريم خروجي ميدن!!!
موفق باشي دوست عزيز:10:!
PrimeP30Master
01-12-2010, 00:22
ببخشید
من عضو جدید هستم بنابراین پست هام دیر تایید می شن و بالای پست های جدید قرار می گیرن . :41: پس لطفا به پست های دیر تایید شده هم یه نگا بندازین:46: ممنون می شم
دوست عزيز نگران نباش ،من معمولا به آخرين پستهاي ارسال شده تو هر تاپيكي كه اشتراك دارم سر ميزنم و به فكر شما هستم و البته زياد ناراحت نباشيد،اين محدوديت هم بزودي ديگه براي شما برداشته ميشه!!!:27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.