مشاهده نسخه کامل
: چند تا سوال مهم
taghdirrr
28-11-2010, 23:42
1)چطوری با اینترنت دانلود منیجر بتونم مثلا 8 یا بیشتر پارت دانلود کنم و برم سرکار برگردم ببینم دانلود شدم یعنی به صورت نوبتی؟یک فایل کامل دانلود شد فایل دیگه شروع به دانلود بکنه
2)یه زمانیو تعریف کنم که دانلود منیجر بسته بشه و دانلود متوقف بشه یا اینکه اینترنتم قطع بشه یه جورایی نمیخام ویندوز خاموش بشه فقط اینترنتم قطع بشه یا اینکه دانولد منیجر قطع بشه؟
Ship Storm
29-11-2010, 00:08
از نظیمات Schedule این نرم افزار باید استفاده کنید
كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AA) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AA) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AA) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AA) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AA) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AA) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AA))
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن (آموزش جدید در پست دوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
این دو تاپیک رو مطالعه کنید مفید هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.