ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با ویندوز 7 64 بیتی

pcsoft
28-11-2010, 20:37
سلام خسته نباشید...
من با ویندوز 7 64 بیتی روی لپ تاپم مشکل دارم... بعضی از نرم افزارهای 32 بیتی رو اجرا نمی کنه..
از طرف دیگه هم در ویندوز 32 بیتی مقدار RAM قابل استفاده رو 4 گیگابایت نمی نوشت... و کامل از RAM استفاده نمی کرد..
می خواستم بدونم باید چیکار کنم؟
ویندوز 32 بیتی بریزم یا 64 بیتی همچنان باشه؟

یه سوال دیگه هم داشتم...
این کلمه Usable در Properties نشون میده که چقدر می تونه از RAM استفاده کنه یا اینکه در حال حاضر داره ازش استفاده می کنه؟

ANAMORPH
28-11-2010, 22:15
توی معماری 32 بیت شما حجم کمتری را می‌توانید نسبت به 64 بیت آدرس‌دهی کنید. این باعث می‌شود که فقط بتوانید تا حد کمتری پردازش اطلاعات را انجام بدهید.در یک ساختار 64 بیتی می‌توان اطلاعات بیشتری را پردازش کرد به نسبت یک ساختار 32 بیتی در حدی که بتوان پاسخ کارهای سنگین این روزها را داد.
(ویندوزهای 32 بیت هیچگاه نمی توانند از مقدار کل رم استفاده کنند و این دلیل بر خراب بودن یا کار نکردن رمتان نیست)

شما در یک سیستم آدرس دهی 32 بیتی فقط می‌توانید 4 گیگابایت رم را استفاده کنید. البته این مقدار هیچ وقت مثلا در ویندوز XP استفاده نمی‌شود اما اگر در یک سیستم 64 بیتی کار کنید آن وقت محدودیتی برای میزان Ram ندارید. البته دارید ولی این محدودیت چندان اذیت‌تان نمی‌کند.
در یک سیستم 64 بیتی شما فقط و فقط می‌توانید 2 به توان 64 آدرسدهی داشته باشید که می‌شود 17.2 میلیارد گیگابایت یا 16.3 میلیون ترابایت یا 16 exabytes

از کجا بفهمیم که درایور مناسب ویندوز 64 بیتی را داریم یا نه...

برای اینکار بهترین کار استفاده از سایت سازنده قطعه سخت‌افزاری است.
مایکروسافت یک برنامه بسیار کوچک و مفید برای ویندوز 7 معرفی کرده است به نام Windows 7 Upgrade Advisor که دو گزارش به شما می‌دهد.
یکی اینکه کامپیوتر شما برای نصب Windows seven 32 bit مناسب است یا نه؟ یک گزارش هم مانند قبلی ولی در مورد Windows seven 64 bit.

پیشنهاد من به شما Windows seven 64 bit

Size : 8.3 MB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ebicross
28-11-2010, 23:29
مقدار Usable مقداری هستش که میتونه استفاده بشه و ممکنه اونقدر در اون لحظه شما استفاده نکنید. ماکسیمم هست.
شما بهتره از 32 بیتی استفاده کنید البته در صورتی که با برنامه های گرافیکی و یا بازیهای سنگین سر و کار ندارید.
البته خیلی بهتره که به 64 بیت عادت کنید و درایورها و نرم افزارهاتون رو هماهنگ کنید.
در هر صورت در ویندوز 32 بیت کمی بیشتر از 3 گیگابایت از رم شما استفاده میشه.

kortol
29-11-2010, 01:33
بعضی از نرم افزارهای 32 بیتی رو اجرا نمی کنه..

در واقع ویندوز های 64 بیت از نرم افزارهای 32 بیت می تونن استفاده کنن جز یه سری نرم افزار utility مثلا آنتی ویروس ها ، درایور ها ، نرم افزارهای گرافیکی ، بعضی کدک ها ، نرم افزار های تخصصی مثل Spss و.......

اما بقیه نرم افزار های عادی مثل اکثر پلیر های معروف ...فشرده سازیها ... مرورگرهای اینترنت ، اینا نسخه های 32 در ویندوز 64 بیت به راحتی کار میکنه ............

به اکثر سایت های سازنده نم افزارهای هم سر بزنید تقریبا نسخه های 64 بیت نرم افزارهای معروف رو دارن....

با این افزایش رم ها و قدرت پردازنده ها کم کم سیستم های 64 بیت دارن وارد بورس میشن پس بهتره که همون ویندوز 64 بین رو نگه دارید......

لیست نمرم افزارهای قابل پشتیبانی رو هم می تونی از سایت مایکروسافت بگیری و نرم افزاره ارو هم می تونی از سایتهای معتبر دانلود کنی البته کرک ها به سختی پیدامیشن .......

sarajoon_33
18-08-2013, 09:57
سلام ببخشید یه سوال داشتم
من ویندوز 64 بیتی بدون نیاز به کرک خریدم و نصب کردم بعد از نصب یهو شروع کرد به آپدیت کردن خودش و من هم کنسلش کردم
حالا بعد از 3 هفته گوشه سمت راست پایین مانیتور نوشته test mode windows 7 build 7601
البته دیشب داشتم نرم افزار edios رو نصب میکردم ولی نمیدونم قبل از نصب نرم افزار هم این نوشته بوده یا بعد از نصب اون نرم افزار اومده حالا راه حل چیه؟
ویه سوال دیگه اینکه آیا میتونم این ویندوز بدون نیاز به کرک رو آپدیت کنم یا نه؟
اگه کسی میتونه بهم کمکی کنه ممنون میشم

sarajoon_33
18-08-2013, 16:49
مرسی مشکلم حل شد
بخاطر نصب همون نرم افزار بود

n_yaghmaei
18-08-2013, 22:47
سلام خسته نباشید...
من با ویندوز 7 64 بیتی روی لپ تاپم مشکل دارم... بعضی از نرم افزارهای 32 بیتی رو اجرا نمی کنه..
از طرف دیگه هم در ویندوز 32 بیتی مقدار RAM قابل استفاده رو 4 گیگابایت نمی نوشت... و کامل از RAM استفاده نمی کرد..
می خواستم بدونم باید چیکار کنم؟
ویندوز 32 بیتی بریزم یا 64 بیتی همچنان باشه؟

یه سوال دیگه هم داشتم...
این کلمه Usable در Properties نشون میده که چقدر می تونه از RAM استفاده کنه یا اینکه در حال حاضر داره ازش استفاده می کنه؟

در مورد برنامه های 32 بیتی باید عرض کنم که ویندوز های 64 بیتی قابلیت خواندن برنامه های 16 بیتی را ندارد برای همین بعضی از برنامه هایی که بر روی ویندوز 32 بیتی جواب می داد بر روی ویندوز 64 بیتی غیر قابل استفاده است
برای تعویض ویندوز باید بگم اگر رم شما 3 و بیشتر است حتما از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید در غیر اینصورت تفاوتی ندارد (البته برای رم های پایینتر ممکن است ویندوز 64 بیتی نصب نشود)