ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه ال سی دی می خوام واسه توی ویترین؟

mohammad khan
28-11-2010, 17:05
سلام
من یه ال سی دی می خوام واسه توی ویترین که شرایطش طوری باشه که ارزون باشه! سایز ترجیحا دورو بره 50 اینچ باشه، یو اس بی و ورودی کامپوتر رو داشته باشه ( البته نه به روش قدیمی) ، بشه راحت فایل های فلش رو با کیفیت نشون بده ( خود تی وی که فکر نکنم امکانشو داشته باشه، درسته؟ باید حتما به کامپیوتر وصل بشه؟)، این پلاسما با توجه به قیمتش که در برابر سایز ارزونه، خوبه یانه؟ مثلا اگه مستقیم بازی رو از کیس بهش وصل کنیم ریپیت نمی زنه؟ با کیفیت پخش می کنه یا نه؟ از سرعت تصویر عقب نمی مونه؟

ممنون می شم در این زمینه دوستان راهنمایی کنید

*Alucard*
28-11-2010, 17:31
بهتره بودجتونو مشخص کنید اگر خیلی قیمت مهمه Xvision گزینه خوبیه ولی اگر بیشتر هزینه کنی سری 5 سامسونگ مناسب هست سری 4 فکر نکنم 50 اینچ داشته باشه تو ایران و گرنه اون هم مناسب هست.
پلاسمای ارزون قیمت هم میتونی تهیه کنی ولی پلاسماهای ارزون اکثرا مشکل برایتنس پائین دارن و به درد پشت ویترین که معمولا در معرض نورهای شدید هست نمیخورن.
منظورتون از ریپیت زدن و ... درست متوجه نشدم لطفا بیشتر توضیح بدین.

mohammad khan
28-11-2010, 22:01
بهتره بودجتونو مشخص کنید اگر خیلی قیمت مهمه Xvision گزینه خوبیه ولی اگر بیشتر هزینه کنی سری 5 سامسونگ مناسب هست سری 4 فکر نکنم 50 اینچ داشته باشه تو ایران و گرنه اون هم مناسب هست.
پلاسمای ارزون قیمت هم میتونی تهیه کنی ولی پلاسماهای ارزون اکثرا مشکل برایتنس پائین دارن و به درد پشت ویترین که معمولا در معرض نورهای شدید هست نمیخورن.
منظورتون از ریپیت زدن و ... درست متوجه نشدم لطفا بیشتر توضیح بدین.

میشه لطف کنید قیمت های حدودی رو هم بگید ؟ مثلا چنده؟ سری 5؟ سری 4 ؟ 46 یا 50 چنده؟
من بیشتر منظورم روی پلاسماست البته اگه قیمته ارزون غیر پلاسما نباشه ترجیحا پلاسما ...
ولی اینکه منظورم از ریپیت و این ها چیه؟! اینه که من چون مستقیم مثلا به کیس وصل می کنم و خوب بازی مثلا با سرعت بالا پخش می شه می خوام بدونم تصویر عقب نمی مونه ؟ چون شنیدم یک مشکلاتی در این زمینه بعضی از ال سی دی ها دارن تو کم اوردن سرعت ...
قیمتم حدود یک میلیون حالا یکم بالا تر

*Alucard*
28-11-2010, 22:08
والا من از قیمتها چندان اطلاع ندارم ولی میدونم برای سایز 46 و 50 باید بیشتر از این مبلغها هزینه کنید بهتره برین بازار و از فروشنده ها بپرسین ولی فکر میکنم بین برندهای داخلی مدلهایی وجود داشته باشه که به بودجه شما برای این سایز نزدیک باشه.
بعضی ال سی دی ها مشکل Input Lag دارن که مثلا بازی چند میلی ثانیه از زمان واقعی (Real time) عقب هست که فکر نمیکنم پشت ویترین مشکلی به وجود بیاد بعضی از بازیها (معمولا بازیهای FPS و بازیهای ورزشی ) که بخش بزرگی از تصویر در اونها در حال حرکت هست روی اغلب ال سی دی ها موشن بلور ناخواسته به وجود میارن که ممکنه برای بعضی آزار دهنده باشه.

mohammad khan
29-11-2010, 00:27
والا من از قیمتها چندان اطلاع ندارم ولی میدونم برای سایز 46 و 50 باید بیشتر از این مبلغها هزینه کنید بهتره برین بازار و از فروشنده ها بپرسین ولی فکر میکنم بین برندهای داخلی مدلهایی وجود داشته باشه که به بودجه شما برای این سایز نزدیک باشه.
بعضی ال سی دی ها مشکل Input Lag دارن که مثلا بازی چند میلی ثانیه از زمان واقعی (Real time) عقب هست که فکر نمیکنم پشت ویترین مشکلی به وجود بیاد بعضی از بازیها (معمولا بازیهای FPS و بازیهای ورزشی ) که بخش بزرگی از تصویر در اونها در حال حرکت هست روی اغلب ال سی دی ها موشن بلور ناخواسته به وجود میارن که ممکنه برای بعضی آزار دهنده باشه.

این مدل های مشکل دار پلاسمان؟ یا led و یا lcd?