ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش 3D MAX از مبتدی تا حرفه ای

PUROSHA
27-11-2010, 23:04
سلام به همه دوستان

من این موضوع رو زدم تا بدونم کیا در کار با تری دی مکس ماهر و اشنا هستند وقتی با این بزرگان اشنا شدم
میخوام ازشون کمک بگیرم و به سوالاتم جواب بدم

من زیاد از این نرم افزار سر در نمیارم ممنون میشم به سولاتم پاسخ بدن

آیا این نرم افزار برای ساختن بازی یا کارتون مناسبه؟

younes ebrahimi
28-11-2010, 21:34
سلام به همه دوستان

من این موضوع رو زدم تا بدونم کیا در کار با تری دی مکس ماهر و اشنا هستند وقتی با این بزرگان اشنا شدم
میخوام ازشون کمک بگیرم و به سوالاتم جواب بدم

من زیاد از این نرم افزار سر در نمیارم ممنون میشم به سولاتم پاسخ بدن

آیا این نرم افزار برای ساختن بازی یا کارتون مناسبه؟

بله دوست عزیز ... مناسبه... این نرم افزار کابرد های زیادی داره...

PUROSHA
28-11-2010, 23:57
من اولین سوالمو میپرسم

وقتی تو تری دی مکس یه مکانی رو میسازی باید چکار کرد که به صورت دلخواه در بیاید

مثلا من ارامگاه کوروش کبیر رو ساختم ولی میخوام سنگ هاش دقیقا مثلا خود ارامگاه باشه چکار باید کرد؟

کسی می دونه بگه

ممنون

3d-meysam
29-11-2010, 01:09
خوب بای با استفاده از Edit Poly و بعدشم تکسچردهی اینکار رو بکنی، اگه هم اندازهای رو نمی تونی درست در بیاری عکسشو بذار پس زمینه ویوپورت ها و از رو عکسش شکلشو بساز.

PUROSHA
29-11-2010, 02:29
مرسی
ولی اگه می تونستی همینو تصویری بزاری خیلی خوب میشد بازم ممنون

younes ebrahimi
29-11-2010, 10:18
یه سوال

شما چند وقته که کار میکنید؟

mohsen770
29-11-2010, 10:30
به نظر من شما باید اول از کتاب، آموزشهای مقدماتی رو بگذرونید بعد هم با dvdهای آموزشی تصویری کار رو ادامه بدید
هر جا به مشکل برخور کردید اینجا مطرح کنید تا دوستان کمک کنن
با این روندی که شما پیش گرفتید به نتیجه ی خوبی نمیرسید

PUROSHA
29-11-2010, 17:43
یه سوال

شما چند وقته که کار میکنید؟

اگر من رو می فرمایید به 1 ماه نمیرسه ولی من از زیر و بمش چیزایی در اوردم

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------

به نظر من شما باید اول از کتاب، آموزشهای مقدماتی رو بگذرونید بعد هم با dvdهای آموزشی تصویری کار رو ادامه بدید
هر جا به مشکل برخور کردید اینجا مطرح کنید تا دوستان کمک کنن
با این روندی که شما پیش گرفتید به نتیجه ی خوبی نمیرسید

بله شما درست میفرمایید ولی من به این کار ها عادت ندارم دوست دارم چیز ها رو خودم یاد بگیرم و تا الانم نتیجه های خوبی گرفتم فقط کافی با کمی دقت جست و جو کنید اونوقت چیز هایی که تو این dvd ها و ... هست رو میتونی خودت بفهمی

من همه جای تری دی مکس رو گشتم و هر جا به مشکل بر بخوردم از شما دوستان خوب میپرسم

ممنون

mohsen770
29-11-2010, 22:40
اشتباه میکنید.....
مکسٰ فتوشاپ نیست که با چند وقت کار کردن زیر و بمشو درارید
اینطوری از جزئیات هیچی نمیفهمید چون کلیات مکس جذاب تره
الان که اول راهید، راه رو درست انتخاب کنید

با کتاب و قدم به قدم پیش برید تا کم کم حرفه ای بشید
... وبشرکم بعذاب الیم...

خود دانید

PrimeP30Master
30-11-2010, 00:09
اشتباه میکنید.....
مکسٰ فتوشاپ نیست که با چند وقت کار کردن زیر و بمشو درارید
اینطوری از جزئیات هیچی نمیفهمید چون کلیات مکس جذاب تره
الان که اول راهید، راه رو درست انتخاب کنید

با کتاب و قدم به قدم پیش برید تا کم کم حرفه ای بشید
... وبشرکم بعذاب الیم...

خود دانید

تاييد تاييد ميشه...!!!
تو كارهاي سه بعدي و كار با نرم افزارهاي 3d مثل 3DS Max ،شما هر چقدر هم كه دانسته هات زياد باشه و بلد باشي ،بازم در برابر عظمت دنياي سه بعدي و نرم افزارهاش و كارهايي كه ميشه باهاشون انجام بدي و چيزهايي كه ميتوني خلق كني،به اندازه يه سر سوزن ميمونه و ذره اي بيش نيست!!!
و شما دوست عزيز اگه فكر ميكني كه ميتوني 3DS Max رو به راحتي يوليد و نرم افزارهاي ديگه يادبگيري و به قول خودمون از تهش درآي،بايد يگم كه سخت در اشتباهي و اين راه كه ميروي به بيراهه ميرسه كاكو!!!
در مورد گشت زدن توي 3DS Max هم بايد بگم كه ما خودمون يه عمره داريم توش گشت ميزنيم ولي بازم موقع بيرون اومدن راه رو گم ميكنيم و حالا چه برسه به شما كه تازه واردي!!!
دوست عزيز قصد بدي از گفتن اين حرفها نداشتم و نمي خواستم كه شما رو نااميد كنم و يا خداي نكرده به شما بي احترامي كنم بلكه نيتم خير بود خواستم بهتون گفته باشم كه راه رو داريد اشتباه ميريد!!!

:exclamatiWRONG WAY:exclamati
وسلام نامه تمام!

3d-meysam
30-11-2010, 01:10
دونستن تنها مهم نیست، مهمتر از اون تجربه و راه کارها میشه. اگر شما تمام گزینه ها مکس رو بلد باشی تا تجربه نداشته باشی نمیتونی یه مدل خوب بسازی. یادت باشه هر آموزش تجربه ای میشه واسه شما. من این راه رو یه زمانی خواستم با خوندن هلپ مکس انجام بدم ولی زمان رو از دست دادم و هیچ تجربه ای نداشتم. بنابراین به آموزش رو بردم و از تجربیاتشون تو مدلسازی خودم استفاده کردم. البته این نظر شخصی منه و چون تفکرت مثل خودم بود خواستم توصیه کرده باشم. :31:
موفق باشی.

PUROSHA
30-11-2010, 15:28
درسته اموزش و راهنمایی هم لازمه ولی تا شما دوستان هستید من سوالاتمو از شما میپرسم

سعی میکنم دنبال کتاب ها و دی وی دی ها هم برم

ممنون

PrimeP30Master
01-12-2010, 00:50
درسته اموزش و راهنمایی هم لازمه ولی تا شما دوستان هستید من سوالاتمو از شما میپرسم

سعی میکنم دنبال کتاب ها و دی وی دی ها هم برم

ممنون

اين هم راه خوبيه ولي يه مشكل داره كه راه حل هم داره؟!!!
مشكل اينه كه همه هميشه وقت اضافه ندارند تا بشينن پاي سيستم و منتظر سؤالات شما باشن تا بهشون جواب بدن؟!!:21::27::31:
البته اين مشكل راه حلي هم داره و اونم اينه كه بياي يه خورده پول خرج كني و بريزي به حساب يه نفر از بر و بچه هاي حرفه اي بيكار، تا بشينه و جواب سؤالاتت رو بده؟!!!كه اين يه نفر از نوع بيكارش يه مورد خيلي نادر و كميابه و فكر نكنم گيرت بياد؟!!!:27::31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شوخي كردم دوست عزيز،ناراحت نشو!!!
من كه خودم يه آماتورم و چيز زيادي بارم نيست ولي تا جايي كه بدونم و بتونم در خدمتم و همچنين بر و بچه هاي 3D كار حرفه اي تو فروم زيادن و اگه مشكلي داشته باشي حتما كمكت ميكنن!
ولي از اينها گذشته سعي كن حتما تا ميتوني كتابها و منابع آموزشي مفيد ديگه رو گير بياري و ازشون استفاده كني!!!
موفق باشي و سربلند%100%:10:

younes ebrahimi
01-12-2010, 10:12
اين هم راه خوبيه ولي يه مشكل داره كه راه حل هم داره؟!!!
مشكل اينه كه همه هميشه وقت اضافه ندارند تا بشينن پاي سيستم و منتظر سؤالات شما باشن تا بهشون جواب بدن؟!!:21::27::31:
البته اين مشكل راه حلي هم داره و اونم اينه كه بياي يه خورده پول خرج كني و بريزي به حساب يه نفر از بر و بچه هاي حرفه اي بيكار، تا بشينه و جواب سؤالاتت رو بده؟!!!كه اين يه نفر از نوع بيكارش يه مورد خيلي نادر و كميابه و فكر نكنم گيرت بياد؟!!!:27::31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شوخي كردم دوست عزيز،ناراحت نشو!!!
من كه خودم يه آماتورم و چيز زيادي بارم نيست ولي تا جايي كه بدونم و بتونم در خدمتم و همچنين بر و بچه هاي 3D كار حرفه اي تو فروم زيادن و اگه مشكلي داشته باشي حتما كمكت ميكنن!
ولي از اينها گذشته سعي كن حتما تا ميتوني كتابها و منابع آموزشي مفيد ديگه رو گير بياري و ازشون استفاده كني!!!
موفق باشي و سربلند%100%:10:

100 درصد با حرفات موافقم..... باید با یه سری آموزش شروع کنی...

PUROSHA
01-12-2010, 22:40
از لطف تمام دوستان مخصوصا PrimeP30Master ممنونم
خیلی لطف دارین

فقط اگه میشه به این سوال جوب بدین

من این سوال رو صفحه قبل هم پرسیدم

جواب نگرفتم یعنی نفهمیدم باید چکار کنم

مثلا من ارامگاه کوروش کبیر رو الان ساختم میخوام سنگ هاش مثل خود ارامگاه باشه دقیقا بگید به کدوم منو برم و چکار کنم

ممنون

younes ebrahimi
02-12-2010, 16:12
از لطف تمام دوستان مخصوصا PrimeP30Master ممنونم
خیلی لطف دارین

فقط اگه میشه به این سوال جوب بدین

من این سوال رو صفحه قبل هم پرسیدم

جواب نگرفتم یعنی نفهمیدم باید چکار کنم

مثلا من ارامگاه کوروش کبیر رو الان ساختم میخوام سنگ هاش مثل خود ارامگاه باشه دقیقا بگید به کدوم منو برم و چکار کنم

ممنون

دوست عزیز این چیزی که شما میخواید یه کمی کار داره ... مثلا باید عکس هایی از تکسچرهاش داشته باشی... و مودلینگنت خیلی خوب باشه....

من آموزش تکسچرینگ شرکت Eat3d رو پیشنهاد میکنم.. ولی یه کم سخته....

PUROSHA
03-12-2010, 15:42
دنبال اموزش نرفتم ولی خودم پیداش کردم

الان دقیقا اونی شده که می خواستم اما هنوز کار داره اگه درست شد واسه تایید شما استادان عکشو میذارم براتون

ممنون که راهنمایی کردید