PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند نكته كه هنگام خريد HDTV ها بايد به آنها دقت كرد. چه تلويزيوني مناسب شماست؟

samira_googleOne
27-11-2010, 21:53
خريد يك HDTV مناسب در ميان تعداد زيادي مدل و برند و تكنولوژي مي تواند چندين روز وقت شما را بگيرد. هر روز هم يك تكنولوژي جديد به بازار رقابت اضافه مي شود و امكانات تلويزيون ها بالاتر مي رود. انتخاب نيز هر بار سخت تر مي شود. ولي آيا همه اين امكانات در خريد شما تاثير دارند؟ اين مقاله براي محدود كردن انتخاب هاي شما و انجام يك خريد راحت فراهم شده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر هزينه تلويزيون براي شما اهميت ندارد، مي خواهيد يك تلويزيون داشته باشيد كه عملكرد بسيار عالي داشته باشد و از مشاهده تصاوير و رنگ هاي آن لذت ببريد. لذا به شما توصيه مي كنيم، تلويزيون سه بعدي بخريد، البته به شرطي كه نمي خواهيد در آن تصاوير سه بعدي ببينيد! از آنجايي كه اين تلويزيون ها بايد بتوانند در هر لحظه براي هر چشم يك تصوير مجزا توليد كنند، بنابراين بايد پنل هاي با كيفيت و پر سرعتي داشته باشند. هر تلويزيون سه بعدي داراي يك پنل بسيار قوي تر نسبت به بهترين مدل دو بعدي است.
تا اينجا مطمئن هستيم كه تلويزيون هاي سه بعدي داراي پنل هاي با كيفيت تري نسبت به تلويزيون هاي معمولي دو بعدي هستند. ولي آيا اين پنل ها آنقدر قوي هستند كه بتوانند تصاوير سه بعدي را به خوبي نمايش دهند؟
مقايسه پلاسما و LCD

از لحاظ مالي، تلويزيون پلاسما نسبت به LCD برنده هستند. پلاسما يك تصوير بسيار خوب ارائه مي كند، رنگ سياه عميقي را نمايش مي دهد و كنتراست و رزولوشن بهتري نيز نسبت به LCD دارد.(البته LED هاي امروزي هم رنگ مشكي عميقي دارند) از نقاط ضعف تلويزيون هاي پلاسما مي توان مصرف برق بيشتر و Brightness كمتر نسبت به LCD ها را نام برد. (لازم به ذكر است كه اين تلويزيون هاي جديد پلاسما مصرف برق كمتري نسبت به مدل هاي قديمي دارند ولي همچنان مصرف برق آن ها با LCD و خصوصا LED ها متفاوت است

متن کامل را در منبع بخوانید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*Alucard*
28-11-2010, 10:37
دوست عزیز لطفا یک پست ثابت رو تو تاپیکهای مختلف Copy/Paste نکنید

koh
28-11-2010, 12:00
سلام
منزل ما پر نور است از طرف دیگر من از تلویزیون بیشتر برای بازی xbox استفاده می کنم
با توجه با مقاله ارائه شده این دو موضوع با هم در تضاد می باشد
برای حل مشکل اول باید از تکنولوزی LED استفاده کرد و برای بازی از پلاسما!!!
به نظر شما بین C8000 سامسونگ یا V20 پاناسونیک چه انتخابی برتر است ؟
c8000 سامسونگ در محیطهای پرنور مشکلی ندارد چون تکنولوژی آن LED است ولی آیا مشكل Motion Blur نخواهيد داشت؟؟ اسکن تصویر در این تلویزیون 200Hz می باشد کمتر از 600 هرتز پلاسما می باشد.
ممنون

Massoudi
09-12-2010, 22:57
LED ها بسیاری از مشکلات LCD را ندارند، اگر هزینه اش براتون مهم نیست یک LED Backlit بگیرید اگرهم هزینه اش براتون مهم و قطر زیاد Plasma اذیت تون نمی کنه تو سری v20 پاسونیک مشکل نور محی هم تا حد بسیار زیاد رفع شده بعد هم خونه پر نور هست ولی وسط خیابان که نمی خواهی بزارید تلویزیون و

persian_m
10-12-2010, 11:32
آقاجان من پلاسما s10 داشتم پارسال خریده بودم اینقدر من رو تی وی حساسم که نگو ولی فروشنده گولم زده بود و s10 رو بهم قالب کرد امسال با هر بدبختی بود اون رو ردش کردم رفتم یه l42d25 خریدم بعد چند روز فهمیدم که ای وای s10 خودم تو تصاویر طبیعی و واقعی از این خیلی بهتر بود البته تو براقیت ال ای دی که شکی نیست ولی امتیازش فقط همینه برید v20 بخرید خیال خودتونو راحت کنید منم به بچه ها سپردم برا ال ای دی مشتری پیدا کنن برم v20 بخرم