مشاهده نسخه کامل
: فیفا و ساکر بدون نیاز به نصب !!!!
shahin666
27-11-2010, 20:28
سلام
راستش من نمی دونستم باید این سوالم رو کجا می پرسیدم امیدوارم جای درستی پرسیده باشم:13:
من سوالم این هست که آیا الان که برنامه ها به صورت پرتابل هستن سیستم عامل های مختلف به صورت پرتابل وجود داره
و این که با استفاده از نرم افزار VMWare ThinApp میشه هر نرم افزاری رو به صورت پرتابل در آورد
حالا آیا میشه مثلا بازی فیفا و ساکر رو هم به صورت پرتابل در بیاریم
و آیا اصلا نسخه پرتابل فیفا و ساکر وجود داره ؟؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید:11:
مرسی
ehsan_wwe
27-11-2010, 22:06
چرا نميشه ؟ البطه با اين برنامه نميدونم بشه يا نه
اما اگه يادت باشه دوران كودكي بازي هاي چهار لبه تو يه CD
اونا پرتابل حساب ميشدن ديگه
Reza Azimy_RW
27-11-2010, 22:30
سلام
راستش من نمی دونستم باید این سوالم رو کجا می پرسیدم امیدوارم جای درستی پرسیده باشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سوالم این هست که آیا الان که برنامه ها به صورت پرتابل هستن سیستم عامل های مختلف به صورت پرتابل وجود داره
و این که با استفاده از نرم افزار VMWare ThinApp میشه هر نرم افزاری رو به صورت پرتابل در آورد
حالا آیا میشه مثلا بازی فیفا و ساکر رو هم به صورت پرتابل در بیاریم
و آیا اصلا نسخه پرتابل فیفا و ساکر وجود داره ؟؟
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
سلام
اگه منظورت اینه از پرتابل که بدون ویندوز اجرا بشه ( یعنی ویندوز هم به صورت پرتابل با سی دی بازی بیاد بالا ) میشه . اگه هم منظورت اینه که مثلا فیفا رو بدون نیاز به نصب مستقیم از روی سی دی اجرا کنیم که خیلی سادس .
حالا اگه خواستی دقسق توضیح میدم چجوری !
shahin666
27-11-2010, 23:16
از هر دو دوست عزیز بابت توجه و راهنمایی بنده ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نميشه ؟ البطه با اين برنامه نميدونم بشه يا نه
اما اگه يادت باشه دوران كودكي بازي هاي چهار لبه تو يه CD
اونا پرتابل حساب ميشدن ديگه
درسته
اتفاقا من یه سی دی دارم که توش بازیهای ورزشی رو دسته بندی کرده البته میدونید نمیشه خیلی گفت پرتابل
ولی با نرم افزار WinRAR Self[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلها رو در یک مسیر اکسترا میکرد در چند ثانیه بعد شما به اون مسیر می رفتید و راحت بازی رو اجرا میکردید تمام این کارها در عرض کمتر از 1 دقیقه انجام میشد اتفاقا فیفا 2003 هم به همین شکل توش بود
سلام
اگه منظورت اینه از پرتابل که بدون ویندوز اجرا بشه ( یعنی ویندوز هم به صورت پرتابل با سی دی بازی بیاد بالا ) میشه . اگه هم منظورت اینه که مثلا فیفا رو بدون نیاز به نصب مستقیم از روی سی دی اجرا کنیم که خیلی سادس .
حالا اگه خواستی دقسق توضیح میدم چجوری !
البته روش اول هم که گفتید روش خیلی خوبیه یعنی یه ویندوز پرتابل درست کنیم و بعد بازی فیفا یا ساکر هم توش باشه عالیه
ولی من بیشتر مد نظرم این بود که یعنی الان مثلا ما نسخه پرتابل فایر فاکس داریم بدون نیاز به نصب فقط
فایر فاکس پرتابل رو اجرا می کنیم و ازش خیلی راحت استفاده میکنیم
حالا نسخه پرتابل فیفا و ساکر هم آیا وجود داره؟! یعنی بدون نیاز به نصب فقط روی نسخه پرتابل فیفا و ساکر (بدون نصب بدون سی دی ) کلیک کنیم و بازی رو اجرا کنیم
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بازی های Rip همه پرتابل هستن . میتونی نسخه Rip این دو بازی رو دانلود کنی .
shahin666
28-11-2010, 12:16
سلام
بازی های Rip همه پرتابل هستن . میتونی نسخه Rip این دو بازی رو دانلود کنی .
ببخشید میشه یکم بیشتر توضیح بدید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا بازی های Rip یعنی چی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این نسخه دقیقا معادل همون نسخه ای هست که ما نصب میکنیم یعنی با همون امکانات
و این که آیا نسخه Rip که گفتید برای فیفا 2011 و ساکر 2011 وجود داره ؟!!!
در ضمن اگر لینک هم می دادید ممنون میشدم
مرسی:11:
سلام
ببینید یه سری میاد بازی های معروف رو کم حجم میکنن ( فیلم ها رو حذف میکنن ، بعضی بازی ها کیفیت صدا ها رو کم میکنن و ... ) بعد خیلی هم فشردش میکنن . که بهش میگن RIP . برا همه بازی های معروف نسخه RIP هست کافی تو گوگل سرچ کنید :
FIFA 2011 Full Rip hotfile download
به راحتی پیدا میکنید .
راستی به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سایت برید توش داره
shahin666
28-11-2010, 17:32
سلام
ببینید یه سری میاد بازی های معروف رو کم حجم میکنن ( فیلم ها رو حذف میکنن ، بعضی بازی ها کیفیت صدا ها رو کم میکنن و ... ) بعد خیلی هم فشردش میکنن . که بهش میگن RIP . برا همه بازی های معروف نسخه RIP هست کافی تو گوگل سرچ کنید :
FIFA 2011 Full Rip hotfile download
به راحتی پیدا میکنید .
پس میشه گفت عملا بازی های Rip با نسخه اصلی بازی فرق دارن یعنی یکسری چیزها حذف شده و حجمش اومده پایین و دقیقا تمام امکانات بازی اصلی رو ندارن
بعد این بازیهای Rip به شکل پرتابل هستن دیگه یعنی نیاز به نصب که ندارند ؟!! فقط کافی هست اجرا کنیم و بازی کنیم
راستی به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سایت برید توش داره
البته این سایتی که معرفی کردید برای من فیل تر هست ولی من یه جای دیگه نسخه
FIFA 2011 Full Ripped
رو پیدا کردم با حجم 3.4 گیگا بایت:18:
نمی دونم حالا این دقیقا همون نسخه هست یا نه؟
نه فقط میاد فیلم ها و صدا ها رو دست کاری میکنن ( بیشتر اوقات ) بیشتر فشرده میشه تا حذف ( اگه چیزی رو حذف کنن تو توضیحاتش میگن - مثلا میگن Ripped sund - ripped move - ripped multi player , ...
خوب این نسخه ریپ شده هست ولی کم حجم ترش هم هست فکر کنم 1.5 گیگ . بعدشم بازی های ریپ همه پرتابل هستن وفقط باید از حالت فشرده خارج بشن . بعدشم بازی های ریپ اکسترکتشون خیلی تول میکشه بعضی موارد هست که بازی که شده 700 مگ میشه 6 گیگ .
Reza Azimy_RW
28-11-2010, 20:45
ببن رفیق شفیق (!) شما بازی مثلا فیفا رو که حجمش حدود 8 گیگه رو فایلهای نصب شدش رو بریز روی یک دی وی دی ( دی وی دی 9 حجمش 8.5 گیگه ) بعد اگه هم بیشتر بود حجمش دیگه مجبور میشی روی بلو ری یا فلش بریزی یا فایلهای صدا و ویدیو بازی رو حذف کنی تا حجمش بیاد پایین - حالا یه مشکل وقتی میخوای اجرا کنی توی یه کامپیوتر دیگه پیام میده نصب نشده بازی واجرا نمیشه ! برای این کار هم از Start گذینه Run رو اجرا کن ( توی ویندوزهای سون و ویستا توی پوشه Accessories هست ) بعد توش تایپ میکنی Regedit بعد برات رجیستری رو باز میکنه . بعد توی همون پنجره بور به ادرس HKEY_LOCAL_MACHINE => SOFTWARE بعد اسم بازی مورد نظرتو پیدا کن مثلا فیفا 11 که توی پوشه Ea Sportهست . خوب حالا روی پوشه Ea Sport راست کلیک کن و گذینه Export رو انتخاب کن و یه جا ذخیرش کن . حالا همون فایلو که ذخیره کردی همراه با فایلهای بازی که میخوای رایت کنی رایتش کن روی دیوی دی یا هر چی که میخوای بریزی . حالا توی هر کامپیوتری خواستی اجراش کنی اول باید اون فایلی که از رجیستری اکسپورت کردی رو اجرا کنی یه پیام میده Yes رو میزنی و تمام ! حالا بازی رو اجرا کن و حالشو ببر ! موفق باشی:40:
shahin666
30-11-2010, 02:55
ببن رفیق شفیق (!) شما بازی مثلا فیفا رو که حجمش حدود 8 گیگه رو فایلهای نصب شدش رو بریز روی یک دی وی دی ( دی وی دی 9 حجمش 8.5 گیگه ) بعد اگه هم بیشتر بود حجمش دیگه مجبور میشی روی بلو ری یا فلش بریزی یا فایلهای صدا و ویدیو بازی رو حذف کنی تا حجمش بیاد پایین - حالا یه مشکل وقتی میخوای اجرا کنی توی یه کامپیوتر دیگه پیام میده نصب نشده بازی واجرا نمیشه ! برای این کار هم از Start گذینه Run رو اجرا کن ( توی ویندوزهای سون و ویستا توی پوشه Accessories هست ) بعد توش تایپ میکنی Regedit بعد برات رجیستری رو باز میکنه . بعد توی همون پنجره بور به ادرس HKEY_LOCAL_MACHINE => SOFTWARE بعد اسم بازی مورد نظرتو پیدا کن مثلا فیفا 11 که توی پوشه Ea Sportهست . خوب حالا روی پوشه Ea Sport راست کلیک کن و گذینه Export رو انتخاب کن و یه جا ذخیرش کن . حالا همون فایلو که ذخیره کردی همراه با فایلهای بازی که میخوای رایت کنی رایتش کن روی دیوی دی یا هر چی که میخوای بریزی . حالا توی هر کامپیوتری خواستی اجراش کنی اول باید اون فایلی که از رجیستری اکسپورت کردی رو اجرا کنی یه پیام میده Yes رو میزنی و تمام ! حالا بازی رو اجرا کن و حالشو ببر ! موفق باشی:40:
تشکر دوست عزیز ولی یه سوال برام پیش اومد
این روشی که شما گفتید فقط برای فیفا هست ؟!!
یعنی شما میگید فایلهای رو که نصب کردیم رو + اطلاعاتی که در رجیستری برای اون بازی ثبت شده در کنار هم رایت کنیم
می تونیم بازی رو به صورت پرتابل درست کنیم و به شکل بازی پرتابل در بیاریم !
من الان ساکر 2011 رو سیستمم نصب هست و در رجیستری هم اطلاعات خاصی به جز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیست که فقط نسخه و key نصب هست حالا یعنی من اگر تمام اطلاعات و فایل های که در پوشه نصب شده ساکر هست رو + این اطلاعات روی یه DVD یا فلش بریزم این روش شما جواب میده ؟!
parvizamd
30-11-2010, 06:34
درسته عزیز سوکر برای اینکه بدونه آیا شما بازی نصب کردید یا محتوای ریجستری شما رو بررسی می کند برای پرتابل کردن سوکر کافی rar از پوشه سوکر بگیری از پوشه KONAMI در ریجستری یک فایل REG درست کنی و در کامپیوتر مقصد پوشه بازی EXRTACT و فایل REG اجرا کنی و بروی YES کلیک کنید
shahin666
30-11-2010, 12:59
درسته عزیز سوکر برای اینکه بدونه آیا شما بازی نصب کردید یا محتوای ریجستری شما رو بررسی می کند برای پرتابل کردن سوکر کافی rar از پوشه سوکر بگیری از پوشه KONAMI در ریجستری یک فایل REG درست کنی و در کامپیوتر مقصد پوشه بازی EXRTACT و فایل REG اجرا کنی و بروی YES کلیک کنید
ممنون دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همه دوستانی که بنده رو راهنمایی کردن:11:
پس این طوری که شما گفتید یعنی من فقط این پوشه ساکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو به صورت Rar در بیاریم و از اطلاعات رجیستری هم یه بکاپ بگیریم و در مقصد پوشه اکسترا کنم یعنی همین تمام
واقعا به همین راحتی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس من یه سوال برام پیش اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوتا هارد دارم یه هارد اینترنال و یه هارد اکسترنال روی هارد اینترنال فقط وفقط ویندوز ریختم Xp و 7
و تمام اطلاعاتم روی هارد اکسترنال هست
من بازیهام رو روی هارد اکسترنال نصب کردم و فقط اینجا یه مشکل هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فیفا و ساکر یا مثلا بازیهای دیگه ام Mirror's Edge یا Splinter Cell و ... وقتی ویندوزم رو عوض میکنم
دیگه نمی تونم اون بازی رو انجام بدم پیغام خطا میده و نمیشه بازی رو انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مثلا بازی Modern Warfare 2 که نصب کردم حتی دوتا ویندوزم رو هم عوض کردم ولی بازم می تونم خیلی راحت بازی کنم
جالب اینجاست که فرقی نداره هم تو XP هم در 7 می تونم بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یعنی با این روش جناب Reza Azimy_RW و شما گفتید اگر من مثلا فایل رجیستری فیفا و ساکر در پوشه این بازیها قرار بدم دیگه بعد از عوض کردن ویندوز هم باید بدون مشکل بازی اجرا بشه درسته ؟!!
parvizamd
30-11-2010, 22:33
برای سوکر باید خود پوشه سوکر نه تنها imgs بلکه خود پوشه بزاری
برای هر بازی معمولا متفاوت هست
کال اف 100 بار دیگه ویندوز عوض کنی مشکل نداره
راستی من خودم کال 5 بازی کنم نمی دونم چرا تو سون بازی دک می زنه با این که قبلا تو xp مشکلی نداشت
فکر کنم به cool'n'quiet هست نه؟
shahin666
30-11-2010, 23:14
برای سوکر باید خود پوشه سوکر نه تنها imgs بلکه خود پوشه بزاری
برای هر بازی معمولا متفاوت هست
کال اف 100 بار دیگه ویندوز عوض کنی مشکل نداره
راستی من خودم کال 5 بازی کنم نمی دونم چرا تو سون بازی دک می زنه با این که قبلا تو xp مشکلی نداشت
فکر کنم به cool'n'quiet هست نه؟
آخه عجیبه اگر بازی اطلاعاتی هم توی رجیستری ثبت میکنه پس چرا Modern Warfare 2 با این که ویندوزم عوض بشه یا به قول شما 100 بارم ویندوز عوض کنم مشکلی نداره ولی فیفا یا ساکر با عوض کردن ویندوز یا تغییر ویندوز دیگه نمیشه بازی رو اجرا کرد؟!!!
حالا من از اطلاعات رجیستری هم بکاپ می گیرم ویندوزم رو عوض میکنم بیبینم جواب میده یا نه ؟!!
من Modern Warfare 2 که نصب کردم تو ویندوز 7 بدون مشکل بازی میکنم
ببخشید من متوجه این cool'n'quiet که گفتید نشدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه به گیم مربوطه در این موضوع زیر دیپلم میگفتید که من متوجه بشم:31:
Reza Azimy_RW
01-12-2010, 10:37
خوب همه بازیا که مثل هم نیست شاهین جان . البته من Modern Warfare 2 رو تست نکردم ولی خوب تعداد خیلی کم از بازیهای جدید و تعداد زیادی از بازیهای قدیمی احتیاجی به رجیستری ندارن ( منظورم اینه که اونجا چیزی نمیسازن ) !:27:
حالا یعنی با این روش جناب Reza Azimy_RW و شما گفتید اگر من مثلا فایل رجیستری فیفا و ساکر در پوشه این بازیها قرار بدم دیگه بعد از عوض کردن ویندوز هم باید بدون مشکل بازی اجرا بشه درسته ؟!!
درسته . فقط کافیه بعد از نصب مجدد فایل رجیستری رو باز کنی و روی Yes بکیلیکی ! :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.