مشاهده نسخه کامل
: پوشه ام نیست، چیکار کنم؟
با سلام
دوستان من سیستمم ویروسی شده بود یکی از پوشه های خیلی مهمم ناپدید شده بود.حالا کسپر اسکای نصب کردم سیستم رو باهاش اسکن کردم . پوشم نیستش نمی دونم چطوری برشگردونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دستور Attrib هم استفاده کردم . پوشه رو نشون داد. اما با اینکه حجمش 555mg هستش اما پوشه ای که pdf هام توشه رو نشون نمیده. همه اطلاعات نمایش داده شده تو پوشه 50 مگه حجم نداره .نمی دونم بقیه اش کو؟؟؟
Karkas20
27-11-2010, 19:03
با سلام
دوستان من سیستمم ویروسی شده بود یکی از پوشه های خیلی مهمم ناپدید شده بود.حالا کسپر اسکای نصب کردم سیستم رو باهاش اسکن کردم . پوشم نیستش نمی دونم چطوری برشگردونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دستور Attrib هم استفاده کردم . پوشه رو نشون داد. اما با اینکه حجمش 55mg هستش اما پوشه ای که pdf هام توشه رو نشون نمیده. همه اطلاعات نمایش داده شده تو پوشه 50 مگه حجم نداره .نمی دونم بقیه اش کو؟؟؟
دوست عزیز شاید پوشه یا فایل شما هیدن سیستمی شده باشد.
Karkas20
27-11-2010, 19:23
با سلام
دوستان من سیستمم ویروسی شده بود یکی از پوشه های خیلی مهمم ناپدید شده بود.حالا کسپر اسکای نصب کردم سیستم رو باهاش اسکن کردم . پوشم نیستش نمی دونم چطوری برشگردونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از دستور Attrib هم استفاده کردم . پوشه رو نشون داد. اما با اینکه حجمش 55mg هستش اما پوشه ای که pdf هام توشه رو نشون نمیده. همه اطلاعات نمایش داده شده تو پوشه 50 مگه حجم نداره .نمی دونم بقیه اش کو؟؟؟
درود.
دوست عزیز اگر ویندوز شما ایکس پی است طبق این عکس عمل کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واگر ویندوز شما سون است.طبق این عکس پیش بروید.
موفق باشید.
دوست عزیز ممنون، اینکار رو قبلا انجام دادم اما فایده ای نداشت و پوشه با دستور Attrib از حالت مخفی در اومد. اما حجمشو نگاه کنید نوشته 555 مگ. در حالیکه چندتا از فولدرهای اصلی داخل این پوشه نیست شدن و حجم اطلاعات باقی مونده به 50 -60 مگ بیشتر نمیرسه. یه مشکل دیگه که دارم اینه که وقتی یکی از درایوهای my Computer رو باز میکنم اونو تو یه صفحه جدید باز میکنه قبلا اینطور نبود. اینم عکسی که گفته بودید
Karkas20
28-11-2010, 07:51
دوست عزیز ممنون، اینکار رو قبلا انجام دادم اما فایده ای نداشت و پوشه با دستور Attrib از حالت مخفی در اومد. اما حجمشو نگاه کنید نوشته 555 مگ. در حالیکه چندتا از فولدرهای اصلی داخل این پوشه نیست شدن و حجم اطلاعات باقی مونده به 50 -60 مگ بیشتر نمیرسه. یه مشکل دیگه که دارم اینه که وقتی یکی از درایوهای my Computer رو باز میکنم اونو تو یه صفحه جدید باز میکنه قبلا اینطور نبود. اینم عکسی که گفته بودید
دوست عزیز.
شما کسپر را اپدیت کردید یا نه.
فقط نصب و اسکن
درمورد یکی از درایوها.
صفحه ای ظاهر میشود که مینویسد با یکی از برنامه ها باز شود.
اگر این صفحه که من گفتم باشد سیستم شما هنوز ویروسی است.
شما باید کسپریا یک انتی ویروس دیگر را اپدیت و اسکن کنید.
وبا برنامه autorun virus remover v2.3سیستم
را اسکن کنید تا اتوران ساخته شده توسط ویروس از بین برود.
اگر ان فلدر که شما میگید ویروس در ان فلدر باید باشد که حجم فلدر را افزایش داده.
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.