مشاهده نسخه کامل
: مشکل با windows update و windows security center
سلام
من میخواستم ویندوزم رو آپدیت کنم که ارور داد و راهنما رو زدم که میگه svchost بلاک شده
چجوری رفع کنم این مشکل رو ؟
این عکسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مشکل هم با سکیوریتی سنتر هست که اجرا نمیشه !
این ارور رو میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
aliupdate
27-11-2010, 17:09
سلام
من میخواستم ویندوزم رو آپدیت کنم که ارور داد و راهنما رو زدم که میگه svchost بلاک شده
چجوری رفع کنم این مشکل رو ؟
این عکسش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه مشکل هم با سکیوریتی سنتر هست که اجرا نمیشه !
این ارور رو میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم راهنمایی کنید
برای مشکل اپدیت فکر میکنم فایروال سیستم اجازه اپدیت نمیدهد یه سری به فایروال خود سیستم و فایروالی که خودتون نصب کردن بزنید و مطمئن بشید به Windows update اجازه دسترسی به اینترنت داده شده
برای مشکل دوم هم این روش رو برید:
توی Run بنویسید Services.msc
بعد توی سمت چپ دنبال Security Center بگردید و بازش کنید و روی Start کلیک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ارور میده :
aliupdate
27-11-2010, 18:43
بازم ارور میده :
این مشکل به خاطر Windows firewall هست با این برنامه باید حل بشه:
اگر نشد تنظیمات firewall رو چک کنید و مطمئن بشید firewall روشن هست
توی command prompt هم بنویسید NT SERVICE\mpssvc و یه بار دیگه امتحان کنید
مرسی ، 1-2 تا قسمت های بلاک شده رو برگردوند ولی هنوز نمیتونم آپدیت کنم و سکیوریتی رو باز کنم .
اون متنی که گفتین توی cmd بنویسم هم انجام دادم منتهی میگه :
nt is not recognized as an internal or external command , operable program or batch file
منم دقیقا همین ارور رو میبینم و ویندوزم هم اپدیت نمیشه.از kaspersky security suiteو malwarebiteاستفاده کردم ولی هیچ ویروسی ندارم.لطفااا کمک کنید ....
آقا منم همین مشکل رو دارم جون من بگید چیکار کنم
برای مشکل اپدیت فکر میکنم فایروال سیستم اجازه اپدیت نمیدهد یه سری به فایروال خود سیستم و فایروالی که خودتون نصب کردن بزنید و مطمئن بشید به Windows update اجازه دسترسی به اینترنت داده شده
برای مشکل دوم هم این روش رو برید:
توی Run بنویسید Services.msc
بعد توی سمت چپ دنبال Security Center بگردید و بازش کنید و روی Start کلیک کنید.
آقا من یافتم در این قسمت اول آنتی ویروس خودتون رو غیر فعال کنید بعد گزینه Automatic را انتخاب کنید یعنی گزینه دوم مشکلتون حل میشه
درست نشد همچنان همان ارور بالا را میدهد و آپدیت هم نمیشود.من از کسپر اسکی استفاده میکنم و لینک های آپدیت را هم در آن قرار دادم تا فایروالش ازآپدیت جلوگیری نکند اما فایده ای نداشت.حتی احتمال خراب بودن رجیستری را دادم و فایلwscsvc را هم از جای مطمئنی دوباره جایگزین کردم اما فرقی نکرد.حالا چه کار کنم؟؟؟
amirbrad
17-06-2011, 12:26
درست نشد همچنان همان ارور بالا را میدهد و آپدیت هم نمیشود.من از کسپر اسکی استفاده میکنم و لینک های آپدیت را هم در آن قرار دادم تا فایروالش ازآپدیت جلوگیری نکند اما فایده ای نداشت.حتی احتمال خراب بودن رجیستری را دادم و فایلwscsvc را هم از جای مطمئنی دوباره جایگزین کردم اما فرقی نکرد.حالا چه کار کنم؟؟؟
ببین دوست عزیز مال من هم اینطوری شد که مربوط میشه به ویروس حتی بعد از پاک سازی ویندوز و تمامی مراحل بالا بازم اینطوری بود. برو کنترل پنل و قسمت ریکاوری اونجا اگر گزینه shulder backup فعال باشه قبلا از فایل آپدیت ویندوز و آنتی ویروس و فایروال بکاب داره که میتونی گزینه more restore انتخاب کنی و فایل آپدیت ویندوز و همچنین بقیه رو و ریستور کنی. اگ بکاب نداری فقط باید ویندوز عوض کنی. من 2 بار اینطوری شد که بار اول بکاب نداشتم ویندوز عوض کردم بار دوم چون روی اتومات بکاب گذاشته بودم ریستور کردم الانم کاملا درسته.
یه سوال لازمه درایومو فرمت کنم یا اگه بخوام 7 ultimateبریزم فقط اپگرید کنم کافیه؟ اگه هم بخوام از از ویندوز رو خود لپتاپ دوباره ریکاور کنم باید چیکار کنم آخه من مثل بعضی نوتبوک ها درایو جدا برا ریکاوری ویندوز ندارم یعنی اگرم هست مخفیه. مدل لپتاب
. dell XPS L401x برای درایوراش مشکلی پیش نمیاد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.