مشاهده نسخه کامل
: یه سوال در مورد دیتابیس در سی شارپ
aliaghaaaaa
27-11-2010, 11:18
سلام.
من من خواستم یه query تو دیتابیسم بنویسم که مثلا اطلاعات رو با توجه به تکست باکس1 جستجو کنه. با توجه به عکس زیر باید تو قسمت filter مربوط به country چی بنویسم که نسبت به تکست باکس 1 بگرده؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون./
سلام علی آقا اونجا نمیشه کدهای سی شارپ وارد کرد شما باید با مفاهیم کلی ارتباط سی شارپ و Sql آشنا بشید یه جستجوی کوچیک کنید کلی مطلب گیرتون میاد.
aliaghaaaaa
27-11-2010, 20:25
سلام.
من قبلا دیدم تو ویژوال بیسیک دات نت اونجا یه کد می نویسن و بعد نسبتش میدن به یه تکست باکس.
گفتم شاید اینجا هم بشه.
البته اگه لطف کنی و یه لینک آموزشی بهم بدی ممنون میشم.
L u K e !
27-11-2010, 21:54
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با گوگل قهری مگه ؟
aliaghaaaaa
28-11-2010, 19:30
سلام.
دستت درد نکنه.
نه عزیزم.
گوگل با من قهره.
اونی که شما دیدی مربوط به استفاده از ویزاردهای ویژوال استودیو برای ارتباطات داده ای بود احتمالا. شما اگه MSDN رو سیستمت نصب باشه میتونی کلی مقاله راجع به این موضوع توش پیدا کنی. تو MSDN از کلید How Do I تو نوار ابزار ، قسمت سی شارپ رو انتخاب کن. تو لیست بخشها ، رو لینک Data Access کلیک کن. اینجا کلی آموزشهای قدم به قدم هست.
تو نوار آدرس MSDN خودت لینک زیر رو بزن. یه پروژه است که جستجو تو یه بانک رو به عنوان نمونه با همین ویزاردها آموزش داده :
aliaghaaaaa
29-11-2010, 12:12
سلام.
ممنون از جواباتون ولی...
من لینک آموزشش رو سر فرصت میزارم که هم دوستان منظور منو بهتر متوجه بشن و هم اینکه یه لینک معرفی شده باشه.
aliaghaaaaa
30-11-2010, 20:30
سلام.
اینم لینک دانلودی که قولش رو داده بودم.
فقط این برنامه تحت وی بی هست و من می خوام تحت سی شارپ یاد بگیرم.
ممنون.
خوب از اول میگفتی میخوای report بسازی. البته تو این آموزش هم از همون ویزادهایی که قبلا هم گفتم استفاده کرده. به همین خاطر کدنویسی خاصی هم نداره. کل ماجراش فقط 3 خط کد نوشته.اونم بیشترش اشاره به کنترلهاست که تو سی شارپ هم همینه. فقط تو سی شارپ به جای me از this استفاده میشه. همین.
خوب از اول میگفتی میخوای report بسازی. البته تو این آموزش هم از همون ویزادهایی که قبلا هم گفتم استفاده کرده. به همین خاطر کدنویسی خاصی هم نداره. کل ماجراش فقط 3 خط کد نوشته.اونم بیشترش اشاره به کنترلهاست که تو سی شارپ هم همینه. فقط تو سی شارپ به جای me از this استفاده میشه. همین.
aliaghaaaaa
01-12-2010, 11:50
سلام عزیز دل.
ممنون از جوابت. اینو می دونم که باید از this استفاده کنم.
می خوام دیتاست رو به یه تکست باکس ربط بدم.
یعنی با توجه به مقادیر تکست باکس کار کنه. باید تو query builder تو قسمت filter چی بنویسم؟ همچنین اینکه تو کد نویسیش چی بنویسم؟
اگه دوست دیگه ای راه بهتری بلده هم بگه.
ممنون.:20:
تو همون آموزشی که خودت گذاشتی این مساله رو هم توضیح داده که. یه کم دقیقتر ببینش متوجه میشی. در شمن به نظر میرسه شما کلا اطلاعاتت راجع به ADO.NET و ویزاردهای مرتبط باهاش کمه. اون مقاله هایی که قبلا تو MSDN گفتم رو بخونی کلی از این مشکلاتت حل میشه. اگه یه کتاب ADO.NET بخونی که چه بهتر. فارسی اش هم تو بازار هست.
aliaghaaaaa
01-12-2010, 19:18
سلام.
ممنون از همکاریتون.
درسته . من در مورد ado حتی یه خط هم نمی دونم
ولی تو آموزش، تو قسمت کد نویسی، 2 تا پارامتر می ده ولی تو سی شارپ یه پارامتر داشت.
به خاطر همین نمی دونم باید چکار کنم.
انگلیسیم هم خیلی خوب نیست که بخوام msdn بخونم.
برا یه موضوع هم صرف نمی کنه که کتاب بخرم.
به خاطر همین مزاحم بچه های تالار گفتگو شدم.
اگه میشه یه جواب درست در مورد حل این مسئله بدین.
راستی اگه راه حل بهتری هم دارید بگید.ممنون میشم.
ممنون عزیز.
دلیل اینکه دو تا پارامتر ارسال شده به تابعش اینه که متد fill رو تو دیتا ست تغییر دارد و یه پارامتر sql بهش اضافه کرد. در حالت عادی فقط یه پارامتر میگیره. با دقت نگاه کن مراحل کارشو.
در ضمن پول خرج کردن برای کتاب همیشه صرف میکنه(نظ شخصی من).
راه حل مناسب تر اینه که کد بنویسی . اونم که باید ADO رو بلد باشی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.