ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل restart شدن

fatemeh rouzbeh
27-11-2010, 10:36
سلام
من روی یه سیسنمم ویندوز نصب کردم و همه چی عادی پیش رفت. از طرفی یه سری فایل تو یه هارد دیگه رو یه سیستم دیگه داشتم که واسه انتقالش به هارد اول مجبور شدم هارد اول رو در بیارم و به سیستم دوم وصل کنم. بعد از اینکار که دوباره هارد مورد نظر رو به سیستم اول برگردوندم بعد از روشن شدن سیستم ویندوز رو میشناسه (تا جایی که یه صفحه مشکی میاد که روش نوشته ویندوز xp ) ولی بلافاصله restart میشه.
میشه دلیلشو بگید و منو راهنمایی کنید؟؟؟؟
مرسی

amd>intel
27-11-2010, 10:56
هاردتون احتمال زياد به مشكل خورده . براي شروع يك ويندوز نصب كنيد

fatemeh rouzbeh
27-11-2010, 11:29
الان تلاش کردم که دوباره ویندوز نصب کنم. ولی اصلا از رو cd بوت نمی شه. بلافاصله میره تو صفحه مشکی که safe mood و start windows normaly و ... توش نوشته. البته این صفحه قبلا هم میومد.
چیکار کنم؟؟؟؟

fatemeh rouzbeh
27-11-2010, 22:22
من واقعا نمی دونم باید چیکار کنم. اصلا نمی تونم دوباره ویندوز نصب کنم. اجازه نمی ده. آخه یه بار کاملا بالا اومد و بعد از اون همش restart میشه.
لااقل بگید مشکل از کجا می تونه باشه و من باید چیکار کنم.

joe_satriani
28-11-2010, 20:40
الان تلاش کردم که دوباره ویندوز نصب کنم. ولی اصلا از رو cd بوت نمی شه. بلافاصله میره تو صفحه مشکی که safe mood و start windows normaly و ... توش نوشته. البته این صفحه قبلا هم میومد.
چیکار کنم؟؟؟؟

با سلام
دوست عزیزم از داخل بایوس سیستم بوت منو (first boot ) سیستم رو روی درایوری که سی دی بوتیبل ویندوز رو داخلش گذاشتید رو تنظیم کنید تا بتونه بوت کنه

موفق باشید.

fatemeh rouzbeh
28-11-2010, 23:06
مرسی
من اینکارو کردم . حتی همه ی بوت هارو رو cd-rom گذاشنم ولی فایده نداره.

Farshid72
28-11-2010, 23:26
سلام دوسته عزیز
شما می تونید وقتی داره سیستم بالا میاد کلید F8 رو بطور مدام فشار بدین تا یک سری منو بیاد و از اونجا Disable Auto restart یا یه چیز مشابه رو انتخاب کنیدسپس دوباره ریستارت کنید و شروع به نصب ویندوز کنید.
اگه ممکنه که دی وی دی MRT WIN7 ویندوزتونو نصب کنید.

kactos
28-11-2010, 23:53
ببینید ویندوز از طریق Safe Mode بالا میاد !؟

fatemeh rouzbeh
29-11-2010, 01:26
ببینید ویندوز از طریق Safe Mode بالا میاد !؟

نه نمیاد . گیر می کنه. کلی چیز می نویسه بعد گیر می کنه.

beckham7
29-11-2010, 09:14
چند درایو سی دی گردان دارید؟اگه یکیه سعی کنید از یه دیسک گردان دیگه استفاده کنید و یا دی وی دی ویندوز رو تعویض بکنید چون سیستم باید از طزیق سی دی بوت بشه و کاری به ویندوز و یا مشکل احتمالی هاردتون نداره دوباره سعی کنید نتیجه میگیرید

fatemeh rouzbeh
29-11-2010, 20:47
من دوباره سعی کردم ولی به محض بالا اومدن سیستم وارد صفحه مشکی safe mode و ... میشه. با یه cd-rom دیگه و یه cd دیگه هم امتحان کردم ولی نشد.
مشکل ویندوزم ظاهرا unmountable_boot_volume هست ، می دونم که باید با cd ویندوز درستش کنم ولی هنوز نتونستم از رو cd بوت کنم.
لطفا بگید چیکار کنم.

beckham7
30-11-2010, 09:52
دوست عزیز بوت نشدن از سی دی هیچ ربطی به ویندوز نداره
مدل مادربرد چیه؟

fatemeh rouzbeh
30-11-2010, 12:08
دوست عزیز بوت نشدن از سی دی هیچ ربطی به ویندوز نداره
مدل مادربرد چیه؟

می دونم ربطی نداره ، خواستم بگم مشکل ویندوزم اینه. مرسی که کمکم می کنید.
مدل مادربردم اینه : gigabyte P4 titan series -- GA-8IR2003

beckham7
30-11-2010, 15:54
یعنی بعد از f12 زدن و انتخاب سی دی رام بعنوان بوت سریع میره رو ویندوز قبلی و از هارد بوت میشه؟

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------

اگه اینجوره که جالبه! از سالم بودن سی دی ویندوز مطمئن هستید؟!

fatemeh rouzbeh
30-11-2010, 20:05
f12 که اصلا جواب نمی ده. ولی del رو که میزنم و first boot رو cd-rom انتخاب می کنم هیچ تاثیری نداره. خودم هم نمی دونم چرا اینطوری شده. راستش من با همین cd چند روز پیش win نصب کردم ، فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه.
خواهش می کنم باز هم کمکم کنید.

راستش حتی اگه cd یا cd-rom مشکل داشته باشن باز هم باید قسمت boot from cd بیاد دیگه ولی نمیاد. یه راست میره سراغ هارد.

beckham7
02-12-2010, 16:25
مشکل هر چی هست یه مشکل سادست که یکم دقت میخاد مطمننا از سی یا درایو سی دی گردان هست اگه سی دی رو عوض نکردید با یکی دیگه امتحان کنید

fatemeh rouzbeh
03-12-2010, 12:04
یه سوال :
امکانش هست هارد دو ببرم رو یه سیستم دیگه و اونجا ویندوز نصب کنم و هارد رو بر گردونم رو سیستم فعلی؟؟؟
آخه رو سیستم دیگه این مشکل نیست.
شاید سوال مسخره ای باشه ولی اگه ممکنه جواب بدید.
مرسی

beckham7
04-12-2010, 18:08
اگه مادربرد دوتاسیستم یکی هست میشه (بدون مشکل) شما یه کار دیگه هم بکنید کابل ساتا یا ide درایو سی در رو عوض کن

Armagedon
07-12-2010, 13:28
سلام.
جامپراتونو دستکاری نکردین؟
هاردو بذارین رو مستر و به سوکت primary وصل کنین. سیدی رو بذارین رو همون مستر و به secondary وصل کنین. ببینین اصلا موقع چک شدن بایوس، سیستمتون تمام درایوای هارد و سیدی رو میشناسه یا نه.
موفق باشید.

fatemeh rouzbeh
10-12-2010, 23:36
جامپرها مشکلی ندارن.
راستش یه بار cd رو شناخت و تا یه جایی رفت. یه لحظه رفتم و برگشتم دیدم restart شده و باز هم روز از نو روزی از نو.

Armagedon
12-12-2010, 16:12
سلام.
همه دستگاهای جانبی مثل همون cd rom هارو جرا کنین ببینین سیستم بالا میاد.
موفق باشید.