مشاهده نسخه کامل
: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
Top Gear The Stig
10-04-2011, 22:14
درسته این مورد باید برای برد در دورهای طولانی دقت بشه..مرسی وحید جان..
+
دیگه مطمئن باشید فورزا رو کپی ،Paste کردن تو شیفت...کسانی موفق به تجربه فورزا نشدن با شیفت 2 میشه به مرز فورزا نزدیک شد.
عزیز اگه یکم راجع به این عکس هیجان زده شدی که مطمعنم شدی باید بگم من خودم این بازی رو خیلی دوست دارم و تقریبا فنش هم هستم ولی باید بگم این بازی حتی به گرد خاک GT و FM نمیرسه حتی به گردخاکشون...........
شما نمیتونی با یک درجه بندی بگی کلا یه بازی شبیه یه بازی دیگه هست........
امیدوارم ناراحت نشی ولی به عنوان یک فن فورزا احساس کردم بهم توهین شده.........
تو این بازی شبیه سازیشون رو اینطور تفسیر کردن که فرمون تو دست راننده حتی تو گالاردو داره بی معنی تکون تکون میخوره والا تو پیکان کشورخودمون هم فرمون ماشین اینجوری نمیشه چه برسه به LP560-4..............
البته باید بگم رو جزعیات خیلی دقت کردن که این خودش خیلی تحسین برانگیزه مثلا وقتی موتور دورش تا آخر میره یا مثلا ماشین میره تو خاکی کنار جاده کاپوت تکون تکون میخوره........تصادفات هم خیلی خوبه و فیزیک بازی خیلی نسبت به شماره ی 1 بازی پیشرفت کرده:8:
عزیز اگه یکم راجع به این عکس هیجان زده شدی که مطمعنم شدی باید بگم من خودم این بازی رو خیلی دوست دارم و تقریبا فنش هم هستم ولی باید بگم این بازی حتی به گرد خاک GT و FM نمیرسه حتی به گردخاکشون...........
شما نمیتونی با یک درجه بندی بگی کلا یه بازی شبیه یه بازی دیگه هست........
امیدوارم ناراحت نشی ولی به عنوان یک فن فورزا احساس کردم بهم توهین شده.........
تو این بازی شبیه سازیشون رو اینطور تفسیر کردن که فرمون تو دست راننده حتی تو گالاردو داره بی معنی تکون تکون میخوره والا تو پیکان کشورخودمون هم فرمون ماشین اینجوری نمیشه چه برسه به LP560-4..............
البته باید بگم رو جزعیات خیلی دقت کردن که این خودش خیلی تحسین برانگیزه مثلا وقتی موتور دورش تا آخر میره یا مثلا ماشین میره تو خاکی کنار جاده کاپوت تکون تکون میخوره........تصادفات هم خیلی خوبه و فیزیک بازی خیلی نسبت به شماره ی 1 بازی پیشرفت کرده:8:
نه هیجان زده نشدم...شما درست میگی....حق با شماست...:20:
دیگه مطمئن باشید فورزا رو کپی ،Paste کردن تو شیفت...کسانی موفق به تجربه فورزا نشدن با شیفت 2 میشه به مرز فورزا نزدیک شد.
دقیقآ حامد جان...تو بعضی آیتمها به قدری به نکات ریز دقت کردن که آدم نمیدونه کلافه شه یا از نکته سنجیه سازنده خوشحال باشه!
ولی به هر حال با این مد زیاد حال نمی کنم...چون به سرعت کنترل ماشین از بین میره!:دی
خب ایشون هم نگفتن به گرد fm و gt میرسه!گفتن یه سری آیتمهای موجود در بازی نزدیک یعنی هنوز جا داره تا برسه به اون 2 بازی..
بهتره به این بازی لقب مینی شبیه ساز بدیم تا یک شبیه ساز کامل و بی عیب و نقص
تصادفات هم خیلی خوب
نه دیگه ... اینو مخالفم!چرا..چون من تو این بازی با یک بوگاتی هر کاری خواستم انجام دادم(با 300تا مستقیم رفتم تو دیوار ماشین دوباره رلوود شد!!!)اگر بخوایم نمونه عالی تو این زمینه نام ببرم dirt2 فکر همه جای بر خوردها و تخریب پذیری رو کرده بود به طوری که وقتی خسارت زیادی به ماشین وارد میشد به نوعی یا جوش میاورد یا تایر در میومد یا چند مدل اتفاق که تو ریسها معمولآ میوفته...
+
به نظرم یک پیت استاپ لازم بود برای این سری از shift !
hesam_g59
10-04-2011, 23:43
خوشم میاد b3st1 .. مث خودم اند ماشین بازیه... ایول
آقا من که توی اون 3 دور دریفته موندم
نمیرسه به 1550 ... اشکم درومد
بدي مسابقه هاي دريفتش اينه كه اگه يياي بيرون همه دريفتهارو بايد از اول بري :13:
Top Gear The Stig
11-04-2011, 11:42
بهتره به این بازی لقب مینی شبیه ساز بدیم تا یک شبیه ساز کامل و بی عیب و نقص
نه دیگه ... اینو مخالفم!چرا..چون من تو این بازی با یک بوگاتی هر کاری خواستم انجام دادم(با 300تا مستقیم رفتم تو دیوار ماشین دوباره رلوود شد!!!)اگر بخوایم نمونه عالی تو این زمینه نام ببرم dirt2 فکر همه جای بر خوردها و تخریب پذیری رو کرده بود به طوری که وقتی خسارت زیادی به ماشین وارد میشد به نوعی یا جوش میاورد یا تایر در میومد یا چند مدل اتفاق که تو ریسها معمولآ میوفته...
+
به نظرم یک پیت استاپ لازم بود برای این سری از shift !کاملا با جریان مینی شبیه ساز موافقم........
درباره ی تصادف هم من که تو 360 بازی میکنم به هر حال خیلی هم راضیم و به نظرم خوبن البته Dirt 2 هم جای خود داره ولی من با تصادفات این بیشتر حال میکنم.........دوبار نزدیک بود با همون GT-R اول بازی چپ کنم!!!!:18:!!!به هر حال هر کسی سلیقه ای داره و سلیقه ی شما هم قابل احترامه......:10::46:
یعنی واقعا پیت استاپ نداره؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18:با این وضعیت که دوستان میگن حتما لازم داره..........من دقت نکردم یعینی واقعا نداره؟؟؟:18::18::13::13:
یعنی یک دنده به عقب کشیدن...
نکات اصلی و کلی دنده عوض کردن چیه؟ یعنی چه موقع باید از چه دندهای استفاده کرد؟ ( چه در رانندگی عادی در سطح شهر و چه در مسابقه )
hesam_g59
11-04-2011, 14:33
اگر حالت گیربکس رو روی manual ( یا دستی) گذاشته باشید... در بازی های مسابقه ای ..بهترین تایم عوض کردن دنده...گذر از مرز قرمز (RED LINE ) هست که اوج قدرت موتور هست ... البته نباید بزارید به انتهای رد لاین برسه .. چون موتور فقط زور میزنه و سریعتر نمیره
در حالت اتومات هم... خود بازی شیفت..در بهترین زمان بعد از رد لاین عوض میکنه ..بر عکس tdu 2 که تا به محدوده قرمز میرسید عوض میکرد
برای معکوس کشیدن هم... تا موتور رو توی شیفت 2 تیونینگ نکردین..به نظرم اصلا معکوس نکشید.. چون عملکرد و قدرت رو به شدت افت میده و تعویض دنده رو به موقع انجام نمیده و حداقل 1 ثانیه به تایمتون اضافه میشه ( حتی ترمز دستی زدن هم.. همین عمل رو انجام میده )
ولی ..وقتی تیونینگ کردید... میتونید راحت معکوس بکشید بدون اتلاف وقت ( یادتون باشه حتما توی بخش خرید...کلاچ خوب بگیرید)
و یه نکته :
زدن نیم کلاچ در بعضی مواقع... مخصوصا دریفت ... که دور موتور رو برا یه لحظه بالا مییره و قدرت رو در جایی که دور موتور داره افت میکنه ..بر میگردونه ( مثال واقعیش... وقتی توی جاده از یه تریلی میخواید سبقت بگیرید و از روبرو هم ماشین میاد... با یه نیم کلاچ زدن..دور موتور بالا میره و قدرت ماشین بیشتر میشه و سرعتش هم نیز .. البته در واقعیت..زیاد انجام دادن نیم کلاچ ضربه های بدی به موتور میزنه..ولی تو بازی .بزنین :D )
---------------
یه نکته هم در باره رانندگی در شهر در واقعیت : تعویض دنده ها رو روی رد لاین نزارید...حداکثر دور برای تعویض روی 5-6 هزار باشه ... چون موتور به شدت آسیب میبینه..فقط در پیست مجاز به این کار هستین ..
رانندگی با دنده ای سخته....
اکثر جاهایی که پر پیچ و خم هست بهتره از دنده ای استفاده کنید....خود ردلاین دنده عوض کردن در واقعیت مشکل سازه ولی در کل سر رد لاین دنده خوب عوض میشه ولی توی این بازی به صفحه کیلومترشمار نگاه کنید وقتی شماره دنده به رنگ سبز در اومد بهترین وضعیت برای تعویض هست
البته اگر اتوماتیک هم باشه میتونید در همون صورت دنده بالا و پایین کنید
یعنی واقعا پیت استاپ نداره؟؟؟؟با این وضعیت که دوستان میگن حتما لازم داره..........من دقت نکردم یعینی واقعا نداره؟؟؟
نه دیگه نداره متاسفانه!
نکات اصلی و کلی دنده عوض کردن چیه؟ یعنی چه موقع باید از چه دندهای استفاده کرد؟ ( چه در رانندگی عادی در سطح شهر و چه در مسابقه )
نکتش به دور موتور ماشینیه که داری کنترلش می کنی...البته به ماشینش هم خیلی بستگی داره
اصلآ یک بازی رو با واقعیت نمیشه مقایسه کرد!
Niloofar_Hot69
11-04-2011, 17:15
یکی میشه بگه این بازیو توی 360 چطور میشه با 2دسته بازی کرد؟از یکی میپرسی میگه میشه یکی دیگه میگه نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Keyvan2139
11-04-2011, 20:31
بدي مسابقه هاي دريفتش اينه كه اگه يياي بيرون همه دريفتهارو بايد از اول بري :13:
نه اصلا اینطوری نیست... اگه بیای بیرون، بعد از ورود مجدد میتونی Continu رو انتخاب کنی و ادامشو بری
Keyvan2139
11-04-2011, 20:43
این آخرین مرحله Drift رو کسی رد کرده؟ Miami Park Drift رو میگم
همون که 3 دوره و باید 1550 امتیاز بیاری.... من معمولا به هر قیمتی شده مراحل رو رد میکنم ولی تو این یکی واقعا گیر کردم
ته امتیازم 1290 بیشتر نمیشه... مطمئنم با این Nissan 240SX عمرا نمیشه پاسش کرد
اگه کسی رد کرده بگه ماشینش چی بوده و چطوری تیونش کرده
مثل اینکه هنوز کسی از پس این مرحله بر نیومده...
اگه کسی تونسته بگه ما هم انگیزه بگیریم، اگه هم راهی نداره بریم سراغ باقی مسابقات :13:
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
یکی میشه بگه این بازیو توی 360 چطور میشه با 2دسته بازی کرد؟از یکی میپرسی میگه میشه یکی دیگه میگه نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه عزیز جون... دو دسته ای نمیشه
فقط تحت شبکه.... اونم نسخه اورجینال
amirpers
11-04-2011, 21:29
دوستان من اول بازی هستم چرا پس این دکمه X کار نمی کنه تا زاویه دوربین عوض شه ؟
کلید X نیست
کلید F هست
خب برید از داخل منو ببینید کدام کلید برای کدام کار هست
masoudm90
11-04-2011, 22:31
من امروز نصبش کردم و به نظرم خیلی افتضاحه
nfs آبروی خودشو برد . نه گرافیک مناسبی داره نه گیم پلی گیم پلی که خیلی خرابه
underworld
11-04-2011, 22:41
سلام بچه ها
راستش من هنوز این بازی رو تهیه نکردم...چون اسمش Shift 2 بود و اصلا از سری nfs مثل pro street , Shift خاطره خوبی ندارم و خوشم نیومد
دیروز توی هفته نامه کلیک زده بود بازی فوق العاده زیبای Shift 2 اومده!
میخواستم ببینم واقعا قشنگ شده یا مثل همون سری های قبلشه؟
سلام بچه ها
راستش من هنوز این بازی رو تهیه نکردم...چون اسمش Shift 2 بود و اصلا از سری nfs مثل pro street , Shift خاطره خوبی ندارم و خوشم نیومد
دیروز توی هفته نامه کلیک زده بود بازی فوق العاده زیبای Shift 2 اومده!
میخواستم ببینم واقعا قشنگ شده یا مثل همون سری های قبلشه؟
گزینه ی دوم صحیح میباشد
من که خوشم نیومد
بچه ها هم چون بازی نداشتند انقدر بازیش کردند که الان میگن خوبه
ولی در کل مالی نیست
Tomas Angelos
11-04-2011, 23:40
سلام
منم موافقم باحال نبود یجورایی گند زد:41:
بنظرم گرافیک 1 بهتر بود(نظر شخصی)
Keyvan2139
12-04-2011, 01:21
چه دنیای جالبیه... نظرات 180 درجه با هم فرق میکنه
یکی با دیدن بازی داره روحش پرواز میکنه .... اون یکی :2: !!!
زندگی پارادوکسی یعنی همین
دلم واسه اونی میسوزه که اومده تو این تاپیک و اصلا نمیدونه NFS چیه :worried:
من هم با بازی اصلا حال نکردم و یه جورایی خورد تو ذوقم...! انتظار بیشتری ازش داشتم.
كاملا قضيه سليقه اي هست...
اما در كل خيلي پيشرفت كرده...خيلــــــــــــــــ ــــي :8:
hesam_g59
12-04-2011, 10:51
یه سوال...کسی متوجه شد چی کار کنیم که لاستیکا اینقد داغ نشه؟؟؟؟؟
تا 5 صبح نشسته بودم دریفت بازی میکردم :D
marmolak kocholo
12-04-2011, 11:59
حذف شود...
باز تند رفتم شرمنده...
mohammad_twe
12-04-2011, 12:06
مطمئنن کسایی که از بازی خوششون نیومده تا به حال simulator بازی نکردن , یه جورایی بازی براشون سخت شده و به دقت نیاز داره که خورده تو ذوقشون !
Top Gear The Stig
12-04-2011, 12:27
كاملا قضيه سليقه اي هست...
اما در كل خيلي پيشرفت كرده...خيلــــــــــــــــ ــــي :8:
کاملا تایید میشه معلومه که پیشرفت کرده من نمیدونم چه جوری یه عده ای میان میگن بازی گرافیکش بدتر شده!!!!
آخه عزیزان با عقلتون بسنجید ببینید مگه میشه یه بازی که همه ی باحالیش به گرافیکش هست گرافیک نسخه ی 2 از نسخه ی 1 کمتر باشه؟؟؟؟؟؟نه جان من فکر کنید؟؟؟؟؟!!!!!!
کاملا تایید میشه معلومه که پیشرفت کرده من نمیدونم چه جوری یه عده ای میان میگن بازی گرافیکش بدتر شده!!!!
آخه عزیزان با عقلتون بسنجید ببینید مگه میشه یه بازی که همه ی باحالیش به گرافیکش هست گرافیک نسخه ی 2 از نسخه ی 1 کمتر باشه؟؟؟؟؟؟نه جان من فکر کنید؟؟؟؟؟!!!!!!
آره دوست عزیز راست میگی...من خوب دقت نکرده بودم...
گرافیکش پیشرفت داشته و در کل هم سرتر از نسخه قبل هستش.:20:
sepehr 2011
12-04-2011, 13:06
سلام من که همون اول بازی شیفت 1 اومد از شیفت ها بدم اومد خیلی یکش مسخره بود نه؟:2:
سلام من که همون اول بازی شیفت 1 اومد از شیفت ها بدم اومد خیلی یکش مسخره بود نه؟:2:
خوب این سلیقه ای هستش...
من که خیلی خوشم اومد...ولی هنوز خیلی جای پیشرفت داره.
Davood_titan
12-04-2011, 16:47
من با گرافیک Ati 6720 512mb یه ذره تیک داره
Ram : 4gig
Cpu : intel 7300
دلیلش چیه ؟
hesam_g59
12-04-2011, 16:57
بزارید... کم کم مراحلتون بره بالا... ماشیناتون رو تیونینگ و آپگرید کنید..اونوقت اگه از پشت مونیتور بلند شدید..... نگین نگفتی
اینم به عنوان 1000 امین پستم تو پی 30 ورلد بود.....
پستی بماند یادگار :D
Tomas Angelos
12-04-2011, 23:30
سلام دوست عزیز
من که گفتم نظر شخصی خدمو دادم
من نمیگم پیشرفت نداشته چرا ولی میتونست بهتر از این باشه
من با shift1 خیلی حال کردم و هنوزم رو دستگام نصب هست ولی انتظار بیشتری داشتم
موفق باشید:46:
Top Gear The Stig
12-04-2011, 23:40
سلام دوست عزیز
من که گفتم نظر شخصی خدمو دادم
من نمیگم پیشرفت نداشته چرا ولی میتونست بهتر از این باشه
من با shift1 خیلی حال کردم و هنوزم رو دستگام نصب هست ولی انتظار بیشتری داشتم
موفق باشید:46:
عزیز من فقط منظورم به شما اینقدر شدید نبود درواقع با هم کسایی بودم که این حرفو میزنند.........:10:
موفقیت!
AMIR.KIK
13-04-2011, 00:27
دوستانی که این بازیئی رو نصب کردن نظرشون چیه؟
اگه خوبه تا دانلود کنم؟
Top Gear The Stig
13-04-2011, 06:38
دوستانی که این بازیئی رو نصب کردن نظرشون چیه؟
اگه خوبه تا دانلود کنم؟
عزیزم تاپیک برای نظر هستش دیگه پس میتونی نظرات قبلی رو بخونی و ببینی که دوست داری یا نه............:46:
wanted_boy_2010
13-04-2011, 11:33
اولش زیاد خوشم نیومد ولی تا چند تا مرحله رفتم جلو و ماشین رو تیونینگ کردم دیگه نمی تونم بازی نکنم. من که خیلی خوشم اومده. درسته یه ذره هدایت ماشین سخته ولی کیفش به همونه. مثل بازی هایی نیستش که با 300 تا سرعت هر پیچی رو رد می کنی.
Niloofar_Hot69
13-04-2011, 12:10
واقعا عالی کار کردن.از شیفت 1 خیلی بهتره.گرافیگش خیلی زیباست از قبلی پیشرفت کرده همینطور گیم پلی بازی.خیلی عالیه من که نمیتونم از بازی دست بکشم.دستت درد نکنه EA:46:
من ماشينهاي مختلفي تو اين بازي رو تست كردم...
واقعا كه عاليه
مخصوصا وقتي ماشين رو توربو ميكني دقيقا عملكرد طبيعي از اين پديده رو به نمايش ميزاره....
كلا بعد از مدتها ورژن قابل قبولي ارائه شده
و مورد ديگه اينكه همون اول مسابقات دريفت كه با اون نيسان 240 بايد لايسنس بگيري...دقت كنيد ميبينيد محيط و دور و اطراف چقدر آدم رو ياد محيط هاي Most Wasnted ميندازه:20:
حداقلش من كه اينطور احساس كردم
hesam_g59
13-04-2011, 13:42
راستی اینو دقت کردید که خیلی از پیستها و محیط های مسابقه.. همون محیط های شیفت 1 هستش... البته با گرافیک و جزئیات فوق العاده بالاتر ( مخصوصا لاستیکهای دور پیست ها)
راستی اینو دقت کردید که خیلی از پیستها و محیط های مسابقه.. همون محیط های شیفت 1 هستش... البته با گرافیک و جزئیات فوق العاده بالاتر ( مخصوصا لاستیکهای دور پیست ها)
درسته و اینکه از یه چیز بازی واقعآ ناراحتم!چرا هنوز دموهای قبل از شروع ریس مکرر تکراریه!حالا چه شب چه روز همه فقط یک کار رو انجام میدن دوربین هم همیشه از یک زاویه نشون میده!
اگر این امکان وجود داشت که بشه حذف کرد اون اول ریس رو خیلی خوب میشد!
hesam_g59
13-04-2011, 14:50
اره...نیم ساعت باید وایسی تا عکاسا و به به ها از پیست برن بیرون تا بتونی مسابقه بدی.... مخصوصا وقتایی که رستارت میکنی خیلی میره رو اعصاب
( نکته انحرافی : این بتل فیلد 3 که تو امضات زدی b3st1 عزیز.. میدونی که ضد ایرانه و تو تهران جنگه؟)
اره...نیم ساعت باید وایسی تا عکاسا و به به ها از پیست برن بیرون تا بتونی مسابقه بدی.... مخصوصا وقتایی که رستارت میکنی خیلی میره رو اعصاب
شدید رو اعصابه..
( نکته انحرافی : این بتل فیلد 3 که تو امضات زدی b3st1 عزیز.. میدونی که ضد ایرانه و تو تهران جنگه؟)
البته هیچ ربطی به این تاپیک نداره ولی نظر من اینه که بازی هیچ ربطی به سیا_ست نداره :)
بازی نامبر وان ساختن دستشون درد نکنه می خواد حالا هر کجای جهان باشه...
Top Gear The Stig
13-04-2011, 17:32
عزیز تو 360 اگه A رو بزنی میره اون تیکه ها تو کامپیوتر هم حتما باید باشه................:21:
masoudm90
13-04-2011, 17:33
من هم hot pursuit رو سیستمم نصبه و هم shift2 . یه ساعت شیفت بازی کردم بعد رفتم سراغ hot pursuit و بلافاصله اومدم بیرون رفتم shift2 رو uninstall کردم !!!
sir payman
13-04-2011, 18:17
سلام دوستان خسته نباشید
من دیشب این بازیو گرفتم ولی یه مشکلی داره و اینه که وقتی کریر رو میزنم و دمو رو نشون میده و لود شروع میشه از بازی بدون هیچ اروری میپره بیرون.
راه حلش چیه؟
Davood_titan
13-04-2011, 18:44
بچه ها به نظر من تنطیمات فرمان رو حرفه ای کنید خیلی بازی بهتر مزه میده وقتی ترمز اتوماتیک هم برداشته بشه که دیگه محشر میشه :8:
خب تمام این پیست ها شبیه سازی واقعیشون شده دیگه....تمامشون هم پیستهای معروفی هستند...اکثرا توی آلمان و فنلاند و ژاپن هستند
مخصوصا من با نورنبرگ حال میکنم
سلام دوستان خسته نباشید
من دیشب این بازیو گرفتم ولی یه مشکلی داره و اینه که وقتی کریر رو میزنم و دمو رو نشون میده و لود شروع میشه از بازی بدون هیچ اروری میپره بیرون.
راه حلش چیه؟
شاید مشکل از کرک باشه!
sir payman
13-04-2011, 21:03
3 تا کرک رو امتحان کردم و همشون هم مشکلشون مثل هم بود.
الان هم DX رو اپدیت کردم ولی باز هم حل نشد.
بازی فیزیک جالبی نداره
با کوچکترین برخورد ماشین کاملا منحرف میشه
حتی در سرعت های پایین
این بازی مشکل هوش مصنوعی هم داره
اگه جلوی یه ماشینو بگیری در اغلب موارد هی دنده عقب میگیره ولی باز که میزنه دنده یک فرمونشو نمیچرخونه و دوباره برمیگرده سره جای اولش
تصادفاتش هم که عمرا به پای درت 2 نمیرسه
ولی از نسخه قبلی بهتره که ماشین کاملا ضد ضربه بود
زیره ماشین اصلا طراحی نشده
یه ماشین که چپ میکنه قشنگ نگاش کنید
زیره ماشینا اصلا جزییات نداره و به نظر میرسه رندر نشده
آخرای بازی هم مسابقات واقعا سخته
بازی رو چه بذاری رو ایزی یا هارد اصلا فرقی نمیکنه
گرافیک بازی در سطح قابل قبولیه
ولی پیست نورنبرگ این کجا و پیست نورنبرگ فورزا 3 کجا
من با ایکس باکس بازی میکنم و گرافیک هم حده آخرشه
گرافیک افتضاح نیست، کسانی که میگن گرافیک افنضاحه با کنسول بازی کنن
نید فور اسپید همیشه بازیاشو آبان و آذر میداد بیرون
نمیدونم چطور شد که کمتر از 6 ماه دو نسخه داد بیرون
در کل حرف یکی از دوستانو تایید میکنم
شیفت دو یک بازی نیمه سیمولیشنه
amirpers
13-04-2011, 23:10
nدوستان این علامت تعجب هایی که در کنار جاده هستش برا چیه ؟ باید چکارش کنیم ؟
Top Gear The Stig
13-04-2011, 23:38
nدوستان این علامت تعجب هایی که در کنار جاده هستش برا چیه ؟ باید چکارش کنیم ؟
اگر از روی خط های سبز بازی رو آسفالت این پیچا رو رد کنی اون ها تبدیل به تیک سبز رنگ میشن که نشون میده مثبا فلان پیچ رو بر اساس گفتار بازی (خط سبز) طی کردی............
hesam_g59
13-04-2011, 23:58
در اصل به اون خط میگن اسپید لاین ...یعنی خطی که با کمترین فشار..سریعترین راه و پیچ رو میتونی بزنی
حالا اگه توی بازی قرمز میشه و اینا...فقط جنبه راهنما داره برای تایم ترمز گیری ( البته اگر از روی ترمز خودکار برداریش)
BMW.M3_E46
14-04-2011, 00:25
با این Racing Wheel بازی کنین ببینین Shift چه جور بازیی می شه!!!
اصلا هدف ساخت این سری NFS به خاطر این رسینگ وله!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دموها رو اعصابتون هست برید توی پوشه دموها اسمشون رو عوض کنین مثلا اولش یه 0 بزارین دیگه راحت میشین.
Sajad2006
14-04-2011, 10:24
سلام. اگه کسی لینک خرید مطمئن داره، برام پ.خ. کنه که بخرم!!!
ممنون!
در اصل به اون خط میگن اسپید لاین ...یعنی خطی که با کمترین فشار..سریعترین راه و پیچ رو میتونی بزنی
حالا اگه توی بازی قرمز میشه و اینا...فقط جنبه راهنما داره برای تایم ترمز گیری ( البته اگر از روی ترمز خودکار برداریش)
خير در اصل به اون ميگن ريس لاين دوست عزيز :20:
====
همونطوري كه bmw m3 گفت بازي با ويل در حد قابل قبولي هست :46:
hesam_g59
14-04-2011, 12:16
خير در اصل به اون ميگن ريس لاين دوست عزيز :20:
====
همونطوري كه bmw m3 گفت بازي با ويل در حد قابل قبولي هست :46:
اوخ اوخ..ببخشید..سوتی دادم...نصف شب بود و منم در عالم خواب
البته بازم درستش ریسینگ لاین هست...مرسی از تذکرت:40:
SADEGH 7
15-04-2011, 10:32
واقعا مسخرس. خیلی راحت می شه با سرعت 80-90 تا پیچ 90 درجه رو پیچید. نمی دونم این EA چه اصراری داره بازی شبیه ساز بسازه؟ به نظر من EA باید بازی هایی مثل HOT PURSUIT یا کربن که تو شهر بود بسازه و ساختن بازی های شبیه ساز رو بذاره واسه codemasters .
سلام
تفاوت بین نسخه Shift 2 و Shift 2 Unleashed تو چیه؟
alimehraeew
15-04-2011, 17:59
این عکسهایی که از ماشین می شه گرفت تو کجا save می شه؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا مسخرس. خیلی راحت می شه با سرعت 80-90 تا پیچ 90 درجه رو پیچید. نمی دونم این EA چه اصراری داره بازی شبیه ساز بسازه؟ به نظر من EA باید بازی هایی مثل HOT PURSUIT یا کربن که تو شهر بود بسازه و ساختن بازی های شبیه ساز رو بذاره واسه codemasters .
دوست عزيز تو ماشينهاي جديد كه تحمل فشار جانبي بالايي دارن اين امر عجيب نيستش :20:
اتفاقا رانندگي خيلي به سمت واقعيت رفته و يجورايي سخت شده
قضيه شيفت هم كاملا با سريهاي روال NFS فرق داره و داستانش اصلا چيز ديگه اي هست
SA.JJ.AD
15-04-2011, 21:21
سلام
تفاوت بین نسخه Shift 2 و Shift 2 Unleashed تو چیه؟
تو هیچی :31:
AMIR.KIK
15-04-2011, 21:51
به نظر من که نسخه قبلیش از این خیلی بهتر بود
SA.JJ.AD
15-04-2011, 22:08
به نظر من که نسخه قبلیش از این خیلی بهتر بود
کمی تا قسمتی قبول دارم :13: !!
AMIR.KIK
15-04-2011, 22:51
گرافیک نسخه قبلیش از این بهتر بود.
بازی کردن این توی پیسته زیاد جالب نیست به نظره من
میتونم بپرسم بر چه اساسی و بر چه مدرک و سندی میگید گرافیک نسخه قبل بهتر بود؟!
تا الان بارها دوستان گفتند که هیچ شرکتی احمق نیست نسخه 2 یک بازی رو گرافیکش از قبلی بدتر بزنه اونم ماشینی!
خب یک مقایسه بزارید...از 1 عکس بگیرید از 2هم عکس بگیرید بزارید کنار همدیگه اینجا قرار بدید
hesam_g59
16-04-2011, 00:34
این هم عکسهای شیفت 1 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این عکسهای شیفت 2 :
همه رو یه اندازه گرفتم... و سیستمم هم تفاوتی نکرده ...
حالا بگید باز هم شیفت 1 بهتره !!!
عکس زیاد داشتم..ولی نشد همشو آپ کنم
Tomas Angelos
16-04-2011, 11:56
سلام دوستان
یه سوال؟
دستی تو این بازی با چیه؟:46:
Shift دنده بالا CTRL هم دنده پایین هر دو کلید سمت چپ کیبورد....
Keyvan2139
16-04-2011, 13:46
اونایی که میگن گرافیک 2 پایینتره.... خدا وکیلی یه تجدید نظر تو کارت گرافیکشون بکنن
قبول دارم... تو بعضی چیزا مثل Game Play و سبک و Simulat و از اینجور چیزا حرف و حدیث داره :13: ولی تو گرافیک.................
hesam_g59
16-04-2011, 14:48
سلام دوستان
یه سوال؟
دستی تو این بازی با چیه؟:46:
شما میتونی بری توی آپشن... و تعریف کنی دکمه هایی رو که لازم داری
من برای خودم دستی رو روی space گذاشتم..
دیفالتش فکر میکنم alt باشه
SA.JJ.AD
16-04-2011, 15:41
اونایی که میگن گرافیک 2 پایینتره.... خدا وکیلی یه تجدید نظر تو کارت گرافیکشون بکنن
قبول دارم... تو بعضی چیزا مثل Game Play و سبک و Simulat و از اینجور چیزا حرف و حدیث داره :13: ولی تو گرافیک.................
من یکی از اونام که میگه گرافیک 2 پایین تره :31:
.
والا نمیدونم !! شاید اینجور نباشه !! شاید شماره ی 1 اون موقع گرافیکش نو بود برام تازگی داشت و خیلی بهتر به نظر میرسید !! اما اینو راستش هنوز زیاد بازی نکردم !! همون 2.3 تا تست اولیه ای که کردم گرافیکش (مخصوصا ماشین هاش) زیاد جالب نیستن !! این نظره منه :31:البته شاید این اولین جاده ای که توش باید برونییم با این ماشین مورد نظر یکم ناجور هستن !! به هر حال ... هرچی دوستان بگن ما قبول داریم :20::8:
SevenCity
16-04-2011, 16:46
من از دانلود ها دانلود کردم
چرا هیچ موزیکی تو بازی نیست؟
یعنی موزیکو برداشتن یا باید فعالش کرد؟
من یکی از اونام که میگه گرافیک 2 پایین تره:31:
سجاد تو هنو داری میگی گرافیکش از یک پایینتره!خسته نشدی؟!:دی
این تصور بعضی دوستان که میگن گرافیکش از شماره یک پایینتره به خاطر اینه که بازی رو ادامه نمیدن تا یه جایی که تفاوتهاش با شماره یک دیده میشه.حداقل تا وسطاش که برسین اینا روشن میشه..
Saeed System
16-04-2011, 17:33
این بازی نمیدونم چرا منو دلزده میکنه یا شاید من خیلی آماتورم تو ریسینگ ولی من dirt 2 رو تا 60% رفتم.
الان تو کوئیک ریس اون ماشین زرده که تپله رو بر میدارم هر چی بازی میکنم نفر 13 یا نفر 16 میشم.
دیگه اعصابم خورد شد رفتم ترینر آوردم رفتم بوگاتی خریدم که سرعتم بیشتر باشه بعد ماشین بقیه شرکت کننده ها هم
بوگاتی شد بازم نفر 16 میشم :41:
به هیجا هم نمی خورم نه به دیوار نه به جدول ولی نمیدونم چرا همه از من جلو میزنن و من همش نفر 16 میشم.
ترمز اتوماتیکم روشنه بخاطر این نیست؟
Keyvan2139
16-04-2011, 20:16
من یکی از اونام که میگه گرافیک 2 پایین تره :31:
.
والا نمیدونم !! شاید اینجور نباشه !! شاید شماره ی 1 اون موقع گرافیکش نو بود برام تازگی داشت و خیلی بهتر به نظر میرسید !! اما اینو راستش هنوز زیاد بازی نکردم !! همون 2.3 تا تست اولیه ای که کردم گرافیکش (مخصوصا ماشین هاش) زیاد جالب نیستن !! این نظره منه :31:البته شاید این اولین جاده ای که توش باید برونییم با این ماشین مورد نظر یکم ناجور هستن !! به هر حال ... هرچی دوستان بگن ما قبول داریم :20::8:
نظر شما محترمه عزیز ولی یه نکته کوچولو وجود داره
یه سری بازیها هستن که اصل طراحیشون بر اساس گرافیک با بیت بالاست...
این بازیها با تنظیمات پایین یا متوسط کارت های گرافیک غیر حرفه ای یه چیزی تو مایه های افتضاح هستن
البته این یه جور ضعفه...
معمولا Game هایی موفق هستن که بتونن تو هر Range VGA گرافیک قابل قبولی ارائه بدن... مثل Mafia یا Call of Duty و...
Dirt2 گرافیک ضعیفی نداره، بلکه گرافیک بالایی میخواد!! باور کن با یه VGA متوسط یا ضعیف نمیشه ازش لذت برد :46:
hesam_g59
16-04-2011, 21:44
این بازی نمیدونم چرا منو دلزده میکنه یا شاید من خیلی آماتورم تو ریسینگ ولی من dirt 2 رو تا 60% رفتم.
الان تو کوئیک ریس اون ماشین زرده که تپله رو بر میدارم هر چی بازی میکنم نفر 13 یا نفر 16 میشم.
دیگه اعصابم خورد شد رفتم ترینر آوردم رفتم بوگاتی خریدم که سرعتم بیشتر باشه بعد ماشین بقیه شرکت کننده ها هم
بوگاتی شد بازم نفر 16 میشم :41:
به هیجا هم نمی خورم نه به دیوار نه به جدول ولی نمیدونم چرا همه از من جلو میزنن و من همش نفر 16 میشم.
ترمز اتوماتیکم روشنه بخاطر این نیست؟
دقیقا یکی از معضلات بازیهای ریسینگ.. همین ترمز اتوماته....
برش دار.. و به نسبت خودرویی که داری... و بااستفاده از خط راهنما .. وقتی که قرمز شد.. ترمز کن ..
البته گفتم بسته به خودرویی که داری..یعنی اگر ترمز خوب گرفتی و تیونینگش کردی.. میتونی وقتی قرمز شد.. همون اولش هم ترمز نگیری.... ( خودش یه راهه برا امتیاز گرفتن از رقبا):46:
به نظر من اصلا بازیه با حالی نیست:ِ:ِ:ِ:ِ:ِ:ِ:ِ:ِ:ِ
Keyvan2139
16-04-2011, 21:55
این ترمز اتومات هم شده معضل... به نظر من که اصلا بازی رو راحت نمیکنه
هر چی زور میزنی از رقیب جلو بیفتی، سر پیچ که میرسی زحمتت به هدر میره
غیر فعالش بکنید بهتره
Majid-6120
16-04-2011, 22:06
سلام
آقا به خدا راست میگن بروبچز ... گرافیک 2 یکم پایین تره ! یه جورییه ! : دی
ولی رانندگی تو شبش خیلی خوبه !
راستی ...
بازگشت غرور آفرین بانوان عزیز را به NFS تبریک میگووییم ! : دی
این ترمز اتومات هم شده معضل... به نظر من که اصلا بازی رو راحت نمیکنه
هر چی زور میزنی از رقیب جلو بیفتی، سر پیچ که میرسی زحمتت به هدر میره
غیر فعالش بکنید بهتره
خب شما اگر رانندگیتون حرفه ای هست میتونید کنترل کشش و کنترل استقامت رو خاموش کنید بعد میتونید خیلی خوب رد بشید
Keyvan2139
16-04-2011, 22:25
خب شما اگر رانندگیتون حرفه ای هست میتونید کنترل کشش و کنترل استقامت رو خاموش کنید بعد میتونید خیلی خوب رد بشید
اتفاقا همین کار رو هم کردم...
خیلی دارم تلاش میکنم از بازی خوشم بیاد... ولی نمیشه که نمیشه
فقط یه نیرویی داره بهم میگه که باید تمومش کنم
کلآ بازی یکم بیش از اندازه سخت هست!اشتباهه اینا همینجاست که شبیه ساز رو تو سخت بودن کنترل ماشین خلاصه کردن و تمام.
هنوز shift خیلی کار داره تا به پای شبیه سازهای عالی و نامبر وانی چون GT5 , FORZA 3 برسه.
من خودمم تا 60 درصد بازی رفتم دیگه بیخیالش شدم چون واقعآ اعصابشو ندارم دیگه:دی ترجیح میدم منتظر DIRT3 باشم
SA.JJ.AD
17-04-2011, 01:03
نظر شما محترمه عزیز ولی یه نکته کوچولو وجود داره
یه سری بازیها هستن که اصل طراحیشون بر اساس گرافیک با بیت بالاست...
این بازیها با تنظیمات پایین یا متوسط کارت های گرافیک غیر حرفه ای یه چیزی تو مایه های افتضاح هستن
البته این یه جور ضعفه...
معمولا Game هایی موفق هستن که بتونن تو هر Range VGA گرافیک قابل قبولی ارائه بدن... مثل Mafia یا Call of Duty و...
Dirt2 گرافیک ضعیفی نداره، بلکه گرافیک بالایی میخواد!! باور کن با یه VGA متوسط یا ضعیف نمیشه ازش لذت برد :46:
خو من با بالاترین رزولیشن ممکن و تنیضمات گرافیکی high بجز : motion blur = normal و shadows = normal بازی میکنم دیگه :31: منظورتونو متوجه نشدم :31:
.
البته وحید هم درست میگه !! شاید یکم بیشتر بازی کنم !! مراحل بعدی متفاوت باشه و برتری نسخه ی 2 به چشم بیاد !:20:فقط تو اون مراحل اول تعجب کرم !! انتظار بیشتری داشتم :13:حالا باقیش شاید نظرم عوض شد . (اگه شد همین جا اعلام میکنم :31:):27:
.
پ.ن : راستی چرا اینقد ماشینا تکون میخورن ! :31: (هم لذت بخشه هم سر درد اور:31:)
یک مسئله که من رو گیج کرده!
توی لامبورگینی ها مورسیه لاگو معمولی دیده نمیشه که کلاس B باشه ولی توی مسابقات سری B مدرن میبینم که مورسیه لاگو حضور داره!اونم معمولی!
قضیه چیه؟!
دوستان از کجا بفهمم که واسه چه مرحله ای چه ماشینی لازمه تا ماشین بخرم؟
کسی میدونه چه جوری میشه ماشین رو بفروشی؟باید حتما 2 تا ماشین داشته باشی؟
اولا هر شاخه ای از مسابقات یعنی همون بخش اولی که میرید توی Career پایین شاخه زده کلاس B یا C هست
بعد ماشینی که میخرید هم که مشخصه پایینش زده مثلا C991 که اگر این عدد بشه 1000 که با تیونینگ میشه دیگه جز C نیست و باید در آپگرید دقت کنید که به B نره
مثلا گفتم
برای B هم به A نره
توی گاراژ روی ماشین Enter رو بزنید آخرین گزینه یعنی Sell را انتخاب کنید که به معنای فروش هست
Top Gear The Stig
18-04-2011, 12:31
یک مسئله که من رو گیج کرده!
توی لامبورگینی ها مورسیه لاگو معمولی دیده نمیشه که کلاس B باشه ولی توی مسابقات سری B مدرن میبینم که مورسیه لاگو حضور داره!اونم معمولی!
قضیه چیه؟!
سوال منم هست.....کسی میدونه چرا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Niloofar_Hot69
20-04-2011, 15:41
بازی واقعا سخت شده خیلی سختش کردن رسیدن به نفر اول غیر ممکن شده
hesam_g59
20-04-2011, 20:32
من که بریدم....
نفر اول رو نمیشه گرفت.. مگر اینکه با هر کلکی شده بزنی بهش...تا از دور بیافته بیرون... که این هم خیلی بعیده بهش برسی
Niloofar_Hot69
20-04-2011, 21:46
من که بریدم....
نفر اول رو نمیشه گرفت.. مگر اینکه با هر کلکی شده بزنی بهش...تا از دور بیافته بیرون... که این هم خیلی بعیده بهش برسی
اصلا نمیشه به جایی ماشینو زد همینکه به ماشین جلویی بخوری با اون میری توی دیوار یا چند دور دوره خودت میچرخی
خب توی کدام سری و کدام مسابقات نمیتونید نفر اول را بگیرید؟
hesam_g59
20-04-2011, 23:25
من الان رتبه ام 15 هستش ...رنکینگش
فک کنم توی مسابقات گروه B مدرن باشه...طرفی که نفر اول وا میسه..با به توبوتا کرولا 1980 تو مسیر مستقیم... یه نقطه میشه
Top Gear The Stig
20-04-2011, 23:40
دوستان یه راه کار خوب برای شروع مسابقه:
زمانی که شماش معکوس قبل از مسابقه زده میشه گاز رو تا ته بگیرید و بزنید دنده 1 تو شروعتون تاثیر داره......
من خیلی وقته ادامه بازی رو به خاطر همین سختیه بی خودش گذاشتم کنار چون بی فایدست!اصلآ رو منطق عقلانی نیست این حالت سختیه بازی:( بازم خراب کرد shift
Keyvan2139
20-04-2011, 23:56
من تمام Option های به اصطلاح آسون کننده بازی رو غیر فعال کردم، غیر از کنترل ترمز
نه تنها بازی سخت نشد... کنترل ماشین یه جورایی راحت تر هم شد
فقط یه نکته رو بهش توجه کنید...
مسابقات مدرن کلاس B به بالا رو چه تو حالت ساده و چه تو حالت سخت نمیتونید توش اول بشید، مگر اینکه ماشین رو اصولی Tune کرده باشید... مخصوصا اون مسابقات آخر که با Boss دست و پنجه نرم میکنید
یه فرناندو آلونسو!! میخوام که آخرین مرحله دریفت رو رد کرده باشه... حتی اگه کسی بتونه تو اون مسابقه سوم هم بشه، انصافا کارش ایول داره :5:
قبلا هم گفته بودم ولی ظاهرا تا حالا کسی نتونسته از پسش بر بیاد
hesam_g59
21-04-2011, 00:02
دقیقا... اگر کسی بر اومد... من شخصا کلی براش دست و هورا میکشم
Keyvan2139
21-04-2011, 00:14
من خیلی وقته ادامه بازی رو به خاطر همین سختیه بی خودش گذاشتم کنار چون بی فایدست!اصلآ رو منطق عقلانی نیست این حالت سختیه بازی:( بازم خراب کرد shift
باهات موافقم... سختیش اصلا منطقی نیست... یه جورایی وقتی هی مسابقه رو با نا امیدی تمام تکرار میکنی و اون دموی تکراری قبل از شروع میاد جلوی چشمت... واقعا بازی چندش آور میشه، مخصوصا اینکه امیدی هم به اول شدن نداری
اون مرحله آخر دریفت رو حداقل با 8 یا 9 تا ماشین تو کلاسهای مختلف با Tune های متفاوت شاید بدون اغراق بالای 100 بار رفتم... ولی ته امتیازم 1290 بیشتر نشد
واقعا موندم... پول میدی، بازی میخری، نصب میکنی، میشینی پاش که لذت ببری.... اونوقت :2: ..................حالا گیرم بازیش خدای گرافیک باشه :13:
SA.JJ.AD
21-04-2011, 11:44
یه جورایی وقتی هی مسابقه رو با نا امیدی تمام تکرار میکنی و اون دموی تکراری قبل از شروع میاد جلوی چشمت... واقعا بازی چندش آور میشه، مخصوصا اینکه امیدی هم به اول شدن نداریوای حررف دلمو زدی :2:
.
نمیتونستن یه قابلیت بزارن که اون دمو های لعنتی رو بشه قطع کرد !!؟:2:واقعا رو اعصاب میره (مخصوصا اینکه یه مسابقه ی چالشی و سخت رو مجبور باشی هی restart کنی و ... :2:
.
+
راستی دوستان نظرم راجع به گرافیک بازی تغییر کرد :31:انصافا از شماره یک بهتره !! :31: اما طراحی ماشین ها و کلا گرافیک ماشین ها یا مثلا بازتاب نور و محیط رو ماشین و ... تعریفی نداره !! و اگه شماره 1 از این بهتر نبود . بد تر هم نبود !!:13:
+
+ اینکه واقعا مسابقات شبش خیلی زیباست :40:مخصوصا اینکه از دوربین داخل حال رانندگی باشی و نور بالای ماشین های پشت سریت بیفته تو اینه و همچنین داخل ماشینتو روشن کنه :31:خیلی جالب به نظرم اومد این :20:
Prince_M
21-04-2011, 20:30
دوستان به نظر شما Shift 2 رو واسه pc بگیرم بهتره یا Xbox 360 ؟
SA.JJ.AD
21-04-2011, 21:30
دوستان به نظر شما Shift 2 رو واسه pc بگیرم بهتره یا Xbox 360 ؟
اگه سیستم انچنان قدرتمندی ندارید و همچنین قراره تو پی سی با کیبورد رانندگی کنید . پیشنهاد میکنم xbox 360 شو بگیرید که بهتون بشیتر خوش میگزره !! :46:
Niloofar_Hot69
21-04-2011, 21:46
اگه سیستم انچنان قدرتمندی ندارید و همچنین قراره تو پی سی با کیبورد رانندگی کنید . پیشنهاد میکنم xbox 360 شو بگیرید که بهتون بشیتر خوش میگزره !! :46:
فقط 360 لذتش خیلی بیشتر از pcیه:46:
Prince_M
22-04-2011, 06:47
با سیستم مشکلی ندارم (رم:4 گیگ و کارت گرافیک: 9600 GT )
فقط میخواستم ببینم با دسته حالش بیشتره یا کیبورد؟:31:
Keyvan2139
22-04-2011, 07:57
با سیستم مشکلی ندارم (رم:4 گیگ و کارت گرافیک: 9600 GT )
فقط میخواستم ببینم با دسته حالش بیشتره یا کیبورد؟:31:
بستگی به خودت داره.... یه سری فقط میتونن با دسته بازی کنن و لذتش هم واسشون بیشتره
یه سری هم مثل من کیبوردی هستن... و با دسته حال نمیکنن
یه گروه کمی هم با ویل بازی میکنن... گمونم اون حالش بیشتر باشه :46:
SA.JJ.AD
22-04-2011, 09:41
کلا بازی ریسینگ 100% با دسته باید انجام بشه !! با کیبورد رانندگی بسیار خشک و غیر واقعی میشه !! برای مثال با کیبورد سر یه پیچ نرم میخوای بپیچی باید چند بار جهت چپو تک تک فشار بدی تا خوب بپیچه !! اما با گیم پد کافیه یکم فقط انالوگ چپو لمس کنید به سمت چپ ببرید تا ماشین خیلی ترو تمیز بپیچه !! همچنین وقتی میخواید مثلا با سرعت 60 تا ثابت راه برید !! اگه با کیبورد هسستید باید هی گاز بدی ول کنی گاز بدی ول کنی :27::31:تا مثلا بشه تو یه سرعت ثابتی راه رفت !! اما با دسته ... (به طور ساده : با دسته میشه 20% یا 50% یا ... فرمون گرفت اما با کیبورد یا 0% یا هم 100% ):2::27:
.
کلا من که به شخصه هرگز ریسینگ رو با کیبورد بازی نمیکنم !! خیلی سخت و خشک و همچنین مصنوعی میشه رانندگی !!
من با Shift خیلی حال کردم
ولی این...:2:
اصلا ماشین نمیپیچه! یه جوریه انگاری ماشین زیادی سنگینه!
حریف هم اصلا اشتباه نمی کنه....!:2:
این رو هم ببینید جالبه
KINGTATu
22-04-2011, 21:24
تنها NFS ای بود که از زمانی که خریدمش تا الآن که حدود 2 هفته میشه فقط 5 دقیقه بازی کردم، واقعا رقبت نمیکنم برم سمتش
davood.2008
23-04-2011, 18:08
سلام
من تازه دانلود این بازی رو تموم کردم و نصبیدمش اما ...
میشه بگین تنضیمات رو با چه دکمه ای ذخیره کنم اخه گفته جهتنما بالا رو بزن اما اخه مگه میشه وقتی میزنم میره بالا
خودم حلش کردم :5:
davood.2008
23-04-2011, 19:52
واقعا بازی بیمزیه
همش میری تو دیوار . یه جورایی اصلا حال نمیده
من پاکش کردم رفت هیف اون همه وقت که برای دانلود گذاشتم:41:
Davood_titan
23-04-2011, 20:24
واقعا بازی بیمزیه
این بی علاقه ای شماس که با سرعت میخواین پیچ ها رو مثل کربن یا hotpersuit رد کنین
SA.JJ.AD
23-04-2011, 20:53
واقعا بازی بیمزیه
:hmm:
این بی علاقه ای شماس که با سرعت میخواین پیچ ها رو مثل کربن یا hotpersuit رد کنین
احسنت !! :31:
خب واقعا نمیشه همون موقع نظر داد!
الان من نظرم عوض شده.بازی بدی نیست!
رسیدم Modern B
شاید کمی صبر و حوصله و همینطور از همه مهمتر وقت رو بزارین کنار واسه این بازی ارزشش بیشتر به چشم میاد
من که با بازی حال میکنم
البته تا حالا با کنسول بازی نکردم و خیلی دوست دارم GT5 و فورزا رو بازی کنم و مطمئنم از شیفت بهترن....
در کل به نظر من بازی خوبی هست....البته باید به شبیه سازی ماشین علاقه داشته باشید که با حوصله برید جلو
hesam_g59
24-04-2011, 00:58
آخه... بدی این بازی میدونین چیه؟؟؟
اولش خوشتون نمیاد....( بعضی ها) ...بعد.. یه کم بازی میکنین همچین بدتون هم نمیاد
بعد.... یه دفعه خوشتون میاد خفن...ولی میخورین به modern B .. اونوقت به پای اولی ها و اینا نمیرسین..میخوره تو حال تون
خیلی بده اینطوری ( فک کنم باید پولامو جمع کنم یه ویل خوب بخرم)
من برای کلاس B رونتون دارم و گالاردو با آئودی R8 حالا تعجب من از اینه که آئودی R8 که اینجا هست V8 و فقط مدل ریسینگش V10 هست.....
R8 رو توی کلاس B برای هندلینگ عالیش استفاده میکنم
Danial_4139
24-04-2011, 11:45
من که خیلی دارم باش حال میکنم !
هیچ وقت سلیقه ها مثل هم نمیشه ولی برای من این بازی شاهکاره !!!
اگر سعی کنید ازش سر دربیارید به خصوص قسمت تیونینگ حتما باش حال میکنید :11:
davood.2008
24-04-2011, 19:33
واقعا ببخشین اگه با احساساتتون بازی کردم
از همه معذرت میخوام اگه حرفه نابجایی زدم
كلمه بد واسه اين بازي به هيچ عنوان قابل قبول نيست :31:
كسي هم كه ميگه آي اله بله ميتونه بگه متوسطه
كسي كه از ماشينهاي مختلف و قابليت هاش بدونه به اين ورژن احترام ميزاره و حداقل بي احترامي بهش نميكنه
من 100 % موافقش نيستم...كاستي هايي داره اونم خيلي زياد اما واقعا پيشرفت چشمگيري داشته و اگه همينطور ادامه بده شاهد عنواني واقعا قدرتمند خواهيم بود...( كه به شخصه بعيد ميدونم طبق تجربه )
بدی NFS اینه که لایسنس فراری رو هیچ وقت نتونسته بگیره....
و همینطور هنوز هم که هنوزه از نسل قبلی سری SL بنز استفاده میکنه
لایسنس گرفتن بعضی ماشینها و بکار بردن مدلهای به جا واقعا در این زمینه ضعیف کار میکنه
=========
وای یک چیزی بگم بخندین...من تازه قسمتهای دیگه آپگرید رو پیدا کردم و فهمیدم چقدر میشه آپگرید کرد!!گفتم چرا توی هر مسابقه ای میرم باید تمام سیستم های کنترل کشش و پایداری رو خاموش کنم که بتونم اول بشم:دی
SIMON137
25-04-2011, 01:37
چرا گرافیک این بازی اینجوریه ؟
بعد از HP که واقعا عالی بود که باعث شد حتی اورجینالشو بگیرم این یه جورایی دلمو زد
SHift 1 رو بیشتر می پسندم
سلام ، من نسخه ی کنسولشو دارم ، یکشو کامل تموم کردم !
واقعا" گرافیک بازی عالی تر شده !
قدرت رانندگی و هندلینگ هم خیلی واقعی تر شده !
خصوصا" در حالت دنده و ترمز دستی ...
در مورد دوستانی که میگن این بازی مزخرفه ، نمیشه بازی کرد ، به درو دیوار میخوره :دی :
شبیه سازی رانندگی و ارائه ی بهترین تجربه ی رقابت فیزیکی
این بازی یه بازی شبیه ساز به تمام معناست نه یه ریسینگ کامپیوتری مثل ...
hesam_g59
26-04-2011, 00:06
آقا ...امروز کارت گرافیکم سوخت ( یعنی 5 تا از خازن هاش ترکید ...بد صدایی داد)
خلاصه... باعث خیر شد و رفتم یه گرافیک خفن گرفتم....
geforce GT 240
1گیگ Gddr5
حالا زیبایی رو میتونم حس کنم تو این بازی.... وحشتناک فوق العاده تر تر تر شد
مدرن B رو دارم به راحتی میبرم
سلام بچه ها.آقا ما آخرش نفهمیدیم بازی رو بگیریم یا نه؟بعضی ها میگن خوبه بعضی میگن خوب نیست!اگه مربوط به سخت افزاره من با XFX 4850 چه کاره ام میتونم خوب بازی کنم یا نه؟اگه از بابت گیم پلی هست من از شیفت اولی خیلی خوشم اومده هنوزم بازی میکنم.اگه مثل اونم باشه میگیرم. راستی یه سوال؟ چرا من هرچی پست میدم نوشته ها یسره میشه ولی مال شما اینتر میزنین میاد سر سطر و منظم هست کار خاصی تو نوشتن باید انجام داد؟با تشکر.
آقا ...امروز کارت گرافیکم سوخت ( یعنی 5 تا از خازن هاش ترکید ...بد صدایی داد)
خلاصه... باعث خیر شد و رفتم یه گرافیک خفن گرفتم....
geforce GT 240
1گیگ Gddr5
حالا زیبایی رو میتونم حس کنم تو این بازی.... وحشتناک فوق العاده تر تر تر شد
مدرن B رو دارم به راحتی میبرم
یعنی کارت گرافیک تو برد وباختتون هم تاثیر گذاشت :18:؟؟؟!!! قبلا کارت گرافیکتون چی بود ؟ گرافیک من 8600gt 512 بود یه gt220 1gb گرفتم زیاد فرقی نکرد .
hesam_g59
27-04-2011, 14:35
یعنی کارت گرافیک تو برد وباختتون هم تاثیر گذاشت :18:؟؟؟!!! قبلا کارت گرافیکتون چی بود ؟ گرافیک من 8600gt 512 بود یه gt220 1gb گرفتم زیاد فرقی نکرد .
مال منم 8600GT DDR3 بود....
ولی الان فهمیدم که کند اجرا میکرد..
امروز حتی مسابقه هایی که وحشتناک برام سخت بود ( مسابقه با پاگانی زوندا ها برای اول موندن) هم به راحتی اول شدم
فقط یه مسابقه است.. که دیگه به نظرم ربطی به گرافیک نداره... اونهم دور کامل پیست نوربرگ رینگ ...
آخه.... یه مکلارن mp داده... میگه با بوگاتی ویرون مسابقه بده :18:
alone_boy
27-04-2011, 16:01
عجب بازی سختیه!
با این که حالت رانندگی رو گذاشتم روی Novice ولی بازم سخته
ولی گرافیکش خوبه
SA.JJ.AD
28-04-2011, 13:15
درسته یکم ناجور سخته !!
.
کافیه یه اشتباه کنی و یکم از جاده منحرف شی !! دیگه تلاش فایده نداره و باید ری استارت کنی :13:
+
ولی این Drift هاش خیلی میچسبه !! :27:
ولی این Drift هاش خیلی سخته !!
:31:
..........
nimakarimi95
28-04-2011, 13:34
مرسی از لیک تون
SA.JJ.AD
28-04-2011, 19:26
درسته یکم ناجور سخته !!
.
کافیه یه اشتباه کنی و یکم از جاده منحرف شی !! دیگه تلاش فایده نداره و باید ری استارت کنی :13:
+
ولی این Drift هاش خیلی میچسبه !! :27:
ولی این Drift هاش خیلی سخته !! :31:
..........
چه خوب تغییرات ایجاد میکنی ها :31:
+
یعنی این Drift هاش هم بیش از حد سخت و ناجور میشه در اینده ؟!:13:
همه با دریفت مشکل دارن
شما مشکلی نداری؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
سلام
این نسخه جدیدترین ورژن nfs هست؟
من بابت همین دریفت اصلا نسخه 2 رو نگرفتم :20:اخه shift 1 دریفتش خیلی سخت بود:2: هر چی سعی کردم نتونستم
سلام
این نسخه جدیدترین ورژن nfs هست؟
بله
SA.JJ.AD
29-04-2011, 11:35
همه با دریفت مشکل دارن
شما مشکلی نداری؟:31:
من بابت همین دریفت اصلا نسخه 2 رو نگرفتم :20:اخه shift 1 دریفتش خیلی سخت بود:2: هر چی سعی کردم نتونستم
شما احتمالا با کیبورد بازی میکنید که ... :2:
.
من با گیم پد PS2 :31: بازی میکنم .خیلی عادت کردم بهش :27:اکثر مسابقات رو اول تا سوم میشم :31:
+
+
اما با کیبورد که واقعا سخته ریسینگ :2:
شما احتمالا با کیبورد بازی میکنید که ... :2:
.
من با گیم پد PS2 :31: بازی میکنم .خیلی عادت کردم بهش :27:اکثر مسابقات رو اول تا سوم میشم :31:
+
+
اما با کیبورد که واقعا سخته ریسینگ :2:
ولی من تا الان بیشتر بازیها رو با کیبورد رفتم :19:با اینکه گیم پد دارم باهاش عادت نکردم بازی کنم فقط فیفا اونم دو نفره که میشیم حالا جدا با گیم پد بهتر میشه . من که با گیم پد گند میزنم تو بازی:2:
َalireza
29-04-2011, 13:14
سیستم مورد نیاز ؟ :دی
SA.JJ.AD
29-04-2011, 19:14
دوستانی که میگن Drift تو این بازی سخته و حال نمیده این کلیپو که تهیه کردم ببینید :31: (فقط بعد از تبدیل و کم حجم کردن نمیدونم چرا رنگش عوض شد :18::27:)
.
ببینید که چه حالی میده :21::31:
فرمت Mkv
حجم : 1.80 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواقعا لذت بخشه :31:
منم با کیبرد بازی می کنم(اصلا با چیز دیگه نمیتونم:31:)
مسابقات مشکلی نیست همیشه اول و دوم:31:
ولی دریفت سخته:2:
reza-atom
29-04-2011, 22:52
بابا این چقدر سخته اه حالم بهم خورد :دی
یکی از بهترین قسمت هاش همون دریفت هست درسته سخته ولی اگه بتونی دریفت کنی خیلی حال میده .
البته من هنوز زیاد بازی نکردم واز روی تجربه نسخه های قبلی میگم .با گیم پد خیلی راحت تر میشه تا کیبورد آخه کیبورد گاز و ترمز چپ وراست همش یه جاست وبا یه دست باید همه این کارا رو بکنی .
هر کی با کیبورد مشکل داره بره یه گیم پد خوب بگیره چون فرمون ارزون بدرد نمی خوره و خوبشم گرونه ، خیلی تو کنترل ماشین تاثیر داره .
تو تنظیمات بازی درجه سختی رو روی چی گذاشتید ؟
اگه از این تنظیمات استفاده کنید نباید زیاد سخت باشه :
Steering Assist : Yes
Braking Assist : Yes
Anti Lock Brakes : Yes
Traction Control : High
Stability Control : Yes
reza-atom
30-04-2011, 11:35
یکی از بهترین قسمت هاش همون دریفت هست درسته سخته ولی اگه بتونی دریفت کنی خیلی حال میده .
البته من هنوز زیاد بازی نکردم واز روی تجربه نسخه های قبلی میگم .با گیم پد خیلی راحت تر میشه تا کیبورد آخه کیبورد گاز و ترمز چپ وراست همش یه جاست وبا یه دست باید همه این کارا رو بکنی .
هر کی با کیبورد مشکل داره بره یه گیم پد خوب بگیره چون فرمون ارزون بدرد نمی خوره و خوبشم گرونه ، خیلی تو کنترل ماشین تاثیر داره .
راستی game pad چه مارکی خوبه و قیمتش از چند تومنه ؟
سیستم مورد نیاز ؟ :دی
Minimum System Requirements
Required – Internet Connection
OS – Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7
Processor – Intel Core™2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 64 2.4GHz
Memory – 2.0 GB
Hard Drive – 7 GB
DVD Drive – 8 SPEED
Video Card – DirectX 9.0c Compatible 3D-accelerated 512 MB video card with Shader Model 3.0 or higher
Sound Card – DirectX 9.0c compatible
DirectX – Version 9.0c
Supported chipsets: ATI HD3 Series or greater; NVIDIA GeForce 8 Series or higher or greater
دوستانی که میگن Drift تو این بازی سخته و حال نمیده این کلیپو که تهیه کردم ببینید :31: (فقط بعد از تبدیل و کم حجم کردن نمیدونم چرا رنگش عوض شد :18::27:)
.
ببینید که چه حالی میده :21::31:
فرمت Mkv
حجم : 1.80 مگ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدواقعا لذت بخشه :31:
آره .... مجبورم نکن این shift 2 رو بخرم ها:31: همون نسخه یک اون بسمونه :2:
من اگه اول نشم دوباره تکرارش میکنم
SA.JJ.AD
30-04-2011, 12:43
با گیم پد خیلی راحت تر میشه تا کیبورد آخه کیبورد گاز و ترمز چپ وراست همش یه جاست وبا یه دست باید همه این کارا رو بکنی .
همونطور که تو چند صفحه پیش در موردش صحبت کرده بودم :
کلا بازی ریسینگ 100% با دسته باید انجام بشه !! با کیبورد رانندگی بسیار خشک و غیر واقعی میشه !! برای مثال با کیبورد سر یه پیچ نرم میخوای بپیچی باید چند بار جهت چپو تک تک فشار بدی تا خوب بپیچه !! اما با گیم پد کافیه یکم فقط انالوگ چپو لمس کنید به سمت چپ ببرید تا ماشین خیلی ترو تمیز بپیچه !! همچنین وقتی میخواید مثلا با سرعت 60 تا ثابت راه برید !! اگه با کیبورد هسستید باید هی گاز بدی ول کنی گاز بدی ول کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تا مثلا بشه تو یه سرعت ثابتی راه رفت !! اما با گیم پد ... (به طور ساده : با گیم پد میشه 20% یا 50% یا ... فرمون گرفت اما با کیبورد یا 0% یا هم 100% )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
!! خیلی سخت و خشک و همچنین مصنوعی میشه رانندگی !! نتیجه میگیریم که ...
اصلا با کیبورد ریسینگ بازی کردن به نظرم خود ازاری محسوب میشه :31:
+
دوستانی هم که عادت کردن بهتره ترک کنن تا لذت بیشتری از بازی های ریسینگ ببرن :31:حتی گیم پد معمولی ... :20:
به نظر من یکی از مشکلات بازی نداشتن قابلیت Rewind هست مثلا اگه یه پیچ رو بد رفتی و از جاده خارج شدی مثل DIRT 2 و Forza 3 نمیشه ریوایند کرد و بازی رو به عقب برگردوند و دوباره رفت و یک اشتباه باعث میشه که مسابقه رو از دست بدی و باید دوباره شروع کنی که واقعا اعصاب خورد کن هست....
فکر میکنم logitech و farassoo مارک های خوبی باشن . در کل گیم پد از 5000 تومن هست تا 50000 تومن .
به نظر من یکی از مشکلات بازی نداشتن قابلیت Rewind هست مثلا اگه یه پیچ رو بد رفتی و از جاده خارج شدی مثل DIRT 2 و Forza 3 نمیشه ریوایند کرد و بازی رو به عقب برگردوند و دوباره رفت و یک اشتباه باعث میشه که مسابقه رو از دست بدی و باید دوباره شروع کنی که واقعا اعصاب خورد کن هست....
اونطوری که مسخرست که به عقب برگردی ،من میگم ریست هم نمی داشت طبیعی تر بود .اگه مجبور بودی تا آخر مسابقه بری یا کلا بیخیال اون مسابقه شی خیلی دیگه طبیعی میشد داد همه درمیومد .:31:
سلام من میخوام از این فرمون هاو اینا بخرم آیا باید مارک خاصی باشه و میشه توی این بازی ازش استفاده کرد؟
اصلا با کیبورد ریسینگ بازی کردن به نظرم خود ازاری محسوب میشه :31:
نه اتفاقا من فقط تو shift اونهم فقط تو دریفت این مشکل رو دارم بقیه بازیها هر چی باشه عالی تا آخر جلو می رم مثلا drift 2 من راحت رو هارد کور رو میرم :5:
حالا دریفتش نسبت به نسخه یک راحتره یا نه ؟
SA.JJ.AD
01-05-2011, 02:09
نه اتفاقا من فقط تو shift اونهم فقط تو دریفت این مشکل رو دارم بقیه بازیها هر چی باشه عالی تا آخر جلو می رم مثلا drift 2 من راحت رو هارد کور رو میرم :5:
حالا دریفتش نسبت به نسخه یک راحتره یا نه ؟
دوست عزیز . شما عادت کردی دلیل بر خوب و استفاندارد بودن کیبورد برای بازی های ریسینگ نیست که :20: . تو اون بازی های الکی درسته اسونه :31: (البته کلی لذت رو دارید از خودتون به هر حال میگیرید) باور ندارید لا اقل یه مدت با یه گیم پد خوب بازی کنید تا طعم ریسینگ رو لا اقل نصف Wheel بچشید :31:با کیبورد هرچقد هم فرض باشی و عادت داشته باشی . مشکل اصلیش همون بحث یا 0 یا 100% هستش :2:
به هر حال ...
راستی منظورتون از Drift 2 همون dirt 2 هستش دیگه ؟! :27::31:
+
درر مورد سخت بودن دریفت ها هم به نظرم بهتر شده :40:اما خوب شاید سخت تر هم شده باشه :27:
سلام من میخوام از این فرمون هاو اینا بخرم آیا باید مارک خاصی باشه و میشه توی این بازی ازش استفاده کرد؟
اونایی که ارزش خریدن دارن اینا هستن :
Logitech G25 قیمتش حدودا 300.000 تومن
Logitech Momo Racing Force Feedback قیمتش حدودا 160.000
Logitech Formula Vibration Feedback حدودا 60.000
البته باید بتونی اینا رو پیدا کنی من پارسال تو مشهد دنبال دو مدل ارزونترش بودم پیدا نکردم .
hesam_g59
01-05-2011, 10:49
عمرا مشهد گیر بیاد..... یا خیلی گرونه..یا از این 25 تومنی هاس.. که فرمون با کش به بدنه وصله ( خودمم دارم ها..زمان جاهلیت خریدم)
ولی با همین فرمون داغون.. بازی فرمول 1 2010 رو عالی میرفتم.. و واقعا تجربه خوبی هم بود
بدرد بازیهایی از جمله شیفت و بقیه نمیخوره ...چون تنش زیاد داره.. و عکس العمل این نوع فرمونهای داغان ..مزخرفه
امیدوارم یه روز تجربه لذت بازی با فرمون خوب رو توی شیفت داشته باشم
در مورد دریفت هم.... اگر این قضیه داغ شدن لاستیکاش نبود... خوب بود...
چون دقیقا دور سوم که میشی..لاستیکا اون چسبندگی رو ندارن.. و اشک آدم در میاد که ماشین صاف راه بره اصلا
دوست عزیز . شما عادت کردی دلیل بر خوب و استفاندارد بودن کیبورد برای بازی های ریسینگ نیست که :20: . تو اون بازی های الکی درسته اسونه :31: (البته کلی لذت رو دارید از خودتون به هر حال میگیرید) باور ندارید لا اقل یه مدت با یه گیم پد خوب بازی کنید تا طعم ریسینگ رو لا اقل نصف Wheel بچشید :31:با کیبورد هرچقد هم فرض باشی و عادت داشته باشی . مشکل اصلیش همون بحث یا 0 یا 100% هستش :2:
به هر حال ...
راستی منظورتون از Drift 2 همون dirt 2 هستش دیگه ؟! :27::31:
+
درر مورد سخت بودن دریفت ها هم به نظرم بهتر شده :40:اما خوب شاید سخت تر هم شده باشه :27:
بله همون dirt 2 منظورمه اسمشون فقط یه f تفاوتشونه:31:
نمی دونم شاید یه گیم پد خوب گرفتم:eh:
Top Gear The Stig
01-05-2011, 13:03
دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی میشه Logitech Momo Racing Force Feedback رو به 360 وصل کرد و بازی کرد؟؟؟؟؟
کسی میدونه موزیک های بازی رو چطور باید استخراج کرد؟
کسی میدونه موزیک های بازی رو چطور باید استخراج کرد؟
آموزش استخراج Music و Sound از بازیها
Alex Fera
04-05-2011, 11:45
دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی میشه Logitech Momo Racing Force Feedback رو به 360 وصل کرد و بازی کرد؟؟؟؟؟
بله میشه به کنسول ها هم وصلشون کرد.............
moucker_boy
04-05-2011, 12:27
گرافیک و رم مورد نیاز این بازی چقدره؟
.
.
.
Top Gear The Stig
04-05-2011, 12:29
گرافیک و رم مورد نیاز این بازی چقدره؟
.
.
.
دو سه صفحه پیش یکی گذاشته بود؟؟؟؟؟
moucker_boy
05-05-2011, 14:08
دو سه صفحه پیش یکی گذاشته بود؟؟؟؟؟
آره... ممنون از اینکه گفتی.
.
.
.
reza-atom
05-05-2011, 15:10
بابا اونقدرها هم سخت نیست :دی مال من اول تنظیماتش جوری بود که ماشین هی منحرف میشد و از این گرفتاریها توی optuon تنظیماتش رو درست کردم حالا با همین کیبورد همش اول دوم میشم.
Top Gear The Stig
05-05-2011, 15:18
دوستان نمیشه دنده رو دستی کرد تو بازی ؟؟؟؟
در حین بازی نه
از منو اصلی برید توی آپشن بعد قسمت controls قسمت gear میتونید معمولی را انتخاب کنید
Mool Tee
05-05-2011, 15:46
سلام- آ قا من می خوام ببینم این بازی قشنگه یا نه؟لطفا یکی که بازی کرده در موردش بهم توضیح بده:46:
در مورد گرافیکش و... توضیح بدید PLS.
گرافیکش خوبه
فقط درجه سختی بازی یکم بالاست
من خودم تا قبل از مدرن A خیلی راحت میرفتم ولی الان خیلی گیر کردم!
Mool Tee
05-05-2011, 15:50
گرافیکش خوبه
فقط درجه سختی بازی یکم بالاست
من خودم تا قبل از مدرن A خیلی راحت میرفتم ولی الان خیلی گیر کردم!
ممنون عزیز دلم- مثل shift 1 هست؟:8:
نه از اون کیفیت رانندگیش و کنترلش بهتره گرافیکش هم همینطور
یادم میاد شیفت یک کار میکرد که خیلی بازی رو برای کاربر آسون میساخت
این بود که سر پیچ اگر به سمت چپ فرمون میدادی و کلید رو رها میکردی خودش یکم به سمت راست فرمون میداد بعدش که ماشین درست بره
البته من منتقد بازی نیستم بهتره صبر کنی تا دوستانی که بیشتر وارد هستند نظر بدن
Mool Tee
05-05-2011, 16:03
این بود که سر پیچ اگر به سمت چپ فرمون میدادی و کلید رو رها میکردی خودش یکم به سمت راست فرمون میداد بعدش که ماشین درست بره
ممنون- بعدا از دوستان می پرسم:20:
این مورد بر مگیرده به گزینه steering assistant که در حالت easy روشن میشه...
ولی کسانی که فکر میکنند این باز سخته کلا assistant رو خاموش و full damage رو توی بازی در قسمت gameplay روشن کنند تا بفهمند بازی reality یعنی چی!!
اونوقت تازه اصطلاح فک پیاده شدن در بازی رو با گوشت وخون درک میکنید:31::31:
manreza71
06-05-2011, 23:17
سلام خدمت همه دوستان
منم امروز این بازی رو گرفتم
بازی بدی به نظر نمیاید و لی به پای hp و mw نمیرسه، الانم تو مرحله ای هستم که یه لوتوس سز دارم و 5 دور یک مسیر رو مسابقه میدم.. طوریکه متوجه شدم اگر برم تو خاکیها لاستیکم درب وداغون میشه درسته؟ و فکر کنم اگه این 5 دور رو ببرم لوتوس رو جایزه میگیرم درسته؟
SA.JJ.AD
07-05-2011, 04:00
سلام خدمت همه دوستان
منم امروز این بازی رو گرفتم
بازی بدی به نظر نمیاید ولی به پای hp و mw نمیرسه،
:thumbsdow
دوست عزیز میشه بپرسم چه ربطی دارن اینا بهم !؟!:hmm:
.
ممکنه یکی از ریسینگ شبیه ساز خوشش نیاد !! دلیل نمیشه که بگه بدرد نمیخوره ... برای مثال خوده من hp و امثالهم رو اصلا همیشه مثلا 40 درصدشونو رفتم احساس کردم دیگه بازی چیزی نداره !! و کلا میلی برای ادامه دادنشون برام نمیموند و ...!!
+
اما مثلا این شیفت 2 کاملا جذاب بوده تا به اینجای کار برام و کلی هم باهاش حال میکنم ;)مخصوصا بخاطر چالش هاش :20:
manreza71
07-05-2011, 10:23
تا 11% رفتم دیگه دیدم حالشو ندارم پاکش کردم
نمیدونم این چه بازی بود که ea بیرون زده... از این بدتر نمیشد
hesam_g59
07-05-2011, 11:08
ولی من الان به 80% رسیدم.... و واقعا میتونم بگم... کمتر بازی ریسینگ اینقدر منو جذب کرده بود...
شاید بتونم بگم.. دوران خوش گرید رو هم پشت سر گذاشت....
بعد از مدتها میتونم بگم.. مرسی EA
( البته انتقاد به بازی دارم ها... مثلا همین رد نشدن ملت بعد از هر دفعه رستارت که بد رو مخ میره )
manreza71
07-05-2011, 16:21
پاک شود........
manreza71
08-05-2011, 05:59
این مسابقاتش که مخصوص دریفت هست رو اعصاب آدم میره ... من که از مسابقات اختصاصی دریفت به هیچ وجه خوشم نمیاد ...
simorgh_m3
08-05-2011, 10:24
منم همین طور اصلا خوشم نمیاد
manreza71
09-05-2011, 12:26
چه جوری دریفت بزنم؟
آیا تنظیمات تیونینگ میخواد؟ مثل فشار روی لاستیک جلو و عقب و ...
از بازی بدم نیومده ولی وقتی قسمت دریفتش رو دیدم حالم گرفته شد
حالا منو راهنمایی کنید تا این دریفتش رو هم رد کنم
حامدمایا
09-05-2011, 12:59
گازشو بگیر - یه جهت کوچیک بده ( دستتو از رو گاز بر ندار ) - هر موقع دیدی ماشین داره صاف میشه دوباره یه جهت کوچیک به همون سمت قبلی بده
ولی کلا باید اینقدر بری تا قلقش دستت بیاد .
من خودم همه Drift ها رو اول شدم .
reza-atom
09-05-2011, 19:29
به نظرم یکی از عیب هایی که این بازی به این قشنگی داره اینه که هنگام ریسینگ از موزیک استفاده نمیشه یادش بخیر بازی هایی مثل underground چه آهنگایی میذاشت آدم ذوق می کرد!
matrix_3s
09-05-2011, 23:28
من اولاش که بازیرو گرفته بودم خوب پیش رفتم ولی یواش یواش وا دادم و نتونستم بازی کنم......
به نظرم یکی از عیب هایی که این بازی به این قشنگی داره اینه که هنگام ریسینگ از موزیک استفاده نمیشه یادش بخیر بازی هایی مثل underground چه آهنگایی میذاشت آدم ذوق می کرد!
آخه دوست عزیز کی موقع یه مسابقه واقعی آهنگ گوش داده که من وشما دومی و سومییش باشیم ؟!
راننده موقع رانندگی باید تمرکز داشته باشه
اگه underground موزیک داشته به خاطر این بوده که شبیه ساز نبوده ورانندگیش به تمرکز زیادی احتیاج نداشته .شما بازی dirt 1,2 رو در نظر بگیر ،موزیک داشت موقع مسابقه ؟
نداشتن موزیک هنگام مسابقه برای این بازی عیب نیست .
:10:
reza-atom
10-05-2011, 10:41
آخه دوست عزیز کی موقع یه مسابقه واقعی آهنگ گوش داده که من وشما دومی و سومییش باشیم ؟!
راننده موقع رانندگی باید تمرکز داشته باشه
اگه underground موزیک داشته به خاطر این بوده که شبیه ساز نبوده ورانندگیش به تمرکز زیادی احتیاج نداشته .شما بازی dirt 1,2 رو در نظر بگیر ،موزیک داشت موقع مسابقه ؟
نداشتن موزیک هنگام مسابقه برای این بازی عیب نیست .
:10:
آره درست میگین ولی دمشون گرم خیلی به واقعیت نزدیکه مخصوصاً وقتی ماشین ها می زنن به آدم ، به وجد میای! ولی من شخصاً با موزیک بهتر میتونم راه ببرم :أِ!
آقایون شما چطور تونستین با این سبک فرمون SHIFT کنار بیاین ؟
می خوام بدونم مشکلی ندارین ؟
من که اصلا راحت نیستم باهاش ...
آقایون شما چطور تونستین با این سبک فرمون SHIFT کنار بیاین ؟
می خوام بدونم مشکلی ندارین ؟
من که اصلا راحت نیستم باهاش ...
عادت می کنی....
matrix_3s
10-05-2011, 14:26
شاید هم پاک کنی.....
عادت می کنی....
من نمی دونم دلیل سازندگان بازی برای این نوع فرمان چیه و چرا مثله بقیه بازی ها فرمان معمولی نداره این بازی ؟
آخه چرا باید به یک فرمان غیر منطقی و مسخره عادت کنیم ؟!؟!؟!
pishoolii
10-05-2011, 17:48
تقریبا یه هفته میشه که دارم شیفت رو بازی می کنم، ولی متاسفانه باید بگم که پاکش کردم!
فضیه ی شیفت واسه من مثل pes و fifa میمونه! ، وقتی یه نفر گرندتوریزمو رو بازی کرده باشه دیگه حتی یک دقیقه هم از شیفت بازی کردن لذت نمی بره..
دست فرمون افتتضاح ماشینا ، اینکه میگ افتضاح یعنی واقعا افتضاح!
صدای مصنوعی اگزوز ماشین ها و سر و صدا های عجیب و غریب ماشینا!
تکراری بودن و یکنواخت شدن محیط بازی بعد از چند ساعت بازی کردن...
به هر حال اصلا فکر نمی کردم بازی تا این حد ضعیف باشه، البته شایدم من نتوستم باهاش کنار بیام!:11:
تقریبا یه هفته میشه که دارم شیفت رو بازی می کنم، ولی متاسفانه باید بگم که پاکش کردم!
فضیه ی شیفت واسه من مثل pes و fifa میمونه! ، وقتی یه نفر گرندتوریزمو رو بازی کرده باشه دیگه حتی یک دقیقه هم از شیفت بازی کردن لذت نمی بره..
به هر حال اصلا فکر نمی کردم بازی تا این حد ضعیف باشه، البته شایدم من نتوستم باهاش کنار بیام!:11:
منم باهات موافقم.
واسه منم که DiRT و GRID رو در سطح حرفه ای (!) بازی می کنه سخته تا با SHIFT کنار بیام.
البته اگر فرمون بازی درست بود شاید باهاش کنار میومدم .
من آخر نفهمیدم این فرمون SHIFT چرا به این شکله ؟ واقعا چرا ... ؟
reza-atom
10-05-2011, 18:38
منم باهات موافقم.
واسه منم که DiRT و GRID رو در سطح حرفه ای (!) بازی می کنه سخته تا با SHIFT کنار بیام.
البته اگر فرمون بازی درست بود شاید باهاش کنار میومدم .
من آخر نفهمیدم این فرمون SHIFT چرا به این شکله ؟ واقعا چرا ... ؟
من نمی دونم دلیل سازندگان بازی برای این نوع فرمان چیه و چرا مثله بقیه بازی ها فرمان معمولی نداره این بازی ؟
آخه چرا باید به یک فرمان غیر منطقی و مسخره عادت کنیم ؟!؟!؟!
دوستان شما چک کنین ببینین گیم پلی بازی تنظیماتش به این شکل هست چون من راحت با این تنظیم ها با کیبورد بازی می کنم کافیه که قلقش دستتون بیاد . البته باید هی گاز رو بگیرین هی ول کنین ولی جالبه به نظر من . مثلاً سر پیچ ها کلاً گاز رو رها کنین ! اینم تنظیمات ساده تر شدن:
hesam_g59
10-05-2011, 19:23
دوستان شما چک کنین ببینین گیم پلی بازی تنظیماتش به این شکل هست چون من راحت با این تنظیم ها با کیبورد بازی می کنم کافیه که قلقش دستتون بیاد . البته باید هی گاز رو بگیرین هی ول کنین ولی جالبه به نظر من . مثلاً سر پیچ ها کلاً گاز رو رها کنین ! اینم تنظیمات ساده تر شدن:
واقعا با این تنظیمات بازی میکنی؟؟؟؟؟ خیلی ساده است و کلی هم از سرعتت کم میکنه این تنظیمات
مخصوصا اون کمکی ترمز Braking Assist ..به شدت عامل مزخرفیه
من تراکشن رو ..بعضی وقتا روی low میزارم... که سر پیچها با شدت گاز ..عقب ماشین بچرخه ( مخصوصا ماشینایی که بد میپیچن سر پیچها)
آنتی لاک رو موافقم.. چون ترمز که میکنی نمیزاره لاستیک ها قفل بشه و ماشین under steer ( فرمان ندادن جلوی ماشین ) کنه ... به زبان ساده تر... همون ABS خودمونه
Stability Control : Yes این رو هم بعضا خاموش کردم.... تا رقص ماشین رو خودم دستم بگیرم :5:
اینم بگم.. دوستانی که به فرمون شیفت ایراد میگیرن.... در اصل تا حدی مصنوعیه .. ولی به شدت شبیه سازه
کجاش مصنوعیه؟ چند مورد :
1- زمانی که از پشت به ماشین جلویی میرسی و میخوای شارژش کنی..به جای شارژ شدن اون...جلوی ماشین خودت میچرخه و ....out
2- وقتی به دیوراه های صاف یا آیلند یا دیواره های فلزی میخوری....بدنه و دیواره انگار مغناطیسی به هم میچسبه و.....out
3- وقتی یکی از پشت خودرو شما رو شارژ میکنه... فرمون قفل میکننه و هیچ حرکتی نمیتونی بکنی.. مگر اینکه مستقیم بری .....out
وگرنه مورد خاص دیگه ای نداره....
پیچش خودرو ها سر پیچها...رد کردن از روی موانع و سطوح زبر کنار پیچها... که بعضا باعث منحرف شدن یا چرخش خودرو میشه... دریفت های خودرو به نسبت وزن و نوع دیفرانسیل خودرو.. و........... خیلی موارد کاملا طبیعی و واقعی هستن
بازیهایی مثل گرید... این چنین خاصیت تعلیق واقعی ماشین رو نداشتن
dirt هم که کلا کلاسش فرق میکنه... و رالی هست ... نه ریس
اینم بگم.. من اصلا مخالف گرید و درت نیستم...برعکس.. به شدت عاشق این 2 تا بازی ام...اما باید بگم بهترین بازی ریسینگ تا امروز... همین شیفت 2 بوده
من خودم اگر فرمون شیفت مشکلی نداشت باهاش هیچ مشکلی نداشتم.
من خودم خداییش با کل بازی اصلا مشکل ندارم تنها مشکلم همین فرمونشه !
.... فرمون ....
مشکل بازی کنترلش نیست به نظرم...بلکه مشکل سختیش هست!
وقتی یه ماشین از شما رد میشه اگر تو مچ کردن بخش تیونینگ اشتباهی کرده باشید دیگه تو پیست هرگز جزء 3 نفر اول نمیشید.
بخش تقویت ماشین فوق العاده تخصصی هست.
hesam_g59
11-05-2011, 17:17
توی تیونینگ...سعی کنید چند تا چیز رو اگر علمی بهش ندارید دست نزنین... از جمله قسمت فنر بندی ها و نوع زاویه لاستیکها ...از راه آسونش اگر برید بهتره
البته من توی بخش حرفه ای تیونینگ ... گیربکس رو دست کاری میکنم و دنده های 3 و 4 رو معمولا روی سرعت میبرم... توی پیستهایی که دنده کشی و خط مستقیم هست خیلی موثره
باد لاستیکها رو طبق تجربه میگم... ار لاستیک جلو حدودا روی 45 و عقب بین 47 تا 50 باشه... خیلی عالی سر پیچ ها ماشین میبیچه
برای ترمز ها هم.... سعی کنین تعادل جلو عقب رو ...کمی به سمت جلو ببرید... و مقدار فشار رو از 10-12 بیشتر نکنید
saeed_136915
18-05-2011, 12:42
سلام دوستان من دیروز گرافیکمو عوض کردم GTX 470 گرفتم ولی نمی دونم چرا بازی باهاش مشکل داره یعنی فریم ریت در حد 1 یا 2 فریم در ثانیه اس!! پچی نیومده واسش؟؟ (فقط این بازی اینجوریه)
Ramin khuzestan
21-05-2011, 00:46
سلام بچه ها
من یه فرمون واسه بازی گرفتم ولی نه واسه شیفت نه هیچ بازی ماشینیه دیگه کار نمیکنه چراغ پاورش روشن میشه ولی کامپیوتر هیچ عکس العملی در قبالش نشون نمیده
چیکار کنم؟ راستی سی دی درایور یا همچین چیزی هم نداشت
jafar_cheshmekabod
21-05-2011, 10:11
من 1 ساعت داشتمش رو سیستم
اصلا بازی تو ÷یست زیاد حال نمیده
واقعا NFSHP خیلی بهتر بود
یعنی خیییلیییییی
بنده هم تاکید میکنم توی این بازی به صورت خارق العاده ای فیزیک در حد نهایت خودش قرار داره!!
یعنی از همه لحاظ قوانین واقعی ریسینگ توش رعایت شده به نحوی که عمل وعکس العملهای محیط و ماشینها و اصطکاک اتومبیل در محیطهای مختلف و حتی سیستم جذب ضربه توسط بدنه ماشین در هنگام برخوردها به شدت reality هست به نحوی که ار همه لحاظ حس یک مسابقه_ی واقعی رو بهش ما میده:46:
mr-secret
21-05-2011, 23:05
چطوری میشه با دسته یا فرمون بازی کرد؟ تنظیماتش کجاست؟ خواهشا کمک کنید
یکی تنظیمات درست و حال بدشو برای ما بگه
با سپاس
سلام
اقا وقتی میرم توی تنظیمات windowed mode روی yes هستش و نمیتونیم عوضش کنم و no کنم
چی کار کنم ؟
می خام فول اسکیرین بازی کنم ؟!؟!؟!
کمک
SA.JJ.AD
22-05-2011, 15:23
سلام
اقا وقتی میرم توی تنظیمات windowed mode روی yes هستش و نمیتونیم عوضش کنم و no کنم
چی کار کنم ؟
کمک
دقیق نمیدونم . اما در کل این بازی رو بعضی رزولیشن ها گزینه ی winowed mode غیر فعال میشه !! شما رو به رزولیشن دیگه تست کن :20:
سلام
چی کار کنم ؟
کمک
در کل این مشکل وقتی توی بازیها بوجود میاد که شما بخواین بازی رو در رزولوشنی که مانیتور نمیتونه در حالت full screen ساپورت کنه بازی کنی!
شما باید رزولوشن بازی رو در حالت صحیح قرار بدی.
سلام.چطوري ميشه آهنگهاي اين بازي رو استخراج كرد؟؟؟
سلام.چطوري ميشه آهنگهاي اين بازي رو استخراج كرد؟؟؟
Need for Speed : Shift 2 Unleashed
Need for Speed : Shift 2 Unleashed
متاسفانه لينك نرم افزارش ----- شده...ميشه يه لينك ----- نشده بهم بديد؟؟؟
متاسفانه لينك نرم افزارش ----- شده...ميشه يه لينك ----- نشده بهم بديد؟؟؟
manreza71
06-06-2011, 21:44
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد nfs RUN نداره؟؟ قراره اواخر سال 2011 بیاد
دوستان کسی اطلاعاتی در مورد nfs RUN نداره؟؟ قراره اواخر سال 2011 بیاد
بنابر اعلام EA عنوان Need For Speed:The Run در تاریخ 18 نوامبر سال جاری به بازار عرضه خواهد شد .
سلام.من قبلا رو سيستمم ويندوز هفت 32 بيت داشتم الان كه 64 بيت ريختم ديگه نميتونم شيفت 2 رو اجرا كنم....ميره تو بازي اما تا مياد لود كنه از بازي ميپره بيرون...درايور گرافيك هم مشكلي نداره...ميشه راهنمايي كنيد؟؟...كرك نداره اين بازي؟چون تو سي ديش چيزي نبود...
IranApadana
14-06-2011, 08:31
درود
من دسته بازی رو تعریف کردم (از این دسته بازی های 10 تومنی) همه گزینه ها درسته فقط گاز ماشین کار نمیکنه..!!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
Saeid1212
16-06-2011, 22:12
سلام
کسی کرک برای بازی آنلاین رو نداره؟
mahyarSAMSUNG
17-06-2011, 09:11
این nfs هم داره 6 ماهی یه بازی میده بیرون . عقب موندم ... هنوز hp2 رو تمام نکردم shift2 هم اومد تازه نسخه جدید the run هم تو راه ...
به نظر من این بازی فقط به درد داغون کردن ماشین ها میخوره نه تو پیست
farid_frd
18-06-2011, 19:28
سلام دوستان
به نظر شما بهترین و با گرافیک ترین و با حال ترین بازی رانندگی توی شهر چیه ؟
آیا این بازی بهترینه ؟
هر چی گشتم بخشی رو برای طرح این سوال پیدا نکردم
ممنون
manreza71
23-06-2011, 14:02
سلام دوستان
به نظر شما بهترین و با گرافیک ترین و با حال ترین بازی رانندگی توی شهر چیه ؟
آیا این بازی بهترینه ؟
هر چی گشتم بخشی رو برای طرح این سوال پیدا نکردم
ممنون
به لحاظ گرافیک(nfs HP( hot porsuit خیلی عالیه ,وگیم پلی خوبی هم داره
به لحاظ جذابیت nfs most wanted
شـیـفــو
24-06-2011, 16:05
سلام
چطور میتونم جوی پد رو فعال کنم؟
منم همین مشکل رو دارم ، گیم پدم وصله و در قسمت تست ویندوز کار میکنه و سیستمم شناخته اما توی بازی چطور میتونم فعالش کنم
SA.JJ.AD
26-06-2011, 14:17
درود
من دسته بازی رو تعریف کردم (از این دسته بازی های 10 تومنی) همه گزینه ها درسته فقط گاز ماشین کار نمیکنه..!!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
منم همین مشکل رو دارم ، گیم پدم وصله و در قسمت تست ویندوز کار میکنه و سیستمم شناخته اما توی بازی چطور میتونم فعالش کنم
دوستان به صورت پیش فرض گیم پد کار نمیکنه ( حداقل برا من که اینجور بوده ) شما باید برید از قسمت تنظیمات وارد قسمت شخصی سازی کلید های بازی شید و یکی یکی کلید های گیم پد رو برا گیم پلی بازی تعریف کنید ( هر جور که عادت دارید )... بعدش دیگه تو بازی کیبورد کار نمیکنه و فقط میتونید با گیم پد بازی کنید :20:
Amir Hossein
03-07-2011, 13:14
سلام
شیفت یک هم همین بود...
دوش هم همینه...
نمیشه فرمون و کنترل بازی رو کاری کرد که عین Hot Pursuit بشه
خیلی مزخرفه نمیشه هیچ کاری کرد
اتفاقا hot pursuite و اینطور بازیها مزخرف هست که با 200 تا میشه دریفت کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EngineeR EhsaN
03-07-2011, 13:58
بچه ها اين بهتره يا dirt3؟
بچه ها اين بهتره يا dirt3؟
در کل dirt 3 بهتره
بچه ها یه مشکل عجیب!!
والا من الان 88% بازی رو رفتم ولی یهو همه_ی سیوهام پرید به صورت کاملا عجیب!!...اینجور که الان من تموم لولها رو رفتم وبه لول 20 رسیدم و اون 88% اصلی بازی هم برام حساب شده ولی نکته_ی عجیبش اینه که تموم مرحله ها قفل هستند به نوعی که حتی اون مراحلی که قبلا رقتم برام حساب شده ولی قفله!!!
نمیدونم ولی فکر کنم یه جور باگه!!...تا حالا کسی به مشکل من برخورده؟؟!!
matrix_3s
03-07-2011, 23:50
ولی نکته_ی عجیبش اینه که تموم مرحله ها قفل هستند به نوعی که حتی اون مراحلی که قبلا رقتم برام حساب شده ولی قفله!!!
یعنی مرحله های بعدی هم قفله ؟؟؟؟؟؟؟؟
چه ضدحالی!!!!!!
یعنی مرحله های بعدی هم قفله ؟؟؟؟؟؟؟؟
چه ضدحالی!!!!!!
بله!!
خودم هم موندم این دیگه چه مدلشه؟؟!به هزار بدبختی تا اینجا رسیده بودم ولی حالا یییهو همه پر:44:
Mahdi_Co_1368
07-07-2011, 10:10
قابل توجه کلیه کسایی که میگن Shift 2 بازی خوبیه
چندین عیب از این بازی دیدم ... دو مورد رو که در این تاپیک مطرح نشد ، عنوان می کنم و بقیه رو فعلا فاکتور می گیرم...
اولا این یک بازی (Gamre) نیست...چون بازی بنا به تعریف ، باید اوقات خوش و خرمی رو واسه Player ایجاد کنه و باعث بشه Player با بازی کردن ، خستگی رو از تن بیرون کنه... اما سازندگان Shift 2 مثل اینکه فراموش کردن دارن چی میسازن... بازی به شدت سخت و تا حدی از واقعیت خارج شده که این باعث میشه بازی باز ، دچار رنج و عذاب بشه... بزارید یه مثال واستون بزنم ؛
در مرحله ششم و در مسابقه ی Modern A Invitational یه ماشین کلاس A ( اما سطح پایین و با دست فرمون افتضاح ) بهتون میده و ازتون میخواد که یک مسیر بسیار طولانی ( 20.73 کیلومتری ) و پر پیچ و خم و باریک رو با رقیب هایی همچون Bugatti Veyron 16.4 و Pagani Zonda F مسابقه بدین... حالا فرض کنید به زور و بلا ، 90% بازی رو در مقام اول هستید...یه لحظه اشتباه می کنید و ترمز نا بجا می زنید... همین امر باعث کج شدن ماشین شما میشه و بقیه ماشین ها که درست پشت سر شما و پا به پای شما داشتن میومدن ، همگی ازتون جلو می زنن و دیگه هیچ امیدی واسه اول شدن ندارید.
اصلا نباید این جور بازی واقعی ساخته بشه ...اگه واقعی بشه و کلیه قوانین فیزیکی روی بازی دیده بشه ، پس دیگه اسم اون Game نیست و میشه Simulator ؛ ( مثل شبیه ساز پرواز)
دوما ، رقبای شما هیچ وقت اشتباه نمیکنن و حتی با خودشون رقابت نمیکنن (فقط با شما رقابت می کنن)... این عامل باعث میشه شما از رقابت کردن ، زده بشین... مثلا ؛
فرض کنید در ابتدای یه Race بدنه ی ماشین شما ، یه خورده به گاردریل برخورد کرد و سه تا ماشین ازتون جلو زدن...دیگه هیچ راهی واسه اول شدن ندارید و ناچارید بازی رو ری استارت کنید (چون به هیچ وجه امکان نداره اون سه تا ماشین که جلو افتادن ، کار خطایی ازشون سر بزنه و شما بتونید بهش برسید)
این نظر شماست که نباید بازی واقعی ساخته بشه!نظر من برعکسه
بازی که شما میگید به درد بچه دبستانی ها میخوره.....بازی باید واقعی باشه و حس واقعی بودن به آدم دست بده....اصلا نظرتون رو قبول ندارم
قابل توجه کلیه کسایی که میگن Shift 2 بازی خوبیه
چندین عیب از این بازی دیدم ... دو مورد رو که در این تاپیک مطرح نشد ، عنوان می کنم و بقیه رو فعلا فاکتور می گیرم...
اولا این یک بازی (Gamre) نیست...چون بازی بنا به تعریف ، باید اوقات خوش و خرمی رو واسه Player ایجاد کنه و باعث بشه Player با بازی کردن ، خستگی رو از تن بیرون کنه... اما سازندگان Shift 2 مثل اینکه فراموش کردن دارن چی میسازن... بازی به شدت سخت و تا حدی از واقعیت خارج شده که این باعث میشه بازی باز ، دچار رنج و عذاب بشه... بزارید یه مثال واستون بزنم ؛
در مرحله ششم و در مسابقه ی Modern A Invitational یه ماشین کلاس A ( اما سطح پایین و با دست فرمون افتضاح ) بهتون میده و ازتون میخواد که یک مسیر بسیار طولانی ( 20.73 کیلومتری ) و پر پیچ و خم و باریک رو با رقیب هایی همچون Bugatti Veyron 16.4 و Pagani Zonda F مسابقه بدین... حالا فرض کنید به زور و بلا ، 90% بازی رو در مقام اول هستید...یه لحظه اشتباه می کنید و ترمز نا بجا می زنید... همین امر باعث کج شدن ماشین شما میشه و بقیه ماشین ها که درست پشت سر شما و پا به پای شما داشتن میومدن ، همگی ازتون جلو می زنن و دیگه هیچ امیدی واسه اول شدن ندارید.
اصلا نباید این جور بازی واقعی ساخته بشه ...اگه واقعی بشه و کلیه قوانین فیزیکی روی بازی دیده بشه ، پس دیگه اسم اون Game نیست و میشه Simulator ؛ ( مثل شبیه ساز پرواز)
دوما ، رقبای شما هیچ وقت اشتباه نمیکنن و حتی با خودشون رقابت نمیکنن (فقط با شما رقابت می کنن)... این عامل باعث میشه شما از رقابت کردن ، زده بشین... مثلا ؛
فرض کنید در ابتدای یه Race بدنه ی ماشین شما ، یه خورده به گاردریل برخورد کرد و سه تا ماشین ازتون جلو زدن...دیگه هیچ راهی واسه اول شدن ندارید و ناچارید بازی رو ری استارت کنید (چون به هیچ وجه امکان نداره اون سه تا ماشین که جلو افتادن ، کار خطایی ازشون سر بزنه و شما بتونید بهش برسید)
عزیز کلا سری shift وgran turismo و forza همیشه بزرگترین رقابتشون سر reality بودن بازی بوده و در اصل اینها بازیهای شبیه ساز اتومبیل سواری_ند و بیشتر به درد کسانی میخورند که به دنبال تجربه_ی واقعی یه ریسینگ هستند نه سرگرمی محض!
و دوست من اگه شما دنبال بازیی هستید که خیلی ساده تر و در عین حال سرگرم کننده تر باشه بهتون need for speed hot pursuit رو پیشنهاد میکنم:46:
بعضی وقتا مواردی رو تو این بازی میبینم که خیلی ظریفتر و دقیقتر یه جورایی بهتر از دو ریسینگ GT5 و Forza هستش...
میشه گفت خیلی خوب وارد دنیای رقابتی شده این قسمتش...
نظر من اینه.
شیفت یه آشغاله.
SA.JJ.AD
07-07-2011, 13:49
نظر من اینه.
شیفت یه آشغاله.
نظر شما هم میتونه محترم باشه !! اما یکی میاد میگه اشغاله باید دلایل منطقی هم بیاره !! و صرفا بخاطر اینکه نمیتونه با گیم پلی سخت و نزدیک به واقعیت یه بازی کنار بیاد !و به بازی های اسون که گازو میگیری و اول میشی عادت کرده و تو اونا هم از ترینر کمو بیش مثلا از ترینر استفاده میکرده !! بگه بازی (شیفت ) اشغاله دور از اخلاق حرفه ای هستش :31:
+
شما بیا برا ما توضیح بده چرا اشغالله :18:و مشکلات و کمو کاستی های بازی رو برامون شرح بده تا ما هم بلکه فیضی ببریم :46:
+
+
+
+
شیفت 2 نسبت به شماره ی قبلی خودش پیشرفت هاش فراتر از حد بود بنرم وخیلی بازی عالی شده بود !! طوری که شیفت 1 رو تا تا حدود 60% ول کرده بودم و برام تکراری و خسته کننده شده بود !! اما اینو حتی تموم که کردم هیچ ! هر چند وقت یه بار همینجور میرم یه چند تا مسابقه ای هم میدم و کلی هم لذت میبرم :20:
Mahdi_Co_1368
07-07-2011, 14:12
این نظر شماست که نباید بازی واقعی ساخته بشه!نظر من برعکسه
بازی که شما میگید به درد بچه دبستانی ها میخوره.....بازی باید واقعی باشه و حس واقعی بودن به آدم دست بده....اصلا نظرتون رو قبول ندارم
عزیز کلا سری shift وgran turismo و forza همیشه بزرگترین رقابتشون سر reality بودن بازی بوده و در اصل اینها بازیهای شبیه ساز اتومبیل سواری_ند و بیشتر به درد کسانی میخورند که به دنبال تجربه_ی واقعی یه ریسینگ هستند نه سرگرمی محض!
و دوست من اگه شما دنبال بازیی هستید که خیلی ساده تر و در عین حال سرگرم کننده تر باشه بهتون need for speed hot pursuit رو پیشنهاد میکنم:46:
سلام جناب mehdy.z و meha
need for speed hot pursuit رو هم بازی کردم که به نظرم خوب میومد....
دلیل اول خودم رو پس می گیرم...حق با شماست...بازی واقعی به بعضی ها حس خوبی میده...
اما دلیل دوم من ، واقعی بودن این بازی رو رد می کنه....
در ضمن ، چرا گاردریل مثل یه آهن ربا عمل میکنه؟
چرا وقتی از پشت به یه ماشین می زنم ، به جای اینکه اون کنترلش رو از دست بده ، من 180 درجه می چرخم؟
چرا وقتی با سرعت خیلی آروم با بوگاتی (که وزن زیادی داره) چپه میشم ، مثل یه بچه ی 3 ساله ، 20 بار دور خودش می چرخه؟( انگار با سرعت 300 کیلومتر بر ساعت چپ کردی !!!)
چرا وقتی از بغل به یه ماشین می چسبم ، هر کاری می کنم ، دیگه نمیتونم ازش جدا شم تا اینکه با همدیگه به یه دیواری برخورد کنیم؟؟ (حتی گاز و فرمون رو هم ول کنم ، باز هم مثل چسب دوقلو به هم چسبیدیم.)
من خودم دانشجوی رشته ی مهندسی مکانیک هستم...فکر نکنم از نظر دینامیکی و قوانین نیوتون ، چنین مواردی ، در واقعیت وجود داشته باشه:41::41::41::41:
آره اگر پستهای من رو بخونی دقیقا منم از همین مینالم
از اینکه به ماشین جلویی میزنم و منحرف میشم خیلی زورم میگیره...هیجانش تو اینه که بزنی به این و اون....ماشین انگار چسبندگی نداره روی هواست:دی
سلام جناب mehdy.z و meha
need for speed hot pursuit رو هم بازی کردم که به نظرم خوب میومد....
دلیل اول خودم رو پس می گیرم...حق با شماست...بازی واقعی به بعضی ها حس خوبی میده...
اما دلیل دوم من ، واقعی بودن این بازی رو رد می کنه....
در ضمن ، چرا گاردریل مثل یه آهن ربا عمل میکنه؟
چرا وقتی از پشت به یه ماشین می زنم ، به جای اینکه اون کنترلش رو از دست بده ، من 180 درجه می چرخم؟
چرا وقتی با سرعت خیلی آروم با بوگاتی (که وزن زیادی داره) چپه میشم ، مثل یه بچه ی 3 ساله ، 20 بار دور خودش می چرخه؟( انگار با سرعت 300 کیلومتر بر ساعت چپ کردی !!!)
چرا وقتی از بغل به یه ماشین می چسبم ، هر کاری می کنم ، دیگه نمیتونم ازش جدا شم تا اینکه با همدیگه به یه دیواری برخورد کنیم؟؟ (حتی گاز و فرمون رو هم ول کنم ، باز هم مثل چسب دوقلو به هم چسبیدیم.)
من خودم دانشجوی رشته ی مهندسی مکانیک هستم...فکر نکنم از نظر دینامیکی و قوانین نیوتون ، چنین مواردی ، در واقعیت وجود داشته باشه:41::41::41::41:
والا جواب تموم این سوالات رو میخواستم توی تاپیک dirt3 به دوستمون(sam fisher)بدم ولی حوصله_ش رو نداشتم ولی اینجا حداقل یه اشاره کوتاه بهش میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل اینکه این بازی یک شبیه سازی به تمام معنا در بازیهای ریسینگ هست:
1-در این بازی سیستم magnetic بین فلزات تعریف شده یعنی اینکه وقتی دو تا ماشین و یا دو قطعه فلز عموما بار دار(به علت اصطکاک شدید که بین بدنه ماشین وهوا و یا حتی بین قطعات ماشین وجود داره)به هم میرسند نوعی جاذبه نسبتا ضعیف بین اونها بوجود که البته در سرعتهای پایین این جاذبه کار خاصی نمیکنه ولی در سرعتهای بالا به علت تماس بسیار پایین لاستیک اتومبیل با جاده همین یه ذره جاذبه به راحتی تعادل ماشین رو به هم میزنه...دلیل اصلی چسبیدن اتومبیل ها در هنگام برخورد به هم و یا چشبیدن ماشین به نرده کنار جاده همینه....البته دلیل دوم و البته اصلی که باعث میشه ماشین به نرده های جاده بچسبه قفل شدن فرمون در هنگامیه که بدنه ماشین کلا به یه جای کیپ بچسبه...حتما خیلی هاتون این تجربه رو موقع پارک کنار جدول داشتید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-در این بازی سیستم جذب ضربه توسط بدنه ماشین تعریف شده یعنی اینکه دقیقا برخلاف بازیهایی نظیر همین dirt3 که وقتی به در و دیوار میزنید عین قوطی کبریتی که به دیوار بکوبید ماشین شروع به رقصیدن دور خودش میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی توی این بازی سیستم جذب ضربه عین یه تصادف واقعی باعث میشه که قسمت زیادی از ضربه وارده توسط بدنه ماشین جذب بشه!!!
3-این بازی جزء معدود بازیهایی هست که توی اون سیستم کنترل کشش عین اتومبیلهای واقعی با موتور قدرتمند براش تعریف شده به نحوی که این سیستم مانع اعمال گشتاور ناگهانی و نامحدود به چرخها در هنگام فشار دادن گاز میشه ....چون توی اتومبیلهای قدرتمند برخلاف پراید خودمون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه قرار باشه کل 600 تا 700 اسب بخار قدرت و گشتاور موتور به یکباره بدون کنترل مخصوصا در دنده یک به چرخها اعمال بشه کلا ماشین 180 درجه دور خودش میچرخه(این سیستم توی منوی بازی قابل خاموش شدن هست)
4-توی این بازی سیستم کنترل ثبات مرکزی برای ماشین تعریف شده...همون سیستمی که در ماشینهای کاملا مدرن دنیا باعث میشه ماشین سر پیچ یا چرخش ناگهانی اتومبیل سریع تعادل خودش رو به دست بیاره(این نیز توی منوی بازی قابل خاموش شدن هست)
5-منوی HUD در ای نبازی فوق العاده واقعی عمل میکنه که این رو هم میشه از روی افت فریم شدیدی که در هنگام روشن بودنش بوجود میاد فهمید به طوری که پیشنهاد میکنم اگه یه دو هسته ای دارید حتما خاموشش کنید که واقعا بازی روونتر میشه(خود من با اینکه که athlone x4 640 دارم با روشن بودنش نزدیک به 10 فریم کاهش دارم!!!)که این نشون میده واقعا داره یه چیزهایی به طور واقعی توسط این سیستم محاسبه میشه مخصوصا در حالتی که داره گشتاور اعمالی به چرخها رو به شما نشون میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در جواب دوستمون هم باید بگم علت اصلی اینکه در این بازی در هنگام برخورد برخی اتومبیلها(نه همه)تعادلشون سریع به هم میخوره و به قولی 180 درجه دور خودش میچرخه اینه که وقتی موتور شما در وسط یا عقب ماشین تعبیه شده باشه(در اکثر اتومبیلهای کلاس A دنیا)و از عقب به یه ماشین دیگه بکوبید به علت اینه شما در اصل طرف سبک اتومبیل رو به قسمت سنگین اتومبیل جلویی زدید مرکز ثقل اتومبیل جلویی خیلی بهتر میتونه عمل کنه و این شما هستید که منحرف میشد(امیدوارم منظورم رو گرفته باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته خیلی چیزهای دیگه هم هست که توی فیزیک این بازی فوقاالعاده عمل شده مثل برهم برهم خوردن سیستم تعادل اتومیبل وقتی یه جفت از چرخهاتون از race خارج و به داخل چمن میره که عین حالت واقعی دوباره به تعادل رسوندن ماشین رو مشکل میکنه و خیلی چیزهای دیگه که واقعا بحثش مفصله....ولی در کل من به قسمتهای اصلی این بازی که اون رو از بازیهای دیگه متمایز میکنه اشاره کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
++++
در مورد گرافیک این بازی چیزی نمیگم چون دیگه نیازی به تعریف نداره...فقط همینطور که قبلا گفتم اگه شما در حین بازی یه شات از بازی بگیرید و از مانیتور دور شید و به عکس گرفته شده نگاه کیند به لحظه ممکنه گول بخورید و فکر کنید که این یه صحنه_ی واقعیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(علت اصلی این حرفهایی که زدم این بود که دیدم به علت واقعی بودنش دیگه زیادی داره توی حقش اجهاف میشه....)
موفق و گیمر باشید:20:
shahab_f
07-07-2011, 19:47
چرا گزینه ی sell برای ماشین های من بسته است. میخوام بفروشمش یه چیز دیگه بخرم.
ویرایش: فهمیدم، اول باید یکی دیگه بخرم
Mahdi_Co_1368
07-07-2011, 23:02
والا جواب تموم این سوالات رو میخواستم توی تاپیک dirt3 به دوستمون(sam fisher)بدم ولی حوصله_ش رو نداشتم ولی اینجا حداقل یه اشاره کوتاه بهش میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل اینکه این بازی یک شبیه سازی به تمام معنا در بازیهای ریسینگ هست:
1-در این بازی سیستم magnetic بین فلزات تعریف شده یعنی اینکه وقتی دو تا ماشین و یا دو قطعه فلز عموما بار دار(به علت اصطکاک شدید که بین بدنه ماشین وهوا و یا حتی بین قطعات ماشین وجود داره)به هم میرسند نوعی جاذبه نسبتا ضعیف بین اونها بوجود که البته در سرعتهای پایین این جاذبه کار خاصی نمیکنه ولی در سرعتهای بالا به علت تماس بسیار پایین لاستیک اتومبیل با جاده همین یه ذره جاذبه به راحتی تعادل ماشین رو به هم میزنه...دلیل اصلی چسبیدن اتومبیل ها در هنگام برخورد به هم و یا چشبیدن ماشین به نرده کنار جاده همینه....البته دلیل دوم و البته اصلی که باعث میشه ماشین به نرده های جاده بچسبه قفل شدن فرمون در هنگامیه که بدنه ماشین کلا به یه جای کیپ بچسبه...حتما خیلی هاتون این تجربه رو موقع پارک کنار جدول داشتید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-در این بازی سیستم جذب ضربه توسط بدنه ماشین تعریف شده یعنی اینکه دقیقا برخلاف بازیهایی نظیر همین dirt3 که وقتی به در و دیوار میزنید عین قوطی کبریتی که به دیوار بکوبید ماشین شروع به رقصیدن دور خودش میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی توی این بازی سیستم جذب ضربه عین یه تصادف واقعی باعث میشه که قسمت زیادی از ضربه وارده توسط بدنه ماشین جذب بشه!!!
3-این بازی جزء معدود بازیهایی هست که توی اون سیستم کنترل کشش عین اتومبیلهای واقعی با موتور قدرتمند براش تعریف شده به نحوی که این سیستم مانع اعمال گشتاور ناگهانی و نامحدود به چرخها در هنگام فشار دادن گاز میشه ....چون توی اتومبیلهای قدرتمند برخلاف پراید خودمون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه قرار باشه کل 600 تا 700 اسب بخار قدرت و گشتاور موتور به یکباره بدون کنترل مخصوصا در دنده یک به چرخها اعمال بشه کلا ماشین 180 درجه دور خودش میچرخه(این سیستم توی منوی بازی قابل خاموش شدن هست)
4-توی این بازی سیستم کنترل ثبات مرکزی برای ماشین تعریف شده...همون سیستمی که در ماشینهای کاملا مدرن دنیا باعث میشه ماشین سر پیچ یا چرخش ناگهانی اتومبیل سریع تعادل خودش رو به دست بیاره(این نیز توی منوی بازی قابل خاموش شدن هست)
5-منوی HUD در ای نبازی فوق العاده واقعی عمل میکنه که این رو هم میشه از روی افت فریم شدیدی که در هنگام روشن بودنش بوجود میاد فهمید به طوری که پیشنهاد میکنم اگه یه دو هسته ای دارید حتما خاموشش کنید که واقعا بازی روونتر میشه(خود من با اینکه که athlone x4 640 دارم با روشن بودنش نزدیک به 10 فریم کاهش دارم!!!)که این نشون میده واقعا داره یه چیزهایی به طور واقعی توسط این سیستم محاسبه میشه مخصوصا در حالتی که داره گشتاور اعمالی به چرخها رو به شما نشون میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در جواب دوستمون هم باید بگم علت اصلی اینکه در این بازی در هنگام برخورد برخی اتومبیلها(نه همه)تعادلشون سریع به هم میخوره و به قولی 180 درجه دور خودش میچرخه اینه که وقتی موتور شما در وسط یا عقب ماشین تعبیه شده باشه(در اکثر اتومبیلهای کلاس A دنیا)و از عقب به یه ماشین دیگه بکوبید به علت اینه شما در اصل طرف سبک اتومبیل رو به قسمت سنگین اتومبیل جلویی زدید مرکز ثقل اتومبیل جلویی خیلی بهتر میتونه عمل کنه و این شما هستید که منحرف میشد(امیدوارم منظورم رو گرفته باشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته خیلی چیزهای دیگه هم هست که توی فیزیک این بازی فوقاالعاده عمل شده مثل برهم برهم خوردن سیستم تعادل اتومیبل وقتی یه جفت از چرخهاتون از race خارج و به داخل چمن میره که عین حالت واقعی دوباره به تعادل رسوندن ماشین رو مشکل میکنه و خیلی چیزهای دیگه که واقعا بحثش مفصله....ولی در کل من به قسمتهای اصلی این بازی که اون رو از بازیهای دیگه متمایز میکنه اشاره کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
++++
در مورد گرافیک این بازی چیزی نمیگم چون دیگه نیازی به تعریف نداره...فقط همینطور که قبلا گفتم اگه شما در حین بازی یه شات از بازی بگیرید و از مانیتور دور شید و به عکس گرفته شده نگاه کیند به لحظه ممکنه گول بخورید و فکر کنید که این یه صحنه_ی واقعیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(علت اصلی این حرفهایی که زدم این بود که دیدم به علت واقعی بودنش دیگه زیادی داره توی حقش اجهاف میشه....)
موفق و گیمر باشید:20:
جواب ها کاملاً واضح و علمی به نظر میاد...
از تایپ این پست ممنونم...استفاده کردم...
:10::10::10:
humankhan
07-07-2011, 23:41
سلام ببخشید وارد بحثتون شدم ولی واقغا بازی مزخرفی بود/ اصلا به نظر من این بازی نبود
shahab_f
07-07-2011, 23:44
چرا این بازی اینقدر سختــــــــــته؟ درک میکنم که شبیه سازی رانندگی واقعیه. اما دیگه اینقدر؟
Amir Hossein
08-07-2011, 00:43
سلام
من الان حرفی بزنم 222 نفر میریزن سرم:31:
ولی من رو هر کدوم از مهارت های هندلینگ یعنی:NOVICE-NORMAL-EXPERIENCED-PRO-ELITE
بازی کردم نشد که نشد یه دستی درست و حسابی بکشم
حالا این به جهنم
اگه قراره بازی نهایت شبیه ساز واقعیت بشه چرا پس وقتی کلید جهت(مثلا چپ یا راست) رو میچسبی 1 ثانیه بعد عمل میکنه تازه اونم اگه دکمه رو 1.1 صدم ثانیه بچسبی ماشین میره قاطی باقالیه
من خودم رانندگی کردم:31:
به خدا هرموقع که فرمونو بچرخونی ماشین هم همون موقع میپیچه:27:
حالا اینا به کنار
یکی بیاد یه خورده یاد بده مهارت ما بیشتر شه
مثلا به ما تو محله میگفتن خدای NFS...الان خبر ندارن 9% رو با اعمال شاقه(شاغه)رفتم:31:
سلام
حالا این به جهنم
اگه قراره بازی نهایت شبیه ساز واقعیت بشه چرا پس وقتی کلید جهت(مثلا چپ یا راست) رو میچسبی 1 ثانیه بعد عمل میکنه تازه اونم اگه دکمه رو 1.1 صدم ثانیه بچسبی ماشین میره قاطی باقالیه
حالا اینا به کنار
مثلا به ما تو محله میگفتن خدای NFS...الان خبر ندارن 9% رو با اعمال شاقه(شاغه)رفتم:31:
خیال کردی باید خودت یاد بگیری.:27:تا تو باشی شیفت به این خوبی بازی نکنی:27:
یه مقدار dirt یا lfs بازی کن تا دستت رون شه :46:
mahyarSAMSUNG
08-07-2011, 10:50
به نظر من واقعا nfs داره خوب پیش میره ....درسته از حالت open world فاصله گرفت ولی انصافا روی رانندگی طبیعی خیلی کار کرده .. من هنوز این بازی رو ندیدم چون هنوز دارم hp2 رو تمام میکنم تا بعدا اینو بگیرم ... the run هم که چند ماه دیگه فکر کنم بیاد .... خیلی عقب افتادم از دنیای بازی :31:
سلام
حالا این به جهنم
حالا اینا به کنار
توی تنظیمات بازیassistant steer رو off کن این قابلیت مانع اعمال فرمان چرخش ناگهانی به چرخها میشه...و به قول خومون فرمان چرخش رو نرم و آروم به چرخها اعمال میکنه....
SA.JJ.AD
08-07-2011, 13:10
سلام
حالا این به جهنم
حالا اینا به کنار
کاملا بر عکس :31: رانندگی او.ایل شاید برام یکم اذیت کننده بود !! اما بعدش کم کم یاد گرفتم و خیلیی هم اسون شد :20:
.
اونجوریام که دوستان میگن سخت نیستش !! فقط باید رفتار هایی که تو ریسینگ های دیگه بلا انجام میدادید رو تو این بازی فراموش کمنید ... همین :31:
+
شایدم منشآ اصلی مشکلات شما ا بازی این باشه که بازیو با کیبورد میخواید پیش ببرید !! :2:
shahab_f
09-07-2011, 11:15
به نظر من واقعا nfs داره خوب پیش میره ....درسته از حالت open world فاصله گرفت ولی انصافا روی رانندگی طبیعی خیلی کار کرده .. من هنوز این بازی رو ندیدم چون هنوز دارم hp2 رو تمام میکنم تا بعدا اینو بگیرم ... the run هم که چند ماه دیگه فکر کنم بیاد .... خیلی عقب افتادم از دنیای بازی :31:
مهیار جان شما HP2 داری بازی میکنی، بعد میگی روی رانندگی طبیعی کار کرده:31: hp2 روی رانندگی فان تنظیم شده، سرعت بالای 200 تا، با 170 تا دستکی میکشی پیچ رو رد میکنی. شیفت 2 رو بازی کنی چی میگی، رانندگی واقعی از این بازی آسون تره، قبل از پیچ ها باید ترمز بگیری؛ یه ترمز میگم یه ترمز می شنوی، یعنی در حد رسوندن سرعت به زیر 40 تا !!
البته من همون سیستم hp رو که غیر طبیعیه خیـــــــلی بیشتر میپسندم. ولی خب سیاست EA اینه که هر دو مدل بازی رو باهم پیش میبره.
alamdar91
05-08-2011, 16:10
سلام دوستان
من تازه این بازی رو نصب کردم ولی با دسته نمی تونم بازی کنم کسی هست به من کمک کنه توی تنطیمات دسته فقط ایکس باکس و فرمون وکیبورد بود من دستم دسته کامپیوتر یواس بی است باید چه کار کنم منتظرم
واقعا متاسفم برای شرکت EA متاسفم :41: هر سری بدتر میشه
این همه نید فور اسپید اومد که این اواخر فقط گرافیکش بهتر شد همین خیال میکردم hot pusuit خیلی اشغاله ولی شیفت2 دیگه از اون بدتر
یادش بخیر سلطان نید فور اسپید most wanted بود فوقالعاده بود چقدر هیجان داشت
اما این اخریا چی ؟؟
این بازی با win7 64bit نصب نمیشه ؟
is not a valid win32 application
یعنی مضغرفترین بازی که تا حالا کردم خیلی چرته کلا گیم پلی منطورم بود وگرنه گرافیکش عالیه مخصوصا ماشیناش ولی خیلی از یه ماشین بازی خوب فاصله گرفته منتظر نسخه بعدی یعنیthe runباید بود میگن مثلmost wanted2ساخته شده(خدا کنه اینجور باشه)
با سلام خدمت همه ی دوستان، یه سوال در باره ی این بازی Need for Speed: Shift 2 Unleashed داشتم.. من 76% از این بازی رو رد کردم و حالا به یه مرحله رسیدم در پیست road American باید 20 دور بزنی... اما بعد از پشت سر گذاشتن 5-6 دور از مسابقه، مسابقه با اخطار over heat engine یا یه همچین چیزایی متوقف میشه. با چند تا ماشین مختلف هم امتحان کردم اما فایده نداشت... لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون
با سلام خدمت همه ی دوستان، یه سوال در باره ی این بازی Need for Speed: Shift 2 Unleashed داشتم.. من 76% از این بازی رو رد کردم و حالا به یه مرحله رسیدم در پیست road American باید 20 دور بزنی... اما بعد از پشت سر گذاشتن 5-6 دور از مسابقه، مسابقه با اخطار over heat engine یا یه همچین چیزایی متوقف میشه. با چند تا ماشین مختلف هم امتحان کردم اما فایده نداشت... لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون
موتور over hot میشه!!
من این بازی رو به طور کامل تمومش کردم ولی هرگز توی هیچ مسابقه ای چنین اخطاری ندیدم!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.